Hirdetés
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Egy korszak vége
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #21048 üzenetére
én tegnap nem szaroztam visszafele, de akkor nem időre mentünk és sporolosra kellett volna venni a figurát
de marad tigy is elég gempa sörre.I humbly and respectfully decline™
-
Qru
MODERÁTOR
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #21043 üzenetére
nem bánom!!!!
Dr. Zoo: Dio király!!! elfogadnék egyet
I humbly and respectfully decline™
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Earl_Muttley #21041 üzenetére
Írjátok mán' ki plíz, mert jojózik a szemem a sok rövidítéstől...
Egyébként kiválasztásra került, délután meek megvenni Ősömnek az Ósünbe a Lenovo G50-es erőművet, gyári winnel.
És szombaton, előreláthatólag délután veszek egy honda dió-t..
Konkrétan ezt
[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Magnum_
nagyúr
igen, látom, hogy most esik
estére még lehet K meleg. tegnap reggel balcsin szakadó esőre ébredtem, elállt, jó idő, irány a part, séta. mire elindultunk vissza, még a pólómat is le kellett vetni, annyira meleg volt (mondjuk balcsin meztelen felsőtest alap )
-
Earl_Muttley
őstag
HIMYM-el én úgy vagyok, hogy az első 2-3 évadot végigröhögtem, kegyetlen volt
Vége felé már laposodott eléggé, persze voltak jó jelenetek, végig is lestem, de már úgy annyira nem volt nagy szám... Legalább is szerintem-késve kapcsoltam kicsit, de most jutottam kb,géphez -
[ Szerkesztve ]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Magnum_
nagyúr
válasz PeeterssoN #21038 üzenetére
haha én sokat foglalkozom a munkámmal, Hank azért kevésbé bár valamit jobban csinál
mostanában szinte jobban szeretek sorozatot nézni, pl Hannibal nagyon leköt.
pingpong király, ma is mennék, ha nem túlóráznék és kellene még mennem Bankba a Westendbe este.
-
PeeterssoN
őstag
válasz Magnum_ #21036 üzenetére
Az a sorozat is rólad szól, te is csak azért nézted..
2 részt láttam belőle: dugott éjjel nappal de a szerelem sose találta meg, illetve volt egy, de az nagyívbe leszarta. Hősszerelmes kurógép egy kis alkohollal megspékelve...
Nem fogott meg. Meg amugy általában a sorozatok nagyrészehulladék.
Inkább egy 2 órás film. Bár ott is bele lehet nyulni.Amúgy a pingpong jó ötlet én is szerettem.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz Petyyyyy #21035 üzenetére
Gyakorlatilag 2 játék között nőttem 13 centit. Nem szoktam/tanultam meg és bár megvolt bennem a mozdulat, a labda rendszerint a markolaton, kezemen, vagy az ütő szélén pattant.
Jellemző játékstílusom volt, hogy a bárhova érkező labdát az ellenfélnek mindig hosszúra, ugyanarra a sarokra adtam vissza. 8-10 ilyen visszaadás után lecsaptam az ellentétes sarokra, adtam csuszát, vagy ejtettem a háló mögé visszafelé csavarva. Szervák alkalmával is volt huncutság.
Türelmes voltam a játékban, de magammal szemben nem és mivel nem tudtam azt a teljesítményt nyújtani, amit magammal szemben elvártam, így ráhagytam a játékot pár évre. Az egyetemi tanár vett a szárnyai alá és tanítgatott kicsit.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Petyyyyy
addikt
válasz macilaci78 #21034 üzenetére
Hogy érted hogy túlnyúltál rajta?
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Petyyyyy
addikt
válasz macilaci78 #21030 üzenetére
Na, ez remek. Egy újabb minden kézben két papucs játékos. Stiga ütőd volt? Nekem sosem volt olyanom, mondjuk nem is játszottam azon a szinten amihez ilyen ütő dukál. Azt a 24 fős forgót megnéztem volna.
Anyway, 25 éves a TDI. Bódog szülinapot nekijje!Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
macilaci78
nagyúr
válasz Petyyyyy #21008 üzenetére
Annak idején középsulis koleszban 24 fős forgóban 1 asztal körül. 1 fél pár 36-os papuccsal vertem le a bandát, mert nem volt idő felmenni a Stiga ütőmért.
Egyetemi sportnapon meg a tanárommal játszottunk 2 vs 2-t, döntőig jutottunk.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #21027 üzenetére
És azért nem 100%, hogy ő a megfelelő partner, mert te C++-os vagy, ő meg inkább a Python-ra esküszik?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Magnum_
nagyúr
válasz GabN73 #21022 üzenetére
így ér véget! nem spoiler.
viszont srácok! olyan produktív hétvégém volt, hogy nem is igaz! rég volt iylen jó! tényleg! (más kérdés, hogy nem vagyok 100%-ig bizonyos abban, hogy az igazán megfelelő partnerrel voltam )
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Én mot a trónok harcát nézem(újra) anyámmal,valamint a walking deadre várok. Ez a két sorozat megfogott.
Az így jártam anyátokal már a címe se jó,egyszerűen fel se kelti a figyelmemet,emiatt nem is nézem. -
bitpork
nagyúr
Mi a tokomert rovidititek a sorozatok nevet?! Fogadjubk csak azert h en a topic hulyeje ne tudjam mirol van szo
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Magnum_
nagyúr
válasz Ace owner #21012 üzenetére
én is elengedtem a 4. évad körül a Californicationnel együtt, de annak megnéztem a záró epizódját, amivel bepótoltam kb 4 évadot, DE még mindig azt mondom, hogy az 1. évad a CAliban annyira jól ért véget, hogy ott kellett volna abbahagyni. amúgy bírom a karaktert, a hátterem is az, de...
pingpong rulez, meglátjuk, hogy a kislány meddig lesz partner. mos ez rajtam fog múlni[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Reggelt'!
Ha már tegnap elkezdtem elölről a HIMYM-et, akkor az első 2 évadot ma befejezem.
Holnap meg kiugrok Debrecenbe BL selejtező meccsre. -
Petyyyyy
addikt
válasz macilaci78 #21007 üzenetére
Az igen. Mi középsuliban toltuk orrba-szájba. Az egyik nevelőnk - aki amúgy tesi tanár is volt - játszott bármivel. Pingpong asztal lent volt a földszinten...azt mondta nézzek körül, válasszak bármit ami mögötte van, az lesz az ő ütője. Ráböktem az ablakban lévő mák(?) darálóra. Na mondom akkor maga meg válasszon a hátam mögül bármit (billiárd asztal volt ott, cipős szekrények), így kaptam én asszem egy papucsot. Hát nem elvert a "szemétláda"? De játszott még zacskóban lévő kakaóscsigával is, amit út közben megbontott és egy harapás - egy ütés taktikára váltott, aztán CD tok is volt az ütője, sőt egyszer zsíros kenyérrel is játszott, de azt pont nem láttam.
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Melack
veterán
válasz Petyyyyy #21004 üzenetére
Feleségem családja nagy ping pongos, nagyim is jól tolta, de sajna mar nem menne neki - mondjuk 76 évesen nem is elvárható. Apóséknál ha családi buli van, mindig vannak a ping pong asztalnál, jó móka 5-6 órán keresztül játszani
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt PH!
Energy dízel-túrós batyú!
Saint_ - Én is várok a pingpong partnerre, de szinte senki nem tud játszani...és ez van már X éve.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
MurdR
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hisense LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Interactive Brokers társalgó
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest