Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TROG AIR
aktív tag
válasz macilaci78 #127046 üzenetére
Köszi,megoldódott, de kellett egy ügyvéd telefonos "nyomásgyakorlása".
430 pozitív , 0 negatív....
-
mike1334
veterán
válasz macilaci78 #127046 üzenetére
*adóazonosító jel
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Mercutio_
félisten
válasz Mercutio_ #127027 üzenetére
MAGUS könyvek elkeltek, a többi előzmény hsz-ben szereplő cucc még eladó!
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
macilaci78
nagyúr
válasz TROG AIR #127045 üzenetére
Anno úgy tanultam, hogy az adószám az egyetlen olyan adat egy természetes személy esetében, ami sehogy sem módosítható, a sírig elkíséri. Még egy komoly tanúvédelmi programban is megmarad.
Szóval nem biztos, hogy kiadják.Viszont általad beadott olyan dokumentumot igen, amin szerepelt. Korábbi években nem adtál már be ilyen doksit? Nincs például Fundamenta szerződés?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
TROG AIR
aktív tag
Sziasztok. Tudom kicsit off,de mivel ti mindent is tudtok,hátha...
Intézném a Visszadót* - a dec végéig intézhető adóvisszaigénylést. A volt feleségemtől kértem az ő -és a lányunk adószámát,de nem igazán együttműködő ezügyben (sem). Szóval holnap megyek a navhoz,de olyan infóm van hogy nem biztos hogy kiadják ezt nekem majd. Ezért kérdezem ,szerintetek a jogi úton való érdekérvényesítésen kívül van e módom valahogyan megszerezni az adószámaikat?430 pozitív , 0 negatív....
-
-
-
-
Mercutio_
félisten
Szili felkészül
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Hello,
IKEA-zásra és postázásra lehúzhatok valakit? Persze nem ingyen.
Mutogatni való hater díszpinty
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz KilgoreTrout #127033 üzenetére
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #127027 üzenetére
Szerepjáték kedvelőket kérdezném: Mennyit érhet egy Shadowrun keményborítós szabálykönyv(?) és egy Grimoire, valamint CODEX imperialis A hegyi királyság és a Legendák Könyve I-III.?
Ezt lehet, hogy érdemes lenne a Szellemlovas bolttól megkérdezned. Ha van rá kereslet (és gondolom, van), valószínűleg meg is vennék tőled, szoktak antikvárnak számító fantasy, sci-fi, szerepjáték könyveket felvásárolni is.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz MasterMark #127024 üzenetére
Igen, teljesen igazad van, így is fogjuk csinálni, de most nem tudnk tévézni...
Tényleg senki ne tud szerelőt, aki tudna segíteni?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Vegyetek albiba vagy saját részre, esetleg a gyerekszobába székrényeket, tömörfenyő komódot esetleg kösvenypolcrendszert, netán egy csajozós IKEA-s nyugány-fotelt, vagy talán épp garis Bosch hűtőt, Philips vasalót, Samsung mikrót, vagy elöltöltős mosógépet kerestek, de itt vannak a kisebb, karácsonyra is tökéletes ajándékok: Mechanikus órák, fehér Nike bőr sneakers, M.A.G.U.S. és egyéb Fantasy könyvek, egyéb boros rétegtermékek, vagy kockáknak ThinITX külső kocka táp
Szerepjáték kedvelőket kérdezném: Mennyit érhet egy Shadowrun keményborítós szabálykönyv(?) és egy Grimoire, valamint CODEX imperialis A hegyi királyság és a Legendák Könyve I-III.?
Valamint az angol nyelvű Harry Turtledove: Darkness Descending könyv?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
MasterMark
titán
válasz FoxiestFox #127025 üzenetére
Ez nem utólagos, hanem inkább megelőzés a többi kábelhez. Nagymamám a HDMI-t törte ki a TV-ből hasonlóan.
Switch Tax
-
félisten
válasz MasterMark #127024 üzenetére
Köszönjük, utólag okos kapitány.
-
HUTCHDB
nagyúr
Samsung tévénk fali konzolon történő mozgatása közben sikerült kitörnünk a tv antenna csatlakozóját.
Tudtok ajánlani szerelőt, vagy van itt valaki, aki ilyen visszaforrasztással elboldogulna?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
macilaci78
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #127020 üzenetére
Ikeás deorkönyv.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz hszilard666 #127019 üzenetére
ikeás könyvespolc
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
hszilard666
veterán
válasz macilaci78 #127018 üzenetére
Azt tudom hogy szeret olvasni. Azt a könyvet kapja meg amit most én is olvasok, erről meséltem neki, érdekelte a téma. Meg egy csokit. Meg talán valami italt. Nem tudom.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
macilaci78
nagyúr
válasz hszilard666 #127017 üzenetére
Káma Sutra és csepegő csokifondue?
Könyvet... Ismered annyira a leányzót, hogy tudd, miket olvas, egyáltalán szeret-e olvasni?
Ehh, pár hete kaptam valami online kupont az egyik nagyobb könyváruházba, de az Istenért se találom.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
félisten
-
GabN73
addikt
Amúgy valaki segítsen, hogy miért jó egy alig megismert gádzsit elhalmozni ajándekokkal?
-
hszilard666
veterán
válasz Mercutio_ #127010 üzenetére
Hehehehe, felsírtam, jó volt! Ült a poén, termékmegjelenítés is jelen van, sőt még kicsit fájt is érzelmileg! 10/10!
Stuszi:
Köszönöm a gondolatot, viszont nem volt úriemberhez méltó a hozzászólásod. Legyél jobb ennél, többet várok el tőled.
-
MrSealRD
veterán
válasz hszilard666 #127009 üzenetére
Ha van ennyi pénzed fölösben, akkor költsd inkább valami mentálhigiénés kezelésre... Hosszú távon jobban jársz. És mindenki más is.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Mercutio_
félisten
válasz hszilard666 #127009 üzenetére
Olcsóbban megúszod, ha veszel neki klassz IKEA
szoptatósolvasó nyugágyat. Takaró alatt hideg téli estéken egy mécses mellett teával bekuckózik csak ne feküdj mellé, mert annyit nem bír a cuccEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
hszilard666
veterán
válasz macilaci78 #127000 üzenetére
Igazad van. Elengedtem az egészet.
-
-
Spet
addikt
válasz hszilard666 #126999 üzenetére
Csak az IKEA-s konyhapult, semmi ékszer.
Maradj szili klasszikus
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest