Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  BMW topik

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:51

LOGOUT.hu

Topiklakók, és autóik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#74025) Mauzes


Mauzes
őstag

Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. 330e típusú autómmal használtam a mybmw appot, és az app-ból szőrén szálán eltűnt a Remote Services (klimatizálás/ajtónyitás/stb). gomb illetve beállítások.

Amiket tapasztalok:
- a Connected Drive profilom szerint a Digitális szolgáltatások között aktív a BMW Távszolgáltatások
- ugyanitt a Beállítások között a Remote Services aktiválva van
- amikor a weboldalon megrendeltem a Távszolgáltatásokat, akkor az email-ben ez jött: "Ellenőrizze a járművében az online állapotot a BMW ConnectedDrive Áruházban. A szolgáltatások engedélyezése érdekében a ConnectedDrive Áruháznak internetkapcsolattal kell rendelkeznie a járműben." Viszont nem találok sehol ilyen opciót, hogy ConnectedDrive Áruház, nem tudom hogyan ellenőrizzem az online állapotot.
- az autóban a korábban jól működő Időjárás widget is beszart, azt írja, hogy "nem elérhető"
- most szűnt meg nemrég az "USB térképfrissítés" nevű digitális szolgáltatásra vonatkozó előfizetésem, de nem hiszem, hogy összefüggésnek kellene lennie a fentiekkel
- amit troubleshoot gyanánt próbáltam csinálni: iDrive fiókból autó törlése majd hozzáadása; mybmw app törlése majd újratelepítése; iDrive force restart-ja az autóban (hangerő gomb hosszú nyomás); weben a Connected Drive profilban a Remote Services ki majd visszakapcsolása. Ezek nem segítettek a problémán

Van esetleg bárkinek ötlet? Ez volt kb. az egyik legfontosabb extra az autóban, hogy a hűtés/fűtés telóról is indítható legyen.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  BMW topik
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.