Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  BMW topik

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:51

LOGOUT.hu

Topiklakók, és autóik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30785) BeZol válasza CharlieDrop (#30784) üzenetére


BeZol
őstag

8 éve nyaraltam Máltán. A szállodában nyomatni kellett a klímát, mert 30+ fokok voltak és brutális pára. Kimentem az utcára, és 30 másodpercen belül már csurom víz voltam, mintha ruhástul szaunáznék. (soha többet nem fogok ilyen brutál párás helyre menni, kivéve talán egyszer Szingapúrba ha megtehetem)
A lényeg, hogy kb. non-stop nyomatni kellett a klímát, de a szűrője rossz lehetett, vagy nem tudom, de 2 hétig meg voltam fázva, köhögtem, lázas voltam, és miután hazajöttem, még további majdnem 1 évig megmaradt ez a kis köhögcsélési inger. Azóta tudom, hogy ha a kocsiban érzem, hogy nyálkásodik a torkunk, vagy kicsit kezdünk köhögcsélni, akkor ki kell tisztítani a klímát. Mióta így teszek, semmi problémánk nincsen a klímával, tehát ha eljön az ideje, akkor ki kell takaríttatni. A lakás klímáját is lassacskán üzembe kell majd helyezni. Ha jönnek a tünetek, akkor ki kell tisztíttatni azt is.

Szerintem csak arra kell figyelni, hogy ne hűtsd túl a lakást/kocsit, tehát ilyen 23-24 fok alá nem szabad lemenni (csak amíg gyors le akarod hűteni), és akkor nem lehet probléma. Az emírségekben is elvannak valahogy az arabok a 60 fokban, nehogy már ez egészségtelen legyen :DDD

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  BMW topik
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.