Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neró
őstag
válasz
Razuel
üzenetére
"Viszont egy frost player meg nem tud mit tenni a DO + heal + cc ellen. Valamit valamiért."
Hát ebben így kb semmi igazság sincs. Lightblade-el simán be lehet ütni, hiába healel meg okoskodik csak az időt húzza vele. Mikor kifogtam egy ilyen DO-s okostojás, felment T2 én maradtam 2 kúttal, próbált berusholni DO + Heal de nem tudott bejönni a 2 kút pedig nekem termelt - utána írta is "I hate lightblades."
A nature nem nagyon tudja berusholni a frost T1-et - nekem inkább a Nox (shadow) rushal van gond (amúgy frostal játszok én is).

-
Neró
őstag
Megy a server!
-
Neró
őstag
Offline a szerver. Valószínűleg megint hegesztik mert bugos ahogy szokott. Vagy lehet, hogy megint elszabadult a baby jugger.

-
Neró
őstag
Hát... én már elvesztettem a fonalat.

-
Neró
őstag
Most akkor milyen időpont van megadva? Mikor kellene indulnia a szervereknek?
-
Neró
őstag
És mit hegesztenek rajta azt lehet tudni?
-
Neró
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Nem, szerintem időd sem lenne felépíteni mert azonnal odarobbantana valamivel. Legkevesebb 200 powerből tudnád felépíteni - ebből egy pár egységet le lehet hívni és többre is mész vele.
-
Neró
őstag
válasz
Predatorkill
üzenetére
Régen jó volt a Sunderer de amióta nerfelték nem egy népszerű lap, hamar le lehet kapni. Szerintem nem kell a deckbe.
-
Neró
őstag
Valakinek nincs kedve 2v2-ni? Frost/Lost, ha kell még Pure Frost is de T3-n inkább Lost.

Ha valakit érdekel vagy valaki szeretne top 200-ba jutni akkor keressen meg.IGN: Jampec
-
Neró
őstag
Most én is elkezdtem ezt a csodálatos játékot. Egyenlőre csak építgetek, de nem nagyon tudom, hogy mit is csinálok...

-
Neró
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Mi a baj vele? Én most toltam le 4-et (mindegyik win
) és semmi probléma nem volt. -
Neró
őstag
Ha gondoljátok és kell ember akkor én is beszállhatok mint PVP/PVE.

ING: Jampec
(Frost, Frost/Shadow)
-
Neró
őstag
Úgy látom ezek a közvetítő progik nem nagyon szeretik a Win7-et. 3 fajtát is kipróbáltam egyik se ment. Lehet, hogy én szurok el mindig valamit. A justin.tv viszont megy (mármint úgy, hogy veszi az asztalt) viszont amikor a BF-en belül indítanám akkor valamiért nem reagál. A másik (XP) gépen viszont megy. Amiket kipróbáltam - LiveStream progival és Xfire-el is - nem ment. Own3d.tv - nem igazodtam el nagyon rajta és a justin.tv - ez meg félig megy.

-
Neró
őstag
válasz
Volgafan
üzenetére
Xfire-en megoldható lenne. Meg már közvetítettem is, más játékot.
Nálam az a probléma, hogy hiába jelzi az X, hogy megy a Battleforge viszont nem "engedélyezi" - nem írja ki így nem tudok se fényképezni, se videót felvenni. Más játékoknál, Aion, CoD2, WoW, működik rendesen. Azt még megpróbálom, hogy újra rakom az X-et, hátha.

-
Neró
őstag
válasz
Ghostdagger
üzenetére
Értem, szétnézek én is hátha van feleslegbe valami shadow. T2-re felesleges az a sok torony, inkább valami egységet kéne berakni, ha van.
-
Neró
őstag
válasz
Ghostdagger
üzenetére
Szerintem a t2 nagyon üres. Mire használnád pvp, pve?
-
Neró
őstag
2v2 PvP partnert keresek!!
Akinek viszonylag erős a deckje (+70), pvp rang reaper vagy a felett, az írjon. 
- Mostanában nagyon kevesen 1v1 rankedeznek... Esik vissza a rangom, mert nem találok ellenfelet.
-
Neró
őstag
Igen sajnos a frost hátránya hogy nincs swift egység. A sok okos nálam azt szokta csinálni, mivel én is pure frostos vagyok, hogy be ér középre és nem hogy kutat húzna, nem, jön tovább és támad. Én meg egy laza mozdulattal kikerülöm, még hivok egy egységet hogy fel tudjam húzni a kutat és utána már ice guardion. Onnantól már nincs sok esélye.

A frostot amúgy is nagyon nehéz le rusholni.
-
Neró
őstag
válasz
Thomacrew97
üzenetére
Goldért ITT tudsz vásárolni. Azoktól az emberektől érdemes vásárolni akik már régebb óta ott vannak a fórumon, ezek a megbízhatóbbak.
-
Neró
őstag
[link] - Egy maratoni unranked 2v2.
-
Neró
őstag
Hát, a lyrisheket gyorsan leszívják. Csak maradnak a madarak.. azokkal kellene valahogy beütni. Végülis ha lehív 5 shadet, az 5x80= 400 pénz abból én 4 madarat tudok lehívni. Azok meg csak beütik valahogy. Azokon a meccseken ahol shadekkel jöttek ott most hogy visszanéztem őket rájöttem hogy egy kicsit hátrányban voltam, úgyhogy nem sírok tovább.

-
Neró
őstag
Lenne egy kérdésem. Most pure frostal megyek és 2 orbon sehogyse tudom megverni a lost shadeket. Mivel 80 pénz a lehívása így egy rakatnyit le tud belőle hívni, nálam 5-6-al kezdenek. Eddig a war eagle-el próbálkoztam de nem nagy sikerrel. Mivel lehetne megverni őket?
-
-
Neró
őstag
Lenne egy kérdésem. Aki promo viridyát lockolt annak mennyi idő mulva jött meg?

-
Neró
őstag
Teljesen új játékosok kellenek, akik újonnan regisztrálnak be a játékba. Nekik fel kell fejleszteni magukat 4-es PVE szintig és ha ez mind megvan akkor együtt mint egy boldog család játszani kell egy közös játékot. Amint befejeztétek már jönnek is az ajándékok.
Ha ők regisztrálnak és letöltötték a játékot akkor a játék valahol rákérdez hogy ki javasolta a BF-et - természetesen a TE accuntodat kell oda beírni és már jön is a mail a játékba hogy valaki téged írt be.

Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Thermalright Assassin X 120 V2
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) és semmi probléma nem volt.