Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rankerz
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Mármint pure frost arra a pályára? Nem,nem hiszem . Egyszerű mint a szeg, a két védő játékos nature T1 el kezd és mana wing spam. A két segítő játékos meg összehoz T3 mat amíg az időzítő lejár és épít védelmet mint razor/wordlbreaker/church/shadow worm és hasonlók. onnantól meg gyerekjáték,főleg ha valaki spammel némi wheel of gitset

Ollie: én egy mapot próbáltam ki,az valami piszok gagyi volt. Már ott kezdtem beleunni amikor nem rakott be kezdő void powert,2 powerwellből mire összejön 350 power t2 re meg 2 kútra imád mondhatsz. aztán mentem mintha valami random map lett volna egy két ellenfél,persze a power alig jött, a végére meg berakott egy twilight hulk bosst.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- Hardcore café
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Path of Exile 2
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- FELÚJÍTOTT Refubished Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 5 16/512 FHD
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest