Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rankerz

senior tag

válasz Gyuri27 #5138 üzenetére

Buffolt ashbonet simán beoltja a disenchant(juggernautra sem árt.ensnaring roots pápá) ,ja vagy a nagy halott nature egy curse of oinkkal elintézi a 175 powert amit buffra költött :K 5-6 shadow phoenix meg 5-600 power azért az érdekes lehetett. a nagyon használhatatlan cc mint coldsnap igen jól alkalmazható ekkora csoportos támadásra.Firedancerrel le lehet rusholni churchot,még T3 mon is megéri használni.Az új fire lap,Dying Breedet már ne is említsem. A társad pakliját nem ismerem szóval így nem tudom mivel tudott volna segíteni.

bár ugye nem láttam a meccset :P

• OnSeT

őstag

válasz Gyuri27 #5138 üzenetére

a tomeok közül a 4 lost boostert tartalmazót vettem.

a 2 rare az icefag raptor és a revenants blassing volt.

a fire nature vonalon a táposabb lapok: deep one mind2 aff. , vileblood (fire), mutating maniac (nature)

t1en viszont kevés egységem van és egyik se swift. illetve a t1es íjászokon kívül nincs anti air egységem. :(
    de ezt azért ellensúlyozza a tome értéke és a fent említett t2-t3 lapok. :D

igazából ezt a tomeot csak azért vettem mert bejöttek ezek az új csomagok és a korábbi paklimmal már nem volt esélyem tome 1v1 be. abban a dryadon kivül nem volt semmi jó lap, se cc se eruption vagy hasonló pusztító spell.

azzal az utolsó 2 1v1-et előszőr egy vileblood utána meg egy deep one rush miatt buktam és ezeket S egységekkel megállítani nem egyszerű mire egyet leszedtem lehívott egy másikat vagy nyomott rá egy healt mikor az élete már fogytán volt.

Új hozzászólás Aktív témák