Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rankerz
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Buffolt ashbonet simán beoltja a disenchant(juggernautra sem árt.ensnaring roots pápá) ,ja vagy a nagy halott nature egy curse of oinkkal elintézi a 175 powert amit buffra költött
5-6 shadow phoenix meg 5-600 power azért az érdekes lehetett. a nagyon használhatatlan cc mint coldsnap igen jól alkalmazható ekkora csoportos támadásra.Firedancerrel le lehet rusholni churchot,még T3 mon is megéri használni.Az új fire lap,Dying Breedet már ne is említsem. A társad pakliját nem ismerem szóval így nem tudom mivel tudott volna segíteni.bár ugye nem láttam a meccset

-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
a tomeok közül a 4 lost boostert tartalmazót vettem.
a 2 rare az icefag raptor és a revenants blassing volt.
a fire nature vonalon a táposabb lapok: deep one mind2 aff. , vileblood (fire), mutating maniac (nature)
t1en viszont kevés egységem van és egyik se swift. illetve a t1es íjászokon kívül nincs anti air egységem.

de ezt azért ellensúlyozza a tome értéke és a fent említett t2-t3 lapok.
igazából ezt a tomeot csak azért vettem mert bejöttek ezek az új csomagok és a korábbi paklimmal már nem volt esélyem tome 1v1 be. abban a dryadon kivül nem volt semmi jó lap, se cc se eruption vagy hasonló pusztító spell.
azzal az utolsó 2 1v1-et előszőr egy vileblood utána meg egy deep one rush miatt buktam és ezeket S egységekkel megállítani nem egyszerű mire egyet leszedtem lehívott egy másikat vagy nyomott rá egy healt mikor az élete már fogytán volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Arc Raiders
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
5-6 shadow phoenix meg 5-600 power azért az érdekes lehetett. a nagyon használhatatlan cc mint coldsnap igen jól alkalmazható ekkora csoportos támadásra.Firedancerrel le lehet rusholni churchot,még T3 mon is megéri használni.Az új fire lap,Dying Breedet már ne is említsem. A társad pakliját nem ismerem szóval így nem tudom mivel tudott volna segíteni.