Hirdetés
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rankerz
senior tag
válasz
Murder3
üzenetére
tudom hogy nem a legegyszerűbb cc ellen védekezni,de csak ez a 'körbespamelés' a megoldás. Sokáig a legnehezebb volt pure fire pakilval számomra leszedni egy nature frost orbot még a cc nerf előtt,csak szeparálva spameltem és voálá,működött. Nox bugját én még nem tapasztaltam ,max ha nagyon messze volt. dehogynem jó ,az hogy 1 re lő az a csoport hpját viszi le vagy nem értem a problémát . a tornyok jobbak mint gondolnád,főleg ha védekezni kell,dehát kinek mi.
mentem végre egy meccset,épít cannon towert meg breeding groundsot.na mondom itt most lámaság jön. csinált egy kiló aggresszort és frost sorceressel adott rá pajzsot. benyalta mert lyrsh knightomat nem tudja knocbackelni és leraktam egy mark of the keepert

ja és láttam egy nagyon szép cselt 2v2 ben,legalábbis eddig még nem.
már mindenki T3 mon,a srác lerak egy church of negationt jó távolságra az ellen bázisától megegy skyelf templarral bevédi. előre küld egy ashbonet majd nether warppal az összes ellenfelet teleportálja churchhöz.wow.milyet néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux haladóknak
- Robotporszívók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Arc Raiders
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- pár napos Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest