Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
Tegnap nyomtunk phanze-val pár 2v2-t.
Egyik körben kaptunk egy pure shadow ellent is. Társánál volt nature orb is és így elég jól tudtak kombózni. 27 percig bírtuk ellenük.Ez a meccs tökéletesen tükrözi azt hogy a shadow nagyon erős pvp-re és felesleges volt agyon nerfelni a naturet. (mondom ezt úgy, hogy jelenleg pure fire paklival tolom.)
miről szólt a meccs?
90% ban arról hogy az egyik aura of corruption után leidézi a következőt.
berakott középre pár church of negationt
mentünk egy ütős t3as sereggel, mo, jugger stb. erre kapunk egy ensnaaringot, aura of corruptiont + sooulshattert.
aztán ráküldött 2 egymás melletti orbomra egy ashbone pyrot, life weavinggel és unholyval. az az egység egyszerűen halhatatlan volt.
volt ott még satanel, ami vígan robbantgatott, shadow teleport ami belevitte a csapatunkat az aura of corruptba.
azért a legszebb az volt mikor jött 2 satanel 3 promo harvaster meg jópár ashbone pyro és leszedtük mindet, mindezt úgy hogy phanzenak volt egy mo és egy swamp drake a pályán én meg nyomtam az eruptiont és a lava fieldet.

sztem néztek egyet az ellenfelek.majd a végén 5-6 shadow phoenixel kiszedték phanze orbját és a mellette lévő welleket, egyetlen becsapódással.
ahhoz képedt hogy a meccs felétől már power fölényben voltak és a map nagy részét irányították nemigen bírtak velünk.
Szal a shadowban erős és olcsó lapok vannak amikkel jól lehet kombózni. a cc-s noobozásra meg inkább nem mondok semmit. a cc már a használhatatlan kategória így nerf után. ezért is tértem vissza a fire vonalra.
Repet sajnos nem tudok mutatni, mert tegnap húztam fel a végleges op rendszert az rc win 7 helyett, és így a BF is újratelepítésre került.
Azt meg csak most vettem észre hogy a repek automatikus mentését be kell állítani menüben.....
de hogy ez miért nem lehet alapértelmezett........viszont ha phanzenál megvan és természetesen ha meg akarja osztani, majd úgyis feltölti ide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de hogy ez miért nem lehet alapértelmezett........