Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikibm
csendes tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
nekem is eltünt 4k 1 trade folyamán közbe ki is fagyot !!
-
phanzetomox
őstag
válasz
Richie1984
üzenetére
Rendben akkor béke van

A pvp rang egyébként úgy működik hogyha nem játszol szépen lassan elévül (tehát egyre kisebb lesz). Tehát például az hogy nekem fury rangom van nem azt jelenti hogy ez a max amit tudok, hiszen ugyanúgy megverek zöld rangúakat is.
-
Rankerz
senior tag
válasz
Richie1984
üzenetére
Mindenki kifejtheti a véleményét mindenről normális keretek között. Aki régebb óta van itt az is tud olyan marhaságokat összehordani mint aki 1 napja kezdte pl és fordítva. Ahhoz hogy itt beszélgetés folyjon alap a kölcsönös tisztelet, ha az egyik fél ezzel nem hajlandó szolgálni ne várjon másmilyen fogadtatást.
Mellesleg igen mindenki belefuthat némi érzelmi kavalkádba ahol elveti a sulykot, de nem szégyen elnézést kérni és a hibát beismerni. Én is elég pipa lettem amikor először futottam össze Tbpetivel ma meg már szerintem zökkenőmentesen tudunk dumálgatni ha úgy van. Persze ehhez peti toleranciája se ártott.
U.I. Az "öregebb" tagok a legmakacsabbak általában nem igazán érdemes erőltetni az igazad kb sose fogják elfogadni de mi így szeretjük őket )
-
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Sok dologban egyet értek veled. Mobilról sajnos nem nagyon lehet szerkeszteni amit írok ez is igaz. Valamit ő kezdett el engem oltogatni ha visszaolvasol egy kicsit én írtam amikor tévedtem és írtam neki, hogy bocs. Ennél többet nem tudok és nem is akarok tenni ez ügyben, de ha valaki "beszól" azt nem fogom hagyni ezt pedig neked kell megérteni. Az a baj aki régebbóta van itt az kifejtheti a véleményét mindenről én pedig aki itt a fórumon "újabb" vagyok bármit mondok az okoskodás. Ez azért elég visszásan jön ki. Témát amúgy én lezártam ingame meg egy db ignore val megoldottam a barátod szóval részemről ennyi.
Ui.: azért a meccsemre beszólt
pedig semmivel sincs magasabb rangon egyikünknél se jelen pillanatban
Steert destroyer én meg sajnos nyertem 1 mecset szóval most reaper lettem. -
Cr4Zy
tag
Nah, most először sikerült élesben tesztelnem a brannoc-ot rankeden hasonló rangú ellenfél ellen. Hát nem megmondtam én, hogy ezt a lapot pont a shadow-nature-be találták ki?!

cookiebp ellen játszottam, és végül a brannoc-al nyertem meg!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Itt a replay arról, hogyan lehet vele szívetni a shadow-frostot.

És akik azt mondják, hogy ez gyenge, akkor ezek után gondolkozzanak el egy picit!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy meg freemka újra aktivizálta magát, gyorsan ki is kaptam tőle (t1-es map, ahol tudott wellt venni közel a középhez, s mivel a frost bite + glyph is bent van neki, nem volt sok esélyem ellene)... Ha valakit érdekel a rep, ezt is küldöm. Egyszerűen ennyi frost t1-es lap ellen esélyem sincs soul splicer nélkül...
-
phanzetomox
őstag
válasz
bangageorge
üzenetére
Mivel az emberek 99%-a azt se tudja ki vagy, valszeg nem keresnek fel. A legjobb ha bf nicked adod meg, ott bf-n valaki látja hogy online vagy akkor nagyobb az esélye hogy rád szól mint itt a nagy kupiban

Amúgy hülyék vagyunk, ez lesz sztem a bf áprilisi vicce
És mindenki az elvesztett pont 2-szeresét kapja vissza ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zotya21
senior tag
válasz
bangageorge
üzenetére
nyugi segít mnidneki csak verseny van meg idegessíég van meg vasárnap van meg mingyá hétfő lessz ezért mnigyárt meló lessz

addig lessed az oldalt vagy veszél fel barátlistra pár embert és irj rájuk játékba ott van sokaknál az aláírásba az IGN in game name
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zotya21
senior tag
válasz
gergomester
üzenetére
mnidenkinek nyilván van tartva az accjában régebben a bf oldalán is lehetett látni nemtom most lehet e igy hogy az ea re küld de az nyilván van tartva

-
bangageorge
csendes tag
köszönöm mindenkinek azt a mérhetetlen nagy segítséget amit kaptam..szerintem nem nagy dolgot kértem..
gondolom köztetek is van olyan aki segítséggel jutott el oda ahol most tart..
erről ennyit..

-
gergomester
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
hát remélem is mert az ilyenre kicsit alergiás vagyok

-
phanzetomox
őstag
válasz
gergomester
üzenetére
Nyugi sztem mindenki vissza fogja kapni.
-
gergomester
tag
Azért ez nem olyan fasza!

leraktam az asztalra a játékot és épp volt 4890bfp-m, erre visszalépek Hopp már csak 3400 bfp-d van haver
jah mondom ez jóóóóó 
Hát mi a kín keserves édes anyámat művelnek ezek, de komolyan?? Én meg veszem jó pénzért ezek meg elveszik?? Ez kicsit erős volt...
-
Rankerz
senior tag
Közérdekű közlemény !
Ah ból visszavont bársonyhajú leányzó fél úton eltűnt és nem érkezett meg a postaládába már egy jó ideje.
Nem volt depresszív hajlam, szeretett hazajönni, bár néha rossz fát tett a tűzre ami miatt összeugrottunk. Kérem hogy akinek bármilyen információja van írjon nekem vagy adja el jó pénzért. Kép a hölgyeményről:
-
phanzetomox
őstag
Jól látom hgoy a szerver készül összeomlani ? A bfp-vel történő cserék nem működnek pontot levon de nem kapsz semmit, direct tradebe se, ah-ba se, booster se jön meg stb.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Égnek áll az öklöd.... hmm, mennyit nyomsz fekve?

-
Gyuri27
félisten
válasz
Richie1984
üzenetére
Nem mondok ezekre a meccsekre semmit. Csak szájkarate lenne belőle.

-
Zotya21
senior tag
válasz
bangageorge
üzenetére
hát nekem van de nem használom mert utálom inkább msn

-
bangageorge
csendes tag
sziasztok..
szeretnék egy nagy segítséget kérni valakitől akinek van skypja..
nem nagy dolog egy harcedzett játékosnak de nekem kemény..
lap összeállításról volna szó..
aki tudna ,vagy inkább van kedve segíteni egy kezdőnek az kérem írjon rám priváton..
magyarok tartsunk össze..

előre is köszönöm ha valaki időt szakít rám.. -
pachito
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
xD Hat, amik itt mennek mostanaban, hajam egnek all

-
Murder3
addikt
válasz
Richie1984
üzenetére
csak a wellel nem fogsz instant 200 pweor visszapörgetni 3mp alatt.
még midnig nem is azzal van a baj h ez van ahenm h túl erős és semmi hátrányt nem ad...
gondolok itt arra h pl ha kiürül a voidod akkor az elkövetkező 30mp-be nem növekedik mint pl a sog-ra is ott a hátrány és azért nem op.
képzeld csak el ha sog-on nem lenne semmi hátrány csak aktiválgathadnád 30mp-ként és a voidod fele azonnal visszajönne.az összetevőkekl is ott a baj h megfogható ha sikerül lerombolnod de az ellen a kezdő területéhez fogja rakni úgyis azt meg nem tudod olyan könnyen/gyorsan elérni.
-
Murder3
addikt
válasz
Volgafan
üzenetére
nekem 2 ötletem van vagy egy ilyen mini harvester soldier group unit vagy pedig vmi spell
mondjuk remélem pure shadow lesz mert tetszik a kép.
bár minap besokaltam és az összes maradt bfp-m elköltöttem boosterekre..persze nem volt benne túl értékes dolog de eleve nem is azért vettemXD -
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
Én el tudnék képzelni egy olyan lapot ami felemészt egy lényt cserébe kettőt kapok belőle csak dazed és valami gyengitéssel, vagy valami ilyesmit. ( Kicsit elmentem zerges vonalba
)Ricsi: Már több hozzászólásodért banolhattak volna innen, + a szerk gombot se használod sosem. Senki nem jelentett téged mert jó fejek vagyunk, de kérlek akkor fogd már vissza magad. Az hogy hallasz ezt azt az meg egy dolog, én pl: azt hallottam hogy megcsaltad a feleséged. Igaz ? Nem, de akár lehet igenis, nem tudhatom hisz nem ismerlek csak annak arra hagyatkozhatok aki az információt közölte velem.
Bármennyire is hiszed vagy nem Gyurival nem sok 2v2-t mentem de akkor kaptunk komolyabb top20-as ellenfeleket is, és eddig még nem vesztettünk senki ellen sem.
Tehát ha megengeded kijelenthetem hogy tud játszani, de legalábbis annyira igen mint Te. Tehát egy szavad sem lehet rá ilyen szempontból.
És szerintem nem menő dolog az hogy packmant ajánlgatsz meg simset, mert kiröhög mindenki más hogy te meg bf előtt ülsz. Mielőtt jön az arrogáns "Hozzád szóltam?" válasz elmondom hogy szerintem az embernek kötelessége védeni ismerőseit /társait/barátait, amennyiben más sértegeti. Ezzel gondolom egyetértesz. -
Richie1984
tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Már hallottam, hogy a battleforgeban is inkább csak kiabálsz mint játszol mivel képtelen vagy érvényesülni... Legalább tudom miért nyafizol állandóan. Értelmi szintekről ezekután inkább ne beszélj. Van egy játék tudod a PacMan na abban szerintem tudsz érvényesülni sok sikert hozzá ^^.
Ui.: Itt legalább meleg van nem úgy mint neked az utcán a lopott laptopoddal meg a free wifivel homeless ként
. -
Richie1984
tag
válasz
Murder3
üzenetére
Azt értem de az épületek árát akkor is ki kell spórolni ami majdnem 2 well ára. Utánna persze a voidot visszanyomja minden percben powerré és utánna nehéz elverni főleg 1v1 be. Sajnos csak 2v2 videóm van amikor az ellen pörgetett később 3 orbon meg cultist masterezett és void storm... de sikerül szétbontani és utánna nem tudtak semmit tenni a vigilek ellen. Nem egy highranked rep, de ritka is h minkét fajta pörgetést alkalmazzák egyszerre azért mentettem el.
-
Volgafan
senior tag
válasz
Richie1984
üzenetére
A szellemi szinted felér egy 5 éves Pető intézet lakojáéval....lehet onnan netezel?
Murdeer
upla Harvi?
-
Murder3
addikt

na akkor ez vajon mi lesz

lehet találgatni. -
Murder3
addikt
válasz
Richie1984
üzenetére
nem érted.
pl 3 well előynbe vagy már t3-on vagytok vagy t2-n
természeteesen t2-n nem kerülsz instant 3 well előnybe és itt nem is a kiépítésről szól...
mert pl ellen bázisához beépíti azt nem olyan egyszerű kiszedni hipp-hopp és tegyük fel megvan a 3-as előnylehoz egy 70 poweres akármit..msot nem tudom melyik is az az egység ami a legjobban megéri de pl pure shadownál koc..lehozza beaktiválja és csinál belőle 2-300 power ami kb 3mp alatt visszajön.
és így hiába van 3 well előnybe ezzel kompenzállja.. -
pachito
őstag
válasz
Richie1984
üzenetére
Ugye ezt nem az en allitasomra alapoztad?
Valaki megnezte egyaltalan azt a k*rva linket?

-
phanzetomox
őstag
Érdekes a szerver 3 perces laggok vannak, eltűnik a bfp-mből egy kevés, + az ah-ban vett cuccok nem jönnek meg.
-
Murder3
addikt
válasz
Richie1984
üzenetére
természetes alapja csak legyen alternatívája...
ne az legyen h kötelezően kell azokat a lapokat beraknom amit pl minden spalsh használ mert nicns alternatívája...
-
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nem értettem - múltidőben - ... Peti elmagyarázta és megmutatta unranked 1v1 en... ez gondolom bonyolult lehet... és ha azt mondja nem használja rankeden akkor valószínűleg nem is teszi.
-
gergomester
tag
Mi van veletek gyerekek??
Elmegyek 1hétvégére és máris egymásnak ugrotok?? 
Rájöttem h ennek az accudt sex hiány lehet az oka, szal mindenki nézzen egy kicsit magába majd magára és indulás lepedőt hajtogatni, aztán gyertek vissza a gép elé és virtuális kéz fogásokat kérnék szépen!!

-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Mivel DEBIL
1 dolgot nem értek:honnan ismered a taktikát,mikor állítólag Peti hónapok óta nem használja...most akkor itt valami sántít...
-
phanzetomox
őstag
válasz
Richie1984
üzenetére
Akkor nem is értem mért nem érted hogy működik.
-
pachito
őstag
-
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Petivel 2v2 zni szoktunk és ismerem a pörgetős deckét mivel írtam, hogy nekem is megvan, de sose használtam.
-
Richie1984
tag
válasz
Richie1984
üzenetére
Mint írtam a pvp t kezdtem újra...
-
-
babatag
csendes tag
A warlordot megpiszkálták, hogy így lement az ára? meg jó pár kártya ára húzódik vissza a január 25 előtti állapothoz

-
zoli.22
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Teljesen igazad van, azért is mondom, hogy hagyjuk azt a szegény visszapörgetést, talán majd kezdenek vele valamit egyszer. Sajnos messze nem tökéletes a balansz, így a legjobb amit tehetünk, hogy felhívjuk a figyelmét erre a fejlesztőknek is. De addig is használni minden lapot lehet, ami a játékban van, még ha ez sokaknak olykor nem is tetszik.
-
Rankerz
senior tag
Már nem igen látom melyik komment az ,de Csirkével 3 meccset azért mentünk mert az mondta pure shadowal is tolni akar egyet. Én azt hittem hogy Bo3 miatt megesik hogy fair play alapján azért lejátsszák a 3. meccset is, utána szólt csirke h tét nélküli és nem kellett volna feltöltenem. Sajnálom.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nem hiszem. De ha mégis, küld azt a fránya swampot.

-
phanzetomox
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Gyuri :Látom egyre gondoltunk

Hzoli : Én magam általánosságban a technikáról beszéltem, természetesen ha valaki használja még nem jelenti hogy nem tud játszani, csak előnyhöz juttatja a vele egy szinten lévőkhöz képest. Persze ez is igényel gyakorlást mint minden más ^^
-
zoli.22
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Azért az tény, hogy phanze nem egy rossz játékos. Visszapörgetés egy érdekes kérdés, szerintem hanyagoljuk is, föként, hogy már Peti is bizonyitotta, hogy nálküle is ott tud lenni ahol most van.
Ricsi, jo fej vagy, tudod, haverok vagyunk, de igyekezz elöször átgoldolni a mondandodat, hidd el kifizetödö ha kicsit diplomatikusabb vagy. Néha nálam is elpattan cérna, de igyekszem lehiggadni és utána ugyan azt a véleményt egész máshogy tudom megfogalmazni. Ez aproságnak tünik, de itt a virtuális világban csakis a megnyilvánulásaidbol itélnek meg. -
Gyuri27
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Fincsi.
A piacos kollégákat megkérjük maradjanak távol és hagyják ezeket a csóróknak. Ill egy promo sawampért hajlandó vagyok nem jelentkezni. Tessék csak tessék. Most használjuk ki kérem a vissza nem térő alkalmat.

-
Bluerainbow
Közösségépítő
Új sorsolás - Battleforge promócios kódok
-
phanzetomox
őstag
Peti: Egy szívességet tegyél meg nekem, menj kérlek a Ricsi gyerek ellen egyet a régi voidpörgetős deckeddel, mert egyenlőre úgy magyaráz róla hogy 2 napja még azt se tudta mi az, de én már megkaptam tőle "mások tudásából él" címet, csak mert jobban tudom mi az, és mert nem indultam versenyen.
Ricsi: Először is nem hiszem hogy kifogásokat kéne találnom arra hogy mért nem indultam, és végképp nem szarokat ahogy te fogalmaztál.Azért nem indultam amit írtam. Kész, szerintem aki kicsit is értelmes megérti, remélem te is, csak a vita hevében valamibe bele kellett kötni.
"Te is csak elméletben vagy pro gyakorlatban mások tudásából élsz 2v2 ben
erről ennyit..."
Ezt kifejtenéd ? az hogy pro vagyok-e vagy sem nem érdekel viszont a mások tudásából él dolog már igen. Ezt mégis honnan veszed ? ha megnézed a paklim azt sem csak úgy másoltam valakiről. Mutass még egy olyan játékost aki lost deckben lila gravityt használ, nem tesz be lost reavert mert nem szeretné hallani hogy "reaver skill" (reaver nélkül egyébként totál hátrányban vagyok pure fire és pure shadow ellen) és nem használ olyan op lapokat mint lost vigil, voidpörgetés, voidstorm,church stb stb. amikor ezen lapok minimum egyike majdnem minden top 20ban lévő játékos deckjében megtalálható. Sőt nem robbantok grigorit, és nem is hívom le amíg nem fogyok ki lancersből, vagy nem hív az ellen XL-t mert utálom hogy ilyen erős t3-as lapot lehet kapni ilyen kevés powerért.Tehát nem hiszem hogy másokból élnék meg. De ahogy gondolod, ha ez a véleményed hát legyen, nem is akarom megváltoztatni. Annyira nem izgat hogy egy játékban nyújtott teljesítményemről kinek mi a véleménye, ennél azért jóval nagyobb dolgokat elértem az életben, és ez nekem épp elég.

Csak azért mégis kicsit frusztráló, megértheted. Igazából azért szóltam be neked mert zavart hogy Gyuribát cseszegeted amikor azért ő jobban tudja nálad tényleg és nem csak elméletben.Legalább is a voidos dolgot hisz te ezt csak most ismerted meg nem rég, ami nem baj de akkor hallgasd meg azokat akik tudják mi a pálya. (remélem Gyurit és engem nem az 1v1 rangunk alapján soroltál be noobnak mert az kb. nem jelent semmit
) -
zoli.22
tag
Én meg azt hittem, hogy majd mi csináljuk itt a fesztivált Gergövel, kik kit ver el és hogyan részletezéssel. De tulajdonképp van itt ereszdel a hajam igy is.
Azért ha belegondolok ez még itt mindig jobb mint a fél éve futo Age of Empires Online, ahol aktiv magyart csak elvétve lehet találmi, és semmi közösségi oldal nincs ami összefogna minket. Itt a prohardveres forum is rég kihalt már. Most jött egy csomo jo kis ujitás, és végre pvp is van jobban. Marha jo lett a játék igy, és steammel összekötve fél áron lehet most megvenni, tehát hirtelen 3-szor annyian vannak fent. Tehát akinek elege van itt nagyon a vircsaftbol és nyugalomra vágyik tudom ajánlani.

-
Richie1984
tag
válasz
Richie1984
üzenetére
Na visszanéztem te a voidosokat oltottad... SIMS powaa majd megtanulod egyszer kivédeni és nem lessz nyafi.
-
Richie1984
tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Az gondolom a kicsi agyadba nem fér bele h pont te indítottad el a vitát a színvonal leszólásával... gondolom az ok okozat összefüggéseit nem látod át... és ezért természetesen mindenki birka csak te nem... inkább tényleg SIMS ezz ^^
Ui.: mellesleg én kiemeltem h nem vagyok pro sőt az idulók közül a 2. legkisebb a rangom szóval phazet sem értem...
meg visszanézek h te voltál e aki tényleg leszólta a színvonalat
-
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Már bocsánat, de
1. Nem hozzád beszéltem
2. Te is csak elméletben vagy pro gyakorlatban mások tudásából élsz 2v2 ben
erről ennyit...
Ui.:
3. Az h nem indultál a te dolgod és szíved joga csak ne jönnél te is ilyen sz*r kifogásokkal legalább.
4. Nem tudtam, hogy itt elméletben mindenki pro lehet, de ha én mondok bármit az okoskodás. -
Cr4Zy
tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Csirke, amúgy a 2. meccsnél azt rontottad el, hogy pluszba felvettél egy wellt, majd pedig a rosszat védted... Ott pedig már a meccs a te kezedben volt...
A 3. meccsetek most jön, aztán OnSet és Hangfal meccsei
-
Cr4Zy
tag
válasz
Rankerz
üzenetére
A repeket most nézem, de az eredményeket már beírtam (módosíthatóak, ha kell). De Ti miért játszottatok 3-at, ennyire élveztétek, csak Csirke azt hitte, hogy 2 bukás után még továbbjuthat?

(#20820) Volgafan: Nem én kerülöm shootert 1v1 rankeden, hanem ő engem, de ezt is biztos nagyon jól tudod, ahogy minden mást is...
Jah, abban viszont egyet értek, hogy abama nevét nem Te hoztad fel, viszont azt írtad, hogy Rulaz lámul. Hát igen, ez tény, de ez a Rulaz nevű kölyök nem is jutott fel 2 platina pöttynél magasabbra soha, még lámulással sem... -
Zotya21
senior tag
-
Volgafan
senior tag
Nem predátorrol beszéltem,mondom:tanulj meg olvasni,szöveget értelmezni!!!!predi tudta,hogy elbaszta,mikor wellt vett és te lerusholtad...nagyon ügyes vagy,le tudsz olyan firet rusholni,aki wellt vett,te meg nem...Ő is tudta,hogy elcseszte...olyan meccset mutass,ahol Sutyit vered void nélkül 1v1ben!!!
-
HangFalx
csendes tag
HangFal vs OnSet: 2-0
[link] -
Rankerz
senior tag
Rankerz vs Csirke 3:0
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Akkor megkeresem neked a replayt, ahol shootert és predátort vertük gergővel úgy 2v2-ben, hogy totál fölöslegesen építettem fel a visszapörgetést (Gergő t1-el verte shooter t2-jét, én meg t1-en vertem predatort, illetve utána annyi előnyre tettem szert, hogy t2-őt tudtam húzni, le tudtam rakni egy lost reavert, ÉS még a visszapörgetést is le tudtam rakni. Ő ezalatt be volt szorulva, és se wellért, se t2-ért nem tudott kimenni). Nem akartam ezt a meccset itt közzétenni, mert magyarok az ellenfelek, s abból szinte kivétel nélkül újabb vitatkozás van...
(#20814) OnSeT: Látszik, hogy Te sem tanyán nőttél fel!
A csirkéknek ha épp nem tápot adnak, akkor kukoricát, vagy más magvakat. -
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
ok, mesélj, mit tudsz róluk?

am a csirkék ehetnek egyáltalán popcornt?
-
Gyuri27
félisten
válasz
Richie1984
üzenetére
Online vagyok. Lehet jönni!!!!!!!!!!!!

-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
tess, halványabbra vettem a betűk árnyalatát. nah erre mit lépsz?

ui.: van még popcorn? ^^
-
babatag
csendes tag
mennyiért lenne érdemes monumentet venni? mert csak nem lesz olyan mákom, mint szomszédnak, h 1,5Kért vett ah-n

-
zoli.22
tag
Emberek! szerintem is felesleges oltogatni egymást. Aki nem jelentkezett a versenyre nyilván megvan az oka, nem is kell firtatni. Aki jelentkezett, az pedig megérdemli azt a tiszteletet, hogy építő kritikát és elismerést fogalmazunk meg felé. Több olyan játékos is nevezett, aki még újnak mondható a bf-ben, nem tud minden taktikát, nem várhatunk tőlük hogy hibátlan játékuk legyen. Segítsük őket, mert a játék addig marad életben, amíg van érdeklődés iránta.
-
babatag
csendes tag
Srácok! Mennek le az AMII rare kártyák árai
Monument 4k-t csökkent, Rowdy-t meg 2k-ért szórják, most vagy fosik a nép, vagy tudnak valamit amit mi nem? 
-
Volgafan
senior tag
Többször meg lettem szólítva,akkor próbálom egyneként,és előre szólok bocsi a hangnemért:
TBpeti:ki a tököm szólt hozzád???Abaaaamáról se beszéltem...tanulj már meg olvasni,szöveget értelmezni!!!!!Nőjj fel!!!
Ricsi:nem csak régen játszottam,nem szóltam le most se senkit!!!
Ezért nem neveztem 4 rep volt fent és már folyik a vita,anyázás!!Volt értelme?Hetek óta normális hangnem volt itt a fórumon,most meg lehet nézni miről folyik a szó...Ennek az egésznek az az értelme,hogy 1 emberke meg akarja mutatni,Ő a magyar PvP király...Én elismerem 1 béna senki vagyok és ennyi,leszarom az egészet!!!Majd ha látok olyan repet,ahol bármelyikötök is megveri Sutyerákot,majd csettintek!!!!Főleg TbPeti:le lehet rólam szállni!! .
Addig inkább elmegyek simsezni,ott nincsenek ilyen birkák!!!Phanzetomox:teljesen igazad van ismét!!!!!
-
phanzetomox
őstag
válasz
Richie1984
üzenetére
A probléma csak az hogy úgy kioktatsz mindenkit hogy hihetetlen. Szerintem egy kicsit túlbecsülöd magad, az meg hogy fikázod azokat akik nem jelentkeztek, tényleg nevetséges.
Én tudod mért nem jelentkeztem ? Mert nem akarom azt mint egy előző másik szervezésű versenyen hogy épp nem értem rá, de írogattak hogy mikor leszek fent mert le kell nyomnom ezzel és ezzel a meccset. A másik ok pedig hogy : NEM ÉRDEKEL. Amúgy is utálok magyarokkal játszani, főleg az olyan okoskodók miatt mint te. De ezt a többiek úgy is tudják, legalábbis aki ismer engem eléggé.Amit leírtál a pörgetésről az meg eléggé téves.
-
Zotya21
senior tag
válasz
Richie1984
üzenetére
hát pl amig veszel egy wellt addig ő lerakja a 3 épületet 30+75+60= 165 power ért
de az emblamert leszokták már az elején ugye szóval egy másfél wellből ő lerakja és sokkal többet nyer vele
-
Richie1984
tag
válasz
Murder3
üzenetére
Ha well előnybe vagy áruld már el hogy a picsbe basz el az ellened 200 pontot a pörgetés kiépítésére? Vagy ha te előnybe vagy nem támadsz/megakadályozod hogy felépítse?
szerintem te nem vagy tisztában az előnyben vagyok fogalmával? Ugy értetted hogy te well t veszel ő meg pörgetést épít mert akkor 2 well = pörgetés powercost kb, de akkor nem vagy powerelőnyben csak max te gondolod.
Mellesleg én is sokszor hiszem h előnyben vagyok aztán a repben értem meg h miért kaptam ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

pedig semmivel sincs magasabb rangon egyikünknél se jelen pillanatban
Steert destroyer én meg sajnos nyertem 1 mecset szóval most reaper lettem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

jah mondom ez jóóóóó 
Elmegyek 1hétvégére és máris egymásnak ugrotok??