- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkzbane
tag
Höhö

-
Gyuri27
félisten
Hát no. 2 templárral az ember mehet támadni. Eagle kell hozzá. Firével nem szeded le.
Gladit spammelheted, de a madár orditása egyből kettöt levisz.
Játszottam fire, fire-natur ellen ilyeneket. Nagytöbbségbe hozom is a mecset.
Az is idegesítő, hogy javatod amit ő bont, illetve bontana. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Ezek voltak mind, support lapokat én nem számolok, csak unitokat.

A madarak vadászata problémás, akkor ha csak templar van bent.
Mivel könnyen kijátszható, pl. én firevel mindig így szoktam szívatni frostot ^^2-3 draket ráküldök, erre ő lehív min. 2 templart. ha drakek behaltak, ezt követően power viszonyoktól függően (wellek száma, void pörgés sebessége), csak ground unittal támadok vagy megyek t3.
utóbbi esetben nekem 250 power megy el a 3. orbra, neki meg 200 áll a templarokban, amiket max épületjavításra tud használni.
az eredmény ugyanaz előbb-utóbb önként fogja leölni ezeket az unitokat, s ekkor mehet ismét a légi támogatás.
frostnak hiába van jó védelme, power mínuszból nem tud csodát tenni ^^
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
az attól függ milyen frost.

pürével azóta, hogy freemka felpakolt egy adag repet bfcards.infora.( kb 2-3 hete.)
kezdetben t2ig pure + nature majd t3 fire, végül végig püré Dark javaslatára, így védve vagyunk sandstorm ellen 2v2ben.2v2 rep pack frostal, Darkal, tk-ról begyűjtve. [link]
(Maranv & TippelHHH ; thesikaleon & jukaaa; Matos & Thesikaleon)frost t1el már mentem nyáron is. ezzel a részével nincs is gondom. Lost lost t2je ellen pl kényelmesen elvoltam míg tartott a charge.

t2m is kezd már alakulni, de még ki kell tapasztalnom mely lapokra van mindképp szükségem. be kellett látnom, hogy freemka stílusa nem fekszik nekem, megépítettem lapra pontosan a deckjét, de nem tudom használni, t2n a lyrish+eagle+templar trió nekem kevés.
ez vszeg azért lehet mert pure fire stílusban tolom pure frostal ^^
(#18787) fantom922 void + wog nerf.

-
phanzetomox
őstag
Ha valakit érdekel amúgy van 10db wheel of gifts eladó, 1050-ért adom darabját, sztem ez jó ár ha azt nézzük hogy régóta nem volt ilyen olcsó ah-ban .
-
phanzetomox
őstag
Szép kis bug most tünt el 2200 bfp , cserélni akartam valakivel, előszőr 2200-t irtam, ő mondta hogy 2250, beirtam azt erre az előző 2200 eltűnt a semmibe

Újabb csere, kifagyott a game. Jól kezdődik....
-
Gyuri27
félisten
[link]
a mikróm az elején türhető volt.
-
HyuZ
csendes tag
Ha vkit érdekel eladó BFp írjon rám! Van 10K fölöslegem
! -
-
phanzetomox
őstag
Ez a battleforge-gifts.tk oldal amit folyamatosan hirdet valaki gondolom valami account lopó, mit kér, be kell regelni az ingame adatokkal ?
-
ÖregGondar
csendes tag
Valaki tudna adni nekem egy Timeless one-t valami kis kártyákért ?( uncommon vagy egy-egy rare , netán farmolok egy Cyrian-t
-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
de értem csak mivel sok lap van ezért már nincs türelmem felpakolgatni őket

-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
olyat nem csinálok mert ahoz tul sok lapom van

de van egy csomó szűrő lehet szűkteni a listát

-
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
jah vagy beirod a keresőbe a lap nevét és akor csak azlesz al istába és nicns mit görgetni ennyi

-
Predatorkill
tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Ja, ok, kösz. Végül is nem nagy hülyeség.. most már a common lapokat elkezdem kipakolni, ezért utáltam eddig

-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
Például mikor kiraksz valamit az AH-ba eladni, ugye kiválasztod bal oldalt a kártyák listájából, jólvan legörgeted mondjuk nature lapokra mert ott kell eladni valamit, berakod ah ba és ilyenkor magától visszaugrik a lista tetejére( fire lapokhoz) mostmár nem fog visszaugrani ennyi.. ( ez akkor zavara ha 6 lapot raksz ki egymás után és állandóan görgetni kell)
-
Predatorkill
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
`Card Management
Your list of cards/upgrades does not jump back to the top when you apply upgrades, add a card to mail/auction house/trade etc.`Ez pontosan mit is jelent? valaki pls mondja meg, mert annyira nem értem, csak tippem lenne.
-
Darkzbane
tag
Január 25 ös patch tuningolva lett. Nekem nagyon bejön.
General
Matchmaking
An error which caused players stuck in the loading screen in 2vs2 PvP has been fixed.Card Management
Your list of cards/upgrades does not jump back to the top when you apply upgrades, add a card to mail/auction house/trade etc.Watch List changes will be included in the upcoming patch as well.
-
Evildep
tag
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Egy része végleg elszállt, viszont azt sikerült elérni hogy hiányosan de legalább megjelenik az oldal.
A karakterkódolás visszaállítására kell majd vmit kitaláljak.
support team meg egy kész vicc.
2 nap után írtak vissza hogy továbbítják az üzenetem az illetékes kollégának.
rá egy napra jön a levél amibe ctrl+c , ctrl+v elven bemásoltak a faq-ból egy odavágó részt....azt ami a hibabejelentő felületen is megjelenik hogy csak akkor írjak ha ezekkel a beállításokkal se megy...
és erre mit csinálnak??? elküldik ugyanazt a szöveget mélbe.

(#18760) Zotya21 ha lenne róla mentés akkor "kicsit" egyszerűbb lenne a helyzet

-
OnSeT
őstag
válasz
Predatorkill
üzenetére
dokumentumok/battleforge/diag/movie.pmv
meccs után közvetlenül ki kell másolni, egyébként az újabb körnél felülírja.
voidstorm nem volt ? -
Predatorkill
tag
Hali! Lenne egy kérdésem, hogy mikor szinkronézissel kidob, meglehet találni valahol az olyan repet? Valami ilyesmit írtál régebben, lehet h nem erröl volt szó, de muszáj megkérdeznem, mert DeRibbesity-t és xXsnowXx et 2v2ben megvertük volna, 4 well előnybe voltunk és minden támadást kivédtünk + mindkettőnknek volt védekezésre vagy 250 pontunk. Ezek után ''teljesen véletlen'' kidobott szinkronézissel...
-
G4ga
őstag
26. ára mit is várunk?
pöcs lesz csak vagy esetleg amii is?
eröteljesen megfordult a fejemben nekem is felszamolom az accom. az upokat es egy lapot megtartok minenbol hatha ha lesz amii, javul egy kicsit a hejzete a jateknak...
akit esetleg érdekel szoljon...
-
zoli.22
tag
Nagyon kezd megérni a végleges fegyverletétel a játékban számomra. Lassan már élvezhetetlen hogy minden 3.-ik meccsnél kifagyok, vagy lelép valaki, és azért indíthatom újra a game-t. Most pedig a legújabb, hogy már nem tudok rankedezni sem, mert valami hibát ír ki és nem dob be ellenfelet. És akkor a mapok hibáiról, ill. a szellős balanszról már ne is beszéljek.
Szép és jó lett volna ez a játék, csak kicsit foglalkozni kellett volna vele. -
phanzetomox
őstag
Van valami info már az amii-ról ? Nekem most nem jön be a fórum
Bár lehet csak a netem szarakszik, nem tudom.Amúgy akit érdekel van eladó bfp-m, ha kell írj privátot megbeszéljük.
Airedhyal: kérdezd meg Onsetet mi történt.
-
törölt tag
Ajjaj..
Behalt a magyar kártyaleírásos oldal. -
Ohyner
csendes tag
Srácok!
HA valakinek van 2011. 06. 09. megjelent PC-Guru magazinból fel nem használt WOT kódja, és megválna tőle, adnék érte BF pontot, vagy R és UR lapokat. Akit érdekel az érdeklődhet az: ohyner(kukac)freemail(pont)hu címen.
-
Volgafan
senior tag
nem 2v2-t nézem......de ha nem nézed mit csinál a másik....úgy persze,hogy lerusholnak,ha kicsi a map,te veszel wellt,Ő nem..ha Ő is vesz bármelyik színt megfomom...ha nem vesz wellt,én se veszek,sztem ez alap...master archers dreadot nem kedvelin annyira..ha bitet tol rá,az már power megint,nekem jöhet a frenzys íjjász,vagy a kövi dread,attól függ,mit tesz le...csak nox,dread,forsaken variálva..wrecker se szereti a noxot..nyílván wrecker ellen nem forsakent teszek le..nincs is annál jobb,mikor a nature ellen a dreadra rányomja az enset,mert jöhetnek a forsakenek...ami itt is alap:azonnal dryadot kell ütni!!!
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Valami drakonz nevű gyerek megcsinálta wreckerekkel és sundererekkel, s meccs után megjegyezte, hogy azért csinálta ezt, mert félt a t2-őmtől!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hogyha már ilyen állatokat keresel, akkor nézz be a top 20-ba, és fogsz találni párat.
Nah, de komolyra fordítva a szót, a nature és a frost is könnyedén beüti a shadow t1-et, ha valaki ügyesen kezeli a masterarcherst és a windweavert glyph of frosttal és ensnaringgel. Egyetlen dolog van, ami megfoghatja őket, ez pedig a torony shadow részről (soul splicer, vagy phase). A noxok sz@rt se érnek a master archerek ellen, s a motivate-nek a frost megfelelője, azaz a home soil ott is megtalálható. A dreadchargerek meg könnyedén levadászhatóak a fentebb említett 2 megállító varázslattal, ha jól tudja az ember használni őket. Mert igen, a swift egységek is megfoghatók a glyph-el, csak úgy kell elhelyezni, hogy pont az elé a hely elé rakd le, ahova támadnak. Mikor próbálgatom a frostot, akkor a t1-en nincs semmi bajom, csak a nature ellen, mert azért a swiftclaw csak erősebb az ice guardiannál bekapcsolt tüskékkel, s ha még jön az ensnaring is, akkor meg már egyenesen esélytelen megfogni akár 2 swiftclawt is frosttal...
Jah és Gyuri, ne a 2v2-őt nézd, ott tényleg nincs sok frost vagy nature játékos. De 1v1-ben a shadow után szerintem a frost t1-ből van a legtöbb. És még annyit hozzátennék ehhez az egészhez, hogy a fire-rel igenis nagyon kell tudni mikrózni t1-en, különben bármelyik másik szín be tudja rusholni... Ha akarjátok küldök olyan replayt, ahol a fire t1-el úgy mikrózik Obesity, hogy azt öröm nézni. -
OnSeT
őstag
Pure Frost t2 vs Fire/Nature t3 [link]
A burrower spam és a slayer spam sem jött be neki.

-
Cr4Zy
tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
Ennek örülök.

Annak meg végképp, hogy mostmár szóba állsz velem.
Egyébként még egyszer bocs, nem akartalak megsérteni korábban sem, hiszen azt hittem te is úgy gondolsz erre, mint egy szimpla játékra, aminek semmi következménye, jelentősége nincs. Csak tudod engem is idegesít már valamelyest az, hogy egyszerűen ez a játék csak a lámulásról szól, mert minden színnek megvan a maga lámasága, némelyiknek több is akad, csak ezt sajnos pár ember nem képes beismerni és úgy becsmérli a másikat, hogy közben a saját oldaláról teljesen megfeledkezik. Tegnap pl. megkaptam jópár sor anyázást, de még a családomat is halállal fenyegették egy ranked alatt, az még nálam is kiverte a biztosítékot, pedig nem vagyok egy idegeskedő típus...
Lényeg a lényeg, a rangom nem csak azért ilyen, mert ezzel lámulok, hiszen t1-en a velem egyrangúak fele inkább instant t2-zik, mintsem hogy t1-en megpróbálja felvenni velem a harcot, mert tudják, hogy abban buknának. Van olyan is, aki kisebb t1-harc után instant t3-azik, amint meglátja az épületeimet, hogy minél nagyobb erőt hozhasson le és így a voidstorm ne működjön rajta. Igaz, hogy benne van ez is a rangomban, de ha a t1-rushokat nem tudnám fogni azonos szinten, akkor nem jutottam volna fel idáig. Pl. fire-rel akár t1-en vagy instant t2-vel szerintem max. 2 kezemen meg tudom számolni, hányan tudnak elverni mikor jó formában vagyok.
Gyuriba, akkor meg szimplán néztem, fel tudom-e venni a wellt és elnyomtam, megesik az ilyen az emberrel, mikor fáradt... Szándékosan így nem vennék wellt soha miközben én is veszem a t2-met, mert akkor nincs powerem védeni azt...
-
gergomester
tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
Mondjuk ez szép volt

-
Cr4Zy
tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Én is ezt hittem, de úgy tűnik, hogy még mindig nem heverte ki szegény megtört gyerek. Sajnálom, hogy ilyen traumát okoztam egy játékkal...
Gyuribá, igazad van, az a well enyhén szólva fail volt, a mellette lévő egységem képességét akartam elnyomni a gyorsgombbal (y a well felvétele is és a képesség is, ha valaki nem lenne ezzel tisztában). De ezt leszámítva is béna voltam, ahogy kb. az összes mai és tegnapi meccsemen... A pure fire ma legalább 5x szívatott meg engem kisebb-nagyobb hibák miatt...
-
Evildep
tag
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
Azt hittem már lezártátok a témát

-
Volgafan
senior tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
az a well,kicsit,mintha fail lett volna...gg
-
Predatorkill
tag
Sajnálom hogy TBPetit ''még hátrébb kényszerítettem a hero rangról bő 800 Eloval''
Idézet:''hátrébb kényszerítettem Shooterasd-ot és Predátorkill-t (az előbbi enyhén szólva ideges volt ezután) egy bő 800 Élővel...'' Ennyit a taktikádról...És a replay itt.
-
Cr4Zy
tag
válasz
Darkzbane
üzenetére
shadow-nature-nature a paklim, fathom lord, drones és soulshatter van bent t3-ra, nasty-vel az is nagyon csúnyán tud bontani. A cultistokat túl könnyű megakadályozni a támadástól, szimplán egy erupt megakadályozza azt, hogy lehívja a nightcrawlereket...
Pure fire ellen nagyon egyszerű a helyzet, t1-en berusholom, úgy meg nem igazán van esélye a legtöbb játékosnak, mivel kevés fire t1 tud engem megfogni. Legalábbis a legtöbb danceres pályán más esélyem nincs ellene. De amúgy a nightcrawler + lifeweaving csodákra képes az enforcerek ellen

-
Darkzbane
tag
Shadow nature paklival toltam elég sokáig, sztem pure fire volt a legnehezebb ellenfél mindig is ennek a színnek,nem a lost.

S egységgel érdemes támadni, a lostos általában Darkelfeket hív rá és jöhet a hurrrikán. Frenzys crawlereket oinkolhatod,rootolhatod. Nightguard(ha nem lenne ilyen bugos) bármikor jó reaver vagy mounty ellen. T3 mon akadhatnak galibák ha később mész fel, de egy cultist master+evocators woe kombóval nem tud mi kezdeni vagy egy szétbuffolt egységgel se nagyon. Aoc+root pedig kb minden típusú egységet be tud szedni t3 mon csak ne hagyd hogy az orbodhoz közel történjen a móka az esetleges nasty,shatterek miatt.
-
Cr4Zy
tag
A versenyből sajnos nem lett semmi, mert shooter és predator bojkottálnak mindent, ami velem kapcsolatos és emellett összesen 1 nevezési díj jutott el hozzám, ez pedig a Gergő és az én csapatomé volt...
A korábbi vitákhoz annyit hozzátennék, hogy ez a lámulás (bevallom, hogy az), amit csinálok 1v1-ben, elég könnyedén verhető, csak tudni kell a forszát. De azt azért hozzá kell tennem, hogy a rangom nem véletlenül lett ilyen magas, szimplán annyit gyakoroltam az elmúlt pár hónapban a pvp-t, hogy mostanra enélkül is könnyedén tudnám tartani a Ruler rangot. Magasabbat nem mondok, mert igazából fogalmam sincs, pontosan milyen skilljeim vannak, de unrankedban ma 4-ből 3x megvertem enélkül egy jelenleg Hero rangú stonekin játékost (DuqueAlbe-t) és tegnap 3-ból 3x egy Ruler rangú pure fire srácot (YenGFarM-ot) úgy, hogy a ranked paklijukkal jöttek. Jelenleg csak egy paklitípus van, ami miatt nem biztos, hogy tudnám tartani a rangomat, s sajnos ezzel játszik a legtöbb játékos... Természetesen a lostra gondolok itt.
-
Evildep
tag
kezd felhuzni a játék,ma a 2. lost connection
-
Evildep
tag
lenne 1 kérdésem: Phanzetomoxtol vennék bfp-t és azt szeretném kikérdezni töletek hogy megbizható-e a srác?
-
fantom922
aktív tag
Grat Darkzbane-nak! Szép teljesítmény, ilyen ellenfelek mellett
Bár igazán hozhatta volna nekünk ezt a tournamentet 
Ui.: OnSeT freemkával nincs semmi bajom, nagyon jó játékos és néha mindenki felhúzhatja magát... de én is játszottam ellene 2v2-t és egy haverommal majdnem megvertük. Mikor már nyeregben volt elkezdett írogatni, hogy noob.. azóta nem kedvelem.
A véleményem, hogy veszíteni is tudni kell és nyerni is tudni kell

-
zoli.22
tag
válasz
ÖregGondar
üzenetére
Én is tudok segíteni PvP gyakorlásban. Hét közben sokat vagyok fent, HZoli a játékban a nevem.
-
Cr4Zy
tag
válasz
üzenetére
Igen, teljesen jól érted, a tome pakli 2 hétig a tied úgy, hogy u2-őn van minden. Ezután viszont elveszi tőled ezeket a gép, így a teljes tome rész meghalt a játékban egy jó ideje... Magyarul maradt a pár fajta booster, az ah vagy a kereskedés, ha új kártyákat akarsz szerezni. És csak hogy belekössek, én 900 bfp-re emlékszem és 4 boosternyi kártyát tartalmazott. :p
-
törölt tag
Régen lehetett kapni tome pakkot 1250 BFP -ért. Azzal mi lett?
Meg az a 2 hetes idő limit a tome, és a tome -os lapokra.
Jól értem, ha lejár akkor a lapoknak és a tome -nek harangoztak?
Nem kerülnek át a lapok normál használatra?Bocs a hülye fogalmazásért, de nem tudom hogyan is kellene ragozni ezeket..

-
ÖregGondar
csendes tag
Olcsó kártyák akció megint sunderer, corsair , fire worm és még pár scavanger maradt !
-
Evildep
tag
válasz
ÖregGondar
üzenetére
írjál rám a játékban...1-2 pvp-t mehetünk akár 1v1 et akár 2v2 öt...nevem a leirásban
-
Volgafan
senior tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
jah,így van...
-
Zotya21
senior tag
válasz
ÖregGondar
üzenetére
én is igyvagyok sokmindenem megvan de használni meg figyelni azmár másdolog

-
ÖregGondar
csendes tag
Szeretnék 2 dologban segítséget kérni , egyik ha valaki be tudná linkelni ide az az rpve-ért járó tokenek hivatalos listáját ( hányas nehézség , mennyi token ) , a másik szeretnék egy kis PvP tréninget , kártyáim megvannak , de nem nagyon megy .
-
Volgafan
senior tag
válasz
Murder3
üzenetére
Igazad van tényleg nem....dread,nox,forsaken,nasty,life(nightguard,embalmer,soul)
nature:amazon-sw(vagy-vagy),dryad,shaman,ww,ens,hurrican,heal(7)
fire:scav,firesw,err,(sundy),sunstirders,(mortar,mine,scorched,wrecker)
frost:mage,lightblade,quardian,barrier,home,(fagyi)master archers,(imperials)zárójelben a sztem nem kötelező,anélkül is hozható t1-ek
most kinek mi a sok-kevés,sztem a firehez kell a legkevesebb..ha valamit kifelejtettem sorry
-
Evildep
tag
a tournament helyezése
1.RadicalX
2.Hirooo
3.Obesity
4.Darkzbane -
Murder3
addikt
válasz
gergomester
üzenetére
nc,darkelf ez a 2 egység kell ahhoz, h t2-n kb mindne ellen sikeresen fellépj a spalsh meg már csak egy atom plussz.
t1-en shadwoból meg főleg nem kell sok lap. -
Evildep
tag
darkzbane az elödöntöbe hirooo ellen...

-
Predatorkill
tag
válasz
gergomester
üzenetére
Kb. október óta nem toltam a fire-nature el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A jatek egyik legidegesitobb eleme.

Tudsz vele kezdeni valamit ?

Bár lehet csak a netem szarakszik, nem tudom.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)