Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
Peti: Egy szívességet tegyél meg nekem, menj kérlek a Ricsi gyerek ellen egyet a régi voidpörgetős deckeddel, mert egyenlőre úgy magyaráz róla hogy 2 napja még azt se tudta mi az, de én már megkaptam tőle "mások tudásából él" címet, csak mert jobban tudom mi az, és mert nem indultam versenyen.
Ricsi: Először is nem hiszem hogy kifogásokat kéne találnom arra hogy mért nem indultam, és végképp nem szarokat ahogy te fogalmaztál.Azért nem indultam amit írtam. Kész, szerintem aki kicsit is értelmes megérti, remélem te is, csak a vita hevében valamibe bele kellett kötni.
"Te is csak elméletben vagy pro gyakorlatban mások tudásából élsz 2v2 ben
erről ennyit..."
Ezt kifejtenéd ? az hogy pro vagyok-e vagy sem nem érdekel viszont a mások tudásából él dolog már igen. Ezt mégis honnan veszed ? ha megnézed a paklim azt sem csak úgy másoltam valakiről. Mutass még egy olyan játékost aki lost deckben lila gravityt használ, nem tesz be lost reavert mert nem szeretné hallani hogy "reaver skill" (reaver nélkül egyébként totál hátrányban vagyok pure fire és pure shadow ellen) és nem használ olyan op lapokat mint lost vigil, voidpörgetés, voidstorm,church stb stb. amikor ezen lapok minimum egyike majdnem minden top 20ban lévő játékos deckjében megtalálható. Sőt nem robbantok grigorit, és nem is hívom le amíg nem fogyok ki lancersből, vagy nem hív az ellen XL-t mert utálom hogy ilyen erős t3-as lapot lehet kapni ilyen kevés powerért.Tehát nem hiszem hogy másokból élnék meg. De ahogy gondolod, ha ez a véleményed hát legyen, nem is akarom megváltoztatni. Annyira nem izgat hogy egy játékban nyújtott teljesítményemről kinek mi a véleménye, ennél azért jóval nagyobb dolgokat elértem az életben, és ez nekem épp elég.

Csak azért mégis kicsit frusztráló, megértheted. Igazából azért szóltam be neked mert zavart hogy Gyuribát cseszegeted amikor azért ő jobban tudja nálad tényleg és nem csak elméletben.Legalább is a voidos dolgot hisz te ezt csak most ismerted meg nem rég, ami nem baj de akkor hallgasd meg azokat akik tudják mi a pálya. (remélem Gyurit és engem nem az 1v1 rangunk alapján soroltál be noobnak mert az kb. nem jelent semmit
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)