Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
üzenetére
Igen, most kapcsolták le, fél órán belül visszakapcsolják.
(#21713) mikloska007: Ha nem laggolna a szerver ennyire, már 4 pöttyös platina lennék egy ideje, így viszont alig tudom tartani a patriarch (3 pöttyös) rangot, szóval elhiheted, nem te vagy az egyetlen, aki szív emiatt. Ilyen 7-800 Élőket buktam, mert legend-ruler közti ellenfelek elvertek a 3-10 mp késéssel lejövő nastyk, rootok, lifeweavingek, healek, oinkok és néha egységek miatt... Plusz persze a mikrózás az 1-3 másodperces folyamatos késéssel lehetetlen...
(#21715) Volgafan: Megpróbálják a legkisebbre csökkenteni a költségeiket a játékkal kapcsolatban. Erre példa, hogy a hivatalos fórumra 4 aktív játékost vettek fel moderátornak a sajátjaik helyett. Természetesen a fanoknak nem is jár fizetés... Szóval ott faragnak a költségvetésből, ahol tudnak. De egy kisebb fejlesztő-karbantartó csapat még mindig ott áll a játék mögött. Sajnos ez a csapat is egyre kisebb az előző indok miatt.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
üzenetére
A legfrissebb driver van fent...
Egy pár napja a gépem indításakor egy fél percig elég fura hangokat ad ki a videókártyám, lehet hogy akkor nálam is a ventivel van baj...
Ha tényleg azzal van a probléma akkor tönkre is mehet a vkari?Na és akkor ez más játéknál miért nem jött elő ?
-
-
OnSeT
őstag
válasz
üzenetére
Ez jó hír, végre egy működő verzió.

moneybookersel csak egy problém van, mégpedig az hogy megőszülök mire átér a pénz. szombaton indítottam el az utalást és még sehol semmi. xD
hívd fel az ügyfélszolgálatukat, 5 perc alatt aktiválnak, már én is letiltattam magam párszor. ^^
-
Cr4Zy
tag
válasz
üzenetére
Igen, teljesen jól érted, a tome pakli 2 hétig a tied úgy, hogy u2-őn van minden. Ezután viszont elveszi tőled ezeket a gép, így a teljes tome rész meghalt a játékban egy jó ideje... Magyarul maradt a pár fajta booster, az ah vagy a kereskedés, ha új kártyákat akarsz szerezni. És csak hogy belekössek, én 900 bfp-re emlékszem és 4 boosternyi kártyát tartalmazott. :p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem gondoltam volna, hogy valaki ismeri rajtam kivul...
agyon sok map expen is lehozhato alap lapokkal!!!!!!!