Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergomester
tag
F@szom a void visszapörgetős noobokba...

Most már mindenki azzal tolja...
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nem másfél évet hagytál ki. Sokat az biztos, de nem ennyit.

-
phanzetomox
őstag
Üdv népek ! Ezeréve nem láttam senkit, mert nem volt gépem. Most újra van de szerintem már nem kezdek el újra játszani, (sok lenne behozni 1,5 év kimaradást, közbe léptem fel talán egyszer egy hétre)
Viszont mivel kereskedni azt nagyon szerettem, hamarosan újra kaphatók bfp pontok nálam ha valakit érdekel.
Onset: Neked meg még jövök egy kevéssel ha jól emlékszem

-
Lonely001
csendes tag
üdv srácok. Én akkor kezdtem BFezni amikor ingyenes lett a játék. Játszottam vele egy jódarabig, aztán nemtom miért abbahagytam. 5 napja újra elkezdtem és az 1 év alatt szinte SEMMI változás nem lett a játékban. Semmi új kiadás csak néhány új lap és tényleg semmi más. Most komolyan valaki nemtud valami infót lesz ezzel a játékkal még valami ? Vagy el lett felejtve az egész? Ebből olyan jó játékot ki lehetne hozni ha lenne egy normális fejlesztő team... Nem merek beruházni újabb BFpontokra mert ha nemlesz változás akkor szerintem felesleges... nah srácok?
-
BladeHero
tag
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
Murder3
addikt
trade vkit érdekelne?
napi steam akciók company of heroes ezért mondjuk lapokat és bfp-t adnék persze értéknek megfelelően
Company of Heroes complettért 500 bfp-t adnék
Rainbow six Vegas 2-ért 300 bfp-t
esetleg a 2-ért egy Forrest Elder lilát. -
pachito
őstag
Ja*, reflexbol megegyszer boldog karacsonyt kivantam reflexbol, hoppa

-
Evildep
tag
Boldog karácsonyt mindenkinek
-
Cr4Zy
tag
Boldog Karácsonyt mindannyitoknak és családjaitoknak!
-
Murder3
addikt
-
pachito
őstag
Boldogat mindenkinek gyerekek

-
ricshard444
veterán
Boldog Karácsonyi Ünnepeket minden Battleforge játékosnak a topikban és topikon kívül

-
OnSeT
őstag
Boldog Karácsonyt!
[link] -
Gyuri27
félisten
Amii Editionban gazdag új évet kivánok.
Békés Karácsonyt. -
gergomester
tag
Békés és Boldog Karácsonyt Minden Játékosnak és Családjának!!

Ha feldíszítettétek a fát akk gyertek játszani....

-
G4ga
őstag
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!

-
Murder3
addikt
válasz
gergomester
üzenetére
Megtanulta és kitapasztalta és már van annyira rutinos, hogy sikeresen is tudja úgy ellőni a glyptet mikor az ellennek már nincs ideje kiérni belőle.
Lighblade meg majdnem minden single unitot eltud így intézni a tauntmiatt.
azzal, h buffolod nem ér semmit amíg lightbladezik. -
gergomester
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Jah! csak h Freemka az Freemka...! ennyi erővel gyertek és verjétek le a grigorimat 1db Lightblade-el+1db liryshel! úgy h buffolok mint atom! Ezt csak azért mondom m freemka lazán megjátszotta velem...! Lehet h én béna vok, de könyörgöm azért freemkát ne említsük a halandók sorai közt

-
fantom922
aktív tag
válasz
gergomester
üzenetére
Ezzel egyet értek, az én frost deckemben sincs bent, mert alacsonyabb szinten bejön, de nincs rá szükség, magasabb szintű ellenfél ellen pedig kidobott power általában. Ott már elég jók az ellen reflexei és amint a szélére sétál a hatósugarának visszahúzza az embereit. A másik megoldás, hogy csak 1-et visz bele, a legolcsóbbat.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
de az ritka illetve csak nagyon nagy tudáskülönbségnél van.
mikró hiba is ilyen, h nem figyelzs vagy miscklikkelsz.
tapasztalt szinten nem lehet anynival jobbnak lenni, h ne hiba döntsön vagy deck, mert ugye hiába sokszor a deck nyeri, nem azért mert a nyertes nem hibázott lehet h kb ugyan annyit hibáztak mégis erősebb kombók miatt.
eggyes nature vagy frost spalshek épp ezért vannak annyira előnybe néha és a pure színek vagy épp shadow/fire meg ezért van sokszor hátrányba -
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester
üzenetére
Senki nem mondta, hogy könnyű. De egy glyp megoldotta volna a problémát.
Meg volt amikor felhozta egálra és onnan is nem keveset rontott. -
-
Murder3
addikt
-
Murder3
addikt
Karácsonyi ajándékot kaptok tőlem még egy régi szeptemberi elfeledett magyar rangadóról

(meg majd lehet csinálok pár mostani meccset amit elvétve játszogattam a bf reinstall után
) -
Cr4Zy
tag
Megvertem a top 7.-et, StreetKings-et. A pálya Wazhai, ő frost-shadow-frost. Én meg már t1-en is előnyben voltam hozzá képest, legalábbis így érzem. A replay itt található.
-
Cr4Zy
tag
Igaz, hogy a mikor a játék, mikor a szerver, mikor pedig az én netem szaródik, de azért 2 repet még megosztanék veletek. Az elmúlt pár nap terményei. Ebben bestiát rusholtam le t1-en, mégpedig sikeresen, hiszen elég hamar úgy döntött, nincs értelme folytatnia.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A másikban pedig LFGGagával vertük ChristianIII és Matos párosát. Igaz, kezd egyre inkább olyan érzésem lenni, hogy ChristianIII is net-problémákkal küszködik, de érdekesség, hogy (ezt beleszámolva) az eddigi 3 meccsünkből 2x csak úgy eltűnt.
Amúgy meg az előbbi meccsben nagyon benéztem egy eruptot, mert 2 forsakent megölt, egynek 300-zal csökkentette az életét és egy épp akkor letett soul splicert is lerobbantott vele, de ezután viszont már nem tudta megállítani a forsakeneket. Az utóbbi meccsel kapcsolatban pedig annyit tudnék hozzátenni, hogy ott már szerintem amúgy is bevertünk volna egy wellt, sőt, inkább az egész közepet megszereztük volna - ahonnan pedig már ténylegesen csak egy lépés lett volna a győzelem - hiszen Gaga már t2-őn volt, és hát enyhén szólva is a mi oldalunkra billentette a mérleget az a tény, hogy ő pure fire-rel volt e generated pálya sajátosságai miatt. -
Zotya21
senior tag
válasz
Murder3
üzenetére
csak tudnám mirét kel egy 90 es évek szintü bigyóra visszamenni csak hogy böngészős lehessen inkább csinálnának egy normálisat
az amii ról meg anyit hogy amelyik játék következő részére vagy patchére enyit kell várni az általába ha ki is jön akor egy nagy rakat kaka lessz

lásd flatout ultimate carnage után most a flatout 3
vagy a dungeon keeper 2 után 11 évvel a dungeons -
Murder3
addikt
-
Zotya21
senior tag
msot ez a hülye voidstorm a legundorítóbb leglámább lap
főleg oylan játékos ellen akinek van sadó orbja és kicsit kedvetámat felbuffolni azegységét kivárja a másik hogy telipakolod buffal elfogy a powered és benyomja a voidot nesze neked és jön támadni fujj
-
-
Volgafan
senior tag
-
Gyuri27
félisten
válasz
Volgafan
üzenetére
A warpot nem arra használjuk, hogy a rootsból kiszedjük a magékat.
Pont nature ellen lehet 3-4 magét hívni. Nem fog felmenni t3-ra. Mert nem lesz miből védekezni. Ugyanis ratyi s unit 70 power.
Pure firében 2 op lap van. Ill csak egy és egy képesség. A dancer az egyik. A stampede a másik. A slayer ugye nem pure fire. De lássuk be 80 powerért charge+rage+not knock. Mutass még egy ilyen unitot t3-n. Nem tudsz. Ennyiért meg pláne nem.
Én is győzelemre játszom. Naturéval. Amivel vitathatatlanul ez nehezebb.
Ha az amii jól sikerül váltok nature+shadowra. Ha op lesz sokaknak fog sirni a szája.
-
Volgafan
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
igen,de vedesrol van szo....aztan ensarning alol szedd mar ki netherrel....mire shadow osszeszed annyi maget,hogy tamadjon is veluk,nature reg t3on,onnan meg nem akkora gond a som miatt,ha netan lekap 1 wellt....mert ugye a 3 mage,ami megolte a do-t varni kell vele,mire felgyogyul,addig som reg visszahozta a do arat...mind1 lenyeg,lehet mindig oltani ls-t,pure firet,stb,csak epp azt nem amivel mesz...ha annyiea op egyik-masik at kell ra valtani es nem szidni.....az en velemenyem:minden szinben van op..es a vitanak sosem lenne vege...es ne gyere azzal,hogy ezert nem valtasz erre-arra,mert itt mindenki a gyozelemre jatszik...
Igen csirke 200 pontnal jarsz neki meg van 3 mage,ami semmire nemjo,neked van 1 full Hp-s do-d....ezt ne feledd.....ami kozben akar or bot,wellett el is bontja...Te tudod a legjobban,hogy shadow vehet wellt nyugodtan som ellen...
-
Murder3
addikt
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
mage hamar elfogy és som- mellett meg a heal nem éppen rossz dolog.
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Volgafan
üzenetére
jaja csak az a 3 mage picit sebzi a do t, szóval tuti h ráfogsz healelni.. tehát én máris 200 pontnál járok, de ha meg nem healelekrá később én leszek szarba mert utána majd a jön a magekkel orbot/wellt szedni, jójó tolhatok rá malacot meg roots de az is pont, ő meg addig tud wellt venni.
Szerintem mire elfogy neki a mage bőven t3on van. -
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
A mage eddig is megette a do-t. Azok akik 3-t spammelnek és sirnak, hogy megy rá a cc azok meg is érdemlik, hogy megverje őket egy do. Csak jobb játékos egyszerre egy magét hiv. A cc után a többit szét spammelve a camp körül. Amúgy 3-4 mage + warp (zöld) kb mindent beüt.
T3-n már nincs skill (ha addig volt is). Ott már csak a lámerség megy. Azért raktam annó én is t3-ra shadowot. -
LoLHunCsirke
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nekem mostanában a shadow magel van a gondom, ha valaki tudja őket használni akkor simán betudja védeni magát.. a do val szembe, nekem minden pontom rámegy a do-ra, ő meg még boldogan wellt is vesz. Eddig 3 pure shadows vert meg és igazából nem tudtam velük mit csinálni t2n, a magekkel annyira bevédték magukat, na persze utána grigori nasty+soulshatter (mind grandmaster fölött volt.. szóval nem olyan esélytelen az a deck se)
-
Gyuri27
félisten
válasz
Volgafan
üzenetére
Simán beüthető. Ugyanis nem, csak a do kerül powerbe, hanem a cc is.
Mikro kell hozzá.
Sokan ezért nem tudják fogni.A power költséget meg hagyjuk. Mert a silver!nasty kombót nem lehet beütni akkorse ha annyi powered van, hogy nem fér ki a képernyőre. A voidra ez szintén igaz.
-
Volgafan
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
de a pure natureba nem fer be.....tisztaban vagyok vele...azert belegondolsz nincs tul sok lap,ami t2-n megfogja a do-t...en spec egyet se tudok ..2 ellenfele van lightblade,nightguard,de nyilvan nightet megprobalom gyorst kinyirni..kek knihgt of chaost kevesen hasznaljak,meg azt egybol cczem
-
Cr4Zy
tag
válasz
fantom922
üzenetére
1 razorshardot 1 nightcrawlerrel bármikor kimikrózok neked, 2-őt pedig 2-vel (aki nem hiszi, írjon rám ingame és megmutatom bármikor - sőt, enforcerrel is ki lehet, viszont ahhoz már tényleg 100%-os odafigyelés kell és csak a charge-al lehet ütni, mert ha annál tovább állsz a razorshard mellett, akkor már buktad azt az egységed). Nem véletlen, hogy a top 100-ban már a legtöbben inkább stone tempestet használnak M-knockbackre, nem razorshardot. Mert azt viszont tényleg lehetetlen kimikrózni, hiszen túl gyorsan lő: 1 stone tempesttel 2-3 swift tulajdonságú M méretű egységet is folyamatos knockback alatt lehet tartani. Természetesen az S méretű egységek ellen a legjobb counter a stone pakliban a razorshard, szóval ott van a paklijukban, de elsődlegesen S egységek ellen használják.
Egyébként meg a stone tempest és az aggressor legkönnyebben az S méretű egységekkel szedhetők ki, e két egység kis sugarú területsebzése miatt (az 1. knockback után alig kapnak valami sebzést az S egységek tőlük, és a 6-tagú csapatból 4 a másik 2 lökdösődésétől függetlenül tovább tudja támadni őket); ezért használják a razorshard-ot a paklijukban. -
G4ga
őstag
ha már a lamulásrol volt szo:
persze ideáig elkellet jutnom.
most ugy éreztem picit tényleges gyözelem volt. uraltam a meccset.
persze javitsatok ki ha tévedek.
volt egy pillanat amikor megijedtem.
sok commandos ellen hivot aura miat az ellen t3ra ment, majd Soulhunter.
persze mivel nem volt megfogo varazslat a Grigori kisegitett a bajbol
ez a lost nagyon OP. és még csak nem is Shadowal kezdek.
-
pachito
őstag
-
Cr4Zy
tag
válasz
pachito
üzenetére
Az egyik barátom (Flameforge) beszélget TBO-val folyamatosan, így onnan van 1-2 kisebb infóm:
- a patch (a bootstrapper és a voidstorm fixszel) idén fog érkezni, ezt TBO biztosra mondta; s ha minden igaz, akkor a jövőhéten, azaz karácsony előtt fog jönni.
- az Amii csak jövőre jön, ez viszont ez tuti biztos infó.Azért tudom ezt így,mert Flameforge, Kaldra és pár másik map-készítő miatt különböző scripteket fognak berakni, amelyek segítségével az egyes egységek nevét átírhatják és hp-ját is módosíthatják a pályákon, amiket készítenek. Ebből egy kép ízelítőnek (nagyon nehéz kitalálni, ki készíthette
):
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
ahhoz képest top játékosok se vélekednek róla másként és nem tartják sokra...
az meg, hogy msot melyik nagyobb lámság nem jó megközelítés, mert pl towerezéssel beszivatható a voidos.
silver nasty meg most grigory nastyt se és sorolhatnám, de pl voiddal lehet fogni a silver nastyt
de különben meg burrowert se lehet megfogni, ha a fire/naturés jó napot fog ki.főleg ahol nincs cc. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
mint a som,do pl

de még egy dolog a láma kombók ha legalább lenne erre több ellenszere a színeknek vagy legalább a nem láma lapok amiket senki nem használ használhatóak lennének.
t3-ra emg már szinte rá vagy kényzszerítve, top játékosoknál is ha megnézed ritkán tudják t2-n kivégezni még egymást akkor meg jön automatice a t3 ahol meg kishíján hiába került nagy hátárnyba olyan erős kombók vannak t3-on és ha neked meg nem egy ilyen ultra táp cucc van t3-on nagy esélyed van kikapni.
különben t1 is ezért unalom, persze mikró,mikró de semmi másról nem szól a t1 mint pl scevenger+sunstrider,forsaken+dreadcharger...stb.
én már a t1-et is beuntma a végére mert mit kell csinálni,forsakent+dredet hozni meg tetszés szerint noxot.Forsakent is nerfelni kéne a picsába, így semmi értelme.
-
Gyuri27
félisten
Lesz más. Az a baj, hogy másról se szól az egész. Noob kombókrol.
Skillt alig látni.
Itt ez a remekül sikerült voidstorm, ott a silwer + nasty. Vagy még sorolhatnánk.
Másról se szól a játék, mint időhúzásról, hogy utána minnél sikeresebb noob kombókat lehessen alkalmazni. A top 200 háromnegyede nem tud mikrózni pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- LG 65" 4K wifis okos TV 65UR76003LL
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

es hany mage oli meg 3? az nem 150 power?mint irtam nem mind1,mennyi powerbol olod meg