Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richie1984
tag
válasz
Murder3
üzenetére
A lámulás természetes hozzávalója minden játéknak még az mmo knak is. Valaki kitalál egy stratégiát/játékstílust amit mások lemásolnak és hatékonyan alkalmaznak. Aki meg tudja hogy kell,de képtelen alkalmazni/tenni ellene, vagy nem érti a lényegét azok mind lámázzák.
Mindenki azért játszik, hogy jól érezze magát/nyerjen ebből fakad a nyafogás meg mások leszólása. Ez utóbbit természetesen nem rád értem csak általánosságban. -
Murder3
addikt
ja csak ugye az ilyen gyűjtögetős kártya játékok sajátja h van sok lehetőség amerre építheted a decked és a saját stílusod vidd amit kialakítasz, de itt csak az van h van x lap és ezeket kell counterezni.
Azért nem jutottam feljebb mert nem játszottam...ennyi ha én is folyamatosan játszok akkor már ott lennék a top 200-ba..sőt ha eleve lámulásra mentem volna akkor olyan deckel meg főleg.
jaj de véded a deveket..ahha várjunk csak csinálnak egy játékot amik kiadnak teljes áron mikrotranzakciós rendszerrel aztán hopp nem lehetett elég sikeres de konkrétan szartak az egész támogatásra..a játék pve-része meghalt már a kaidást kvöető pár hónapba megált a supportja..
de továbbra is pofátlanság amit cisnáltak mert 2 éven át semmit nem csináltak..
a játékot mai napig nem tudák kibalancolni, de láthatóan szarnak rá mint ahogy az updatekre is.
Ezen mit változtatna ha top 20-ba lennék és úgy mondanám?
de te is láthatod elég benézni a játékba pl a lorajába ott is magasról le lett szarva a renegade kiadásig követte kb az is de aztán arra is szartak..olyan nehéz lenne pl új mapokat kiadniuk?
aztán mikor az ilyen prewiew lapok kijöttek azok is össze-vissza eggyik semmire nem jó a másik full op...és h mióta is lenne amii vagy jönne vagy kéne jönnie?volt egy jó játékötletük csak elég hamar kiderült, hogy megvalósítás pocsék volt.
ezért lett bukta olyan hamar a játék..."így lehetett vegyíteni a körökre osztott és a real-time stratégiai játékokat"
ez külön érdekel hogy jött ki..pl mi ezen a körökre osztott vegyítés?
"manuálisan is lehet babrálni vele, mely nagy felháborodásokat tud kelteni. Lásd: void-visszapörgetés)."
ja ez is jó..valójában egy eggyértelműen unfair előnyszerzés ez a másikkal szembe..ennek a picit szerényebb változata a tierek kiegyensúlyozatlansága..de nézzük meg ezt a void visszapörgetést..hol a hátránya?
mert ok a visszapörgetéssel nem lenne baj, ha utánan nem tudnád egy 70poweres egységből újra 3-400 voidoakt visszapögetni instant..
és ez pont a wellek szerepét ignorálja mert hiába van az ellen több well előnybe... -
Murder3
addikt
válasz
Richie1984
üzenetére
hát igen kb 3 éve még tényleg máshogy műkdötek..meg akkor még nem volt ennyire full láma felhozatal.
-
Rankerz
senior tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Nature mirror lesz? Jáj de unalmasnak ígérkezik

-
Cr4Zy
tag
Az eddigi meccsek közül kiemelkedően jók a Lightkex vs. LolHunTrack meccsek, s ezen belül is az első játékban Kexnek csak az a "megpörkölődött jótündér" hozta meg a sikert, ami ellen Track a túlwellezésből fakadóan nem tudott megfelelően védekezni. Addig, amíg ott nem történt áttörés, viszont Track állt nyerésre elég szépen! Gratula mindkettőtöknek a játékért!

A második meccsen Track, ha elkezdesz tornyozni orrba-szájba amikor kex elkezdte felvenni a t3-at, akkor nyerhetsz. A giant slayerek ellen sajnos nem lehet mit tenni stonekinnal powerhatékonyan...
Szerk.: A pontok beírva, s kex neve javítva (bocs így utólag is).
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
nem gondolod hogy frissíteni kéne az aláírásod?

-
Richie1984
tag
Igazából nem vita ez csak kifejtettem én is a véleményem a "nem indulok mert valami szar kifogás" aztán meg leszólom a színvonalat dologról mivel elméletből én is perfekt vagyok... Na mind1
Rankerz pedig igen is szépen nyert és ügyesen kihasználta az ellenfele hibáit. Ellenem is ugyanígy ki fogják, mint mondtam a jobbik nyer, mert ilyen a játék. -
zoli.22
tag
Nincs itt semmilyen vita, és azok sincsenek leszólva, akik nem indultak, csak a versenyzőket(még ha néha kezdők is) kellő tisztelettel illik kezelni. repeket sajnos még nem tudtam megnézni, mert most tabletre voltam ítélve, de majd holnap meglesem.
Marhára fel leszek most készülve a versenyre, miután játszhatóvá tették végre az Age of Empires Online-t, meg még egy új nép is jött ki. Steam-ről ráadásul potom pénzért meg lehet venni, tehát reményeim szerint még a pvp is beindul végre! Világért sem szeretnék reklámot csinálni, de elég jó úton halad a játék.

-
Cr4Zy
tag
válasz
Murder3
üzenetére
Látod Murder, téged már le se sz@rnak itt, mert tudják, hiába állna le veled vitatkozni az ember, úgysem látod be, még ha nyilvánvalóan igaza is van a másiknak...
Amúgy meg osztom a véleményedet abból a szempontból, hogy kicsit gagyira sikeredett a játékmenet a pvp-ben, és hogy ez szinte csak a counterelésről szól. De azt azért meg kell jegyezzem, Te is rosszul látod a dolgokat. Ez elsősorban egy olyan kártyagyűjtögető játék, amelynek van real-time PvE és PvP része is. Egyszerűen el kell fogadnod azt, hogy ez a játék a normális stratégiai játékoktól eltér. Hogy a többihez (mint pl. age of empires, starcraft, stb.) hasonlítsam, e játékban az építkezési részt teljes mértékben leegyszerűsítették, ebből következett az, hogy elég egy nyersanyag, amit jelen esetben "power" néven emlegetünk. A játékot részben ez teszi egyedivé, részben meg az, hogy mivel a másik felére tették a hangsúlyt (csaták, harcok), melyekben a real-time és (az előző példákhoz képest) rettentően kis pályák a segítségükre voltak. Így lehetett azt egyedül elérniük, hogy a csatákban MINDEN egységedet külön mozgathasd, mikrózhass velük, s így lehetett vegyíteni a körökre osztott és a real-time stratégiai játékokat. Annak érdekében, hogy a játék még pörgősebb legyen, az elhasznált nyersanyag egy részét (90%-át) fokozatosan visszaáramoltatják az újra hasznosítható nyersanyagba (pont, mint a többi stratégiai játékoknál, annyi különbséggel, hogy itt a leegyszerűsítés miatt mindez automatán működik, de manuálisan is lehet babrálni vele, mely nagy felháborodásokat tud kelteni. Lásd: void-visszapörgetés).Ha majd ezt a kis mondókát elolvasod, és meg is érted, akkor majd azon is gondolkozz el légy szíves, hogy miért nem tudtál sose feljebb jutni egy bizonyos szintnél. Találd meg a probléma legmélyét, majd először nézz magadba, s csak ezután szidj másokat (mint jelen esetben a játéktervezőket). Ha más játékokat akarsz játszani, vagy ezt szidni, akkor menj mást játszani, vagy egyenesen fordulj az EA-hez a játékötleteiddel, de NE csak a külsőségek alapján kezdj el szidni valamit! Akkor azt mondanám, hogy szidhatnád, ha a top 5-ben, de nem is, mondjuk inkább a top 20-at, ahova még lehetséges is eljutni csak és kizárólag lámulással - 0 skillel -, ahogy Gyuribá mondta.
(#20761) Mr. LightKex, (#20767) LoLHunCsirke: Amint ellenőriztem a replayt, megkapjátok a pontokat.
(#20769) Volgafan: Mivel Te magad említetted az ellentétét, már többször megmondtam, azért ahhoz, hogy valaki olyan magasra eljuthasson, kell egy bizonyos skill is (és bár Aaaaaaaabama volt említve, magamra veszem, mert tudom, hogy egy kalap alá veszed őt és engem). Többször hívtalak 1v1-re, hogy bebizonyíthassam neked az ellenkezőjét, de Te kivétel nélkül mindig visszautasítottad, azzal az ürüggyel, hogy Te nem 1v1-ezel a sok noob taktika miatt. De könyörgöm, 2v2-ben még több lámaságot lehet csinálni, méghozzá sokkal durvábban, nincs itt ellentmondás valahol?! Jah és komolyan, hogyan lehet, hogy a múltkor archfiend volt az 1v1-es rangod? Velem nem állsz ki, de rankedre néha van kedved?!
Próbáltad már a void-visszapörgetést 1v1-ben magasabb szintűek (mondjuk legalább 2 pöttyös aranypajzs) ellen? Mert amíg nem, addig szerintem maradj szépen csendben! A pörgetéssel 2 rangnál többet nem lehet előre lépni a valós ranghoz képest, és ezt tapasztalatból mondom!(#20787) Richie1984: A totál fölösleges vitát hagyjátok abba szerintem, a többieknek meg volt a joguk és a lehetőségük az induláshoz a versenyre, magukra vessenek, hogy kimaradnak egy ilyen szórakozásból, aminek méghozzá elég komoly díjazása is van!
-
Rankerz
senior tag
Köszönöm a kedves szavakat a replayekről, öröm olvasni ezeket a kommenteket.

-
phanzetomox
őstag
válasz
Richie1984
üzenetére
Tehát aki nem nevezett az a szemedben lúzer ? Én sem neveztem, mert nem érdekel, és mert hallgathattam már nem egy verseny vitáit (bár úgy néz ki nem menekülök meg ez elől most sem, ugyebár)
Egyébként egy szóval se mondtam hogy régen mit tudtak, én arról beszéltem hogy nem ma kezdték, egy kicsit mást jelent a kettő.Ellenben Te, a "jelenben" is biztos nagyon tapasztalt vagy hogy ennyire kritizálsz mindenkit

-
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Ès neveztek is?
Az h mit tudtak régen nem feltétlen mérvadó szerintem. Régen sok lap máshogy működött. Nevezni is nevezhettek volna hogy ne legyen annyira kritikán alluli a sok rep. Bár nem tették. Persze lehetnek ettől még jó játékosok nem is állítom hogy nem azok, de ez nem a múlt. 
-
OnSeT
őstag
válasz
Richie1984
üzenetére
Nekem már meglehet round1-ben. Sikánál csak két meccset kellett játszanunk, itt viszont nincs döntetlen.

de majd beizzítom az AntiHangFal v2 decket. azzal talán többre megyek ^^
-
phanzetomox
őstag
válasz
Richie1984
üzenetére
Kikre gondolsz ?
Azért smokegyuri se ma kezdte, és volgafan se, csak hogy azokat emlitsem akik épp hozzád szóltak. És én magam is voltam már 2v2 ranked top5-ben és most is 10 környékén vagyok.
Nem hiszem hogy amit mondanak csak úgy vakon mondják, inkább tapasztalatból. De ezt te is megértheted.Amiket pedig mondanak, nagyon jól mondják...

-
Richie1984
tag
Én pl hiába nyernék a 2. körben úgyis vigaszág lesz belőle.
-
zoli.22
tag
-
Zotya21
senior tag
-
Gyuri27
félisten
válasz
Zotya21
üzenetére
Ugyan már. A másik full vakon volt.
Pl s unitok ellen mióta hozunk nforcert? Sipirit ellen miért hozunk két nforcert, túl azon, hogy mindkettő megdögöljön? Bannert miért az ellen orbjára rakjuk? Nomáddal miért s unitot támadunk mikor van támadható m unit is?
Ha az ember firével insta t2-re megy. Akkor nyomja a dancer rusht.
Amúgy firével pici előnyt illik t1-n összekaparni. -
phanzetomox
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Én nem néztem meg, és valszeg nem is fogom, viszont az érdekelne hogy miért mondod ezt ? mi a tartalmi lényeg ? (hátha mégis megnézem, habár ritka hogy replayt megnézzek sztem pályafutásom alatt 10-nél többet nem néztem meg, azok is sajátok voltak xD )
Habár 1v1-ben nem vagyok otthon, Azért azt jobb ha tudjátok hogy kevés olyan játékost ismerek aki olyan jól tolja nature t1-el mint rankerz

-
Gyuri27
félisten
Megnéztem a 4 feltöltött repet. Kritikán aluliak voltak szerintem.

-
phanzetomox
őstag
válasz
Richie1984
üzenetére
Tudod mit ? Használd egészséggel
Biztos az is jó érzés mikor valaki egy sport mérkőzést megbundáz, utána nagy lehet a sikerélmény 
-
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nem hiszem, hogy az első lennék aki használja innen.
-
phanzetomox
őstag
válasz
Richie1984
üzenetére
Akkor jó hamar kiutálnak téged innen

-
Volgafan
senior tag
válasz
Richie1984
üzenetére
Nem bonyolúlt.....de,ha már lámulni szeretnél,használd az embalmer,soulsplicer,fof kombót,t3on voidstormmal megsépkelve,nah azt a lámulást semmi nem üti!!!!
-
Volgafan
senior tag
válasz
Richie1984
üzenetére
Nem ezt mondtam!!!!A gyereknél jelen esetben sovereign rangig el lehet jutni,anélkül,hogy tudna játszani....arra céloztam,hogy sok ampon simán fel tud jutni t3-ig sajna(losstal simán ki lehet védekezni bármi ellen)nagynehezen összegyűjti a t3ra vaklót utána meg annyi powerje lesz,hogy bármilyen meccset visszafordít és megnyeri...mégegyszer mondom,skill nélkül...
-
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Szerintem azt hívja szétszedèsnek hogy jobban játszik t1 en de képtelen megakadályotni az ellen t2 jét. Engem ja szétszednek nállam azt jelenti h nem hagy esélyt az ellenfél t2 re se

-
phanzetomox
őstag
válasz
Richie1984
üzenetére
Hát hogy erre rájöjj még kell játszanod egy adaggal

-
Murder3
addikt
válasz
Volgafan
üzenetére
t1 se jobb most komolyan ott nem arról szól h van 3-4 lap amit használnak és ennyi?
de...pl láttál olyan shadow t1-et ahol nicns nox vagy forsaken?
vagy van olyan h malee stílus?egy ilyen rts-nél ez a legrosszabb.
mikor nincs meg a különböző taktikákra a lehetőség..
ha megfigyelitek itt minden t1-nél ugyan az..
talán a frost képes még egy védekező stlusra is de az meg felesleges és csak veszíthet miatta.ranged+swift és counterezés...
mivel a cél már eleve kizárja a nagy taktikázás lehetőségét és pl az íjászok szimplnán túl erősek a maleekhez képest...
és ezért fordul elő sokszor az is h igazából nem kell taktikázni mer elég tiertlépni és ott már lesz 1-2 olyan erős lap ami önmagába megnyereti velünk a meccset..mivel a cél is olyan primitív h szimplnán az ellen weljét meg orbját kell ledöntögetni amíg végül matt lkesz neki vagy túl nagy hátrányba kerül..
és ehhez nem kell stratégia..vagy azt h hát több irányba támadok nem nevezném stratégiának...
a counterezést meg végképp nem nevezném annak.
mert azon dől el h van x lapom akkor nekem kel az y lap amire én hozok egy p lapot majd ha én lehozom a c lapot erre akkor kivédekeztem...starcraft2-ből pl tudok egy oylat hozni, hogy ott pl a 3 frakció alapjai is eltérnek..
jó én nem vagyok starcraft van sőt nem is igazán szeretem de azért ott az látszik, hogy már a nyersanyagszerzéstől másra kell építeni pl 1-1 frakcióba..de most a coh-ot is tudnám említeni ahol szintén nem úgy van, hogy x,y egység nélkül z.v egységek ellen nincs esélyem..
fő probléma a pvp-vel hogy túl erősek az egységek...,túl primitív és egyszerű a cél
ha most hasonlítgatnom kéne olyan ez mint pl egy bf és egy cod között a különbség..mind2 be lövünk de míg az eggyikbe bizonyos szintig kötelező taktikusnak lennünk és nem magányos rambó stílsuba kell játszani a másikba meg igen.
nem ezt nem a starcarft vagy coh-hoz hasonlítva mondom, hanem úgy egy stratégiai játékhoz.mert az összetettebb feladat az tudatalatt is rákényszeríti a játékost egy bizonyos fokig a taktikusságra és stratégiákra ez meg igazából csak arra h erre meg arra a lapra mit hozzak,mikor hozzam...
-
Mr. LightKex
csendes tag
http://www.mediafire.com/?wd8xkznp83tmyw6
http://www.mediafire.com/?1ihjgfyp19qfjgv
Itt a két nyertes meccsem a bajnokságról.
-
Volgafan
senior tag
Ma játszottunk vagy 2szer Rulazék ellen....anyám az mennyire láma 1 senki....t1-en atomjaira szedtük....az abból él,valahogy felmegy t3ra fof és cultist....de t1-t2-n semmi köze a bfhez!!!!
-
-
Rankerz
senior tag
EZ mi már kifagytam rá egy mp re lépnék vissza és Accoutn in use? : S
-
-
Zotya21
senior tag
héé lányok

csak én vettem észre hogy bandit sorceressből kijött a kék ?

-
Zotya21
senior tag
nah mondom felmegyek a deepfang-el picit elszórakozok ugy is már rég volt meg
aztán pvp be mondom gyökér vagyok legyen pve de nézem a mappokat hát mind unalmas már szóval inkább kiléptem ennyit az ujdonságról XD
-
Cr4Zy
tag
válasz
Rankerz
üzenetére
repek elfogadva, pont beírva!

Két instant t2-es pure fire vs. pure nature meccs, a generált pályán látható a nature gyengesége is a fire-höz képest: a ravagelt drake ellen nehéz bármit is tennie, az egyetlen igazán hatásos megoldás az, amit végül Rankerz tett: átvette.A brannochoz visszatérve: unit-spam ellen nagyon erős a képessége, buffolva meg healekkel mellette majdhogynem leölhetetlen. De 1 az 1 ellen a jugger és az abyssal is beütik, s az xl-counterek is elég lazán verik, mint a fathom, vagy a giant slayer. Nastyzni még nem próbáltam, de elég szépet robban full hp-val (~2500 dmg / target). Egyébként egy legendary, t3-as, rare, XL méretű egységről van szó, természetes, hogy erős. A nagy hátránya a többi t3-as laphoz képest, hogy egyszerre csak 1 lehet lent a pályán belőle, és mivel ezt nem lehet széthúzni, mint a silverwindeket, sokkal könnyebben fogható. Amúgy meg azt ismerve, hogy pure nature vagy, szerintem közel sem kéne ettől a laptól annyira félned, mint a grigori ellen, hiszen drágább, a képessége is drágább, és fathom lordokkal sokkal könnyebben üthető is, mivel maga a brannoc xl-counter. Természetesen NEM tiltom ki, hiszen úgy volt ezelőtt is, ha mapok érkeznek, azok is automatikusan a verseny részévé válnak.
-
Rankerz
senior tag
bcdHun- Rankerz 0:2
-
HangFalx
csendes tag
Na OnSet itt is egymásnak nézünk elébe

-
zoli.22
tag
Jelentem azért nem értél el, mert akkor én márcsak tabletröl irtam ide, a skype-om nem volt bekapcsolva.
Gergö, semmi baj majd kinövöd. Amugy meg ha nem kell a brannoc szerintem el tudom én azt még dupla áron is adni simán. Inkább gyurj rá a láma lostodra mert lesandstormozom a fejedet is. Ugy feltápolom a slayeremet, hogy 2 grigorit fog egyszerre lecspni. Utána ráfarolok vele a welledre és letolom hogy vissza se engedi épiteni majd

-
Murder3
addikt
na jó megint fury vagyok..szerintem 3 hónapig megint nem nézek majd a játékra hogy majd megint elérhessem a furyt

olyan dolog történt volt egy emberke az naturéval rusholós vmire gyúrhatott végig mert vagy 6X mentünk egymás ellen és mindig ugyan azt csinálta...
warebeast,shaman,dryad..íjászok...
na ezt egy dreadcharger spammel meg 1-2 noxla le is győztem, de ezután vagy 3X benéztem pedig tudtam h azt csinálja és mégis..először látom na ugyan ez elmentem wellért szikláról bedarált...ok ott már én se tudtam mit csináltam mert forsakeneket hoztam nox helyet.. na mondom ok megint ugyan az az ember már tudom na rusholni fogsz..haha majd most és ismét elmegyek wellért...
jó aztán már felidegelt és a maradékba eleve megtámadtam akkor annak rendje és módja szerint el is söpörtem... -
Rankerz
senior tag
Hát srácok ez a Brannoc elég durva tud lenni, Subush használja fő pakliban és csak lesek néha unholy tuningolja a képességét is. Javaslom Brannoc bannolását a versenyről
-
Cr4Zy
tag
A tombola-csomagok így néznek ki, ezeket csak a verseny végeztével sorsoljuk ki (ezt HZoli személyes jelenlétében egy kalapból kihúzva fogjuk megoldani):
Első:
viridya
ice shield tower
nightshade plant (lila)
frost mage
scavengerMásodik:
gravity surge (lila)
gladiatrix (zöld)
protector seal (twilight absoprtion)
curse orb
shadow phoenixHarmadik:
tortugun (piros)
soul splicer (zöld)
timeless one
amazon (kék)
enforcerNegyedik:
ravenheart
firesworn (kék)
curse well
lyrish knigh
shamanPfff, Zolit 5x hívtam amíg megírta ezt az üzenetet... Vagy nagyon el volt foglalva azzal, vagy pedig szart rá nagy ívben... Nah mindegy, most XjamesfoxX fogja így látni a sorsolás menetét.
A sorsolás megtörtént! Érdekes első fordulónak nézünk elébe. A verseny további menetét ezen a honlapon követhetitek:
http://challonge.com/magyar_bfbajnoksag -
zoli.22
tag
Na én leszertam, amiket nyitottam 1bf-es amii lapokat(összesen volt5), azt gyorsan ki is szortam poton pénzért. Nem is érdekel, nyertem rajta azért igyis szépen.
Viszont brannocbol én is bevásároltam olcso pénzért, mert ez tuti tartani fogja az árát. Elég jo kis lap, lehet, hogy le is porolom miatta a shadow-nature paklimat.
És igen Gergö, bár elözö hozzászolásaiddal nem mondanám, hogy kiérdemelted nálam, de lásd milyen rendes ember vagyok pár brannoc-ot félreteszek neked beszerzési áron. Persze nem eröszak a disznotor.
-
Cr4Zy
tag
válasz
Rankerz
üzenetére
Ez ne nekem köszönd, hanem az adakozóknak, akik színük és lelkük mellett még kártyákkal illetve bfp-vel támogatják a versenyt:
gergomester:
- a kisorsolásra váró kártyák teljes valója
- a dreadnought a fődíjbaHZoli:
- a sunderer a második helyezetthezDemiron:
- 500 bfp a nyereményalapbaXjamesfoxX:
- a lord cyrian a legjobb kis rangú játékosnakÉs ehhez még hozzájött a sok kicsi 10 bfp-s nevezési díjból 160 bfp.
ÉS EZENNEL A NEVEZÉSEKET LEZÁROM!
Íme a nevezők végleges listája:
LolHunTrack
NeTFaMouSs
Hangfal
gergomester
Icepeter
TBPeti
Lighkex
OnSet
bcdHUN
szike
xXxCsirkExXx
XjamesfoxX
HZoli
Rankerz
Demiron
SteertÉs sajnos Zoli lefeküdt aludni, úgyhogy a sorsolást csak reggel fogom megejteni az egyik induló szeme láttára, nehogy bárki is leszólhasson azért, mert túl nehéz ellenfeleket kapott.
-
Cr4Zy
tag
A netem nagyon ratyi ma este, de azért még közzétennék pár dolgot a versennyel kapcsolatban, így 15 perccel a nevezések lezárása előtt:
- Murdeer és rainbowforce kizárásra kerültek mert semmilyen aktivitást nem mutattak a jelentkezési szándékuk jelzésén kívül, melybe beletartozik az is, hogy a nevezési díjuk nincs befizetve.
- 4 db 470 bfp értékű, 5 kártyából álló kártyacsomagot fogunk kisorsolni (HZoli személyes jelenlétében) azon nevezők között, akik nem lépnek le valamilyen sértődés, vagy a teljesen random rendszer "csak az ő szívatására megy" alapján (e sorsoláson az első két helyezett nem vesz részt)
- Egy Lord Cyriant kap a legjobban teljesítő kis rangú játékos (itt az eddig megszerzett legjobb rangot veszem figyelembe). Azok tartoznak bele ebbe a csoportba, akik arany rang alatt vannak.
- A fő díjazás az első 4 főt érinti, mely így fog kinézni:1.: dreadnought + 300 bfp
2.: suunderer
3.: 260 bfp
4.: 100 bfp
- Esetleges további nevezők esetén a 3. helyezett nyereményét fogom növelni.
U.i.: A nevezők végleges listáját éjfélkor zárom, és ha megfelelő lesz az internetkapcsolatom, a sorsolást is megejtem HZoli szeme láttára. Ha nem lesz megfelelő,akkor holnap amikor felkelek annak a szeme láttára fogom megejteni, akit skype-on megtalálok (képernyőmegosztással).
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
azé át ne ránts má a monitoron.

nem volt itt semmi gond mindaddig míg vki állatkirály nem nyitott kint egy topicot, amiben fél óra leforgása alatt sikerült elmagyaráznia a kékeknek hogy az 1bfp-s boosterek amii lapokat szórnak. utána meg lépniük kellett...
amúgy nem hiába értetlenkedtek szvsz, húzták az időt amíg lehetett.
EA még nem engedélyezte az amii lapok kiadását, ezért TBO-ék magánakcióba kezdtek, egy "véletlen" hiba folytán engedélyezték az amii lap generálást az 1 bfp-s boosterekben ( ráadásul nemcsak az eddig megjelent de még az új affokét is)erre volt is utalás a patch notesban , csak nem vettük a lapot.

feltételezem már ők is unják hogy ennyire húzódik a kiadás, s hogy az amii lapok extrém áron mennek.
összeesküvés elmélet off. ^^
-
Zotya21
senior tag
én azért összevakartam plusz 4 accnak a jelszavát jelszóemlékeztetővel

de abba csak deepfang meg soulhunter volt

-
Rankerz
senior tag
Akinek van eladó Promo MO ja írjon már rám pls

-
Volgafan
senior tag
Bakker,kár,hogy nem emléxem a kisaccok belépésére...
-
mikibm
csendes tag
you need to open the deck lock first to modify the current deck.
valaki tudja miért írta ki ezt a szerver?
-
pachito
őstag
Meg mindig szeretem ezt a jatekot, reggel 4 bfp-ert 3 Lost Horror meg egy Lost Dragon, egy oraval kesobb eladva mind a 4 14k-ert

szerk.: ` Servers are back and running again. We had to remove the Amii cards which snuck into the game with the prior patch. But hey, at least you have seen for yourself that we're working on Amii
Sorry for any inconvenience.` Csiny letudva 
-
törölt tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Átdobsz nekem 3 -mat, csupán csak úgy, miért ne alapon, hogy tudjam fejleszteni az enyémet.

-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Szerintem nem érdemes eladni, u0-san beüti az u3as aktivált képességes grigorit.

-
phanzetomox
őstag
Szerintetek mennyiért érdemes eladni a brannocot ? az elsőt 500-ért adtam el aztán 1500-ért és egyre nő az ára annak ellenére hogy csökkennie kéne

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- sziku69: Szólánc.
- Nintendo Switch 2
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PlayStation 5
- Sí, sielés
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mindenki azért játszik, hogy jól érezze magát/nyerjen ebből fakad a nyafogás meg mások leszólása. Ez utóbbit természetesen nem rád értem csak általánosságban.

tornya amúgy nemvolt, és a 2. meccsre kiszedettem vele a razorshardot és tempestre cseréltük mert nem nagyon tudta használni a razorshardot.
de ha már az enyémet kritizálod akkor a sajátod változtasd meg előbb

Egyébként egy szóval se mondtam hogy régen mit tudtak, én arról beszéltem hogy nem ma kezdték, egy kicsit mást jelent a kettő.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)