Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya21
senior tag
válasz
fantom922
üzenetére
az se lenne rossz XD

de azzal már munka van neviccelj

eccerüen fognak egy egységet a pve mapokról és berakják használhatóba aztán csókolom

mnodjuk izé tetszene aaa asszem insane god mapon van az a nature "shadow mage " féleség amit ad a 2 bigyó teleport XD amit védeni kell
meg persze kijönne a razordshard zöld affja micsoda felháborodás lenne jajj
-
phanzetomox
őstag
Király nincs netem, remélem a 3 éves szülinapra már lesz, nem akarok lemaradni semmi mókáról (ha egyáltalán lesz valami ) Bár ha mázlim van már a héten is lesz netem újra, majd meglátjuk.
Valami lapot igazán dobhatnának azért, a múltkori moon dolog is tetszett, az elsőket még 60-70 bfp-ért adtam el, de majdnem mind elment 50 felett

-
fantom922
aktív tag
válasz
Richie1984
üzenetére
Amikor én bf-eztem először akkor még nem találtam senkinél Promó lapot egyáltalán

Megtörténtek már a nerfek? Mert akkor felnézegetek én is játszani... esetleg kiadták a nat/sadó lapokat? Na jó ez csak költői kérdés volt, viccnek szántam

-
Richie1984
tag
válasz
Richie1984
üzenetére
Kicsit kihalt a fórum.
-
OnSeT
őstag
Már kezdek ráérezni az új felállásra: [link]
Sakuretsu ellen mentem, top20as pure nature player. Tudja vki hogy kinek a 2. accja?Wrathgazer egész jó, pedig tartottam tőle hogy pure nature ellen problémás lesz a sok cc miatt. A foul play-es Deep One majdnem visszafelé sült el, nem sok maradt a wellemből

-
zoli.22
tag
válasz
beni37
üzenetére
Phanze az ea-s ár rül adta ez igaz, de attol sokkal olcsobban manapság már nem nagyon leheg találni. Ha nagyobb mennyiség kell, akko szolok egyik régi játékosnak aki éppen árulja a bf-et. Gondolom ide azért nem irt mertnem ismeri itt a forumot.
Röviden ha kellene 18000 pont egyben akkor szolj. (nekem olyan 5e ft-ot irt érte de gondolom alkuképes.) -
Richie1984
tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
Ez a lagg dolog tényleg elég gáz, egyébként már hónapok óta van... remélem kezdenek valamit vele, mert így 4es rpve mappon mindenki full limiten egységekkel van h percekre is beáll. PvP ben meg a dancer tényleg bebont valamit amit ki se írt még a game h támadnak, de ami rosszabb nekem mivel sok cc t használok, hogy oink ot elnyomom és mire elindul a kép lejárt
ergo semmire nem mentem vele... vagy amikor a heal késik miatta és már egység sincs, de a heal effektje elmegy meg az energy is. 
-
Richie1984
tag
válasz
misixd3
üzenetére
Komolyan olcsóbban adja mint bárki bárhol?
Amikor én kérdeztem ugyanannyit mondott azt hiszem mintha az EA tól venném talán 100 200 al olcsóbat, de semmi jelentős. Ennél azért vannak olcsóbbak is akik ugyanúgy megbízhatóak.
Bár nekem még nem kellett vennem hál istennek. Én csak össze bizniszelem magamnak mindig amennyi kell. -
beni37
csendes tag
Hali!
Valaki segitsen légyszi!
Pár napja kezdtem a BattleForge-t viszont tegnap szerettem volna rendelni 500BF pontot bankkártyával mindent adatot mindent beirtam majd azt irta ki hogy sikertelen de mégis levett 220FT-t elötte pedig valami NU2001 hibát irt! Hogy tudnék rendelni légyszives segitsen valaki.
Egyébként BF pontot máshogy még lehet szerezni? -
Cr4Zy
tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
Nyitottam egy új topic-ot a hivatalos fórumon a laggok miatt, első hozzászólás már meg is történt drakonz-tól. Vele beszélgettem is egy fél órát-órát most, a végén arra a következtetésre jutottunk, hogy akkor nem laggol a játék ingame, ha éppen reggel van (azaz sokkal kevesebben vannak online, így nincs annyira túlterhelve a szerver) ÉS a pályán lévő összes wellt lebontja az ember. Ez pve-ben kivitelezhető is néha, de pvp-ben kizárt, hiszen nem csak az ellenfélét, de a saját kutakat is le kell rombolni ehhez...
-
Zotya21
senior tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
sztem visszakéne küldeni a fricceket a szerójukra és sokkal jobb lenne nem egy szerón szoroskodni

-
Predatorkill
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Elszomorító hogy mit csinálnak ezzel a játékkal...
-
Cr4Zy
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Igen, én is beszéltem pár emberrel, mind azt mondta, hogy laggol/szaggat valamennyire, cDKiLLrOy pl. 1 másodpercet említett, nekem attól függően, hogy Bp-en vagyok-e, vagy a családomhoz hazajövök, átlagos késés 0,5-3 másodperc, illetve kb. minden harmadik meccsben van 1-1 nagyobb szaggatás, ami legalább 10 másodperces, de megesett már a 18 másodperces ácsorgás is. Gondolhatjátok milyen öröm azt látni, hogy egy pure fire ellen az egyik pillanatban még csak egy enforcer jön, a másikban meg már banner mellől 2 dancer is lövöldözi a már csak 500 hp-s wellemet...
Am 2v2-ben Gergővel kipróbáltunk egy új felállást (ő lost frost kezdővel, én meg pure fire), erre 3-ból 3 meccset hoztunk, s köztük megvertük a jelenleg 11. párost, xDarkfightx-et és Nachtzecke-t. Amúgy meg Rankerz, phanze, emiatt a 10. helyre felcsúsztatok, grat hozzá!

-
phanzetomox
őstag
válasz
Predatorkill
üzenetére
Beszéltem több emberrel is és majdnem mindenkinek laggol kicsit van akinek jobba. Nálam mostanában gyakran csinál olyat hogy kb.2-3 sec késéssel történik minden amit csinálok.
-
Rankerz
senior tag
Szerintetek lehet kapni Rogan promót olyan 2,5k körül?
Más: kb mindenkinek lagol a szerver akit ismerek.
-
Predatorkill
tag
Ezek szerint egy szerver van, és nem hajlandóak, vagy nem tudják orvosolni a problémát?
-
Gyuri27
félisten
válasz
Predatorkill
üzenetére
Shooternek mindegy. Úgyis csak lámulna lostal.

Egy ideje amúgy is vannak laggok. Valami készül dániába.
-
Predatorkill
tag
Egy kérdés: csak nekem meg shooternek laggol a szerver? Játszani nem tudunk, én szerverlaggra tippelek ha nektek is laggol de ha nem akk nemtom mivan..
-
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
tudtam előre azt persze kifelejtetted hogy te is visszapörgetős voidos deckel voltál
nah mindegy -
LoLHunCsirke
tag
Újra elkezdtem játszogatni, igaz mostmár másik accountal

meg is kaptam 1v1 ben Mrbonsait, aki legend szintű és lost paklival játszik, sikerült megverni 2es szintű kártyákkal pure shadowvban, csak a megfelelő lapokat kell berakni
( igaz t3 fire)
[link] -
pachito
őstag
válasz
Richie1984
üzenetére
Haha, telorol probalkozol? Ott szokott lenni doublepost

En csak par kartya arara emlekszem, pl mounty akkoriban is 800 korul volt, harvester is 800, majd 600 majd ujra 800, wheel 350 korul, masra nem

-
Richie1984
tag
Amikor először bf eztem akkor tényleg 2k volt egy promo harvi viszont a deepcoil akkoriban is 700-900 között mozgott

-
Richie1984
tag
Amikor először bf eztem akkor tényleg 2k volt egy promo harvi viszont a deepcoil akkoriban is 700-900 között mozgott

-
pachito
őstag
válasz
Richie1984
üzenetére
En pedig Construct Promot 2k-ert de attol meg nem ez a `normal` ara.

-
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Vettem én már wheel of giftet 6 bfp ért

-
phanzetomox
őstag
válasz
Richie1984
üzenetére
Hát akkor az marha jó ár volt

-
pachito
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
6-6,5k, bar mostansag nem nagyon latni annyiert.
-
LoLHunCsirke
tag
Promo Mo-t manapság mennyibe éri megvenni?
-
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
xD tudtam h valakinek feltűnik.
-
phanzetomox
őstag
válasz
Richie1984
üzenetére
Ilyesmi csak firenatba
Ez jó 
-
misixd3
csendes tag
köszi a segítséget. Mostmár én is tudom nézni a repalyeket rendesen XD.
Na ilyen lett a paklim : T1 Shadow: nox , dread , forsaken , nightguard , skeleton , motivate , nassy .
T2 Nature : assasin , phoenix , spirithunters , gostspears ,burrover , root , oink , hurrican , surge of light.
T3 Nature : fantom lord , ashbone pyro , deepcoil , solushatter
-
Cr4Zy
tag
válasz
misixd3
üzenetére
Shadow-nature paklikra 2x4 fajta variáció van igazából, t1-től és t3-tól függően. De az általánosabb az, hogy shadow t1, nature t2 és már mindenféle t3-mal találkoztam rankeden.
Ezek voltak azok a lapok, amelyek az összes pakliban előfordultak (kivétel a motivate a visszapörgetős paklimban, de azt szerintem ne vegyük egy lapra a többivel, hiszen teljesen másra játszok rá ott):
dreadcharger, forsaken, nightguard, nox, motivate, nasty, darkelf, nightcrawler, phoenix, roots, hurricane, heal, oink, aura, drones. Emellett a ghostspears vagy a lifeweaving mindenképpen kötelező, sok esetben mind a kettő bent van.
Innentől pedig jön az, hogy saját stílus alapján a következő lapokkal lehet játszani:
burrower (a nightcrawler betöltheti a szerepét, ezért nem kötelező), skeleton warrior, soul splicer (ezek kibővített t1-ként szolgálnak, előbbivel könnyebben lehet rusholni, utóbbival könnyebben lehet védekezni).A t3 színétől függően pedig a következő lehetőségek vannak:
- frost:
grigori, soulshatter
- nature:
fathom lord, soulshatter
- fire
sun reaver, sandstorm
- shadow:
cultist master, voidstorm, evocator's woe, furnace of flesh; másik variáció:
ray of light, mutating frenzy, ezekhez esetleg soulshatter(#20348) misixd3: a ".pvm végződésűeket" sehogysem, de a .pmv kiterjesztésű fájlokat ide másold be:
*/dokumentumok/battleforge/replays/...
Miután megtetted, csak lépj be a játékba, és a kis könyvnél a 3. (Replays) fülre kattints rá, ott meg fogod találni. A letöltés időpontjával megegyező időt fog kiírni a játékon belül, nem a fájl nevét. -
misixd3
csendes tag
a .pvm - re végződő videókat mivel tudom megnyitni?
-
phanzetomox
őstag
Valakitől kérhetnék kölcsönbe egy zöld affos dryadet 1-2 napra ? aztán vissza adnám persze

-
Rankerz
senior tag
válasz
Richie1984
üzenetére
Nálam mindkét meccs letölthető, node felraktam neked más tárhelyre akkor tessék
-
misixd3
csendes tag
válasz
Richie1984
üzenetére
ok köszi
-
Richie1984
tag
válasz
misixd3
üzenetére
Van a hivatalos oldalon fent a forumban egy cikk ahol leirja az osszes szin alap T1 magjat a kiegeszito lapokkal egyutt amik opcionalisak es kulon leirja az osszes T2 szobajoheto szinkombinaciohoz es pure paklihoz is a magot es az opcionalis lapokat. Otthonrol majd idelinkelem nem szentiras, de sokat segit kezdoknek.
-
misixd3
csendes tag
nekem is kb ugyanaz a problémám mint Richie1984-nek van bfem de nem tom milyen decket csinájak . PvE-zésre már csináltam egy nature decket , de pvp-re egy másikat akarok gondolkodtam a Shadow/Nature decken , de nem tudom , hogy mennyire jó , és azt se, hogy mi lenne a jó pakli összeállítás ezen belől.
-
zoli.22
tag
válasz
Richie1984
üzenetére
Nekem kivételes, hogy ilyenkor vagyok fent és most is csak azért zavarom itt a vizet mert játszani nem tudok.
-
Richie1984
tag
Az a gyanúm sok az "éjjeli bagoly"
-
Richie1984
tag
Amúgy tiszta durva, hogy ilyenkor mennyi komment van napközben meg mennyire kevés.
-
Rankerz
senior tag
válasz
zoli.22
üzenetére
Másik meccs
, itt eggyel több kutat húztam t1 en . -
Rankerz
senior tag
Nature t1 hogyan győzhet Frost t1 ellen ,valamint Pure nature hogy veri el a legjobb Stonekin játékosok egyikét EP nélkül című kisfilmünk. Főszereplők: Rankerz vs Maranv . Jó szórakozást kívánunk.
-
zoli.22
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nem is az a gondom, hogy rossz volt szándékod félre ne értsd, csak ha a tényeknél szeretnénk maradni adva van a te elfuserált lostod és az én elfuserált banditom. Elhiszem, hogy lost rever nélkül bajban vagy a mágusokkal, viszont én az én paklimban ugyan ilyen nagy gondban vagyok velük. Bele tehetem a stalkert, mondjuk nagy kérdés hogy hova, de ugyan ennyi erövel te is beteszed a reavert és nincs gond. Csak ugye te azért nem teszed mert nem akarod, én meg azért nem, mert egyszerüen nem tudom már mi helyett. Nagyon hosszu ideje probalok olyan banditot összállitani ami szinte minden ellen megél, de sajnos nehéz ügy.
Ha már itt tartunk külön meg is kérlek, hogy adj nekem tanácsot, mit csinálok egy harvi ellen. Mert ez furi rangon nem volt nagy dolog, aura+lava+egység, és harvi ment is a levesbe, estleg disenchantoltam ha nagyon buffolta. De igy battlemaster környékén aura már nem játszik. Gladiatrixom nincs, bár amikor probáltam akkor sem volt hatásos. Szoval nagy egység nagy gond.
-
-
Richie1984
tag
Valaki linkelhetne nekem egy játszható sh/nature deck et

-
zoli.22
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Azon ne kezdjünk el vitázni, hogy mi a könnyebb, mert te felvázolsz egy életképtelen helyzetet és akkor ahhoz képest bandittal de tulajdonképp akármivel könnyebb lesz. Ha meg ott járunl, hogy nálad nincs reaver, akkor megsugom, hogy olyan elfuserált bandit vagyok, akinél nincs firestalker. És nem csak passiobol, hanem azért mert nem fér be. Amugy abban igazad van, hogy a tescos dander mindig kérdés nálam, csak ugye mire az lebont egy wellt lemegy a nap. 3mage meg egyszerre nem nagyon van lent, de ha lenne akkor természetesen kapja a lava-t. De ez nem egy gyakori eset.
-
Richie1984
tag
válasz
Richie1984
üzenetére
Amúgy maga az 1v1 meccs azért lett linkelve, mert 2x akkora rangja volt mint nekem ès egy ügyes húzással sikerűlt meglepnem. A 2v2 es videóban általam beszorított pure sh és társa pedig aranypajzsal büszkélkedhet az én kis bronz köröcském ellenében.

-
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Köszi a kommentet igazából azért t2 zök legtöbbször mert imádok burrower ezni meg scyte fiendsezni és mivel az ó t2 jét megakadályoztam és 2 kútját+1orb leszedtem 2 egységgel utánna már nem sok esélye volt.
-
zoli.22
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Régen jártam már itt, azota látom sokminden volt a téma.
Még kicsit visszamennék és igazat adok phanze-nak, mert a darkelf, nc t2-n sokszor elég karcsu. Pure shadow ellen én is nagyon küszködök bandittal mert bár van légi egységem is, de támadni esélyem sincs a magek miatt. Innentöl meg pl bandittal már meg is van pecsételve a sorsom, mert elöbb utobb jön a harvi. Annyi elönyöm meg nem lesz, hogy t3-ra
is menjek meg még mondjuk 2 slayert egyböl hozzak.Viszont sajnos panze hiába szeretnéd melözni a szokásos lost taktikálat anélkül alacsonyabb rangra szoritanak. Reaver nélkül sok gondja van a lostnak az tuti. Én nem is érzem reavert olyan op lapnak, hogy szégyenkezve kelljen használni. T3 már más, ott undorito a lost, szoval gergö használd azt a promo juggert és ne jártasd a szádat. Amugy teljesen igazad van neked is, azt használ az ember amit csak akar. Nem a játékos felelössége a ballansz.
(persze ettöl még vannak használhatatlan és tul erös lapok) -
phanzetomox
őstag
válasz
Richie1984
üzenetére
t1-n is voltak hibák
Először is ha látod hogy egy olyan sunstridersel jön ellened amin még up sincs akkor alap hogy rá küldöd a 2. upos scavengered (de még upolt ellen is ) Falat ilyenkor ne húzz az 50 power minusz neked, és elrontja a void háztartást is. Falat akkor húzz ha nincs kedved t1-n harcolni de látod hogy ő meg lehív 3-4 unitot, akkor húzol egy falat megy 2 íjász és kész, vagy te is hivsz egységeket (ezt erre a mapra vonatkozólag mondom csak)
ha csak nincs valami ütőkártyád akkor nem szerencsés t2-vel kezdeni, de ezt mindenki maga dönti el.
t2-n az elsődleges célod a wellek legyenek, mert ha le is szedi a csapatod de te le szedtél egy wellt akkor előnybe vagy. Viszont ha az orbját támadod és nem sikerül leszedned, akkor ő lesz egység előnybe, az orb javitással majd ráér foglalkozni később. -
Richie1984
tag
válasz
Richie1984
üzenetére
és egy rep ami 1v1 volt persze low rank inkább csak azért teszem fel, hogy elmondjátok t2n mit rontok el, mert érzem h ott gyenge vagyok. [link]
-
Richie1984
tag
Itt az ígért rep: [link]Tudom h nem vérpró az enemy én meg végképp nem, de jóval magasabban rangsorolt mint én vagy a társam.
-
Juliano
tag
tudom hogy esélytelen de replayeket avi formátumban belehet vhonnan szerezni?
Youtube letöltéssel nem akarok vesződni... -
Gyuri27
félisten
válasz
Richie1984
üzenetére
A 2v2 kettő nem is hasonlit az 1v1-re. Ebből nem lehet kiindulni.
Minden szinnek és mindenkinek megvan a mumusa.
-
-
Rankerz
senior tag
Pure nature darabokra szedi a Shadow Frostot^^ Rankerz vs PtCrazy(top16)
-
gergomester
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Megtennéd kérlek h megmutatod a decked légyszi?
Komolyan kiváncsi vagyok arra a lost deckre amiben ezek nincsenek benne és játszható 
Az a helyzet h én is lostal nyomom amióta csak ezzel a játékkal játszom, hol ilyen hol olyan változtatásokkal, de egyszerűen nincs esélyed ha nem használsz láma dolgokat
Kisebb-nagyobb megszakításaim voltak és így kipróbáltam már minden féle decket ami csak van ebben a játékban, kimerem jelenteni h ismerek szinte minden lapot és taktikát amire használják őket, de akk is az a véleményem még ha meg is lincseltek érte, h vagy nem lámulsz és buksz mint a sz@r (aminek szerény véleményem szerint nincs értelme, hisz ki játszana szívesen úgy h folyamatosan bukik?), vagy használsz vmilyen úgynevezett "láma" taktikát és nyersz! Persze nem azt mondom h a láma taktikák mellé nem kell tudás, m igenis kell, de azzal könnyebb, aztán ha már faszául kijátszotta magát az ember akk simán lehet gyengébb, de érdekesebb kombokat alkalmazni amik "Fan"-abbak mint a bevált és kopott taktikák
Nah mind1 az a lényeg h I Love Lost Soul

-
phanzetomox
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Te most be csuktad a szemedet
Ha nem lámulsz, ergo nincs void pörgetés, nincs reaver, nincs az hogy mindent nastyzol, nincs voidstorm stb. Akkor Hidd el marha nehéz. Saját tapasztaltból tudom, nálam jóval gyengébbek simán vernek csak azért mert használnak olyan lapokat amiket én szándékosan mellőzök 1v1-ben.Persze csak az a sok lostos kolléga mást se tud mint reaver + life weaving, vagy void pörgetés aztán t3 grigori meg lancers bomba, cultist meg church, hadd ne soroljam.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Mindennek megvan a mumus színe. Pure firét naturral is nehéz fogni. Frostal se egy leány álom. De egy lost deckbe nehogy nc és assassin legyen t2-n csak. Mert lef.som a bokám.

Amúgy nyilván marha nehéz vele játszani. Alig találni egy-két lostos kollégát.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nem hiszem.
Ott a t1 shadow. Aztán t2-n splash és frost defens lapok. T3-ról nem is beszélek. -
Gyuri27
félisten
válasz
Richie1984
üzenetére
Lostot. Azzal lehet lámulni.

Amúgy ez nehéz. Mindenki más.
Illetve a 4 szín (+a kevert/dual orb deck is más stilust igényel). -
Richie1984
tag
Istenem van 7k bfp m és nincs ötletem milyen decket csináljak... Valaki valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- Autós topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Lightyear - befektetési app
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ford topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

( igaz t3 fire)

mire lett elvitték...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
reggel az első dolgom lesz megnézni az tuti.