- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackTiger
tag
válasz
BlackTiger
üzenetére
Másik: Az Earn BFp szerintem igen, lehúzás. Ilyesmik vannak, hogy add meg a telószámod leszívjuk a pénzed és kapsz 100BFp-t. Nem éri meg.
@hunkryo: Pontot meg majd innen vegyél (Phanzétól meg a többi kollégától), olcsóbb és így mindenki jól jár.
-
BlackTiger
tag
Boostert Neked meg semmiképp nem éri meg venni, mert az zsákbamacska. Csak a szerencséden múlik. És ha nincs már egy meglévő gyűjteményed vagy nagyobb anyagi háttered, csak 1100BFp-d amit most elköltenél Boosterre, akkor ha (tegyük fel, hogy) véletlen nem jön be, csupa hasztalan/értéktelen lapot kapsz amire abszolút nincs szükséged, na azzal "törölheted ki".
Játszol egy hónapot. Megnézed mások milyen deckel nyomulnak, kitapasztalod neked milyen pakli kéne, szépen összeírod milyen lapokra van szükséged és egyenként beszerzed majd. Ez esetben 1-2k BFp-ből szerintem használható paklit tudsz összerakni.
vagy (alternatív megoldás)
Kihívásként tekintesz az ingyenes lapokra és nem költesz semmit sem a játékra.
(Hidd el, sokkal izgalmasabb) -
Szajo
őstag
Lényegében amiket olvasok akkor manapság már 1000-2000 BFPből semmire sem megyek? Ha most veszek 1100BFP-t akkor majdnem hogy csak kitörölhetem vele? Boostereket érdemes nyitni? Lost pakli az milyen? Lényegében még azt sem tudom, milyen paklira hajtsak, valakinek van valami ötlete ezzel kapcsolatban?
-
ÖregGondar
csendes tag
Szeretnék segítséget kérni ! Kitaláltam , hogy lehetne sok token-t összegyűjteni , de ehhez kellene egy társ ,aki eléggé ért a játékosos mapokhoz , no akkor szeretnék játékostársat keresni !
-
Evildep
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
én nem vagyok újonc
so csak 9-14 -
Szajo
őstag
Rányomtam, hogy buy BFP kíváncsiságból és ott oldalt van, earn BFP for Free és ilyen oldalak vannak, azok nem lehúzások/vírusok?

Ja és apropó 1100BFP ből már juthatnék valamire? Látom nem annyira drága azért! Boostert kellene nyitnom? És még azzal sem vagyok tisztában, hogy mi az a charge csak mert sokszor írjátok. Valamint milyen lapokra kellene hajtanom jobban, amik jók? Esetleg ha valaki nagyon ráérős PM ben vagy akár TeamSpeaken vagy bárhol elmagyarázhatná a dolgokat, de csak ha ráér valaki. Persze nem várom, hogy mindent ti mondjatok meg rájövögetek közben magamtól is dolgokra, de azért, ha nem találkoztam még az alap kártyákon kívül máson nem tudom merre induljak.
-
-
Szajo
őstag
Most akkor azt mondjátok, fogynak a játékosok? Én most kezdtem el ezt a játékot, még szinte kutyát nem érek hozzá, max az alap paklihoz. Érdemes folytatnom? Csak a játékosok is fogynak azt mondjátok. Meg hát így se nagyon akartam rákölteni de ez most kicsit elvette a lelkesedésem! Azt utálom legjobban, ha fogynak a játkosok egy játékban, pl: BFBC2,SA-MP ezeket is ezért hagytam abba.
Vagy alaptalanul "izgulok" emiatt? -
BlackTiger
tag
válasz
zoli.22
üzenetére
Jól gondolod. Nem nézünk hülyének.

De ha már itt mindenki elkezdte ajnározni magát, hadd mondjam el, hogy én se keveset tettem az ügy érdekében. Legalább már 7-8 ezer BFp-t szétosztogattam és még rengeteg lapot a magyar játékosok körében és még mind a mai napig ha látok a játékban valakit szerencsétlenkedni és észreveszem rajta, hogy magyar akkor magyarázok neki egy félórát majd kisegítem pakliját jó néhány lappal +3-500BFp-vel. Másik meg, hogy régebben próbálkoztam egy közösségi oldal kiépítésével (battleforge.jatekoldal.net), cikkeket írtam, oktatóvideót csináltam.. de végül beláttam, hogy egyedül nincs annyi energiám, időm (és nem mellesleg kedvem), hogy megcsináljam.. viszont szerintem így is szép számmal csalogattam a játékhoz újakat és segítettem a már meglévőknek.
Nah, most már én is büszke vagyok magamra.
Az EA meg egy pénzéhes szemét, ez nem is kérdés. És nem csak egy lábon (a Battleforgon) áll, tehát nyugodtan megteheti, hogy nem foglalkozik vele.. akkor is még bőven keres egyéb játékaival. Az Amii-mézesmadzag húzogatásra meg személy szerint nagyon haragszom.
@phanze: Az én paklim egy Grinder árából kijön. xD Egy kimaxolt tutorial deck + promo grinder t4-re.
Nagyon atom. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Én meg ollie segítségével. Ezt sorolhatnánk ki kinek segített. Ez a szép benne.
Voltak itt viták, lesznek is. De valahogy mindig segítettünk egymásnak.
Kár, hogy nincs vagy 10 promo roganom.

-
zoli.22
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Ennek nagyon örülök. Pachito-t én is tudom, hogy nagyon nagylelkű.
Közben megint próbálgattam a banditot 1v1-ben, de bandit egységekkel esélytelen a dolog, pedig nem halmoztam el velük a paklit. Peti épp az előbb találkozott egy bandittal supreme rangon, és bár jól játszott a bandit, de egyetlen bandit egység sem volt nála, max a windhunter, de azt sem látta. 2v2-ben marha jó, de kénytelen vagyok mással játszani 1v1-ben.
Szerk: tévedtem, rrttzz bebizonyította, hogy ez egy marhára stresszes játék, és el kell neki hinnem mert akkorát ordított a fülembe, hogy rá kell állnom a jelbeszdre.

-
phanzetomox
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Ezaz. Most kiszámoltam a lost pvp deckem, ami azért elég jó, és a dreadchargeren kivül minden lap 100bfp vagy az alatti, (van benne 8 common lap is), az egész deck kijön 5-6 promo grinder árából és akkor abba már chargek is vannak.
Én is anno a te segélyeddel kezdtem, Gyuri

-
Gyuri27
félisten
válasz
Volgafan
üzenetére
Nem kell aggódni.
Panze is írta a tutit. Előtte is volt, hogy kezdőket segítettünk itt. Nem nagy dolgokra kell gondolni, de egy sámán, egy buri stb-stb meg 50-100 bfp mindig lett adva.
Az árak majd normalizálódni fognak.
Amúgy a danceren és a harvin kivül is van élet. Egy lost deck ma se túl drága pl. -
phanzetomox
őstag
válasz
zoli.22
üzenetére
Hát szerintem én és pachito már megtettük a magunkét
Én személy szerint ha nem osztottam szét az elmúlt 1 hónapban legalább 5 ezer bfp-t akkor egyet se.
Pachito is adományoz mindenkinek, szóval nem hiszem hogy aggódni kell. Arról nem is beszélve hogy szerintem lassan több a magyar játékos mint bármelyik más.
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Igen,de ezzel kapcsolatban az a velemenyem:ismet szartak a regiekre,csak jojjon mar be nemi penz az ea szamlajara....sztem nem normalis,hogy 1 dancer 6k bf.....ergo:ha valakinek nincs penze semmire nem jut....eddig:csinaltal 1-2 grindert volt eselyed elindulni..mert ugye gondolom annak nem ment fel az ara....hiaba olcobb a bf,most nullarol nehezebb elindulni,mint anno(lehet rosszul latom).Tudjatok azt nem ertem,ha mar ennyire a penzre hajtanak,miert nem adjak ki az amii-t?Mert ugye az jocskan megbolonditana mindent...pvptol kezdve a piacig(bevetelig)mindent.....sok regi emberke visszaterne,az tuti!!!!Bar,ahogy ismerem az EA gardajat,az is forditva sulne el.....
-
Gyuri27
félisten
válasz
Volgafan
üzenetére
Majd leül a lelkesedés. Akkor meg nagyot zuhannak az árak. Mivel rengeteg booster lett bontva.
Másrészről jó az, hogy ekkora a forgalom. Talán az ea keres vele valami pénzt és lesz végre amii.
Néha bontok egy boostert. soha nem vágytam semmi nagy dologra. De soha nem is találtam benne semmit.
Az egy bfs-s boosterbe is ált vacak lapokat bontok vagy olyat ami 10x megvolt előtte.
Ez kérem szerencse kérdése. Nekem meg ebben a játékban az nincs.phanze: ha majd bfp milliomos leszel gondolj rám. Egy treespirit erejéig.

-
Volgafan
senior tag
válasz
BlackTiger
üzenetére
Igy,hogy nem tudok jatszani,szamomra annyira hihetetlen arakat latok....mondjuk 1,5 honapja:dancer:1,5k,harvi:1100,mounti,elder 1000 kornyeke....Es azert az elszomorit,hogy a 2 ev alatt osszeszedett bfpmbol nem tudnek meg 1 promo juggert se venni....elotte akar 3-at is...
-
zoli.22
tag
Kedves BF társak!
Akik ismerbek azok tudják hogy az utobbi idöben elég utopisztikus álomvilágban érzem magam, és ennek több játékos is issza a levét, merthogy elég sok lapot szétosztogattam.Mielött megrohamoznátok sajnálattal kell közölnöm hogy egyelöre kifogytam a hurrican-böl és hasonlo olcso lapokbol. Lehet hogy hülyeség de azért megosztom veletek a játékkal kapcsolatban a filozofiámat.
Szoval sajnos a most már egyetlen szerveren a játékosok létszáma csak fogy,ami a mi játékunkra is negativ hatással van. Nehezebb megfelelö ellenfeleket találni és ez sokszor kellemetlen. Ugyan nemrég a BFp olcsobb lett és talán ez most tudott uj löketet adni a játéknak ugy vagyok vele hogy minden lelkes ujonc áldás nekünk is. Ezért a piacozás hasznának egy részéböl olyan embereket segitettem akik vagy nem szertnek üzletelni, vagy még nagyon kezdök és nem volt semmi lapjuk. Nekem azok paklik már megvannak amikkel játszok, ujakat egyöre nem kivánok épiteni igy max nézegetném az egyre gyarapodo bfp állományt. Igy,hogy segitek másnak tulajdonképp magammal is jot teszek.
Ha vannak még rajtam kivül adakozo szellemü emberek akár össze is foghatnánk valami modon. Ki tudja, lehet hogy egy kis segitséggel rengeteg uj játékostársat szerezhetünk ezzel is erösitve a Magyar BF-esek táborát.Sokat gondolkodtam rajta, hogy leirjam e ezt, de végül is legfeljebb páran hülyének néznek majd, hogy én ilyenekt gondolok. Ja és mindezt tabletröl pötyögtem be félálomban, szoval lehetnek hibák.
-
BlackTiger
tag
Zajlik a kereskedés.

Ezt a négy lapot egyben 11,5k-ért vettem.. remélem ezres mértékű haszonnal tudok rajtuk majd továbbadni.

-
OnSeT
őstag
válasz
Predatorkill
üzenetére
írd ki dvd-re s tedd ki a monitor mellé porfogónak pl. xD
ha a meccset akarod visszanézni, akkor csak a movie.pmv-t kell átmásolni a replays mappába.

az a helyezés meg... nice

(#19468) hunkryo mi a neved bf-be?
(#19472) Volgafan sztem se ártana venned még egy alaplapot, így amíg az egyiket szervizelik a másikat tudod használni.

-
Zotya21
senior tag
válasz
Volgafan
üzenetére
hát nemtudom nekem pl amikor msot uj memóriát vettem 1600as corsairt
a bios valamiért 1.96 voltot álított be neki az 1.5 helyett pedig ahoz hozzáse nyultam és néha ujraindult csoda hogy nemlett semmi baja mert az rengeteg
de visszaállítottam fixre nem autora igy megvan 1.56 on és tökéleteslehet biosbeállításokat is megkéne nézni hogy jók e mert nekm is alapbeállításra lett téve amikor betettem az uj memóriát
de mondjuk füstölni nem füstölhetne

-
Predatorkill
tag
Onset, vanna egy kérdésem (xd)... na szoval vagy 2 hete Carofex-t és matos-t megvertük shooterrel, még t1en húzták az időt és teljesen véletlen kidobott szinkronézissel. Multkor is kérdeztem egy ilyet, de akkor azt mondtad hogy rögtön meccs után le kell valamit menteni, na én most 2 hete az egész diag mappát lementettem. Most megkérdezném tőled hogy ezzel mit is lehet csinálni?
köszi előre is. -
Volgafan
senior tag
válasz
Zotya21
üzenetére
Valszeg valami szar lehet,ami tonkrebassza az alaplapot,csak nem tudom mi,vagy tenyleg peches vagyok....Minek vegyek masikat,mikor ez garis?Ma jol jartam:hazoztam,beszereltem,inditom:fustol....visszavittem,most remenykedek... az egyik csavar(amivel rogzitem a lapot) zarlatot okozott...
-
Szajo
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Ha már egyszer regeltem és nem írtam be reffert az gondolom baj mi?
Szóval nem lehet reffert utólag beírni? -
Szajo
őstag
Mi az a Grinder farmolás?
-
HangFalx
csendes tag
Van valakinek eladó zöld nether warp és harvester?
-
pachito
őstag
válasz
LostKnight
üzenetére
En meg kinyitok 25 boostert, -750 bfp...na mondom megprobalok meg 4 lost souls + 4 twilightot: abyssal blue, deepcoil, parasite swarm, jugger, lost warlord red.

-
Volgafan
senior tag
Megyek az alaplapert!!!!!

-
LostKnight
csendes tag
Tegnap nyitok egy lost boosert elsőre bead egy Ironclad pirosat, mikibm el irtam épp, mondom wow, nyitok egy twilight-ot is hátha, elsőre bead egy Mountaineert
, na ekkor mondtam azt mikinek hogy na nyitok egy renegade-et is de ha abba is elsőre UR lesz akkor én leszopok egy plüssmacit
elsőre gravity sure kék lett , ez milyen lol már.
Miki itt a kép neked [link] -
Szajo
őstag
Mi az a grinder farmolás? Segítsetek nekem légyszíves elindulni! Van 2 alap paklim ahogy néztem, most vigyem a solo küldetéseket? (PVE) És annyi?
-
fantom922
aktív tag
Én nem értek egyet veletek.
1. 1v1-be csak magadra számíthatsz, ha elrontasz valamit véged... 2v2-ba a társad segíthet még.
2. 1v1-be és 2v2-ba is ugyanannyi helyre tudsz figyelni csak, tök mindegy hogy hány helyre kéne. Ha több helyre is tudsz, mert jól koncentrálsz 1v1-be is több helyen fogsz támadást vezetni, hogy nyerj, ergó ugyanannyi helyre kell figyelni mindkettőben. Az ugyanannyi az amennyire csak képes vagy.
3. Evildep, ha figyelned kell a társad helyett is, akkor a társad is figyel helyetted is nem gondolod?
A lényeg, hogy számíthatsz a társadra, 1v1-ba csak magadra.
4. Erős ellenfelek ellen menjetek 1v1-et, aztán 2v2-t és meglátjátok miről beszéltem... Persze ugyanazok ellen.
5. Sok spell van összesen és a társadnál vannak ami neked nem fért be, több az egység. Persze az ellennél is, ezért hosszabbak a meccsek általában így több idő van taktikázni, esetleg taktikát váltani. Míg 1v1-nél választasz egy taktikát, ha nem jön be onnan már kevés esetben van visszaút.Egy szóval se mondtam, hogy a 2v2 nem élvezetesebb. Én jobban kedvelem mint a 1v1-t. És többet is kell taktikázni benne.
...azonban 2v2 sokkal-sokkal könnyebb, feszültség sem lessz akkora benned, de ezt mindenki érzi is. 1v1 után, ha akarsz valami lájtosabbat, mit csinálsz? 2v2-t.
Ui.: lehet rá válaszolni, de ezek a tapasztalataim

egy kérdés...
1v1-be vagy 2v2-ba megy fel jobban az adrenalin? Nekem a 1v1-ba sokkal inkább, mert ott csak magamra számíthatok.
...ha másnak a 2v2 nehezebb valamit nagyon rosszul csinál

-
Predatorkill
tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
TROLOLOLOLOOOOOOOO2
tegnap este egy 1015ös bukással zártuk a sort.
de érdemes volt most suli előtt rámézni
(ArcticDog és Hirooo vertek meg egy bug miatt... shooternek nem indult a dreadja
)
Nem érdekel hogy kinek van és kinek nincs aktivitása, akkor is volt 134k elonk, amit nem sokan mondhatnak el
-
Darkzbane
tag
Hivatalos fórumra való account korlátozás van. Max 1 darab felhasználód lehet amivel fórumon irkálsz elvileg(nekem 3 van szóval jól működik a rendszer : D)
-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Meg ugye főleg farmoláshoz nem csinálhatnál magadnak accokat még ha van 2-3 de azokkal játszol is meg nem egymást hivták meg akkor jó de igy

-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nem estem neked!!Felre ne erts...csak fars volt az info...nem bantani akartalak!!Ha annak vetted bocsika!!!!
-
phanzetomox
őstag
válasz
Volgafan
üzenetére
Tudod mit nem mondok semmit,semmiféle tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatban, szóval irja csak meg nyugodtan, én is csak azért mondtam mert vicces srác vagyok

Kicsit idegesitő hogy beirok ide valamit rögtön valaki nekem ugrik, valahogy a régi társaságot jobban kedveltem.
-
pachito
őstag
válasz
Predatorkill
üzenetére
Lehetek a baratod?

Nagy gratula neked is es Shooternek is!

-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
ilyen szabaly nincs!!!!!!!BFben akarhany accod lehet!!!Hol van ez leirva?miert ne lehetne barkinek is tobb accja?szted akkor obesity,stb miert jatszhat?mindenki tudja,hogy tobb accjuk van...De azert ne irj nekik,hogy csinaltal tobb accot,max ugy,hogy letoltottem a gamet es nem tudom aktivalni...ennyit irj ...es azzal a newel irj,amelyiken nem adja be...
-
ricshard444
veterán
válasz
phanzetomox
üzenetére
Mondjuk jogos, de ha azt írom,hogy ismerősnek nem akarja a lvl4 unlockolni a gamet...
Ezt pedig megkell oldani valahogy 
-
phanzetomox
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Mert a szabályzatban le van irva hogy egy játékosnak egy accountja lehet

-
ricshard444
veterán
válasz
Predatorkill
üzenetére
Akkor mitcsináljak? Adjam fel az egész pontgyűjtési tervem?
És miértne? -
Predatorkill
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Ezzel a problémával úgy gondolom hogy ne..
-
ricshard444
veterán
Az én bajommal írjak a supportnak,vagy van rá valami magyarázat?
-
Evildep
tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
nagyon szép

-
HangFalx
csendes tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
gratula 
-
Predatorkill
tag
TROLOLOLOLOOOOOOOO.....
-
ricshard444
veterán
Van ötlet miért bugol be?
Ledaráltam még1t gyorsba és az sem lett full game. Na ez már WTF

-
ricshard444
veterán
Nemtudom mi van itt emberek,nem adja be már megint a full gamet
Lvl 4 pipa és nem
Azért neszórakozzunk már...nem a semmiért akarom elb@szni az időmet 
-
Evildep
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
veszel még 1 ugyanolyan lapot
-
ricshard444
veterán
Charge-t csak úgy lehet szerezni,hogy veszek még 1 olyan lapot vagy ha kifarmolom az upgrade-t az dobja vele eggyütt a charge-t is?
Nemvagyok jártas ilyenbe neharagudjatok -
MagyariTibor
csendes tag
Rohadt jó játék, csak ajánlani tudom.

Aki megtalál nyugodtan kérdezhet, felhasználó nevem MagyariTibor. -
Volgafan
senior tag
epp neztem,miota win7-em van (par honapja)1200 orat bfeztem......
-
-
törölt tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Hogy farmoltok össze 3 Grinder -t?
Csináltok még 8 másik accountott és úgy? -
phanzetomox
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Amúgy igen, ha a charge-ket nem nézzük akkor az én pvp paklijaim is kijönnek 1k-ból kb. Ami 3 grinder farmolással összehozható.
-
Volgafan
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
PVEre kihozok neked jo paklit alap lapokbol

-
Evildep
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
pvp paklit is ki lehet hozni olcsón, attol függ hogy milyen,lost se drága pölö
-
ricshard444
veterán
válasz
phanzetomox
üzenetére
Egy jó paklit pve-re kilehet hozni pár százból,de pvp-re általában kell egy ütős 1k +-s lap,nem mintha drága lenne a bfp,főleg nálad 
-
Evildep
tag
srácok van ph-s ts szeró?
-
phanzetomox
őstag
válasz
fantom922
üzenetére
Nem tudom. de én épp forditva látom
szerintem a 2v2 jóval összetettebb és több helyre kell figyelni ,hisz a társad helyett is kell gondolkodnod, támadnod, védekezned ha ő power hátrányban van, vagy mással van elfoglalva.
Arról nem is beszélve hogy a nagyobb pálya és több játékos miatt előfordulhat hogy egyszerre 5-6 helyen megy a harc, ahol neked mikróznod kell, figyelni kell hogy elkapd a jó pillanatot mikor cc-t vagy dd dobsz, a társad welljeit is nézned kell hogy mikor tegyél rá bp-t, szal szerintem sokkal többrétűbb mint az 1v1 . Nem véletlen hogy sok komoly 1v1 játékos már csak a 2v2-t tolja. -
fantom922
aktív tag
Tanult kollégáim megmondták a frankót
Szóval lehet gyorsabban is mint ahogy én csináltam.Viszont, lehet rosszul fogalmaztam. Arra gondoltam, hogy sokáig tart mire eléred azt a szintet és ismersz annyi stratégiát és eléred a sok uppot ami pvp-re kell... így értettem.
A játék maga tényleg egyszerű és nem összetett.
Azért azt hozzá tenném, hogy pvp-n 1v1-be nem érsz el semmi nagy eredményt, ha nem tudsz egyszerre több helyre figyelni

A 2 v 2 az más, az a 1 v 1-hoz képest éightosabb és könnyebb.
-
phanzetomox
őstag
válasz
fantom922
üzenetére
Grinder farmolással pillanatok alatt össze lehet szedni egy jobb paklira szükséges bfp-t, persze nem full charge-el de az minek kéne hisz ugysincs upja. Utána meg mehet a szokásos kereskedés, szerintem nem nehéz nulláról is sok pontot szerezni.
Amúgy érdekes én mikor elkezdtem a játékot, a pve pályák felét ha végig vittem, utána meg csak 2v2 pvp-t toltam. Mindegy mit játszasz, csak a lényeg hogy sokat aztán beletanul az ember
-
zoli.22
tag
válasz
fantom922
üzenetére
Számomra nem tűnik egyáltalán összetettnek, vannak ennél ezerszer összetettebbek is. Sőt, én azért is szeretem a bf-et annyira, mert végre egy olyan stratégia, ahol nem kell 20 helyre figyelni egyszerre, nem izzadok bele 20 perc alatt a zoknimba mert 200-as apm-et valahogy produkálni kell. Messze nem tökéletes játék, de még egy komoly meccsnél is megmarad játék szinten, ami szerintem nagyon jó.
Emellett persze itt is lehet taktikázni, még amennyire a játék irányítása megengedi mikrozhat is az ember. Már 100-szor leírtam de a véleményem ugyan az maradt; ha egy kicsit balanszolnák a mapokat, kártyákat akkor egész komoly pvp is lehetne ebből. Viszont a játék alapötlete ver miden mást az tut
-
fantom922
aktív tag
Nem akarlak elijeszteni, de elég összetett játék és én pl. fél évig toltam pve-t mire elkezdtem pvp-ni. Persze előbb is elkezdheted, de felturbózott lapok nélkül mindig az ellennél lesz az előny. Fél év alatt meg lesz annyid, hogy vegyél 1 jó lapot... mi persze nem mindig elég a pvp-hez

Viszont! Az alap lapokból is össze tudsz rakni olyan lapot ami jó lehet pvp-re, csak hátrányból indulsz... én speciel szeretek hátrányból indulni.
Régi szép időkben milyen jó volt egyedül verni 2 ellent 2v2-ban

-
Szajo
őstag
Szia rendben, most felteszem aztán játszogatok vele egyelőre singleben! Csak haverom tántorít el mindig, mert azt mondja, hogy 1 év kifarmolni 1 lapot mert minden nap kapsz 1 pontot vagy mit mondott. Szóval azt mondta ezzel, hogy ha nem fizetek a játékért akkor semmit sem érek!
-
zoli.22
tag
válasz
gergomester
üzenetére
Az biztos, hogy az amii ritual nagyon megtette a hatását, szerintem azért hoztuk a meccset.
De azért a northland drake+ ward of the north sem volt semmi. Arról nem is beszélve, hogy Gerőnek sem éppen a megszokott paklija volt, meg én is átvariáltam teljesen most a bandit paklimat(hátha használhatóvá tudom végre tenni).Amúgy olvastam még fentebb, hogy mindenki csak lámul a különböző noob kombókkal akár milyen színnel is legyen. Akik nem akarnak nagyon noob paklit azoknak csak ajánlani tudom a banditot. 1v1-ben magasabb szinten nem nagyon találkozni vele, mert nagyon sok mindennel meg lehet szívatni. Pesze 2v2-ben szerintem teljesen használható, de ott is csak azért, mert a t3-a már erős.
-
Zotya21
senior tag
válasz
gergomester
üzenetére
vélemény : jóvolt

bővebben nagyon jó volt

különben nem is gondoltam még az amii ritual-ra hogy pl sandstrom ellen jó és megvédi a cuccokat mert ugye bárhol le lehet rakni nem csak épp ott ahol kell

-
gergomester
tag
eeehh haver!!
ezt a meccset lessétek meg 
Nagyon fan csatákat toltunk benne, jah a sandstorm bekaphatja...

véleményezzétek, hogy milyen volt
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- RAM topik
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- iPhone topik
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Dell 27" U2722D 2560x1440 2K / QHD HDMI USB-C hibátlan (75k) és egy karcos képpel (40k)
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Új AMD alaplap + Ryzen 5 3400g
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- MacBook Air 13 M3/16GB/512SSD midnight
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de érdemes volt most suli előtt rámézni
)

Régen én is sokat toltam,de se időm ,se humorom a sok lámához