Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volgafan
senior tag
válasz
Richie1984
üzenetére
Akkor másold szépen vissza kérlek,hogy mivel szóltam be???Totál jó lenne...Mivel alapból azzal indult az egész,hogy Rulaz gyerekről beszéltem...a versenyhez szándékosan hozzá sem szóltam,de te nekem estél....el lehet gondolkodni....de most csak a Te kedvedért el fogok menni 1v1ezni,hogy rangba kicsit lehagyjalak...senkit nem szóltam le 1 rohadt szóval se,Peti is azért viszakozott(tudtommal Rulaz gyerek nem jár fel phra....)
-
phanzetomox
őstag
válasz
Richie1984
üzenetére
Rendben akkor béke van

A pvp rang egyébként úgy működik hogyha nem játszol szépen lassan elévül (tehát egyre kisebb lesz). Tehát például az hogy nekem fury rangom van nem azt jelenti hogy ez a max amit tudok, hiszen ugyanúgy megverek zöld rangúakat is.
-
Rankerz
senior tag
válasz
Richie1984
üzenetére
Mindenki kifejtheti a véleményét mindenről normális keretek között. Aki régebb óta van itt az is tud olyan marhaságokat összehordani mint aki 1 napja kezdte pl és fordítva. Ahhoz hogy itt beszélgetés folyjon alap a kölcsönös tisztelet, ha az egyik fél ezzel nem hajlandó szolgálni ne várjon másmilyen fogadtatást.
Mellesleg igen mindenki belefuthat némi érzelmi kavalkádba ahol elveti a sulykot, de nem szégyen elnézést kérni és a hibát beismerni. Én is elég pipa lettem amikor először futottam össze Tbpetivel ma meg már szerintem zökkenőmentesen tudunk dumálgatni ha úgy van. Persze ehhez peti toleranciája se ártott.
U.I. Az "öregebb" tagok a legmakacsabbak általában nem igazán érdemes erőltetni az igazad kb sose fogják elfogadni de mi így szeretjük őket )
Új hozzászólás Aktív témák
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest