Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volgafan
senior tag
hi. Nem fogom megint előlről kezdeni sztem...megint megvan kb az összes lap,full 3-on,olyan 4000000 goldom és 54 k bf pontom....nem tudom miért nem lehet meghagyni a mostani accountokat is...
-
Volgafan
senior tag
Sziasztok!Akit érdekel kiírom akiket megtaláltam magyarokat:
-Sanyavok,Benedekmagyar,RoroRumble,Nerohun,Hobbit,Atzillan,Horti,Ashenrune,Elite,Juliano82,Defjamhun,Roxorhun,yeowan,Predatork,Lordexa,Slayerx,Pedomacy,Hangfalx,Smokex. Murdert is láttam egyszer,de nemtom mi a pontos neved... -
Volgafan
senior tag
fasza,update óta játszhatattlan kb
-
Volgafan
senior tag
Az mitől lehet,hogy groupba soha nem tok írni?Más meg simán
-
Volgafan
senior tag
Skacok.Hiába irtok rám,game közben tuti nem fogok válaszolni,mert megfigyeltem,ha irogatunk,instant dc....gyertek discordra,mindig fent vagyok!!!!
-
Volgafan
senior tag
Servers are more unstable lately because we've been implementing a new database backend (switched from MySQL version 5.7 to 8.0)
- The database updates are still being worked on daily. Once completed, they should solve a lot of issues with loadings and players' inventory
- Launcher received some updates (not live yet) to solve possible (and occasional) memory leaks, high CPU/RAM usages and random crashes
- Some ghostings have reappeared. To solve ghost lobby, simply logout or restart the launcher/game completely
- In very near future, we also plan to compile 32bit binaries so players on 32bit OS can also play without need of upgrading to 64bit
- Other problems (such as disconnects upon map loading, crash upon lobby creation, etc.) are on halt until we finish the database updates
- Most, if not all, currently known problems and bugs are reported and made aware off, please search before you want to report something
- When opening new bug reports, please follow the report a bug template so it's easier for us to navigate through and understand themThe point of Open Stress Test is to (you'd guess) stress test our servers to the maximum extent. Without this stage, we wouldn't have uncovered 90% of the bugs that were found during this Phase, so this stage is not an epic fail or unsuccessful. Quite the opposite - it is a success because it has shown us where and what we have done and are doing wrong. I understand constant disconnects and crashes are frustrating, and it's reasonable to complain to some extent, but please bear with us until we make this as stable as possible. I'm sorry some of you didn't get the chance to play amount of matches or hours you wanted to, but you have to understand (again) that this is a Stress Test, not Play Test. If the games/matches/lobbies are not working, there is plenty to test and do in the Forge. You never know what might come up after new updates.
-
Volgafan
senior tag
Viszont k.jó,mert egyre több régi magyar arccal találkozok!!!!!
-
Volgafan
senior tag
Amúgy discordot használhatnánk....lehetne dumálgatni,míg restartolgat az ember....
-
Volgafan
senior tag
Nah ezt most elengedem 1 darabig...csak szenvedés....
-
Volgafan
senior tag
Tévedtem,az még nekem sincs meg :-( Azt most valami történt :-( Hiába indítom az UAC-ot felvillan,de semmi....
-
Volgafan
senior tag
És megvolt az első map,amit végigvittem!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Volgafan
senior tag
Eddig a max,amit elértem,hogy össze tudtam rakni 1 decket...
-
Volgafan
senior tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Mi a faszom az a dota?XDDDD
-
Volgafan
senior tag
https://mega.nz/#!YBIxWRqZ!8PRFy-juUyIufkoV_hY80C4QL_eud-AU2j7msvF4a5k innen tölthető
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Van,aki esetleg lolozik köztetek?
-
Volgafan
senior tag
Jééé,itt még van élet?nice!!!
-
Volgafan
senior tag
-
-
Volgafan
senior tag
Na ez a nap is eljött.....gyertek fel,legyünk már páran!!!!Már ki is van írva:serverfarm is down 5óra....
-
Volgafan
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Olvass vissza Rankerzig
-
Volgafan
senior tag
Ajánlom figyelmetekbe: [link]
-
Volgafan
senior tag
Jah és az mekkora gyökérség,hogy már le se lehet tölteni?????még ha valakitől megszerzed az exe fájlt se patcheli.....
-
Volgafan
senior tag
1 haver felhíta rá a figyelmem,hogy maradék bfem nyitogassam ki,már csak nem hagyom rájuk:?D
-
Volgafan
senior tag
Vedd meg az accom
ám accom eladó!!! -
Volgafan
senior tag
Eladósorba kerűlt 20k bfp,akit érdekel írjon rám!!!!
-
Volgafan
senior tag
Viszont,ha valakit érdekel jó magyar hufért acc eladó
-
Volgafan
senior tag
Hoppá,megint van ingyenes kód,ami kivételesen működik is!!!!
-
Volgafan
senior tag
válasz
garfield545
üzenetére
Te google fordítóval tolod?
-
Volgafan
senior tag
Azt várom már,hogy a life,vagy dreadcharger "végre"nerfelve legyen...
-
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester
üzenetére
Ez a csapat,úgy ahogy van jöhetne lolozni!!csinálnánk 1 jó csapatot
-
Volgafan
senior tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Örülj neki,hogy a backlash nerfelve lett legalább
-
-
Volgafan
senior tag
Aki szeretne igazi légicsatát nézni,az ezt lesse meg:
-
Volgafan
senior tag
The latest patch notes for the upcoming January update are now available in our official forums. What do you think about the recent changes?:
-
Volgafan
senior tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Mi lett volna,ha rámírsz?Mi köze Shooternek a versenyhez?

-
Volgafan
senior tag
Akkor neked is javaslom a másik videóját csirkének.....persze lelövi ep-t de ha már 1-et beleszív a wellbe,már megérte lehívni....nox+25 a képessége már bukó....igen phaseval lett volna esélye...javaslom lesegesd csirke vidijeit,repjeit és meglásd insta t2 mire képes...
-
Volgafan
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Jahogy a somnak van betöltődési ideje....ha megveszi t1-en a wellt,idáig se húzza.....mire betölt som,addig epkből lesz void,ami szarrá szedi a wellt és még hoz is powert....hány évig voltál pure?És még ennyit se tudsz?omg-omg-omg...Nézd vissza Csirke videoit,mindig ezt csinálja,nem csinál semmi mást....insta t2,ep,som,do...lehet nézegetni Csirke videóit,tanulgatni...
-
-
Volgafan
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Remélem vissza tudtad szerezni,nem buktál semmit
-
Volgafan
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Még mindig nem kaptál e-mailt?szokott működni....
-
Volgafan
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Nagyon sajnálom!! DE:hogy a francba törik fel?Sosem fogom megérteni!!!Nem szabad semmilyen oldalon az accoddal belépni!!Ennyire egyszerű szerintem.Másik amivel van esélyük a keylogger,de azt a legalapabb windefender is kiszűri......Nem szeretnék senkit megbántani,de ezidáig mindig ezt hallottam
lyan oldalra akart valaki belépni,ahol ingyen bf-et lehet szerezni,vagy hack...most akinek ilyen oldalról törik fel,már meg ne haragudjatok,de meg is érdemli.... -
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester
üzenetére
Mind1 kivel vagyok

Neked meg ott volt Peti 
-
Volgafan
senior tag
Tegnap kicsit tanítgattuk OnSettel a skacokat 3v3 ban....Feltegyem a repeket?

-
Volgafan
senior tag
Nem gyün fel valaki?
-
Volgafan
senior tag
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!!!!
-
Volgafan
senior tag
válasz
danibarna3
üzenetére
t2 re még:shadow mage,phoenix t3 ha továbbra is pure:ashbourne,brannoc(satanael),soulshatter,,cultist master...voidstorm a legvégső esetbe ha belefér...ezekből állítsd össze(sztem)
-
Volgafan
senior tag
válasz
danibarna3
üzenetére
t1:lifestealer nem kell!!!!dread vagy witchclaws,nox,forsaken,nasty,life weaving.Még phase tower betehető!!!T2re ha pure maradsz zöld nether,unholy power,harvi,shrine of greed,aura,nightclawer,darkelf assasin más így hirtelen nem jut eszembe,hogy kellene.sztem undead army fölös...bár 1v1re jól jöhet...
-
Volgafan
senior tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Grat hozzájuk,majd meglesem otthon!!Ám szoktak Ők top1-ek is lenni!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- ASUS ROG Ally
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- PlayStation 5
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

lyan oldalra akart valaki belépni,ahol ingyen bf-et lehet szerezni,vagy hack...most akinek ilyen oldalról törik fel,már meg ne haragudjatok,de meg is érdemli....