Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Vlszeg ez így van... tudják jön a dio3 ,kijött az mii,emberek nem fognak több pénzt fizetni,ennyi..
lehet firedancerrel lövik a szerót....glacierjük meg nincs...
-
Gyuri27
félisten
Ez a lagg szánalmas. Mikor óhajt az ea tenni valamit?
-
Volgafan
senior tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Jahogy vesztes ág is volt?Ahhával fogadjunk nem beszéltél....
-
OnSeT
őstag
válasz
gergomester
üzenetére
Hogy mindenki megnyugodjon, jeleztem neki a verseny topicban is.

-
OnSeT
őstag
idézem a (#21576) OnSeT hsz-ből:
ha van itt olyan csapat aki indulna, holnap estig jelezze, s akkor ahha berakja őket helyünkre.
mivel ahha a szervező, nyilván tudni fog róla, mint ahogy írtam is...

(#21586) zoli.22 ezek szerint még nem beszéltétek le gergomesterrel a dolgot mikor rám irt

-
-
Cr4Zy
tag
Végre, dolgoznak a problémán!

Mivel lassan 22:22 van ott is, kétlem, hogy nagyon sietnének vele, de azért holnapra csak megoldják az adattárolóban lévő problémát
Más:
Az 1v1 versenyt lezártam, a díjakat még ma ki akartam osztani, de emiatt a leállás miatt nem tudom ezt sem megtenni...
A végeredmény ITT megtekinthető -
phanzetomox
őstag
Király sorra kapom a lost connecteket
-
OnSeT
őstag
össz. egy 2v2t játszottunk s már le is vágott.
s mindez nem elég, vissza se enged lépni...
Communication with server timed out...
-
andris871
csendes tag
pvp Twillight deck kell nature-rel kezdenék
-
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Elég siralmas a helyzet, s egész hétvégén ez ment.
A lapok kb. 1-2 mp-es késéssel jelennek meg. a csúcs az volt nekem mikor TBpeti elleni 2. meccsen dazedbe jött le grigorim. mikor elkezdtem lehívni volt t3am mire leért már nem....(#21569) andris871 ha pvp deck kell, be tudom linkelni Tyderianek deckjét

(#21573) Volgafan
ezt majd meglessük, ha linkeled a Danduilos kört is ^^holnap visszavonom nevezést az Ahha féle 2v2 bajnokságra, ha van itt olyan csapat aki indulna, holnap estig jelezze, s akkor ahha berakja őket helyünkre.
H csoportban: Icube + Forestguy ellen menne első kör. [link]
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Pls tölts fel újra a Danduilosat, mert a törlőlinket raktad be ide

Amúgy grat, ahogy látom az ellenfeleitek nem a kezdő kategóriába tartoztak. Bár azt is hozzá kell tennem, hogy ebben a versenyben 2-3 páros kivételével egyik sem tartozik oda...
Azt mondjuk hozzá kell tenni, hogy a shadow-nature t1-páros ellen ilyeneket nem szabad hibázni, mint amiket csináltak.
Jah és kevés eruptot láttam tőlük, mikor olyan szépen összehúztátok az egységeiteket, hogy azt fájdalmas volt nézni (néhol még dryad nélkül is). Ezen hogyha javítottok, akkor csak annyit tudok mondani, hogy hajrá, a következő ellenfél nem lesz piskóta!
"Üzenet
close
A fájl (20120508_182203_11707_PvP_04p_Danduil.pmv 100KB) törlése sikerült!" -
Volgafan
senior tag
-
Cr4Zy
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Sajnos ismerős... Én ilyen laggok miatt buktam mostanság egy archfiend, 2 annihilator és egy ruler ellen. Így sajnos nem csak 1-2 napba fog telni, hogy visszaszerezzem a rangomat, amit az elmúlt heti sz@r net miatt buktam...
-
-
Gyuri27
félisten
Franc megeszi. Ilyen laggal marhára nem lehet játszani. Mire megy a heal megdöglik az egység. Roots mellé megy.
Büdös életbe. Ritka nyomorult cég az ea.
-
andris871
csendes tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni fire/nature Twillight decket szeretnék összerakni milyen kártyák kellenek bele?
-
Volgafan
senior tag
Bcdhunnal 6.meccsünkön belefutottunk 1 béna párosba(egyik top9.-ik 1v1ben,másik se piskóta)
link:[link]
-
Volgafan
senior tag
OnSet:ha lesz kis időd...
-
Cr4Zy
tag
válasz
Zotya21
üzenetére
rosszul emlékszel, mindig a megidézés helye számít, az iránya vagy célja nem. Viszont van egy 4 másodperces készülési ideje, mely alatt ha kiteleportálja, akkor nem sebződik semmit.
U.i.: nemtom 2v2-ben hogy van, de 1v1-ben magasabb szinten csak akkor jön harvi, ha van power supportra is, azaz legalább 70, de inkább általában 100, vagy ennél is több powertartalékkal ér oda egy harvi egy célponthoz, így amint aurát lát, instant tud teleportálni, lifeweavingezni.
-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
jah hogy olyan gyors voltam köszönöm köszönöm

pedig olyan okos akartam lenni hát nemsikerült

-
Volgafan
senior tag
-
Gyuri27
félisten
Mi ez a marha nagy lag napok óta?
Mert így a pvp elég vicces.
-
Zotya21
senior tag
különben én gondolkoztam a pure sadót fel lehetne dobni ugy hogy a life weavinget rálehetne tenni épületre is dehát nemgondolkoztam elég sokáig meg az t1es lap és minden sadó splsh tudná
a másik elméletem meg hogy 2v2 nél t4 re egy lapot az unholy hero-t

kipróbáltam unholy hero+unholy power ebbe a sorrendbe egy harvira egy ütéssel dönti a falakat
magyarul wellek egy ütésre

orbot még nem néztem lusta voltam 3000 hp körüli épületet keresni neki

de a pyro is durván aprít meg ugye regenerálódik is vele

ÖÖÖÖ és a witchclaws nál minek van lila orb ha ugyanazt tudják csak a fire erősebbet robban ?
vagy nemjól fordította Onset bácsi ?
angolul még nemlestem 
-
Zotya21
senior tag
aura alól énis kiteleportálom ha van power meg van hova mármint hely

de a life weavingtől meg kicsit magadat is ölöd nem ?

de
igaz nem emlékszek mennyire de azt tudom hogy egy befallen meg egy undead army simán elég egy jugger megöléséhez auába
nah nem a lapok számítanak hanem hogy 210 power

meg t3

-
Cr4Zy
tag
válasz
Zotya21
üzenetére
Csak hogy tudd, nem az az egyetlen, aminek megváltozott a képe. Az Ironclad-nek is változott a képe. A háttér sötétebb lett és a hópelyhek is kicsit jobban látszanak rajta!

A régi kép így nézett ki, míg az újabb így néz ki.
(#21553) Volgafan: Sajnos jobb ellenfél ellen a harvesterre nem működik az aura, mert egyszerűen kiteleportálja onnan. Ha előbb roots érkezett volna rá, nehogy ezt megtegye, akkor a képességével lehívja a skeletonokat + lifeweavinget tesz rá, és máris beölhetetlen.
-
Zotya21
senior tag
emberek néztétek hogy a warlocknak kicserélték a lapját ?

nagyon ráértek rajzolgatni

de uj lapok már nem mennek

-
LoLHunCsirke
tag
válasz
kovsol
üzenetére
roots+ lila spirit hunter ( átlő a life allat), 3 lyrish home soillal támogatva + frost bite ha van, ha unholyt rak rá akkor coldsnap és ütöd tovább.. ha csak life van rajta malac és vársz míg lemegy, jah és ha van lightbladed akkor azzal magadrahúzod és sétáltatod, a lyrsh a leghatékonyabb mivel xl counter, legalább 3t rakj le belőle minimum
-
HangFalx
csendes tag
Amúgy rájöttem, hogy hogyan lehet használni a sun reaver root-os képességét, mert ugye, ha 2 sun reaver összekapcsolódik abból semmi nem lesz, viszont ha legalább 1 vmilyen nature lap van vele kapcsolatban (pl: root nexus, thornbark, stb...) akkor már kapja is a +50% dmg-ét vagy a 45/sec-es healt, ami sztem elég durva egy 2v2-ben.

(Lehet csak én nem tudtam, de szerintem ezzel nem voltam egyedül, hiszen sehol se láttam még, én is csak forge-ban jöttem rá)
-
kovsol
titán
Ha kezdő vagyok PvP ben akkor milyen paklit javasoltok ? Nanuture+frosttal /stonskin próbálkozok most, de shadow és lost lapjaim is vannak.
Most nature T1 el kezdek. T2 frost. Ha az ellenfél Harvestert hív le akkor a lyris knight az egyetlen ellenszere amúgy? próbáltam rootolni majd távolságival kiszedni, nem tudom ti mit szoktatok ellene ? -
Gyuri27
félisten
Jó deckbe értsd ahol van normális t2. T3-ra elég 3 lap. Lásd pure firét, lostot, pure frostot. De igazából pure naturéra is elég. Neked ami kell. Soulhunter (weavingel és unholyval kemény nagyon, mondjuk magában is). Shatter, meg amit szeretsz (pl fallen, pyro).
Nature ellen sürün megy mindenki t3-ra. Nyilván az olcsó egységek és/vagy a dd spelleknek köszönhetően jobb a power/void áramlás.
Szóval valami kell t3-ra szerintem.
-
OnSeT
őstag
és valóban.

de ha firet húzok nem fér be horror ^^virtuoso egész jó, unstable csak támadásra mint ahogy fallen is.
egyébként egyből jön shatter. skyelf-re önmagában megéri rálőnie 100 poweres unit 1000-es hp-val shatter pont annyit sebez + másodlagos robbanást is fog okozni ami további dmg a saját kempnek.erre a 3 unitra épített t3 szépnek szép de sztem gyenge, ahhoz hogy használható legyen 5-6 slotos t3at kéne bedobni. fallen képességgel az a problem hogy ha kap egy cc-t a célpontja full hp-s lesz megint, ezért nem árt mellé egy xl ami az ütéseket beviszi.
wrati+evo kombóval is ez a gond, egy evo alatt nem tüntet el egy full hp-s xl-t, ami még azt mondom ok, gyorsba nyomok még1et. viszont evo nem véd spec képességek ellen, így drake, fathom vagy mauler simán leállítja...
bár ha nem nature splash az ellen vagy van jókora power előny durva dolgokat lehet vele összehozni ^^
(#21545) Gyuri27 na jó de t2es lapokat nem rakok be t3ra, így se férek el xd
felbuffolt hunti viszont képes beütni (igaz jóval több powerből)amúgy most arra gondoltam hogy kiveszem t3at 1v1es deckből, nagy ritkán jut el odáig meccs. mióta 5-ről 3ra csökkentettem lapok számát pl. még 1xse tartott addig, pedig toltam párat

más:
amii lapok végleges verziójú fordítása az oldalon: [link] -
Cr4Zy
tag
A tauntja a grigorinak a spellek ellen nem véd semmit, de azért jó próbálkozás

Amúgy abban igazad van, hogyha a grigori mellett van egy silverwind, és még a lifeweaving is rajta van, akkor konkrétan a grigori nem fog meghalni csak az aura okozta sebzéstől, hiszen az aurának van egy felső sebzési határa, ami 9.999 sebzést takar. Azt mondjuk hozzá kell tenni, hogy ha max. 2 db t4-es spellt/egységet raksz bele, akkor kb. 12-13.000-ig lehet benne sebzést okozni, de ez olyan extrém eset, amely egy magasabb szintű (és nem church-lámulós) 2v2-ben sem fog előfordulni.A horrorral igazad van viszont, az nem xl-counter, sőt, elsősorban több egységre, vagy nagyobb bázisok ellen használható elég nagy hatásfokkal (a pirosról nem beszélek, mert az m-knockja konkrétan szart se ér, hiszen a legáltalánosabb és legjobb xl-counterek nem knockolhatók).
Fire-rel t3-on sandstormot, soulhuntert illetve sun reavert tehetnél be, esetleg virtuosot. Pl. egy érdekes t3, ha nem akarsz lámulni: virtuoso (l-counter + a képessége miatt jól bont), unstable demon (m-counter + ha beér egy wellhez, akkor szinte biztos bont) meg fallen skyelf (mely a képessége segítségével xl-ek ellen egész hasznos, plusz repülő, ami megint csak elég hasznos tud lenni több helyen).
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
aoc nem ér semmit ha aktív a tauntja + van rajta life.
warp viszont működhet pl. ashbone spammel, feltéve ha nem robbant rám vagy nem az orb mellett nyomja be tauntot
horror nem üti be, kevesebb dmg, kevesebb hp. és még 30-al drágább is spec képesség nélkül. ezt nem tudom hogy hozták össze...

t3as fire orbbal mit nyernék?

(#21538) phanzetomox emelt szinten yshia lesz. ( home soilos instant t2es danecerek elleni csata
)vizsgákhoz sok sikert.

-
phanzetomox
őstag
Egy szóval sem mondtam hogy osztogatok..
Az még akkor volt mikor rengeteg pontom volt.
És azóta már megbántam mivel nem egy ember visszaélt vele... -
Vekerur
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Akkor már én is kérnék!

Ha már venni nem tudok, s az EA-t meg nem érdekli... -
kovsol
titán
válasz
phanzetomox
üzenetére
ha osztogatni akarsz tudod az ingame nevem

-
phanzetomox
őstag
Húú te
Előbb kéregetett tőlem valami külföldi nyomorék, adtam is volna neki, csak épp mással tradeltem, mikor látom hogy már jön a kövi üzenet amiben jól elküldött a francba amiért nem adok.. hát kösz még időm se volt rá. Mindegy megmondtam neki hogy bocs de csak normális embereknek adok, és kb már 10k bfp-t elosztogattam kezdőknek, de főleg magyaroknak...
Erre ő beirt valami kinai kriksz-krakszot és azt mondta ő is magyar adjak neki is... Hát majdnem átrántottam a monitoron
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Csak ügyesen!!Reménykedj ,hogy történelemből a Thermopüllei csata helyett a fyre mapon történt csatáról fognak kérdezni...
-
phanzetomox
őstag
Köszönöm Gyuri és Onye

-
babatag
csendes tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Sok sikert a vizsgákhoz

-
phanzetomox
őstag
válasz
gergomester
üzenetére
Én ma ballagtam azért voltam offline
Jövőhét meg érettségik tömkelege 
-
gergomester
tag
Hol van mindenki gyerekek? egésznap senki nincs

Mondjuk sokáig off volt
ha lesz vki akk jöhetne 2v2őzni
-
Zotya21
senior tag
én meg azt mondom nektek hogy marad is meg nem is

-
phanzetomox
őstag
válasz
Volgafan
üzenetére
Csak hülyül a gyuri nyugi
Amúgy meg mondta hogy t3 xDD
Egyébként nem kel túlkombózni, mondom csak küldeni kell rá a unitokat nagy mennyiségben home soillal, esetleg ha van soul splicered akkor még jobb a védekezésnél
Engem lost deckel max a robbantás szopatott le, grigorit ritkán hivok mert utálom, amit lehet t2-vel vagy lancersel próbálom megoldani.
-
Volgafan
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nem mondod?az nemvolt kérdés,hány orbosnak kell lennie....de,amiket írsz isszonyat sok power...a cold,lyrish,home soil...mert ugye life mellett+ a képességével,szinte mindent kibír...sztem ha már ennyire,akkor cultisttal van pici remény...
Jah és megint hozza a bf a formáját...egész délelőtt halott...
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Grigori mentes megoldást szeretnék. ( Lost horrort akarom tesztelni. )
3 szabad slot van abból egyet ez elvisz, mellé egy ashbone pl. mint univerzális támadó/védő unit, s már csak 1 slot maradt.
(#21516) Gyuri27 ezek egyike se játszik nálam, csak a t3as lapok frost/lost-ból, pure shadó vagyok t2ig frost csak t3on. t3as xlnek meg lost horrort akarok mellé grigori már sok, 3-ból 2 xl t3on.... + harvi t2n, akkor már ott tartunk hogy 3 xl, s ez pvp deck akar lenni

(#21517) LostKnight np, jobbulást

-
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
xp nél gyakori ha gyönge a videókártya
és a felbontásból itélve jogosan gondolom hogy gyönge

max ujrarakod a drivert vagy az xp -t XD
vagy veszel jó gépet

és win 7 et teszel rá

de még túlmelegedés is lehet videókártyánál

-
phanzetomox
őstag
Én aurát szoktam használni (főleg soulshatterrel) , de ha robbantani akarja akkor nem nagyon tudsz mit csinálni előtte... Megelőzésként ha van grigorid akkor ki kell küldeni ellene és nyomni a tainted képességét.
Én amúgy csak küldöm rá az egységeket nincs különösebb counterem rá, szoktam nyomni home soilt aztán kész

-
OnSeT
őstag
grigorit mivel lehet fogni frost/shadow/lost t3as felhozatalból?
-
G4ga
őstag
válasz
Volgafan
üzenetére

nem volt könnyü meghozni a döntést!
egyszer ha elfogytak a játékok otthon még visszatérek
ez az amii se hozta azt a pluszt ami maradásra birt volna. nem a játékkal van baj... szuper játék... csak a supportáláss...
ha most kezdeném biztos élvezném... kellemes és izgalmas idötöltés volt!
kovsol:

-
phanzetomox
őstag
Szerver offline....
-
Cr4Zy
tag
Matos ellen fél órás meccset vívtam, melyben a 4. és 5. perc között olyan hatalmas előnyöm volt, hogy szégyellem a végét... A replay-t innen tölthetitek le.
Bármilyen építő jellegű hozzászólás érdekelne.
A jobb pályaismeretem (simai, falat húztam rá középen) és az ő lustasága (nem használta a burrower képességét, pedig maga az egység már kint volt) miatt sikerült bontanom egy wellt t1-en. Ezután tudom, hogy belefutottam egy nagyon csúnya lavafield-be, majd a hurrican-nal kivégezte a maradék egységeimet. De ez és még a rep újbóli megnézése után sem tudom hogyan bukhattam el egy ilyen nyert meccset úgy, hogy ő is bontott 2 wellt, én bontottam tőle 4 vagy 5 orbot összesen... De azért vicces volt, mit össze szenvedett az első brannoc-al!

Talán tényleg az van, hogy amíg itthon vagyok a családomnál nem kéne játszanom, mert nyertebbnél nyertebb meccseket bukok el top játékosok ellen egy-egy kisebb figyelemzavar, internetlagg vagy egyszerű mellékattintások, mellényomások miatt és sajnos rosszabb játékosok ellen is... Tegnap pl. egy annihilator ellen buktam azután, hogy t1-en bevertem a t2-jét majd pedig mint a fent látható replayben egyszer, ott is felépítettem a shadow 2. orbot... Ez még nem is lenne baj, ha nem jött volna minden helyére a fof ezután s a shadow mage-ek mellett lehetetlen támadni shad-nattal t2-őn...
-
G4ga
őstag
Sziasztok!
Csak szeretném megköszönni mindenkinek azt a sok kellemes eltött idöt amit játékos pályafutásom alatt eltöltöttem veletek.
Neveket nem szeretnék sorolni, nehogy véletlen kihagyak valakit, de mindenkinek köszönöm akivel akár egy meccset is letoltam...Idö hiányában teljesen felszámolom az Accom. Szép volt, nagyon jó volt, de annyi játék van hogy nem tudok megmaradni emelett.
Akit esetleg érdekel BFP és lapok keressen meg Püben. a topikot nem akarom szemetelni! (
egy komplett accuont lapjai együtt véve. külön nem!)Kivánok mindenkinek további sikeres játékot és kellemes idötöltést a BF-el.
Üdvözletem
Gaga -
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan
üzenetére
Ranked volt, ebből adódóan nem volt lebeszélve semmi.

Már buktam meccset túlzásba vitt falazás miatt, ill. buri, hurricane, aoc, mind alkalmas a falas taktika védésére, így inkább nem erőltettem. Azt az egy falat azért rántottam fel hogy lekorlátozzam a mozgását, nyílt terepen jobb játszani. ^^(#21500) Cr4Zy
Tudok róla, több amii lapnál a korai kiszivárgott infók alapján készült a fordítás ( pl. brannoc esetében még a skeleton idézés szerepel az aura helyett) amit még nem volt időm fixálni, az újaknál meg pótolni. Viszont a deck ajánlós és a videós oldalak fixálásra kerültek a napokban, azok ismét elérhetők. A hiányzó fordításokat még a héten fel akarom tenni.
-
zoli.22
tag
válasz
babatag
üzenetére
Én meg mivel már nem nagyon tudok mit venni(ami kellett az minden megvan), lassan le is állok a kereskedéssel, fölöslegesen nem turáztatom magam.
Tegnap bcdhun-al kicsit 2v2-ztünk, de kaptuk a beszolásokat rendszeresen. Utána még thasycalon vagy ki a fene is lenoobozott, pedig akkor már random társsal vertem szarrá a firedanceres lámulos taktikájukat.
-
babatag
csendes tag
Olyan mákom volt

Tegnap este vettem egy pro harvit 30kért, ma meg 1 pro juggert 30kért.
Eladtam kb 2 órája a harvit 40kért. Erre haver szól h baszki 1 pro construct van 40kért ahban. nah egyből buyout erre: You are reached the daily spending limit. Elkapott az ideg xD 2perc múlva meg kitudtam venni
Pont előtte 24 órával vettem meg a harvit és pont lejárt a limit
Ez volt a 2. legnagyobb szerencsém ahban 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)