Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volgafan
senior tag
Ha már ennyire nerfelgetnek:fof,soulsplicer t2 és mindkettő 2 shadow orb,voidstorm vissza t4-re 4 shadow orbbal...
-
Gyuri27
félisten
válasz
Predatorkill
üzenetére
Annyira nem lehet rossz a pure shadow t2 ha ált van power harvira + buffra.

-
Volgafan
senior tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
csak, aki nem tudja kezelni......
-
Gyuri27
félisten
válasz
Predatorkill
üzenetére
Nem?
Hagyjuk.
T2 is jó. Egyedül t3 tré pürében. De az nem túl acélos naturéban se. -
misixd3
csendes tag
Ha most van 5763bf-em és kereskedéssel többet akarok belőle csinálni( úgy , hogy naponta kb 500-1000 bfet keressek) , milyen módszert ajánlotok ? Mert őszintén szolva a nagyobb lapokon , mint a deepcoil , friedancer , juggernaut ezeken is csak kb 50-100bfet lehet keresni , és még az sem biztos. A kisebb lapokon pedig még annyit se.
-
zoli.22
tag
válasz
Richie1984
üzenetére
Richi te vagy xjamesfox ugye? Mert akkor majd dél felé leszek már játékban és megmutatom az én fire paklimat. Amugy meg 1v1,be böven elég az a két lap, 2v2-ben is nálam, de aki sok egyéggel szeret t3-on az mág berak mondjuk egy magma hurlert is.
Közben bandittal már egyre gyakrabban kapom a lalazat, szoval ha valakivel összedob rankeden akkor bocs a láma, op, noob...stb paklimért, d én "mással nem tudok érvényesülni".
-
fantom922
aktív tag
válasz
gergomester
üzenetére
Rossz az aki rosszra gondol... persze a szex nem rossz, az kivétel 
phanze elsőre is értettük
Valamiért neked mindig 2x küldi el... ez valami bug? -
Cr4Zy
tag
válasz
Richie1984
üzenetére
A sun reaver tényleg jó lap bontásra, de teljesen mindegy, melyik affját használod, pure fire pakliban nincs különbség a 2 típusa között!
Csak nature-rel kombinálva, a root-hálózatba csatlakoztatva sebez többet a piros. Amiről te beszélsz, az a burning paws képesség, de az mindkettő aff-on rajta van.A magma hurler pedig amellett, hogy S-, M-knockback, még L-counter is, szóval légi egységek és bármilyen L méretű ellen (pl. ashbone) elég jó, viszont bontásra szinte teljesen alkalmatlan...
Esetleg még madarak és vigilek ellen a magma spore használható, de az csak levegőbe lő és nagyon kevés a hp-ja.
Egyébként meg a juggernaut a stampade képességével elég csúnya (1 gombos instant kill az épületekre), s a giant slayer is u3-on alapból 250-et, rage-elve (ha már ütött párat és lángokban áll a pengéje) pedig 1000-et charge-ol. Ezen két egység simán a legerősebb egységek közé tartozik a játékban t3-on a képességeik miatt. Igaz, mindkettő xl-counter, a giant slayer kb. bármi ellen jó.
(#20175) Zotya21: ezt magyarázom már mióta, mégis mennyi noobozást, lámázást meg hasonlókat kapok meg a void-visszapörgetés miatt!
Végülis, biztos csak véletlen műve, hogy tegnap éjjel a 11. helyen ültem 3 pöttyös platina rangon... -
Richie1984
tag
válasz
Richie1984
üzenetére
Sun Reaver*
-
mikibm
csendes tag
ez csak kimondottan LostKinght-nak szól!![link]
-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
nemtudom kilehet sose láttam még

-
pachito
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Misi, ez tenyleg egy salata lett, tagolas, uj bekezdes, akarmi? 
Nagyon atlathatatlan, de ha a kerdes az, h van-e olyan szin, ami autowin profik ellen, azt kell, hogy mondjam: nincs. Van olyan, amivel nem kell annyit microzni (fire), mint pl egy masikkal (nature), de annyira azert balanszos a game, hogy autowin pakli ne legyen (szerintem, biztos sokan nem ertenek velem egyet
) -
misixd3
csendes tag
Ismét volna egy pakli összeálítással kapcsolatos kérdésem . Nekem most pure fire deckem van és idáig bejött az a taktika , hogy t2-n a firedancerrel meg az enforcerel szétirtok mindent , de eddig csak kezdők ellen játszottam, meg úgy hogy 2vs2 ben én voltam egy profival egy profi , meg egy abszolút kezdő ellen és akkor a profi se tud mit csinálni , mert szinte olyan mintha 2vs1 lenne. Na de nem ez a lényeg. Az lenne a kérdésem , hogyha egy propfi ellen , vagy profik ellen akarnék pvpzni és t2-n nem tudnám őket legyőzni , akkor a tűz feltudja-e venni a versenyt t3-on egy másik pure pakli ellen t3-on ?,Mert nekem t3-ra csak a juggernaut van a paklimba , meg a giant slayer. Szóval van még valami amit tűzpakliba érdemes berakni t3-r? A másik kérdésem , hogy egy tapasztalatlan játékosnak mint és jó-e a fire deck , van-e olyan deck amivel egy kezdő is felveheti a versenyt egy profival?( Természetesen nem úgy gondoltan , hogy olcsóbb deck , mert bfem az van annyi , hogy egy viszonylag jó paklit kitudjak hozni , csak nem megyek vele semmire , ha valaki jobban játszik mint én)
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Az mostanában nehéz.

Játsz rankadet. Bár arra is kell várni nem keveset.
-
phanzetomox
őstag
1,5 óra alatt egy darab unrankedet tudtam játszani... mindenki kidobott vagy pedig nem jött senki.
-
phanzetomox
őstag
válasz
gergomester
üzenetére
Az inkább pedó

Valami ilyesmi jut eszembe róla
-
fantom922
aktív tag
válasz
gergomester
üzenetére
Boldog nőnapot sakacok???
Kezd meleg lenni 
-
gergomester
tag
Boldog nőnapot skacok!

-
OnSeT
őstag
válasz
Rankerz
üzenetére
és itt most miről is szavazunk?

a 10 legtöbb ajánlást kapott lapból mindenki választhat magának egyet. és aztán mi lesz?
a top3 lapot balanszolják, vagy a min 10 szavazatot kapott kártyákat vagy mi ? és a többi?szvsz jelen formájában ez a kiírás totál értelmetlen.
mindegyik lapnak külön topicot kellett volna nyitni külön szavazással, hogy nerf, buff vagy maradjon az adott lap jelenlegi állapotában, s akkor mehetnének a javaslatok is átláthatóan. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
10 lapról volt szó.
Ha a nastyt, voidot és a vigilt rendbe rakják már jó.
Perse a spikerootra se ártana valami buff. Mert pure lap és 12 power, de sajna gyenge.
Meg ugye kellene hozzá egy + lap minimum. Tehát jelenlegi formájában nem túl jó.
Shatter is sebezhetne picit kevesebbet.
Mondjuk se a dancer, se a stampede nem került be. Ami pure naturénak iszonyatos szopás. -
Rankerz
senior tag
Watchlist szavazás
-
Cr4Zy
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nem rád gondoltam azzal, hogy nooboznak, meg lámáznak; sajnos a játékosok hozzáállása ilyen, plusz nem is tudnak veszíteni... A paklimban most soul splicer van t1-en, t2-őn pedig embalmer + furnace of flesh, t3-on pedig voidstorm. Ez a 4 lap az, ami miatt megkapom ezeket a jelzőket, főleg hogy még kombinálom is őket. Csak éppenséggel azt felejtik el, hogy a meccseim nagy részét t1-en már előnyt szerzek, csak én ezt az előnyt nem egységekbe/wellekbe ölöm, hanem épületekbe. Utána ez már csak leegyszerűsíti a meccs behúzását.
-
phanzetomox
őstag
-
kovsol
titán
válasz
phanzetomox
üzenetére
az amii már elég régóta jön kifele

-
Cr4Zy
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
2x ment el...
-
Cr4Zy
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Hát, csak ha idén még kijön!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A játékomról ennyit mondanék: oké, hogy lámulok, meg hogy szar, szánalmas noob vagyok és még sorolhatnám miket kapok meg nap, mint nap, de azért ahhoz, hogy elérjem ezt, már szerintem kell valamennyi játéktudás is.
Bár biztos vagyok benne, hogy még így is lesznek olyanok, akik azt mondják, hogy nulla a skillem...Emellett 2v2-ben Gergővel is alkottunk az éjszaka, Matost vertük a barátjával (BigOmar), Vietnamezee és Discpled párosát, meg a Rittercopper-Ixibutzi kettőst is, csak hogy az olyanokat ne említsem, ahol nem volt (full aktivitás mellett) egy platina rangú sem. Így vele is mostanra egy elég szép helyet szereztünk:

-
phanzetomox
őstag
válasz
Richie1984
üzenetére
Régebben valamelyik sneak peak (500bfp-s) deckbe volt ha jól emlékszem.
Mivel már nincs az a deck, ezért nehéz hozzá jutni, de nem érdemes kidobni rá több ezer bfp-t, kijön az amii és leugrik az ára. -
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Akkor akinek van annak honnan van?

-
phanzetomox
őstag
válasz
Richie1984
üzenetére
Nincs esély, mivel az amii lap, tehát amíg nem jön ki az amii kiadás vele együtt az amii boosterek, addig nem fogsz tudni ilyet nyitni.

-
Richie1984
tag
Van esély valamelyik boosterből treespirit et forgatni? Annyira szeretnék egyet, de 8500 ért akkor se venném meg, ha 25k bft feltöltenék...
-
misixd3
csendes tag
Nem akarja valaki felvinni a deepcoil worm árát? Akinek van elég pénze , hogy megvegye az összeset ami ah-ba van az nagyot kaszálhat, mer most nagyon olcsó.
-
Rankerz
senior tag
Promo MO nak mi az átlagos ára?
-
zoli.22
tag
válasz
fantom922
üzenetére
t1-en annyira felesleges szerintem is vitázni, mert ott egész jó a balansz. Pl. :fire-al nem nagyon tudom megfogni a shadow t1 rush-t csak ha valami csoda folytán felépítem a tornyomat, vagy netán bent van a thugs. Viszont ha valamelyik megvan, akkor már előnyben is vagyok. Minden színnek megvannak az erősségei, szóval t1-en senkit nem lámázhat az ember, ha megfogja a másikat.
-
Zotya21
senior tag
válasz
fantom922
üzenetére
nem azért mondom hogy besértődök vagy itthagyom dehogy csak megjegyeztem

de ajánlom nekedis hogy térj vissza legaláb egy véggigjátszás erejéig a dungeon keeper 2 höz hiába 99 es játék eszméletlen miylen jó

ha menne full ha ba meg lene fejlesztve kicsit multi is akor még mnidig a legjobb játék lenne szerintem

jah hoppp még valami

Józsi! Anyám leesett a létráról. Most mit csináljak?
-Paprikás krumplit kóbásszal, az jó lesz!
-
fantom922
aktív tag
válasz
Zotya21
üzenetére
Zotya, először is ki vagy te?
Hogy (ezzel nem kezdünk mondatot!) mersz ide írni... 
Na de komolyan, nehogy eltűnj, mert te azért vagy, hogy néha feldobd ezt a topicot... most is majdnem elszabadult a pokol
és akkor írtál egy nagy hülyeséget (persze direkt) ami mindig megnevettet.Most a személyes véleményem következik...

Az a legerősebb T1 amit a legjobban tudsz használni. Az, hogy valójában melyik, döntse el mindenki maga, de ilyen hülyeségeken ne veszekedjünk.
Aztán ügyesen!
-
phanzetomox
őstag
Te tudod

Most is csak elkezdtem olvasni a válaszod, és vááá (FIGHT
) már zavart
Lehet csak én vagyok allergiás az ilyen emberekre, a későbbiekben megpróbálom figyelmen kívül hagyni az írásaid és akkor nem húzom fel magam = nem kerülünk összetűzésbe

A vírusos részt nem értettem pontosan, az most nekem szólt ?
Rankerz: Ez egy ilyen világ most
Bár én kifejezetten szeretem ha elmegy, akkor ki tudok bújni önakaratomon kívül a munkámból, és nincs is feelingesebb dolog mint gyertyafényél rajzolni vagy verset írni
( igaz, azért a zene hiányt megérezném úgy félóra után
)Pachito: Ezt most mire mondod ? valaki hozzászólt a témához ?

-
Zotya21
senior tag
miért érzem mostonába itt levegőnek magam nemtom

-
Cr4Zy
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Phanze, igen, egy bizonyos szintig nagyképű vagyok e játékban, ezt beismerem, de az életet ne keverjük össze ezzel, csak egy játék! Amúgy meg nem egy "kocka külföldi spanom" mondta, hanem még melegében (nagyjából 3/4 4-kor) olvastam a fórumon, amit thesickaleon írt. Igaz, a barátlistámon mindig van legalább 2-3 ember online, s az sem ritka, mikor 20-30, de ez abból adódik, hogy fullon van a barátlistám (pontosan nem tudom, de 240 körül mozog ez a szám). És olyan embereket nem szokásom felvenni, akiket nem ismerek vagy nem szoktam velük beszélgetni.
Informatikusnak tanulok, szerinted megijedek egy kis vírustól? Az áramszünet pedig annyiban érint, hogy elmegy a net (amit kibírok, mert tanulni, beszélgetni, vagy elfoglalni magamat enélkül is tudok) mivel a laptop működik aksiról is. Bár már gondolkoztam egy szünetmentes táp beszerzésén.

Jah egyébként nem mindenem ez a játék, vagy a gép. Az egyetemet, családomat és a barátaimat sokkal fontosabbnak tartom! Jah és arról, hogy nem fognak túlságosan kedvelni, pedig az a véleményem, hogy akik ismernek, azok tudják milyen vagyok, akik meg ismeretség nélkül, csak előítéletek alapján határoznak meg egy embert, hát így jártak, max. eggyel kevesebb emberre számíthatnak, ha bajba kerülnek... Nem azt mondom, mindenkiben van egy bizonyos fokú előítéletesség (beleértve magamat is), de egy játékstílus és pár szóváltás alapján nem lehet megismerni egy embert.
De nagyon eltértünk a témától, a továbbiakban ha ilyen dolgot szeretnél közölni, légy szíves pm-ben mondd, hogy legalább ne szemeteljük tele a topicot.
(#20131) OnSeT: Nem bocsájtok meg!
-
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Áramszünet idején mindannyian picit gyászba borulunk azért az tény, elcseszett egy generáció

-
phanzetomox
őstag
Hát nem érted hogy hamarabb tutta ?

Biztos valamelyik magánélettel nem rendelkező kocka külföldi spanja a top5-ből közölte vele az infót.Peti semmi bajom veled csak jelzem hogy amire itt nagyképű vagy,azzal az életben semmire nem mész,tehát jobb ha visszafogod magad.Főleg hogy a többiek se fognak túlságosan kedvelni így.

Illetve hamis sikerérzeted lesz,pl:
elromlik a géded aztán napokig üresnek érzed majd magad.
Csak tanács nem kötözködés ! -
babatag
csendes tag
Ha nem nagy kérés, valakitől kaphatok egy northland draket? meg egy sunstriderst?

Jelenleg in.game vagyok de nem mindig vagyok itt, levélben is elküldhetitek.
Kösönöm előre is, nagy segítség lenne

In Game nevem: belabare
-
Zotya21
senior tag
Tegnap mnodom unatkozok játszunk 2v2 őt ehivtam andrishun-t hát sokat vesztettünk 1-2 őt nyertünk is de ez tetszett

kicsit nem ismerték a befallen course-t

és ez az egy szerencsénk votl mert különben simán bedarálnak

nah meg a harvi se volt utolsó

nah Ittt a link
-
Cr4Zy
tag
Kicsúsztam a szerkesztési időből...
Szóval ha vesztünk, akkor én megkaphatom Hirooo-t, vagy ArkticDog-ot, esetleg a B csoport 3. helyezettjét, azaz Discpled-et vagy perfion-t. Te SoG-ot, Saintfighter-t, és a G csoport 2. helyezettjét, azaz Shooter Subush, vagy esetleg TheRoccatman közül az egyiket kaphatod meg. Valahogy nem irigyellek téged sem, még a vesztes ágon se lesz könnyű meccsed, csak ha Subush jön képbe, bár kétlem, hogy legyőzné SaintFightert...
-
Cr4Zy
tag
Thesickaleon randomra változtatta a sorsolást, a versenyben, szóval eddig tök jó, hogy lelkiekben mrwN-re (aki shadow-nature-rel és shadow-frosttal játszik, ez utóbbit is t2-es L egység nélkül) készültem, erre drakonz-t kapom meg, aki meg pure fire... Az egyszer biztos, hogy nem lesz könnyebb dolgom vele, mint mrwN-el. Mondjuk szerencsémre jóban vagyok vele, ezért tudom, hogy fél a visszapörgetésemtől, és t1-en ha sundererekkel nem tud megfogni, akkor talán még nyerhetem is a meccset.
OnSet, ez téged nem érint a csoportkör utáni első fordulóban, így is RadicalX-el fogsz szembenézni... Ha esetleg viszont valamelyikőnk nyerne, akkor Te Verodiciával kerülhetsz össze, én meg YaBroo, vagy iRedy közül az egyikkel. Azt, hogy ki kivel csatázik itt találhatjátok meg.A csoportköröknek szerintem ma este vége is lesz, nem fognak várni az eddig nem lejátszott meccsekre. Ennek eredményeit itt keressétek. A csoportban való helyezéseket a fekete hátterű cellákban piros színnel írva találjátok. A piros háttérrel kiemelt cellák a le nem játszott meccseket, a szürke csíkkal jelzett játékosok pedig visszaléptek a további szerepléstől (feladták), vagy nem játszottak le egy meccset sem.
A második forduló elvileg ma este 8 órakor lesz rendezve. Továbbra is ajánlom Hirooo livestream közvetítését erre az időpontra, melyet ide kattintva érhettek el.
Szerk.: OnSet, hajnal 4-kor írtam meg ezt, csak belealudtam, szóval a változásról hamarabb tudtam

-
misixd3
csendes tag
Nincs valaki aki adna egy promo firedancert 5 deepcoil wormért , egy normál dancerért + 400bf ért ?
-
Richie1984
tag
Szeretném ezúton is megköszönni azt a rengeteg ötletet és segítséget amit ingame kapok pvp ben. Fejlődök fejlődgetek talán egyszer TOP leszek.
Ez szépen rímelt. -
ÖregGondar
csendes tag
Itt van akkor , remélem jót tettem fel : http://www.mediafire.com/?6iikfvvw9vxv83m
-
ÖregGondar
csendes tag
Azt szeretném kérdezni , hova lehet visszajátszásokat feltölteni , mert játszottam egy PvP-t ami elég furcsa volt és mit szóltok hozzá
-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
én se vagyok elhivatott ha ellenem van utálom mindet

-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
az egész community ilyen szinte pont az az undorító benne, itt nincs emg az a kártya játékokra jellemző dolgo h ténylegesen másféle dolgokat építsen az ember mert nicns meg benne az előny rendszer csak az h hát nyerni lehet vele de nicns előnyöd meg igazán stílus különbség sem mert tök ugyanazokat is is kénytelen vagy használni így emg mi értelme emgnehezíteni a saját dolgod ha enm érsz el vele semmt
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Amen

Ezert nincs is ertelme stresszelni magad ezzel a fossal, elmesz ah-zni, ha makos vagy osszeszedsz 1-2-3k profitot aznap es akkor nincs vita arrol, hogy mi op, meg mi nem.

-
phanzetomox
őstag
Kérdezzetek tőlem, én nem vagyok elhívatott semmilyen szín iránt se

Amúgy az a nagy bajotok hogy annyira komolyan veszitek ezt az egészet hogy az már szánalom, ez csak egy játék, élvezzétek és ne hisztizzetek... Ez azokra is vonatkozik akik inkább mennek op dolgokkal csak hogy elmondhassák magukról hogy ők a királyok mert megvertek valakit pvp-ben... Nevetséges srácok nevetséges.
-
Murder3
addikt
haggyjuk már az egész játék egy láma szarság...
építeni lehet kb 5 lapra aztán annyi.
majd ha nem darkelf,nc-ből fog bármelyik sahdow t2 állni akkor lehet éípten, ja nem mert sajnos splashekből a 90% op.
igen op mert bármelyik frost splashba a bp-k opok, és olyan előnyt nyújtanak az eggyik oldalnak ami a másikon nincs ez nem is lenne baj ha nem spammelhető túlerős szar lenne.
de most mind1 millió ilyen van
az lenne a megoldás ha az összes ilyen agyonhasznált lapot lenerfelnék.
mert szinte csak azokat a lapkat használják amik egyébként túl erősek és elkúrják a játék sajátosságát.
a deck építést
mert valójában csak gyengébb alternatívák vannak ha vannak mert ugye pure színekbe nem is nagyon van elég alternatíva és nem lehet kikerülni+nem is nagyon lehet másfajta stílust bele vinni akkor meg miértelme nem a szokásos unalmas láma szarra építeni már az elején?
eleve a power meg moument és void szisztem is szar.
pl mikor eggyik instant t2-zik akkor eleve bekényszeríti a másikat a t2re persze t1-re akkor eleve nincs értelem meg nem is építenek mert arra is van 4 lap és annyi.
szinek sajátosságait össze vissza keverik így annak sincs értelme.
t3 megint túl erős.
nem csak x lapok, az összes..x lapok csak erősebbek sokkalta mint y lapok t3-on ez is megérne egy misét. -
HangFalx
csendes tag
Mindegy, inkább nem szólok semmit, gondold úgy ahogy akarod...

-
Gyuri27
félisten
válasz
HangFalx
üzenetére
Az a halál. Minél többet költ neked annál jobb.

Ráadásul egy idő után már full immunis lesz a cc-re, de addig is minden cc hatása rövidül.
Amúgy meg a lightblade tauntja és frost bite pont jó a feladatra.
Persze ha cc-k neked ott a glypt vagy egy másik blade. Van building protekt is frostba.
Szóval nem oly egyszerű frost ellen burrowerezni. -
HangFalx
csendes tag
frost mage spamm se jó, legend felett verik azt is, csak jól kell rootozni, a dryad messzebb lő, mint a mage ráadásul a mage területi sebzésű tehát heal-lel simán vissza heal-el minden dryad-ot, ja ott a +25% absorb is.
Insta t2-ővel meg szarrá lehet szivatni burrowerrel, ha jól csinálják nem lehet kivédeni, úgy mint a t1-es scavenger-t se. Nem deep one-t kell rögtön hozni..... De ha nem megy parasite+som, t1-en nem igen védi ki... 
-
OnSeT
őstag
válasz
HangFalx
üzenetére
frost mage spamet próbáltad már? mert ha én lehívok 5-6 maget, nincs az a nature aki azt visszaveri t1en

(#20098) gergomester ezt a repet én is csekkolnám. ha jól értem egy silvert fogsz ezzel a módszerrel 120ból mire én küldök egy újabbat 80ért egy másik bázishoz, de ha a bázisod közelében fogod akk ugyanúgy rád robbantom, s akkor még a swift is sebzi a kempet

-
Gyuri27
félisten
válasz
HangFalx
üzenetére
Ott valami baj van. Mondom megint. Frost t1 a legerősebb. Frost t1 simán veri a nature t1-t.
Ha wellt vesz a frost insta t2 naturéval le nem vered.
Motkot meg ki használ? A naturénál amúgy is vigyázni kell a powerre a drága unitok és a szükséges spellek miatt. Nem hogy motkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Eladó: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak nature-rel kombinálva, a root-hálózatba csatlakoztatva sebez többet a piros. Amiről te beszélsz, az a burning paws képesség, de az mindkettő aff-on rajta van.
szerintem annyira nem 

)
) már zavart 

Insta t2-ővel meg szarrá lehet szivatni burrowerrel, ha jól csinálják nem lehet kivédeni, úgy mint a t1-es scavenger-t se. Nem deep one-t kell rögtön hozni..... De ha nem megy parasite+som, t1-en nem igen védi ki...