Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÖregGondar
csendes tag
Találtam egy bugot ... ez nem olyan ,mint a wheeles , tényleg komoly ..
Olyan , hogy a forge-ban egy bizonyos helyen ha a normal ravenheart ( Holloszív , a Blight-nek a hajója ) meghal , újra életre kel . Próbáltam más helyen is , de nem megy , ott nem lehet kijelölni , használni a képességeit . De itt meg még megy , lehet használni . És még az , twilight hag-ot megéri használni ? Netán a twilight brute-t ? -
Cr4Zy
tag
Igazából ha t1-en nem sikerül berusholnom őt, akkor kivárásra játszok, védekezés terén pedig a phoenix + oink nagyon hatásos a mage-ek ellen, nightcrawlerek és darkelfek ellen pedig ugyanazokat hozom le. Harvi ellen aura + 2 phoenix. És csak t3-on támadok: egy fathom lord + lifeweaving + heal. Ezzel a shadow nem tud mit kezdeni, illetve ha már sok egysége van lent ott, amivel counterelne, robbantok (soulhatter + nasty), ami elég szépet durran a mostanában egyre többet látott cultist masterekkel

A zöld dryad-ot meg ki fogom próbálni, mert ha tényleg így működik, akkor az nagyon csúnya dolog lenne az ellenfeleimre nézve.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jah és a pure shadow ellen még ha esetleg támadok t2-őn, akkor azt csak darkelfekkel + 1 nightcrawlerrel teszem h több egységet is le kelljen hoznia és egy kis szaladgálás után a welleket lövöm velük ott, ahol nincs ellenséges egység még. legalábbis ez a koncepció, sajnos nem működik 100%-osan, de ezt a phoenix-re is mondhatnám, mert ha valaki úgy kezeli a nether warp-ot, mint derkollos, akkor ki tudja vinni a mage-eket a phoenix becsapódási köréből időben, pont úgy, ahogy mrwN madarait végig az utolsó pillanatban, sikítás előtt oinkoztam.
Egyébként rátapintottál az egyik gyengémre, t2-őn a shadow nagyon csúnya dolgokat tud művelni velem, ha az ellenfelem jól tudja a mage-eket meg a nether warp-ot használni...
-
OnSeT
őstag
nice

kellemetlen tud lenni ha az emberre rárántják a falat

zöld dryadot érdemes lenne bedobnod, azt kimondottan ehhez a deckhez találták ki, darkelfekkel folyamatosan lehet lőni ha lent van. (nem kábulnak be a gyors lövölde után ^^ )pure shadow ellen milyen taktikát alkalmazol?
-
phanzetomox
őstag
Azt nem tudja véletlen valaki hogy van-e első vásárlási határ ? Úgy értem hogy a napi bfp ki és bevitel max 17k, de ha mondjuk ah-ban van egy lap 19k-ért és megveszem (vagy épp eladom) akkor az még működik ? mert bár a határ 17k de gondolom első vásárlásnál nem köt bele, hisz csak a vásárlás/eladás után számolja a 17k-s limitet. Szóval a kédrés röviden : lehet-e 17k felett eladni valamit vagy venni valamit ?

-
pachito
őstag
Mivel ennyire osszejottek a dolgok, kicsit tobbet ajanlok azert a swamp promoert, ha esetleg van valakinek elado. Amit ajanlok:
Razorleaf Promo
Ironclad Red
Lost Warlord Blue
Disenchant Green
Skycatcher Blue
+
par szabadon valasztott rare/ur lap. (firesworn red, gravity purple, stb)Ezek osszege jelenlegi ah arlista szerint kb ~ 21.500 bfp korul mozog.
-
pachito
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Meg prsze, nem egy nagy titok.
phanze: nem voltal fenn meg

Annyi a titok, hogy;
Lost souls boostert is kell venni, mint a szemet!

Eddig ott rontottam el, hogy egyoldaluan vettem oket, tehat; mondjuk 4-5 twilight egymas utan. Ebbol nem sul ki semmi jo. Most a 2x3-as (tehat 2xmindegyikbol 1) formulat hasznaltam. Porgettem tobbek kozott avatart, ironcladet, lost warlordot, skycatchert.
Ugy hittem, hogy a Lost Souls egy atok; valojaban egy aldas a tobbivel kombinalva.
-
pachito
őstag
Ezuton is szeretnem megkoszonni LOSTKNIGHT kollega booster-nyitasi tanacsadasat, miutan elment aludni nagy sikerrel alkalmaztam, 4k profittal zartam
Orok halam 
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Én is inkább abyssal-párti vagyok, de igazából ez már csak ízlés kérdése, a SoM mellett akár a Mo is lehozható, de ahhoz először t3-ra kell jutni. A pvp-meccsek nagy része eldől t1-t2-őn.
(#19173) andris871: A windweavers, a hurricane pedig kötelező elemei a nature paklinak, mert ha akarsz játszani t1-en, ha nem, egy rush esetén ezen két lap nélkül szinte garantáltan bukod a meccset... A burrower meg 70 power, az a nature egységek között kifejezetten olcsónak számít, emellett 2 belőle jóval könnyebben bont, mint egy deep one, és még több powert csalogathatsz ki velük az ellenfélből: egy deep one-ra pl. személy szerint össz-vissz. egy nightguard-ot hozok le, max. 2-őt, hogy garantáltan átvegyem, amiből te aztán végképp rosszul jössz ki.
Egyébként van 2 meccsem, amit szeretnék megosztani:
29-én hajnalban YaBroo-t vertem rankeden visszapörgetés nélkül, tegnap hajnalban pedig mrwN-t. A meccsek itt megtalálhatók (bár egyik sem a normál ranked paklijával jött, a végeredményen ettől nem változtat):
YaBroo elleni
mrwN ellen -
BlackTiger
tag
Kedves Fórumozok!
Olcsó lapokra illetve chargre-ra éheseknek hoztam a következő ajánlatot. Az alábbi common lapok mindegyike 800 Gold viszont minden fórumozó ingyen kiválaszthat magának 5 különböző(!) lapot, akkor is ha nem vásárol. Tessék választani!
Annak tudatában (és közlésével), hogy mit szeretne küldjön mindenki itt egy pm-et itt fórumon, a játékon belüli tranzakcióra majd csak később kerül sor.Fire
Sunstriders 6x
Wrecker 7x
Thugs 7x
Nomad (green) 3x
Nomad (red) 4x
Banner of Glory 5x
Fire Bomb 8x
Blaster Cannon (red) 2x
Blaster Cannon (purple) 1x
Eruption 6x
Fire Stalker 9x
Rageclaws 11x
Morklay Trap 5x
Ravage 4x
Global Warning (red) 2x
Global Warning (blue) 2x
Lava Field 10x
Magma Spore 9x
Magma Hurler 8x
Sun Reaver (green) 1x
Sun Reaver (red) 1x
Unity (green) 2x
Unity (blue) 1x
Emberstrike 10x
Fire Sphere 10xShadow
Forsaken 3x
Skelton Warriors 5x
Wrathblades 6x
Snapjaws (red) 1x
Decomposer 6x
Lifestealer 9x
Nasty Suprise 8x
Offering (blue) 2x
Offering (green) 6x
Nightcrawler 13x
Knight of Chaos (purple) 3x
Knight of Chaos (blue) 1x
Ripper 8x
Stone of Torment 11x
Unholy Power 7x
Undead Army 3x
Shadow Insect 3x
Mutating Frenzy 13x
Necroblaster (purple) 3x
Rifle Cultists 7x
Incubator (red) 2x
Incubator (purple) 1x
Unholy Hero 7x
Infernal Chain (green) 2x
Infernal Chain (blue) 1xFire-Shadow
Bandit Stalker (green) 3x
Bandit Stalker (puprle) 4x
Commandos (purple) 1x
Commandos (blue) 1x
Skydefender (purple) 2x
Skydefender (green) 3x
Waystation (purple) 2x
Waystation (red) 2xLost-Souls
Lost Dancer (purple) 1x
Lost Wanderer (blue) 3x
Lost Launcher (red) 1x
Lost Launcher (blue) 2x
Lost Disruptor (green) 1x
Lost Disruptor (purple) 2xFrost
Master Archers 8x
Northguards 7x
Imperials 6x
Lightblade (red) 1x
Ice Barrier 3x
Warden's Sigil (blue) 2x
Warden's Sigil (green) 1x
Frost Bite (purple) 2x
Frost Bite (red) 2x
Glaciation (blue) 3x
Glacier Shell 7x
Defenders 8x
Phalanx 6x
Cannon Tower 4x
Kobold Trick 7x
Silverwind Lancers 4x
Tremor 8x
Northland Drake (red) 2x
Northland Drake (blue) 1x
Shield Building 11x
Tempest 5x
Shatter Ice 3xNature
Spearmen 4x
Windweavers 8x
Werebeasts 5x
Tunnel 5x
Primal Defender 11x
Surge of Light 7x
Ghostspears 6x
Mauler 8x
Spirit Hunters (purple) 1x
Spirit Hunters (green) 2x
Root Nexus (blue) 3x
Root Nexus (green) 2x
Breeding Grounds 4x
Burrow Ritual (green) 4x
Burrow Ritual (red) 6x
Curse of Oink 5x
Ray of Light 4x
Drones 9x
Swamp Drake 8x
Equilibrium (green) 2x
Equilibrium (blue) 4x
Giant Wyrm 8x
REgrowth 8xStoekin
Stone Shards (red) 4x
Stone Shards (blue) 3x
Stone Tempest (purple) 2x
Stone Temest (blue) 1x
Stone Launcher (blue) 1x
Stone Launcher (purple) 1x
Hammerfall (green) 2x
Hammerfall (blue) 4xTwilight
Twilight Minions (red) 3x
Twilight Minions (green) 3x
Slaver (red) 6x
Twilight Bombard (red) 5x
Twilight Bombard (blue) 4x
Fleshbender (purple) 3x
Fleshbender (red) 1x -
Volgafan
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Te mirol beszelsz ember?meg,hogy juggert nincs mivel megogni?2 fathom atomjaira szedi(megfogom enssel,O ratolja a disenchantot ismet power hatranyba kerul,fathommal ismet megallitom es szetszedi...)....akkor Te hasznalj abyssalt,en maradok Monal es tobbre jutok vele..shadow t3-at fathommal,meg silvert is fathommal szetszedem...fire ellen,meg gg,ha foldi egyseggel tamadsz...mire van a a swamp?mivel oli meg?gladija van max...Mora meg hamar osszejon SOm mellett a power..aoccal megoli?meg,ha grigorit hivsz se hal be...es mar 320 powernel jarsz..es Mo meg mindig el..
-
Gyuri27
félisten
válasz
Volgafan
üzenetére
Mire te lehozod a mo-t az aby már lebontotta a campet.

Meg ugye mo-t lehet aoccal is szopatni. Aby-t meg nem igen. Mert mire leszedi 3x annyi powert költött rá (min). A pure t3 hátránya, hogy nincs mivel fogni a juggert pl. Meg szét spammelnek silverrel vagy slyarrel. Ezért használok shadow t3-t.
-
ÖregGondar
csendes tag
Szeretnék venni pár sötét kártyát : shadow mage , church of negation , Overlord , és egyebek ( maximum 2 sötét orb lehet benne )
-
HangFalx
csendes tag
Van valakinek eladó kék abyssala? 
-
Sn[4k3]
senior tag
Nemrég egy duel alatt jó köcsög voltam
Az elején a power wellekre mentem rá, egy rögtönzött kisebb sereggel megszabadítottam az ellent az orbjaitól, majd benyomtam egy Voidstormot 
-
Volgafan
senior tag
válasz
andris871
üzenetére
ww,burrower kotelezo!!!!!!motk nem kell,total folos,magma hurler se kell,helzette fathom!!!breeding sztem hasznos 1v1re ne amazon,hanem sw,creeping paralise folos(eleg oink,ens)swamp drake jo,ha van,ghostspears is kotelezo!!!energi parasite nem rossz,ha van bent!!hirtelen ennyi..3.orb totsal folos firenek,hagyd meg azt is naturenak,igy,ha orbodat bontanak nem annyira gaz..viszont,ha 3.fire es mondjuk a 2.orbodat elbontjak,leszel gondban......jah:HURRICANE kihagyhatattlaN!!!
-
ÖregGondar
csendes tag
Deckemre utolsó esély ! Ha valakinek kell írjon itt privátot vagy játékban ( nevem lásd lentebb ) Pár perc ozt eladom akkor másnak , ha nem kell
-
andris871
csendes tag
ugy akartam irni hogy a burrovernek a mana költsége sokba kerül és inkább deep onet használom helyette meg erőssebb is a deep one
-
andris871
csendes tag
azért nincs benne az 1 orbos ijjász mert nem 1 orbon megyek gyakni hanem 2 és 3orbon
burrover drága ezért nem tettem bele rallying banner inkább 2 orbon jó de 2. orbom az nature -
pachito
őstag
Mondtam mar, hogy imadom a daily spending limitet?
Lemaradtam egy 7-s harvesterrol, amit azonnal be tudtam volna cserelni 20knyi katyara, de neeeem, daily spending limit ftw.
-
Zotya21
senior tag
válasz
andris871
üzenetére
lehet én vagyok vak de hol a windweavers ?
wwmeg ami nemjut eszembe az az inda az is szerintem felesleg nem a root hanem a másik inda

meg a dying breed se kell sztem

burrover meg kéne
meg ha lenne hely én a rallying bannert is beletenném
meg ami msot megint nemjut eszembe a t3 mas gyógyító spelll sztem aztse használják általában de azt nemtudom hasznos lehet
nah majd egy ződséges megmondja a frankót

-
andris871
csendes tag
Sziasztok itt a pvp deckem http://www.kephost.com/images4/2012/1/31/k630fby73pzze1fo3vn5.bmp
szerintetek jó-e ez így vagy változtassak rajta és mit?
-
ÖregGondar
csendes tag
válasz
Sn[4k3]
üzenetére
Szia ! Igen engem vertél le , azzal az Abyssal warderr-rel voltam , no a a pure frost deckben van : ice guardian , frost mage 4x , home soil , ice barrier 4x , coldsnap 2x , skyelf sage , war egale 3x
avatar of frost , stronghold , frost shard 2x , ironclad ( piros ) , worldbreaker gun , ward of north 2x , area ice shield 2x , timeless one , frost crystal , dreadnought , maelstorm 4x , skyelf templar . Azt külön a deckből : ice shield tower 2x , glyph of frost 2x , lyrish knight 3x , ice tornado 2x és construct ( Jó lenne gyorsan , elég sokan pályáznak rá .. ) -
Sn[4k3]
senior tag
válasz
ÖregGondar
üzenetére
Öö, nem téged vertelek le a kezdetleges (semmi táposabb lap) Pure Shadow paklimmal?
SolidSnakeHUN az ingame nevem. Volt egy nagyon szivatós lapod, az a benga Nature óriás ami folyton kisebb változataira esett. -
Volgafan
senior tag
válasz
ÖregGondar
üzenetére
Szia.Engem erdekelne,de sajna szar epp a gepem.De mindenkepp erdkelne!!!ird mar be pls,hogy mik vannak...
-
pachito
őstag
válasz
ÖregGondar
üzenetére
Ahogy mar elottem is mondtak, nem lehet stackelni, hiaba epulnek meg, nem lesz semmi plusz hatasa.
Phanze: de igen, siman megbuntethetnek, ez szerintem griefing-nek szamit (legalabbis amig lehetett stackelni, hogy most is annak szamit-e nemtom), mas jatekoknal (HoN, LoL, WoW, stb) ezt ban-nal jutalmazzak.
-
Evildep
tag
válasz
ÖregGondar
üzenetére
fent vagy irj már rám...lehet érdekelne

-
Evildep
tag
válasz
ÖregGondar
üzenetére
stackelni birod...csak a hatás nem ismétlödik
-
ÖregGondar
csendes tag
Lehet érdekelne titeket , eladom a : pure frost deckem ! Rettentő jó kártyák vannak benne .. Ha valakinek kell írjon rám játékban . Lásd lent a nevem ( akinek nem jelzi ki ( volt már ilyen eset ) a nevem Samalime ( az ott M betű , nem N és R )) . Várom ajánlatokat ..
-
Volgafan
senior tag
válasz
ÖregGondar
üzenetére
Igen,ez regen is igy mukodott,igy ki lehet nyitni tobbet,de olyan,mintha egyet nyitnal ki....eddig is igy lehetett nyitni oket..
-
ÖregGondar
csendes tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Mégse 4-gyel csak ... egy emberke látta mit csináltam , ő egy wheel spammer volt .. hát így is le tett 8-at belőle

-
phanzetomox
őstag
válasz
ÖregGondar
üzenetére
Ügyes
Nem kell vigyázni vele nem büntetnek meg érte 
-
ÖregGondar
csendes tag
Találtam egy jó bugot a anti-wheel stack ellen .. Akkor kell aktiválni a 2 wheel-t amikor még nem fordult át .. Nem akadályoz meg semmi sem a wheel stackeléstől de maximum 4-gyel tudod ezt megtenni ! Úgy , hogy nagyon vigyázzatok , mert szerintem bug kihasználásnak veszik , de attól jó ..
-
Cr4Zy
tag
válasz
HangFalx
üzenetére
A piros hatáskörében 25%-kal többet sebződnek az épületek és orb/well, a lila hatáskörében pedig az épületek 50%-kal kevesebbet sebeznek (régebben tudtam, de már elfelejtettem, hogy church-re, illetve orbra milyen hatással van; illetve ha jól emlékszem ezekre semmit nem hat).
De egyértelműen a piros a jobb. -
HangFalx
csendes tag
A piros az more damage-t is ad, a lila nem tom mit csinál de rosszabb

-
Evildep
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
én is pirosat használok,nem tudom mi a különbség nekem jó ez

-
Sn[4k3]
senior tag
Van valakinek felesleges Satanaelje áron alul?
Már van egy bikább pure shadow paklim, csak egy táposabb egység hiányzik. -
Zotya21
senior tag
végülis teljesen mindegy a dungeon keeper 2 ezerszer jobb

-
Predatorkill
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Passz xD nem tudom mit tudnak, de nekem piros van

-
Zotya21
senior tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
most akkor a skythe fiends nem op ravagevel ?

-
ricshard444
veterán
válasz
Predatorkill
üzenetére
Melyik a jobb a lila vagy a piros affos scorched earth?

-
Predatorkill
tag
Predatorkill vs ChristianIII
1v1 ChristianIII ellen
-
Zotya21
senior tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
ez téleg durva lett meg még értelmetlen is

-
Zotya21
senior tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
azt a fos battleforge ot XD
már a bf se ér se,itse meg a sadó pakli se meg énse érek ott semitse

-
Zotya21
senior tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
énmeg inkább többet nem indítom el XD
-
pachito
őstag
válasz
Predatorkill
üzenetére
Gratula.
Valami lehet ebben a jugger-avatarban, kapásból 4-et látok a képen

-
Predatorkill
tag
Kösziii, de már csak top4. mert jukaaaék játszottak...
-
HangFalx
csendes tag
Grat 
-
ricshard444
veterán
válasz
Predatorkill
üzenetére
Grat

-
Predatorkill
tag
KÉP
WHAHAHAHAHAHHH Top3.
-
pachito
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Veszel a főoldalon, annál nincs gyorsabb

volfagan: van ott jó dolog (abyssal, ironclad, stb) csak a kísérőkártyák konkétan semmit nem érnek (renegadenél se de ott több a jó rare/ur és ott a jó öreg elder is)
-
Volgafan
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Barkit megkersz,tuti letoljak veled...mindenkinek van 2 perce...csak a kis acc adatait add meg,eredetit soha-senkinek!!!!!jah es ha nem vagy lusta a 4 kis accal utana naponta 1 ora alatt 4 bf

=az alapkarikat is el tudod adni 1-2 bfert..Pachito:akkor twbe szamolgass Harvi,wheel,stb...abban vannak a legtobb,legjobb lapok...
-
ricshard444
veterán
válasz
phanzetomox
üzenetére
Rendben,akkor majd vadászok valakit
Köszi -
phanzetomox
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
A 3. barát után jár a grinder. És ne legyél süti, csinálsz 3 accountot mindegyiket felviszed 4-es szintre, majd megkérsz innen valakit hogy lépjen be a 3 accountba felváltva és mindegyiken toljon veled 1db rPvE lvl1-et és kész. Mindig ezt csináltunk régen.
-
Volgafan
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
szerezz grinder promot(4 kis acc),cyriant(ezt mar nem tudom,hogy hol kell),kezdetnek!!!azt tudsz ingyenesen szerezni ,eladod es van bfp-d,utana probalj uzletelgetni...
-
ricshard444
veterán
Van ötletetek,hogy egy kis idő ráfordításával hogyan tudok bfp-t szerezni?
-
phanzetomox
őstag
válasz
LostKnight
üzenetére
Az szép, olyan dolgok mennek itt hogy hihetetlen
Annyira kuszák az árak , hajnalban adtam el egy fireswornt pirosat 900-ért, most meg 290-ért nem megy el... -
pachito
őstag
válasz
gergomester
üzenetére
Lol na lost souls az a booster, amit soha többé. Jól megszivattam vele már párszor magam.
-
zoli.22
tag
válasz
gergomester
üzenetére
Mindjárt én is ideültetem a barátnőmet...hátha.

Ahogy itt olvasgatom a hsz-eket, teljesen lelombozódtam. Pedig hogy örültem ma is, hogy vettem egy firedancert és 100bf-et nyertem rajta.
-
LostKnight
csendes tag
Tegnap vettem egy Lost Dragont 3000 ér, feltettem AH ba és ma jött a mail hogy sold
na itt a kép hogy mennyiért ment el
[link] -
gergomester
tag
Belépett a csajom az accomra és kipörgetett 2db lost warlordod egymás után

-
Evildep
tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
köszi

-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Jah,anno lehetett ingye szerezni.....nekem spec 20 ravenem volt....
-
phanzetomox
őstag
Vettem egy promo mo-t 4k-ért, lecseréltem 3300bfp-re egy overlordra és egy forest elder green-re . Végülis 4k-t kerestem rajta

Durva ha belegondolok hogy régen volt vagy 20-30 promo mo-m, és örültem ha el tudtam adni 300-400-ért... -
ÖregGondar
csendes tag
Meg még az , nincs valakinek véletlenül egy forest eldere ?
-
ÖregGondar
csendes tag
Aztán még olyan kérdésem van , mennyiért jó venni treespiritet ? Régen én is vettem 500-ért , de most már csak 5000 tájt vannak .. Honnan tudnák szedni olcsóbban ?
-
Predatorkill
tag
válasz
ÖregGondar
üzenetére
A tapasztalat mondja meg hogy neked mi kell a deckbe, az a fontos hogy tudd mit használsz és mit nem.
-
ÖregGondar
csendes tag
Miért van az , hogy bárkit megkérdezek a decképítésről , mindenki mást mond ? Nem tudom , hogy építsem a deckemet most már tényleg .. Tele vagyok chargekkel is meg minden egyébbel .. De hogy tovább ?

-
Predatorkill
tag
válasz
Evildep
üzenetére
Nemrég beszéltünk a játékban, és kértél tőlem pár 2v2-s replay-t, bocsi, tényleg teljesen kiment a fejemből, de most feltettem 3db tényleg jó páros elleni meccsünket: azaz Drakonz&Matos [link], Hirooo&RadicalX [link](most top2.ak) és StreetKings&(valami Ascenbecher vagy mittom én ki.. xd) [link]
Ui.: Most mi vagyunk Shooterrel a top4.ek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk: a Drakonz-Matos replayhez kellett az antipatch

-
Sn[4k3]
senior tag
Nem enged az AH-ban vásárolni
("Need Full Acces") Mit csináljak? -
OnSeT
őstag
válasz
Predatorkill
üzenetére
BF-AntiPatch [v1.2] [link]
(#19110) Predatorkill nm

-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére

Valakinek nincsen kedve egyet játszani?
Bármi lehet, de PvP-znék szívesen. -
phanzetomox
őstag
válasz
Sn[4k3]
üzenetére
PvE az amikor a kampányt viszed végig , gép ellen , van story meg miegymás.Ezek a pályák vann ak a nagy térképen szét szórva.
rPvE :az meg amikor lerak téged egy kezdő helyre egy random felépitésű pályán és a cél hogy az idő lejárta előtt végig menj a pályán és legyőzz minden ellenséges egységet.
Mindegyikből van többszemélyes mód is.Pvp: Ekkor egyedül vagy a társaddal játszol más játékosok ellen.
-
Predatorkill
tag
Valaki pls mondja meg annak a proginak a nevét amellyel a régi replayeket meglehet csinálni h a patch után is nézhető legyen. előre is köszi!
-
Sn[4k3]
senior tag
Olvasgatok, de egy valamit nem vágok: PvE? MMORPG-kben instázásra használják, player vs. enviroment. Itt hogy néz ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 17 Pro Max 256gb,bontatlan,független,Eu
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung A17 mobiltelefon
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Olyan , hogy a forge-ban egy bizonyos helyen ha a normal ravenheart ( Holloszív , a Blight-nek a hajója ) meghal , újra életre kel . Próbáltam más helyen is , de nem megy , ott nem lehet kijelölni , használni a képességeit . De itt meg még megy , lehet használni . És még az , twilight hag-ot megéri használni ? Netán a twilight brute-t ?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Grat