Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Március 27-29. időzónától függően (TBO írta a fórumon, itt van hozzá a link).
A versenykiírást pedig itt találhatjátok meg.
Az időpontnál a változtatás jogát fenntartom.(#20596) Zotya21: felül katt az e-mail-címedre, akkor behozza az EA-Origin oldalát, ott tudod megváltoztatni.
-
Zotya21
senior tag
ööö csak én vagyok iylen gyökér hogy nemtalálom a bf oldalán az account beállításokat ?
mert az istenért nem látom -
Shockit
csendes tag
Ha nemgond én is felveszem párotokat lehessen valakivel dumálni csak tegnap nemvolt netem máma meg itt az egész család

Szal majd estefele!
Meg valami pve-re nyitott emberkét keresnék pve-zni
Gondoltam még 1v1 re én is de majd később alap deck-el kötve hiszem hogy kicsi esélyem is lenne :S -
ÖregGondar
csendes tag
Visszagyüttem , köszönöm ezt a tokenes trükköt , most már van több mint 3000 tokenem , arra gondoltam megkérdezem , melyik szín ( netán színkombináció ) tér el rettentően a twilighttól mert akkor kipróbálnám azt is . ( Nincs valaki fent ? Mert nem jelez ki senki barátot
. Szeretnék valakivel beszélgetni . -
törölt tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Tényleg?
Lesz valami promó lap? -
törölt tag
Biztos hogy mostanában lesz a 3. szülinapja a játéknak?
-
Richie1984
tag
Nekem a melóm miatt elég körülményes lesz, de igyekszem a meccseim letudni. Úgyis max 5 perc alatt bever bárki. >) Addig megpróbálom a deck lvl 100+ ra. Alig várom a versenyt.
Ui: Remélem valaki az összes replay t megcsinálja és felteszi youtubera, és hagyománnyá válik a verseny a magyarok között mondjuk fél évente. -
Cr4Zy
tag
válasz
Richie1984
üzenetére
Akkor nincs bfp-m és ezért minden nevezőtől 10 bfp-t kunyerálok, majd pedig a jó szívem miatt megajándékozom az első helyezetteket pár bfp-vel!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akkor a versenykiírást holnap (mármint ma) közzé is teszem.
-
Cr4Zy
tag
Amúgy szerveznék egy 1v1 versenyt, ha már ennyien lettünk. A nevezők számától függően oldanám meg, de egy dupla-kieséses versenyre gondoltam, mint a sika szervezte ultimate tournament volt.
Szívem szerint egy névleges 5-10 bfp-s nevezési díjat beszednék, melyet kiosztanék a legjobbak között, de sajnos tudom, hogy még ez is annyira elrettentő a legtöbb ember számára, hogy inkább nem is indulna el... A mosttani reakciók alapján fogom ezt eldönteni. A versenykiírás már megvan, csak a nevezési díj a kérdés benne, hogy legyen-e egy minimális, vagy sem. -
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
jah má mnidegy

-
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
jóvan nem beszóni már rég láttambf et

nah de igymár picit jobb XD
-
phanzetomox
őstag
Szerintem teljesen szubjektív hogy kinek éri meg. Jelenlegi helyzetben nem érné meg nekem.
Viszont amikor több 100k bfp-m volt simán dugig vásároltam volna magam
Mint ahogy akkor osztogattam a pontjaim össze-vissza most meg van 120, és nem adok senkinek se pontot hiába kér 
Most inkább megyek pve-t ha kell egy kis token.
-
Richie1984
tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Akkor se éri meg. A tokenduplázó 1 hégig tart 150 be kerül és 5 bg vel 9 esen már ugyanott vagy simán is
-
-
pachito
őstag
Ha szepen megkerlek, tudnal nekem egy accountot letrehozni itt legyszives?
Valamiert nem hozza be az oldalt nekem. -
Cr4Zy
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Phanze, van egy olyan játékos, akinek az IGN-je Sanyavok. Fogalmam sincs, hogy ő lenne az, vagy sem, de nem beszéltem vele kb. azóta, hogy felkerült a barátlistámra (hogy miért van rajta, még én magam sem tudom)
(#20562) pachito: Az EA-acc-odban az országot először át kell állítani Németországra (nyelv totál mindegy). Ezután a cyberghostvpn.com -ról le kell tölteni a programot (nagy zöld download gomb), regisztrálni kell, majd pedig telepíteni ezt a programot. Ezután újraindítani a gépet, majd elindítani a telepített programot. Ebben kb. semmit sem kell bepipálni, csak Németországra kell állítani a proxy hollétét (a szolgáltató is teljesen mindegy). Mikor így sikeresen csatlakozott a nethez (előre szólok, a kapcsolat elég lassú), akkor belépsz a játékba és ahol a boostereket lehet venni, megtalálod a tokeneket ilyen formában:
Mivel ez a program csak 1 gb adatforgalmat engedélyez, ajánlom a gyors kilépést a játékból és a programból. Ezután pedig lehet játszani.
Megpróbáltam elég érthetően leírni, ahogy Gergőnek is magyaráztam skype-on, remélem sikerült.
-
Volgafan
senior tag
Régóta keresek 1 programot,ha valakinek megvan,szóljon már.autobidelő kéne ahra...
-
Cr4Zy
tag
Témát váltva mondanék egy dolgot:
ghost-vpn proxy használatával becsapva a szervert lehet akár itthonról is tokent vásárolni, akit érdekel miként és hogyan, írjon rám pm-et.Amúgy még két dolog: ma annyira nem megy a pvp, emiatt buktam is 2-őt (meg még 1-et amiért pont meccs közepén jött meg a pizzám), majd egy pure fire-t megvertem Uro-n. Ezen a meccsen is szarul kezdtem (t1-en szar voltam az elején, de azért az az erupt, amit elnyomott egy csöppet fals volt). Utána viszont amint powerelőnybe kerültem (a plusz wellt, amit húzott beütöttem), már nem adtam ki a meccs irányítását a kezemből, s ez a bukást jelentette számára.
A replay itt található. -
phanzetomox
őstag
válasz
Richie1984
üzenetére
Hát nálam meg a legtöbbször az volt a gond hogy az illetőnek még nem volt semmilyen számlája, és fiatal is volt ahhoz hogy nyisson

-
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Sokan nem tudják h csak dombornyomott kártyával lehet simával nem. Legtöbbször ez a gond.
-
Shockit
csendes tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Megköszönném neked is csak azé kéne egyenlőre hogy ne dobjanak ki egyből 2 személyes pve mapp okon v 4 személyeseken mert sajnos folyamatosan ez van közbe meg sokszor van olyan hogy a pálya 70% én csinálom

Ja meg belépek és egyből request deck
Declinelem alapból kidobnak
Na irány éjszakás műszak :S -
phanzetomox
őstag
válasz
Richie1984
üzenetére
Nem hiszem hogy haragszol, akkor csak ilyen a stílusod, majd kibírom valahogy. Engem egyáltalán nem zavar hogy nem vettél tőlem pontot bőven volt és van rá jelentkező, pedig már nincs

Igazából nem is értettem mért kéne érvelnem, ennyiért adom és kész. Már jópáran jelezték itt is hogy nem tudtak venni a bf oldaláról vagy levonta a pénzt de nem kaptak pontot, ez szerintem elég ok arra hogy jópáran tőlem vegyenek. + ami még fontosabb szempont hogy ezzel se nő az infláció a játékban. Arról nem is beszélve hogy 12k bfp-t ingyen kiosztottam
( ha úgy vesszük xDD )De nincs harag természetesen

Szerk: Na jó azért az utolsó hsz-d miatt egy nem mondom ki milyen alaknak tartalak, jó fórumozást !
-
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Ui.: A vélemény olyan mint a seggly*k. Mindenkinek van csak nem mindenkit érdekel a másiké. A vitához amúgy min 2 ember kell. ;p
-
Shockit
csendes tag
válasz
Richie1984
üzenetére
Okés megköszönném

-
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Jah még bf et se vettem soha. Most fogok elősször. Az hogy azzal érveltél h neked nem éri meg olcsóbban adni a pontot amit ingyen szerzel csak gyakorlatilag EA áron engem csak arról győzött meg h ne vegyek tőled ès az eset után még 2v2 is játszottunk szóval ne hidd h haragszom csak majd másnak adom a pénzt a pontèrt nem neked.

-
phanzetomox
őstag
válasz
Richie1984
üzenetére
Otp Netbankból lett küldve, ott nem látható a bizonylaton a küldőről semmilyen adat.
-
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nem érzem j ellenséges lennék veled, gyanúba meg az kerülhet aki utalt neked mivel az adatai rajtavannak a papíron... Amúgy is csak ötletnek mondtam a paypalt...
-
Shockit
csendes tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Vagy nyomd kis tételben.
Bár az meg az utalónak nem jó.
Na akkor tolom addig ratyi deckel
Predátor küldött néhány card-ot majd abbol gazdálkodok
-
phanzetomox
őstag
válasz
Richie1984
üzenetére
Most erre mit mondjak azt hogy kb. minden második ember azt se tudja mi a paypal ?
Gyerekek is játszanak fater, többen is levélben küldtek pénzt, vagy szüleikkel fizettették be a bankba. Egyetlen ember fizetett paypalen.
De amúgy nemtom mért vagy ilyen ellenséges velem azóta hogy nem a neked megfelelő áron adom a bfp-t. Tovább vitatkozol még gyanúba keveredsz, mert tuti megtalálom ki húzott le.Mindegy az üzlet az ilyen, vannak becsületes és nem becsületes emberek.
-
Volgafan
senior tag
válasz
Richie1984
üzenetére
Nehogy már Ő legyen a hibás,mert átbassza 1 köcsög ill. 2 köcsög szemétláda?
-
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Most erre mit mondjak akkor használj paypalt ott nem tudnak átverni
-
phanzetomox
őstag
válasz
Richie1984
üzenetére
Jah gondolod hogy a kb 25 ember aki vett tőlem az ország összes részétől Szlovákiáig kiterjedően mindenkivel találkozni fogok személyesen
Enyhén minuszba jönnék ki. (Sőt a környékemről még senki nem vett pontot) -
Richie1984
tag
Nahát én is most veszek majd pontot de nállam alap a személyes találkozás max ha át akar verni az illető akkor szájbacsapkodom.

-
HangFalx
csendes tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Ez már tényleg a köcsögség felső foka, nevet változtat és játszik, mintha mi sem történt volna...
-
phanzetomox
őstag
válasz
Volgafan
üzenetére
Igen, de mivel sokaknak rögtön kellett volna ezért úgy csináltuk hogy küldött egy screenshotot a bizonylatról, én meg küldtem a bfp-t. Nos voltam olyan hülye hogy mikor láttam hogy jött a mailbe a kép rögtön küldtem a bfp-t. Csak utólag megnézve látom hogy a képpel valami nem stimmel... Ő konkrétan Sanyivagyok néven játszott bf-en mikor átküldtem a pontokat, azóta nem volt fent sem ph-n sem bf-en (ezzel a névvel)
-
Shockit
csendes tag
Nekem az a gáz master cardom van ez meg visa-s meg pay-pal is az

Szóval nem tudom megoldani
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Engem is lehuztak mar legalabb ennyivel, sok a korrekt emberke, eloreutalsz, megbizol benne, erre visszaelnek a bizalmaddal es utana levegonek neznek/ignoreolnak. Undorito.
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Egyszerű a kérdés:ha nálad a pénz,utána adod a pontot...akinek nem felel meg,vegyen máshonnan...
-
phanzetomox
őstag
válasz
Volgafan
üzenetére
Köszönöm hogy engem ajánlasz rendes tőled
, de nálam most egy kicsit off az eladás, egyrészt mert kifogytam pontból és kell egy kis idő még újra fel szedem magam, másrészt mert kétszer is lehúztak 6-6 ezer bfp-vel mert nem küldtek pénzt, szóval egy kicsit elment a kedvem az eladástól 
-
Shockit
csendes tag
Ti hogy szoktatok Bf pontot venni?

Én pay palhoz hülye vagyok v nem tudom nekem nem sikerült.
-
Rankerz
senior tag
"We will increase both, the Daily Spending limit and Balance of BattleForge points to each 100.000 Points.
The changes are implemented into the game and went live today!"Na most fognak elszállni a promó árak

-
ChromeX
addikt
Van Bfp-m elado akit érdekel privi
-
Icepter
csendes tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Icepeter a nevem vegyél fel nyugodtan.most találtam ezt a forumot,sok magyart felveszek a játékba de úgy nagyon semmi hírem nincs ha erre gondolsz
pvp ben amiket most játszom nagyon bejön mert tetszik hogy sokkal nagyobb szintüeket elverek mint én úgy hogy van olyan lapom ami meg naon nincs felfejlesztve pl Sunderer aztán így is megy.most lettem Battlemaster -
OnSeT
őstag
válasz
fantom922
üzenetére
Ezek szerint ellene is csak keveset.

(#20500) zoli.22 Már volt barátságos torna is, amin ugyanúgy összekaptak a játékosok. Pedig nem volt semmi tétje, se nevezési díj, se nyeremény...
(#20506) Volgafan Hallásod olyan mint a teljesítményed pvp-ben.

Onset csaj, anno meg voltam fázva azért volt a hangom mélyebb a kelleténél. xDDDD -
fantom922
aktív tag
Tegnap játszottam Hangfallal
és élveztem 2v2-t. Természetesen nem ellene voltam
Utálok magyar ellen menni, és ez olyankor meg is látszik a teljesítményemen...Szóval király volt
Nem is kaptunk túl könnyű ellenfeleket, egyik arany rangú volt, ha jól emlékszem. Nat/firével tolta. Én meg képzeljétek pure nature voltam
Ez volt kb. a 3. pvp-m pure naturban. Persze nyertünk ahhoz túl sok ideje tolom, hogy meglepődjek bármin is... de mégis.A kis genyó ellen átváltoztatta egyik egységét arra a bontógolyó vileblood-ra vagy mire. Leszedte mindkét + wellem... Persze nem figyelt arra, hogy míg ő bontogatott gyógyítgatott én sorra hoztam le a Burrovereket és a végén már 5 volt +1 dryad. Ugyhogy miután welljeimet leszedte én is az övéit.... Hangfal letolta az ellent, aztán kilptek...
Szóval élvezetes volt
Persze sadós deckkel már rég végeztem volna, mert az azért jobban megy.Remélem láttok majd megint nemsokára. Hangfal mondta, hogy be kéne kerülni top 100-ba

-
Richie1984
tag
A max elom 91000 volt régen. Amióta visszajöttem 60000 egyenlőre, de csodát nem is várok 40 és meg 77 és deckel.
Amúgy sincs mostanában sok időm jatszani sajnos. Azért bg zgetek még 2v2 zök. Megcsináltam Hirooo 2v2 n használt deckjét pure frost, de még upolni kell azt is. -
phanzetomox
őstag
válasz
Richie1984
üzenetére
Ez azért van mert még kezdő vagy

Én a top 20-at pvp-ben úgy bontom fel hogy :1. Pro játékosok , 2. Ultra Lamerek, és a győzelemre játszó prok akik lámulnak

(nos én magamat nem tartom prónak, de nem lámulok, úgyhogy kénytelen leszek ebbe a csoportba tartozni
XDD ) -
Zotya21
senior tag
válasz
Richie1984
üzenetére
tapasztalatot
énis elindultam egyszer egyiken de mivel voltunk nemtom kb 16 an és abból 2 volt kisebb rangú mint és a többi meg vagy minimum 6-7 el nagyobb ezért hamar meguntam nemszeretek állandóan kikapni
amióta bf ezek egy fury-t se bírtam még megverni soha szóval nekem az a vége
-
Richie1984
tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Én tuti örülnék
ha elverek valami prot az csak hab a tortán. Amúgy tényleg nem értem ezeket a vitákat nállam 1 szabály van ami mindenre jó: a vesztes kussol nem ugat a nyertes csendben mosolyog. Sok ember a magyar mentalîtás miatt képtelen erre pedig sok idegeskedéstől megkímélem magam. 
-
Cr4Zy
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Én januárban szerveztem volna 2v2 versenyt, de az enyémmel együtt 3 induló csapat lett volna, azaz az érdeklődés hiánya miatt elmaradt. A versenykiírás még mindig megvan, s ha lenne elég nevező, szívesen megrendeznék akár egy 1v1 versenyt is. Nevezők számától függően szerintem egy vesztes ágat tartalmazó kieséses tornát meg lehetne rendezni, de ehhez tényleg az kéne, hogy legalább 8 nevező legyen.
(#20502) zoli.22, (#20503) fantom922: Ha rám gondoltatok /álnevemen Tibire/, akkor köszönöm szépen a bizalmat és elismerést. És természetesen nem használnám a void-visszapörgetést, hiszen 1v1 rankeden sem használom már kb. 2 hete. Sőt, csak hogy Gyuribá számára egy meglepő dolgot mondjak, tegnap dél óta, miótat alig, majdhogynem egyáltalán nem laggol a szerver még nem vesztettem 1v1-ben meccset, pedig gondolhatod, hogy Warchief rangon nem csak a nullrangúak ellen játszom!
(#20505) phanzetomox: Ha jól tudom, akkor Icepeter az IGN-je a srácnak. Annyira nem ismer sok embert.
-
phanzetomox
őstag
Arról hogy miért nincs verseny :
Régebben pve többször is volt, amik általában jól zajlottak problémamentesen.
A pvp viszont már nehéz falat, azt hiszem egy két próbálkozás volt de csak vita lett belőle, mivel sokan (néha jogosan, lásd volgafan véleménye 2 hsz-el feljebb ,amivel egyetértek) kérték hogy egy-egy lap vagy kombó tiltva legyen. Ebből persze gondok lettek...
A másik hogy nagyon sokan jelelntkeztek úgy hgoy aztán egy meccset se játszottak le, esetleg pár meccs le játszása után úgy döntött hogy kilép a versenyből mert megsértődött, összeveszett valakivel stb stb.Ezért hát senki nem rendez pvp versenyt, mert túlságosan vérre megy, nem lehet levezetni nyugott körülmények között.
-
fantom922
aktív tag
válasz
Icepter
üzenetére
Szeva!
Szerintem mielőtt meg szeretnéd verni OnSeT-et gyakorolj sokat
És ez nem fikázás, de OnSeT öreg róka
....vagy rókanő, még sosem mondta, hogy fiú vagy lány 
zoli: régen Frost Avatarral verhetetlen volt. Ha lehozta pure fos lépett is ki az ellen
Ezért is hozták be azokat a lapokat amik a pajzs mögé tudnak sebezni. Mikor én kezdtem csak sadó tudta megállítani a life weaving segítségével oszt ennyi ami foghatta
Ja meg persze szuper power előnynél 1000 egység
.... de ez régen volt most már nem érdemes berakni, tudom próbáltam.Azé akit nem nevezünk nevén, polgári nevén Tom Denem, T1-en is odaver pl. engem ha akar

Ui.: amúgy jó hogy nem reagálunk Gyuribá statjára
bocs... -
-
Volgafan
senior tag
válasz
DeToXiNN
üzenetére
Phanzetomoxtól vegyél!!!
Magyar versenynek azért nem igazán van értelme,(nem csak az én álláspontom),mert van 2 emberke,aki nem csinál mást csak voidot pörget vissza és az verhetettlen,ergo számomra totál nincs értelme elindulni...Ha lehet erre az irásomra nem kérnék reagálást,párszor már kifejtettük pro-kontra véleményeinket én csak a verseny miatt irtam le...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Szeretnék valakivel beszélgetni .

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mint ahogy akkor osztogattam a pontjaim össze-vissza most meg van 120, és nem adok senkinek se pontot hiába kér
Koszi megegyszer, most szepen be lesz vasarolva tokenekbol rendesen. 

hanzeval beszélj,Ő olcsóbban ad el,mint pay-pal és megbízható!!!!