- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya21
senior tag
válasz
Volgafan
üzenetére
jah tudom baromi béna votlam de uj deck meg nem játszok már 2 hónapja csak ímmel ámmal meg amugyse votlam sose jó

meg ugye utólag leesett hogy a két dombról lehetett vonla szedni akármivel a közepet XD
mitt én már minek hivtam aurát XD egyszerüen minden egységet blockolt és ugy ölte és má kikészített meg azzal a kis szar deepcoilal menyire ment neki
iylenkor hiányzik a befallen a deckbőlsandstromot meg arra használtam hogyne dudja azt a rohadt deepcoilt gyógyítani nemtudtam mást kitalálni mindig rágyógyít aztán megy
-
Volgafan
senior tag
válasz
Zotya21
üzenetére
Ennyi fail sandstormot!!aurát minek hívtál a bázisához?mikor építette a sok strangefoldot,csak madárral kellett volna jönni!!do,se tud tenni ellene,ha jön a parasite,és nincs semmid ellene,inkább öld meg az egységed!!!soulhuntinak nem használod a képességét!!!!Már az elején eldönthetted volna,mikor középen wellt vett,ott lerusholod,nincs az a nature,aki megvédi....neked 2 welled volt,neki 3,de a 3.-at már nem védi meg soha!!!!
-
zoli.22
tag
válasz
fantom922
üzenetére
Próbáld ki nyugodtan, meg nekem sem kell hinni de aki valamennyire ismer az tudja, hogy egész eddig bandittal mentem, és nagyon sokfajta kombinációt kipróbáltam már, hogy hogy lehetne hatékony. T2-n vagy shadow egységeket használok, és megprólok t3-ra eljutni hamarabb, mint az ellen(mert ott tudok esetleg már well, orbot bontani), vagy ha tényleg bandit egységeket is használok, akkor power előnynek annyi t2-n. Firestalker-en kívül nincs amivel well-t tudnák "hatékonyan" bontani, bár valljuk be az meg olyan mint egy tesco-s firedancer. T3-n ott a sandstorm ami 2v2-ben tényleg nagyon jól működik, 1v1-ben sem rossz, csak nem egy olcsó dolog.
Windhunternek egyetlen erőssége van, mégpedig az, hogy kevesen játszanak bandittal(nem véletlenül). Így sokszor tudok belőle előnyt kovácsolni, mivel az ellen nem tudja hogy mivel lehet költséghatékonyan leszedni. De amikor találkozok olyannal, aki ismeri, az ellen általában szart sem ér, és buffolhatom én ahogy tudom, fele annyi powerből leszedi. Igazából úgy használható az az egység, ha van mellette egy rioter, mert akkor van esély rá, hogy nem szedik le azonnal. Csak azt meg valahogy fel kell építeni és akkor megint ott vagyunk ahol a part szakad.
-
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Mi szedi le?
Hát alig használják, mert szinte minden ami képes levegőbe lőni
Bármelyik S egység leszedi neked. Ráadásul a wind árából lehozol naturba 2 ww-t is, de jobban jársz, ha a mérgezős íjászt hozod le... A cc védelem a disechant gondolom. De számolj utánna picit. 125 a wind + 100 unholy + 90 disenchant = 315 power. Ennek a feléből leszedhető. Nem egy nagy tudomány 
Pure frostba mi?
A gravity surge pl. vagy defenders, templar + shield... stb. -
zoli.22
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Windhunter erős, de hogy leszedhetetlen az nem igaz, de még csak nem is op. Könnyen le lehet szedni, mivel amennyiért buffolod a bandit egységeket, annyi powerből simán megoldja az ellen, ha van egy kis esze. számtalanszor buktam már bele ezekbe a windhunteres meg commandosos buffokba. Nem elég erős, olcsóbban megoldja az ellen szinte mindig.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Mi szedi le? Pure frost nem, pure nature se. Gyanitom pure fire se nagyon.
Op csinálsz amit akarsz. Dual orbosok közül is a stone fogja meg az agresszor miatt. Meg valamilyen shadow dual az aoc miatt.A reaver, silwer nastyzása szintén op. Amellett, hogy nagyobb lámaság nincs is most a játékban kivéve a voidstorm.
-
Zotya21
senior tag
nah ekora meccset talán még sose mentem nembirtunk egymással késsz XD
elfogyott mnidenem t3 ról vagy 4 szer huztunk uj orbot XD én ráadásul utoljára rosszat huztam igy giant slayer nemvolt XD
pont alapján nyertem XD
votl itt mniden mint a bucsuba XD
root coca creeping heal kukac soulhunter giant slayer ashbone foglalás sandstrorm vagy 6 XD aura nemtom má sorolni se lehet XD
-
Murder3
addikt
azt azért tegyük hozzá az még továbbra se főképp t2-n erős.
az a helyzet, hogy tornyozni csak olyan színnel tudsz ahol van cc és jövedelmezően meg leginkább frostal
vagyis összeségébe nature/frostal lehet erősen és gyilkosan tornyozni.illetve shadow t1-en phase-el még elhet operálni, de pl azt is csak azé mert az tud mozogni.
-
Cr4Zy
tag
-
zoli.22
tag
válasz
fantom922
üzenetére
Az tény, hogy a darkelfekkel nem barátkozik a windhunter. Azért ettől függetlenül banditban elég jó szolgálatot tud tenni. De mondom, miután marhára kiveséztük itt is, meg játékban is mindenkivel a banditot rá is jöttem, hogy túl gyenge. Talán ha kihoznának valami jó kis bandit egységet, amit használni is érdemes, majd visszatérek hozzá.
-
fantom922
aktív tag
válasz
zoli.22
üzenetére
Windhunter sadó ellen annyit ér mint a drake, tehát semmit
1 nightcrawler nasty és vége. Tehát 110-ből leszedem, a 120 v 125? poweres egységet
Ha meg rányom buffokat s-ekkel (pont amit knockol) ki lehet mikrózni könnyen. Még figyelni se kell rá. Szétdobálja a darkelfeket és utána alig sebzi. Nem olyan mint a razor, hogy akkora területi sebzése van, hogy szétdobálva is szétkap bármit. -
fantom922
aktív tag
-
zoli.22
tag
válasz
fantom922
üzenetére
Az igaz, hogy rengeteg dolgon kéne még csiszolni, és nem látni az akarást a részükről, éppen ezért vagyok én úgy, hogy kiélvezem még a játékot amíg van, mert ki tudja meddig sorsol egyáltalán ellenfelet a gép.

Tegnap találkoztam egy elég érdekes bandit deck-el, volt benne kemény 1 bandit egység, a windhunter. És sajnos igaza volt az emberkének.
-
fantom922
aktív tag
válasz
Zotya21
üzenetére
Nem csak te vagy úgy, hogy pihi egy darabig... vagy örökre? Ki tudja?
A rendszer ellenfél sorsolása is szar amúgy. Sosem derül ki mi a te szinted, mert mielőtt feljebb léphetnél bead 5 olyan ellent akik 5 szinttel fölötted vannak, még jó hogy nem tudsz feljebb lépni. Én személy szerint inkább várok picit tovább csak olyat sorsoljon mellém aki ellen van esélyem...
de mint tudjuk sok mindenen kellene változtatni.
-
gergomester
tag
jah meg szeretnék bf-et vásárolni akár nagy tételben is! aki tudd az értesítsen ha lehet, előre is köszi

-
zoli.22
tag
válasz
Zotya21
üzenetére
Nem vagy béna, csak amikor az ember már játszik egy ideje, és elért egy normál rangot onnan már lassan fejlődik tovább, nem olyan látványos persze. Meg sajnos olyan deck-el kell menni, amivel el tudsz érni magasabb rangot is, ebben tényleg lehet valami, hogy 1-2 összeállítás nem elég erős.
-
Zotya21
senior tag
nah énis pvp ztem ma megin megint megbizonyosodtam róla hogy ez egy szar játék XD
szóval megint leteszem egyet
-
Gyuri27
félisten
Most játszottam DragonDave-l. Én pure frost ős fire-nature. Rommá vert.
Ehhh
-
Zotya21
senior tag
válasz
Volgafan
üzenetére
meg a vereségektől lehet lehuzni a játékot a wc-n

énse azért adtam fel mert oylan jó votlam hanem mert mnidig megvertek a furyk enyi hiába vertek meg 50 szer attól csak szarabb lett
nah meg mivel a leg lámább szarokkal jönnek mint a reaver deep one grigori nah meg a lost vigil
meg kérdem én a motivate miért öli le az egyik egységet míg a home soil nem igaz kicsitt többe kerül de megmarad az egység a motivate meg csak akor éri meg ha van legalább 3-4 egységed home soil meg rámehet bármire egy egységre is akár
-
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester
üzenetére
Partnerként menj velük!!!amúgy vereségből lehet a legtöbbet tanulni,ha kielemzed
-
zoli.22
tag
Emberek, valaki fogjon le!!!!
Már megint üzletelek. A végén még visszatérek a gazdag noob játékstílusomhoz.
-
gergomester
tag
én szerintem is nagy baromság ha oltogatjátok egymást! pont az a jó ebben a játékban h közben lehet beszélgetni meg szopatni a másikat utnána ő téged, persze csak jó értelemben! am meg gyuribá mondtad nekem h miért nm játszok predékkel meg shooterékkel, nah azért nm m elpicsáznak mint a szart és még sürgetnek h lépjünk már le! m ugye nekünk nm is lehet ellenük játszani... hát hova gondolok én...
nah én meg ezt utálom h ők erősebbek és akk még basztatnak is milyen lamák vagyunk! csak azt nm értem h akk most mindenkinek ette profinak kéne lennie? :/
nah mind1 én ettől függetlenül szívesen játszok bárkivel bármit!
-
Murder3
addikt
válasz
Darkzbane
üzenetére
láma forsaken spam vagy még ghozzá lámulni egy noxal, kb ennyiről szól a shadow..mivel semmi más használható értelmes egység nincs mellettük...
firénél,frostnál,naturénél legalább van több út, de shadownál csak 1....amúgy ma már letöröltem a gémet mivel úgyse tervezem, h játszanék vele.
-
zoli.22
tag
Gyuribá veled már megbeszéltük a dolgokat, téma lezárva.
Hogy mi a legnagyobb lámaság? Mikor úgy játszik a jómadár, hogy egyik kezében az egér, másikban meg a netkábel. Nem semmi, hogy valaki képes azért kiszaggatni a netet a gépből, hogy ha már ő veszik, akkor legalább én is vesszek.

-
Volgafan
senior tag
válasz
zoli.22
üzenetére
FIgy nem erről van szó...tudom,ott elborult "kicsit" az agyam...az arcából kéne visszavenni...ennyi..neki nem lazulás,hóót láma,de nem oltogatom...Zoli:neked lenne jövőd bőven,csak hamar elmegy a kedved!!!Továbbra is azt mondom,ne csak velük játsz,sosem fogsz fejlődni!!!Menj Csirkével ,Drakkal,stb,akkor fogsz tudni tanulni...Mi Predékkel olyanokat szoktunk vigyorogni...ha felnőttök másként fogtok sok mindent látni....nem vagyunk 1 korosztály!!!!Ezért is nem tűröm el,hogy egy 10 éves ilyeneket irogasson..
-
zoli.22
tag
válasz
Volgafan
üzenetére
BladeHero: Persze, játszik még, csak ő inkább lazulásként űzi a pvp-t, és szerintem az üzlet az igazi élvezet nála.
(jó ideig nálam is csak arról szólt a játék)Gyurima, ahhoz hogy mihez kell ész és mihez nem, arról vitát nem nyitnék. hallottam, hogy nem csípitek egymást, de az azért tény, hogy vagy egyfajta stílusod. Múltkor mikor játszottunk azt hittem kinyúlsz a monitoron keresztül és adsz egy pofont, amiért t2-re mertem menni.

Én Gergővel értek egyet, így csak azt tudom üzenni amit ő is elmondott neked. állítólag tána is hatékonyan játszottatok együtt.
Az meg tény, hogy nem vagyok bf-ben olyan szinten mint te, de nálam ez csak kikapcsolódás, és ha 0:100-as is lenne a statom az sem érdekelne, és meccs közben is képes vagyok letenni tálcára a game-t, ha éppen a tőzsdén mozgolódás van. Számomra valahogy az fontosabb, és érdekesebb is.Míg ezeket a sorokat lekörmöltem kerestem 40 euro-t, elég kemény.
-
Zotya21
senior tag
Unatkoztam aki ráér lesse meg hogy bénáztam fure fire ellen bandit decket gyakoroltam

-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Én t1-re shadowban a dreadcharger (mostanában witchclaws helyette, de ez a dreadnél rosszabb) és a forsaken mellé mindig noxot használok és pluszba egy épületet. Ez az épület a hangulatomtól függően zöld soul splicer, vagy phase tower. Bár mostanában inkább az előbbivel játszom a heal miatt. A phase -el az egyetlen gond, ha mozgatod, akkor dupla annyit sebződik, azaz az élete ugyanott van, mint egy noxé, amit azért hagy súgjak meg, elég könnyen be lehet ütni...
Onset, a nox+motivate-hez annyit hozzátennék, hogy a zöld soul splicer nélkül használhatatlan 1v1-ben. 2v2-ben pedig csak nature t1-es társsal. És hogy miért? Pont azért, mert iszonyat gyorsan halnak, és nincs annyi powered, hogy egy ilyen t1-rushal akár egy wellt is lebonts. A frostnál jönne a glacier és az imperials, a fire-nél az eruption és a sunstriders, a naturenél a ww, a shadownál pedig a forsaken-spam. Ha jobb játékossal állsz szemben, akkor kb. az egyetlen ezek közül, aki ellen van esélyed beverni a wellt, az a nature, a többi ellen lehetetlen.
De azt nem tagadom, a motivate nagyon hasznos dolog tud lenni. A legegyszerűbb támadási módszer vele: elküldesz 2-2 nightcrawlert 1-1 wellhez. Ahol egységet hív le, ott benyomod az egyikre a motivate-et és ha nincs cc-je, azonnal bukja a másik wellt. Ez a shadow-nature paklikban burrowerekkel még hatásosabb. -
Volgafan
senior tag
Igen,de ha belegondolsz 1 phase kidolgozik 2 noxot......pont a duplájával támad,hpja is a dulpája...és 1v1es kis mapokon remekül lehet vele támadni...2 napja ezen agyalok..lehet a phoenixeket kéne kivenni?KK OnSet,hogy reagáltál,bár a shadowos mágusoktól reméltem főleg választ...
-
Zotya21
senior tag
mekora egy szarmá megin ez a játék connection failed XD
meg nekiállgttam bandit deckel pvp -zni hát amint elértem az archfiendet megint amit sadóval is eltudtam akor persze végevan mindennek mert feljebb nem megy ott a plafon szóval megint megutáltam ezt a trágya játékot XD
-
LostKnight
csendes tag
LostKnight - Darkzbane vs. Synthc - Jukaaa egy nem túl jó kezdés után megnyertük
fal itt fal ott fal mindenhol. kúlcs dolgok : darknak volt bent wallbreaker, t2 je dancer pozicióba volt, én t2 + 4 kutat hútam miközben mind 2en darok támadták én spellekkel támogatom, felhúzom jukaaa-ra a falat, megosztom a figyelmét, leszedek 1 kutat aztán még1 et és a monumentet is, s másik oda aurázik, dark levegőhözjut, dancerezik védi megát én gravityzek neki glacierezek fagyizok, végül miközben dark dancerrel lövi a pirosat énis megtámadom nc vel, miközbe 4 kutam van nekik 1-1, megfagyasztom az eagle-t nc-vel szedem a kutat, ellenfél kilép. köszönjük
LINK ------> [link] 
-
LostKnight
csendes tag
LostKnight - Darkzbane vs. Jukaaa - meg nemtom ki
(neve a rep. ben) valami új jukával
[link] -
Volgafan
senior tag
Kérdés:1v1re phase,vagy nox?nem tudok dönteni
-
zoli.22
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Bezzeg én még most jövök rá mi mire jó, szval még bőven tartogat meglepetéseket a játék.
Ráadásul mikiékkel elég jó kis meccseket hozunk össze, így nem lesz unalmas még jó ideig.
Szerencsére bandittal vagyok, ott is van bőven mit variálni a paklin, mert 1-1 egységgel hiába lámulnék. -
Gyuri27
félisten
Téves.

Törölhető. -
Cr4Zy
tag
Semmi nem történt, még annyi se, hogy pár percre leállítsák a játékot... Igaz, a netem sz@rakodik manapság, egyre gyakrabban, de a játék ettől függetlenül még megy.
Amúgy meg nem kell hozzá 3 uposnak lennie, ha jól tudom már 0 vagy 1 upon is levédi a fullos stampade-et. A 3 upos glacier kb. úgy fogja meg a wellt stampade közben, hogy annak kicsit több megy le az életéből, mint annak a fele.
-
alpihun
senior tag
válasz
fantom922
üzenetére
Ja , nem sok értelmes megmozdulásom volt.
Ám azért az megjegyzem, hogy ő t2 zött először, én követtem őt.
A wildfirés dolgot tudom, csak ott valahogy bealudtam...
bp ward , trick és glacier van.Glacier pedig stampedét nem védi.
Esetleg ward of the north + glacier? Az védi?
vagy kerítsek helyet amii ritualnak?Csak nem tudom mit vennék ki.Esetleg pont wardot?Ám a videó véletlenül lett ilyen.Addig konvertáltam jobbra-balra amíg jó nem lett.
-
Cr4Zy
tag
Most játszottam egy 2v2-őt egy úgymond ismeretlennel (most játszottam vele másodjára), és mégis majdnem sikerült megvernünk egy Patriarch és egy Grandmaster csapatát. Az lenne a kérdésem, hogy hol b@sztuk el? A rep itt található:
http://www.mediafire.com/?ss5etrcojaodioo
-
Cr4Zy
tag
ÁÁÁÁÁ...
Tegnap tamma csoportba hívott, hogy menjünk 2v2-őzni, erre a 3. meccsnél, ahol végre igazi ellenfelek lettek volna hát nem besz@rt ez a fos UPC?! (rds meg egy másik ilyen szintű játékos volt az ellenfél)
Egyébként a többieknek is bocs a tegnapiért, valami karbantartási munkálatok miatt csak ma reggel 9-kor jött vissza a netem véglegesen, tegnap délután 6 körül csak egy órácskára jött vissza, de akkor már senki sem volt online azok közül, akikkel előtte játszottunk, ekkor hívott tamma.. -
fantom922
aktív tag
válasz
alpihun
üzenetére
Nagyon jó lett a vidi minőségre is és a fények is rendben, szóval grat a vidihez

A hibák

Elején fos haspók tankkal elmentél a wellek mellől, majd erupttal kinyírta rögtön utánna és húzott 1 wellt melléd. Nagyon közel voltak a te welljeid én biztos hold a tankra had lőjje és oldalról betámogatom a lehozott egységekkel. Ezt csináltam volna, persze én offenzívabb vagyok a sadó miatt. Viszont jól jöttél ki belőle a well vesztése miatt. Mivel tőle is hülyeség volt ilyen közel wellt húzni, ha nem tudja védeni.
Aztán, miután ledöntötted a welljét megálltál és elkezdtél T2-t húzni. Az első hiba, hogy megálltál és ő építkezgethetett. 3 egységgel usgyi támadni rögtön, max nem jön össze de ő védekezhet ami power előny neked. A másik hiba a T2. Neki még semmi te meg rögtön T2. Én biztosan wellt húztam volna először. De ez is jó lehet, az instant T2 is jó tud lenni néha.
Az ellen T3-a után nem használtad a fos nagy előnyét, valójában egyszer sem használtad
Ha jugger jön és látod, hogy stampede lesz bp a wellre vagy monura és cseszheti a powerét.Aztán fos bp röpcsijét (templar) hordoztad össze vissza
T2-n jól jöhet, mert levegőbe erős, viszont T3 ellen már nyugodtan leölheted
legalább visszanyersz belőle powert.Tanács. Volt egy távoli bázisa a T2-re, de ez kis térkép volt. Ha lehet támadj több helyen, ha nem tudsz több helyre figyelni akkor csak küldj egy olcsó egységet a távoli bázis ellen, ott fal sem állt az útba. Had hozzon le oda védekezni valamit.
Aztán még egy, ha wildfire van alattad picit mozogj odébb és nem veszítesz annyi embert.
A fire T2-es bogara, ha jól emlékszem S counter tehát ne íjászokat hozz le ellene.
Azé ellen nagyképű volt
Beengedett a falon, aztán leölted a welljét... jó nagy arca van 
Nagyon szép volt, hogy jugger ellen hoztad le a lyrisheket, azzal nyerted meg. A hülye ha lehív 3 giant slayert és 3 felé szétküldi neked annyi.
Am. grat!!! Szép volt

-
Murder3
addikt
amúgy tényleg nem vicc, forsaken,nox a shadow részről túl erős, mint ahogy frost részről (szinte az összes) és fire részről is a scevi és sunstrider nature részről meg driád,shámán,wind,hurricane
eleve a ranged egységeket jobban le kéne gyengíteni, h ne legyenek opok sok malee-re.
a nagyon alap lapokat elgyengíteni a nem használtakat meg csak kicsit erősebbre tenni ezen lapoktól, így lehetne balanszolva rendesen.
-
Volgafan
senior tag
Omg bevertem 1 annihilátort(pure frost) és 0 elo.....volt csata rendesen.....
[link]kellenének a kommentek,mit kellett volna máshogy csinálnom!!!!!
-
Darkzbane
tag
Valaki állítson le minket

-
LostKnight
csendes tag
LostKinght - Darkzbane (rank 13) vs. Darkloth - Toroq (rank 11) (2v2)
baszki ge*i nagy meccs volt, megfordult benne jópár unit és spell is, dark váltott firenatról pure fire ra , eddig jobb, én lostal 1-2 változtatással, na itt a link akit érdekel [link]
, ja és érdemes megnézni középen vagy 10 mountainert és 10 phoenixet hivott le , meg beépitett barrier el baszki, jól bevoltam szarva 
-
Murder3
addikt
ha dob, de volt-e arról szó?
reakció lehet a fagyira, de nem free hanem egy life árába kerül.
ennyi erővel simán a life weavinget is vehetnénk, h midnig ujra rádobja meg a revagét, ha egyszer dob dis akkor veszít 1 buffot.
és a dis hatása meg úgy tudom kevesebb ideig tart mint a windhunter disenchant képességének a hatása.(ami szintén nem tart addig, hogy megérjen egy kidobott buff lehetőséget)mert ughye commandosnak pici a dmg outputja+a frost még bőven bp-zhet is. -
Darkzbane
tag
egyénileg a legjobb teljesítmény mindkettőnknek

-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
ezek szerint nem xD
Pure Frost vs Bandit meccs
agyon buffolt commandos kivédésére szted jó a fagyi.
erre írtam hogy ha a bandit player dob egy zöld dist a commandosra akkor nem. ( a saját unitjára) mivel az nem csak leszedi a cc-t amit a pure frost dobott hanem a továbbiaktól is véd. de akár a sima dis is megteszi, mert coldsnapon kívül max a blade tauntja ami még szóba jöhet frost részről
-
Evildep
tag
gyors kérdésem lenne...meghívtam eddig 3 barátot és kaptam a promo grindert és minden 3. barát után kapok grindert vagy csak az első 3 barát után?
-
Murder3
addikt
Aki lemaradt a legújabb videóról azoknak
Itt
jó kis meccs volt, hogy tetszik?
-
Murder3
addikt
válasz
gergomester
üzenetére
ha sok buff van rajta fagyi....
ezzel kb ő kidobott ey csomó powert a semmibe.
aztán lyrishek vagy bármelyik s counter kivégzi.
de bp-k miatt eleve nagy előnybe vagy és ő csak kidobálja a powert a buffra ha jól csinálod, mert olcsóbban tudod védeni és javítani az épületeid. -
Murder3
addikt
nem gyengébb pl amii ritual elég erős global bp.
drake se rossz.nem gyengébb t3-on mert van még egy rakás 2 frost orbos lap t3-on ami splash deckbe nem de puréba pl beférne.
pure shedó pl gyengébb mert ott semmi értelmes + nicns ami van az meg egyszerűen gynge és használhatatlan a legtöbb esetbe.
illetve a super splashy lapok túl erősek.
de hát t3-ra őszintén frost mellé mind1 mi van.
pl 1 stone warrior is elég.
de 1 tremor is.
annyira erős a frost, h t2-n nagyon könnyen bealáz bármit. -
Cr4Zy
tag
válasz
alpihun
üzenetére
Igen, lyrish, vagy a t3-as sárkány. Mind a kettő jó ellenük, persze spelles támogatás nélkül ugyanannyi powerből valószínűleg nem jössz ki. Egy fagyi és egy home soil, ebben a formában a lyrishok nagyon ütősek tudnak lenni. Persze hozzá kell tenni, hogy a northland drake-et nehezebb is counterelni, mint a lyrishokat (mert XL és repül), de ez már mindenképpen a te egyéni stílusodtól függ, melyiket hozod e kettő közül. De mint írtuk, pure frost paklival már gyakorlatilag az is hiba, ha t3-ra mész, mert ott gyengébb a többi színnél. Itt csak ki kell használnod, hogy 250 powerrel többed van, ha okosan használod ki, akkor meg tudod fogni a meccset sokszor még vesztett helyzetből is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pedig az itt összegyűlt közösséggel, akik mi itt dumálgatunk, nagyon jókat lehetne játszani. Ha dinamikusan fejlődne a játék marha jó lenne... de csak lenne... így elég uncsi...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)