Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
Below you will find the instructions for downloading and installing tomorrow's BattleForge Patch! It would be wise to refrain from updating until the BattleForge maintenance is under way as if you update prior to the servers being patched, the updater will simply redownload the current build of the game, rather than the one being released tomorrow.
servers? overlord kap egy társat?

(#18997) pachito ha nem csak a legrégebbi 200 tételt jelenítené meg akkor jó pár 100al ^^
nox troopert is manipulálják, 2200ért megy az összes amit megjelenít ahban.
most hogy a legtöbb országban olcsó a bfp sztem egyre több ilyen lesz, hogy beállítják egy lap árát többszörösére annak mint amit ér.a vicces az hogy ezt simán kilehetne védeni, azzal ha a legalacsonyabb árú lapokat listázná ki a legrégebbi helyett.
-
pachito
őstag
Nem probléma, sőt, köszönöm a helyesbítést.
Jólvan, Nox carrier, nem egy nagy lap, én is 6x meggondolnám, mielőtt veszek egyet is

Rá is férne egy nagy buff.Wrathgazert is sajnálom, poén egy lap csak useless.
Azt is olyan könnyen helyre lehetne pofozni, csökkentett hp + cc immunitás disintegrate alatt. Bum, újra használható lap. Istentelenül lusta bagázs...edit,
ah-ban is normálisan megjelenítene minden találatot Onset barát most szegényebb lenne pár száz bfp-vel az fix

-
OnSeT
őstag

-
OnSeT
őstag
válasz
pachito
üzenetére
pontosítom ha nem gond ˇˇ
elég nagy könnyítés a tokenvásárlás a németeknek
bevásárlással én már megjártam egyszer, nox carrier volt akkor sneack peack deckbe ( akkor is vagy 3-4 hónapot volt kint az a deck), vettem vagy 60 carriert 15-20 bfp között aztán vagy egy évet állt bent bfpm annyi volt piacon. ( hiába UR lap)
igaz 40+ért vitték dbját, az utolsókat már 60 körül

ice ageből most vettem párat, abból tuti nem lesz sok a piacon, aztán ha más nem megy a deckbe

(#18994) Zotya21 mikor gyorsba kellett token én is shippel lámultam össze.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pachito
őstag
-
pachito
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
Pontosan így látom énis, ne az legyen már 24/7-ben, hogy ki tud több wheel-t meg spirit shipet megidézni...nem hiszem el, hogy ezt bárki élvezi...ha meg kell a charge, tessék megdolgozni érte...épp elég nagy könnyítés a tokenvásárlás. Így is könnyű az rPVE nem kellenek még ezek az IWIN lapok.
-
OnSeT
őstag
válasz
Zotya21
üzenetére
talán azért hogy ne legyen dögunalom az rpve... most csak a wog stack és ship spam megy.
corsair buff tuti nem lesz holnap.
6 lap van kiirva: ice age, thunderstorm, voidstorm, construct, forest's vim, wheel of gifts.
sztetek érdemes bevásárolni a buff esélyes kártyákból?

-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Ha egy zöld orbos lesz félő, hogy mindenki más használni fogja by soulshatter.
Egy normális buff és 2 zöld orb követelmény kéne neki. -
Gyuri27
félisten
Én a thunderre leszek kiváncsi. Ez már a 3-ik watch szereplése vagy egy éve alakitják már. Remélem pure nature lesz és akkora op mint a void.

-
Volgafan
senior tag
válasz
LostKnight
üzenetére
Allitolag pl a wheelt is nerfelik..
-
Volgafan
senior tag
Sztetekj austriaba lehet venni tokent?ha valakit erdekel,tudok ausztrian keresztul venni bfpontot..
-
pachito
őstag
Gyerekek, feketén-fehéren le van írva, hogy a holnapi maintence-ig az égvilágon semmit nem csinál a patch a régi file-ok letöltésén kívül...

-
ÖregGondar
csendes tag
Semmi sincs , semmi kártya módosítás stb . semmi nincs
-
ÖregGondar
csendes tag
No , én kipróbálom megy-e vagy nem -e azt elmondom mi történt
-
Darkzbane
tag
Hát a promo dancer elég kelendő

-
Volgafan
senior tag
Dark:ment 2 privi!!!!
-
törölt tag
Tölthető a holnapi izé.. updater.
[link] -
törölt tag
válasz
ÖregGondar
üzenetére
Ha letiltod akkor is látszik mit ír?
-
ÖregGondar
csendes tag
Van itt egy emberke ... Elég furcsa , szerintem valami baja van trade chatet tele írja egy ExodorJk nevű emberke hogy :ALL YOUR BASE BELONG TO US ! és egy csomó helyet elfoglal
Nem lehet valahogy megállítani ? -
ricshard444
veterán
válasz
phanzetomox
üzenetére
Most,hogy mondod benéztem, hiába...kijöttem a bf-ből, ruse-al tolom multiban mostanság
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
phanzetomox
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Lol azt meg hogy, promot elvileg nem ad a booster !
akkor az bug volt szerintem, vagy benézted 
Amúgy viridya promo az elég drága, most nem vagyok bf előtt de tuti nem 300, olyan 1500 körül van. 300 akkor volt amikor még működött a barát meghívós rendszer. -
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
azért megnézném a láma voidstorm nélkül is
-
ricshard444
veterán
válasz
phanzetomox
üzenetére
Akkor promo...,nekem mind1,tudod mire gondoltam
Amikor még néha játszottam( nyáron ) akkor 1500 1800ért mentek
-
phanzetomox
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Mért a viridyanak van nem legendary fajtája is ?

Szerk: nem fog felmenni az ára, max ha szerencséd van és nincs 1 se az ah-ban ,akkor eltudod passzolni (ha valaki megveszi )
-
ricshard444
veterán
Dobott egy Viridyat a booster méghozzá legendary fajtából egyből megörültem ,hogy lesz min 1500m azt nézem...300t ér, de megtartom azt ha felmegy az ára elpasszolom
-
LoLHunCsirke
tag
elendil&dekka elleni 2v2: [link]
már vagy 3 hetes meccs, de csak most éreztem magamban elég erőt és szépséget ahhoz hogy feltöltsem
-
HyuZ
csendes tag
Nemrég adtam el:
Core Dredge (B) x2 = 1200/db
Rageflame (R) = 1500
Dreadnought = 600Meg a többi apróság!
Asszem Bosstert nyitni megéri!
-
LostKnight
csendes tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Várjál nincs még vége, most adtam el egy deepcoilt 1400 ér
azt is ma nyittam, ja és most nyitottam MO-t 1 van belőle AH ba 1255 ér még gondolkozok hogy mennyiér adjam el 
-
ricshard444
veterán
válasz
LostKnight
üzenetére
Najólvanám....

-
LostKnight
csendes tag
A nap vicce: eladtam egy Incredible Mo-t 1000 ér
nem volt fent egyse gondoltam fellököm és már jött is a levél 
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Gondolom, elerted a daily spending limit felso hatarat (17.000 bfp). Ezek utan pontosan 1 napig nem tudsz tobb pontot hozzaadni ahhoz az accodhoz, sem pedig atutalni, bidelni, eladni, semmit, semmilyen modon sem.
(nyugodtan javitsatok, ha hulyeseget mondok)
-
phanzetomox
őstag
Nektek mennyire bugos a játék mostanában ? Nekem nagyon. Most egy olyat csinált hogy eladtam egy csomó lapot ah-ban, és ugyebár nem szoktam megnyitni a leveleket amiket kapok a bfp-vel, szimplán törlöm mindet és automatikusan beteszi a pontokat/kártyákat. Hát most kb. 4000 bfp nem került be a pontjaim közé törlés után, ki logoltam aztán vissza és még mindig semmi

-
Evildep
tag
válasz
LostKnight
üzenetére
semmit

-
LostKnight
csendes tag
Evildep sikerült valamit megszerezned a kis játtékom során?

-
ÖregGondar
csendes tag
Valakinek van eladóba Thunder wagonja ? Piros affosa ( siegése ) , mert akkor én szeretném megvenni ( jól van meg kártyákat cserélni rá )
-
pachito
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni... de NEM FOGOD.

-
ricshard444
veterán
válasz
LostKnight
üzenetére
Majd veszek 3t,még annyi pontom van, hátha bemákolom

-
LostKnight
csendes tag
válasz
ricshard444
üzenetére
igen

-
ricshard444
veterán
válasz
LostKnight
üzenetére
Ez milyen Booster? Renegade?
-
LostKnight
csendes tag
KB. 10 perc telt el és mit nyitok na mit?

-
gergomester
tag
válasz
LostKnight
üzenetére
Kapdbeee

én meg szinte semmit nm kerestem a sok nyitogatással
komolyan mondom h nm tom h csináljátok
-
ÖregGondar
csendes tag
Már megint segítség kellene ... Egy jókis pure fire és egy pure frost decket szeretnék összedobni meg egy fire/frost PvP decket ( a többi PvE )
-
LostKnight
csendes tag
Katt a linkre jókis boostert nyitottam nyehehehe

[link] -
ÖregGondar
csendes tag
Van pár cuccom eladnivaló .. lehet valakit érdekelne : Dryad ( g ) , Gladiatrix ( p ) , Parasite Swarm , Rogan Kayle ( rendes )
-
pachito
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Tortugun meg kek gravi? Siman jo.
Viszont ne ulj rajtuk tul sokaig, mert rendesen esik mindennek az ara, ahogy az ah most kinez...
-
ÖregGondar
csendes tag
Szeretném megkérdezni , van-e valakinek firedancere , normális eladóba , ha igen kérlek írj nekem
-
pachito
őstag
En most nyitottam 10 renegadet, 9.ben zold elder, tobbi innentol kezdve ajandek volt
Lehetseges, hogy maradok a renegadenel, igaz, hogy a twilightban sok a jo uncommon es rare, de ur szinten a renegade a legjobb, foleg most, hogy pl a disenchant lila meg a tobbi gyengebb aff ara is felment, igy tokmindegy melyiket nyitod. -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
csere-bere
értéktelen lapokat-értéktelenekre?
rare -
Murder3
addikt
válasz
Zotya21
üzenetére
komolyan már kínomba csak boosterekre megyek mert semmi más örömöm nincs ebbe a gémbe.
néha megjön a kedvem játszani de aztán elég hamar elmegy.különben 2900 bfp-t költöttem tegnap el boosterekre.
2 lila satanael,stronghold,fathom,aura,nightguard amik értek valamit..ebből eladogattam stronghold,aura és vettem még 3 boostert azokba semmi jó.még megpróbálom eladni az pár értékesebb lapot az úgy 1.5-2k bfp körül mehetne el ha összejön a dolog.
amúgy ilyen bfp ár mellett sztem baromság nem odabaszni a lecsónak. -
Zotya21
senior tag
-
Darkzbane
tag
válasz
Zotya21
üzenetére
Amíg így fel van borulva a piac kb ez a legjobb módja gyors meggazdagodásnak. Kereskedni igen nehéz az új árak mellett ha nincs készleten sok lapod vagy nincs nagy szerencséd (pl eladtam Spikerootot 400 bfp ért tegnap) . Bár abban tényleg egyetértek h függőséget okoz a nyitogatása....
-
Darkzbane
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Statisztika szempontból mi ketten lostyval elvertük tegnap az összes bfpt kézből boosterre(sztem 50 darab simán fejenként). Nekem esett az értékesebbek közül 4 Harvy,1 Wheel,2 Deepcoil,1 Overlord,3 Sunderer amire emlékszem és +9k profitot hozott 2 nap alatt a booster.
-
phanzetomox
őstag
Ez a booster kajak vicc, persze szerencse kérdése is meg minden, de azért statisztika is van benne, és nem hiszem el hogy most nyitottam 16 boostert abból a legdrágább lap a 2 timeshifter spirit volt (ér kemény 170-t)
Ez kb már az 50. booster amit nyitottam két nap alatt, és eddig 1 wheel egy jugger meg egy dreadcharger volt ami ér is valamit. -
Zotya21
senior tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
hát a sima sztem miliószor szebb

nem az a nigger izé
ha pure fire lennék biztos inkább 4 sima mint egy promo még ha drágábban is jönne ki mert ugye eddig drágább volt

-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Ugye ugye...

-
Darkzbane
tag
Mai 3 ik harvym lostnak már hihetelten volt így a bizonyíték : D

-
pachito
őstag
válasz
Darkzbane
üzenetére
Szerintem felesleges, elobb-utobb ugy is kiterjesztik mas orszagokra is az akciot, nem lehet mindent 1 nap alatt.
Egyebkent pedig az arak mar kezdenek visszaallni ah-ban, kiveve a nagy lapokat. Azok is vissza fognak, de van par kemenyfeju akik mindenkepp sokat akarnak keresni ezen az 1 napos zurzavaron.
Promo teren viszont nem vagyok ilyen biztos a dolgokban, lehetseges, hogy orokre eltuntek a 8k-s harvesterek?
-
Darkzbane
tag
Petíció hogy mindenhol egységes legyen a bfp ára. Link
-
Predatorkill
tag
Eladtam a promo danceremet 3500ért amit még nagyon rég 1100 ért vettem ^^ jó kereset?
ha lemegy az ára 2000 köré akk veszek egy másikat, ha rövid időn belül nem, akk 2-3 sima dancert veszek 
-
Sn[4k3]
senior tag
Olvasgatok itt és lenne egy kérdésem: lehet lapokhoz jutni soppingolás nélkül is?
és még egy: az egyik társamnak pont ugyanolyan egységei voltak, mint nekem (többségében), de ciánkék színűek voltak, ezt valami booster okozta? Miféle előnyt ad ez?
-
pachito
őstag
En inkabb azt tanacsolnam, hogy mindenki lehetosegekhez merten szerezzen be legalabb 1-2 500-as bandit decket; van egy olyan erzesem, hogy az uj peccsel bizony el fog tunni es a soulhunter ara majd az eget fogja verdesni.
-
Murder3
addikt
én emg úgy döntöttem már csak arra megyek

most az összes pontom belevásároltam,,nem sok jó, de msot próbálom kihasználni az alkalmat és eladni pár értékes lapot.
aztán azt is boosterbe ölöm és így tovább.... -
Darkzbane
tag
Az érdekes mert én ma 2 Harvyt nyitottam
-
pachito
őstag
Egyebkent egesz biztosra veszem, hogy nem fogjak novelni a booster arat, megoldottak maskeppen...30-40 booster nyitasa utan a legdragabb lap a dreadcharger volt. 100%-ig BIZTOS vagyok abban, hogy valamit maceraltak a nagyobb erteku lapok drop rate-jevel, ekkora balszerencseje nem lehet senkinek. Ebben tobben megerositettek forumon/chaten, majd megvarom a hivatalos hozzaszolast is.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
A rowdy eddig is 5k bfp volt.

Akkor most megnézem mi van. Eladok néhány lapot (csak nincs mit).
-
ÖregGondar
csendes tag
Az a Mana wing , igen ... És valakinek Shaman-ja ? Vagy egyebe ?
-
phanzetomox
őstag
válasz
ÖregGondar
üzenetére
Mana wing ? vagy nemtom mire gondolsz, ha arra azom van, majd adok holnap (most nem mert megyek el )
Szerk: Shamanom is van azt is adok holnap
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- 9. generációs Gamer félkonfig, Asrock B365, i5-9400, 16GB, 256GB
- HP EliteDesk 800 G3 TWR i5-7500, 8GB, 256GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Lenne védelem Jugger ellen, Grigori ellen... stb. És nem lenne op, mert épületet nem tud támadni. Maradna pure sadó és lenne egy T3 pure sadónak ami király lap

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
én sose vennék shipet utálom őket mnidigis asbone pyro a király 

Nem lehet valahogy megállítani ?