Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Megy pm.

-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Gyere diozni.

Ott is van AH, s jobban pörög mint bf-es. ^^ -
Cr4Zy
tag
Pár német játékos összedobott egy, a replayek feltöltésére szánt új oldalt, a thesickaleon által üzemeltetett battleforge.gr helyett. A címe: www.replayforge.de. Kellemes időtöltést ezen az oldalon is!
-
zoli.22
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Rendben, meg is jött, köszi szépen. Odaígértem valakinek, így szükségem volt már rá.
-
zoli.22
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Szia, phanzetomox. Már vagy egy hete te kértél tőlem valamit 1 napra, de ha nem tévedek a visszajuttatása még nem sikerült. Ha éppen ráérsz, akkor légyszi tedd meg, mert szükség van rá. Előre is köszi.
-
Vekerur
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Én viszont töröltem már.
(bár nem tiltottam)
De és akk, hogy szóljak neki, most mégis?
Más kérdés, van az a könyv, amiben a szövegek vannak, enenk van valahol valami fordítása?
-
phanzetomox
őstag
-
Vekerur
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Én úgy fordítanám szabadosan, hogy felesküdt tüzér, de...
Más:
Miért vannak hatalmas iq harcosok a játékban? Főleg, hogy msot egy magyarnál...
Tegnap összeismerkedtem egy arcal, és megkért, hogy segítsek paklit építeni neki. Mondom persze, szeretek, meg szerintem tudok is. Elkezdtük, de el kellett mennie, de én utána befejeztem a két paklit, de ez mind1 igazából. Ma írok rá, sose válaszol, mondom nem értem, küldök neki egy mailt. Erre azt kapom, hogy nem küldhetek üzit neki, mert letiltott. Miért is??? -
Vekerur
tag
Egy viszonylag értelmetlen dolog érdekelne engem.
A Firesworn nevű egységet, hogyan lehetne magyarra fordítani, értelmesen?
-
mikloska007
csendes tag
Sziasztok ismét

Szóval ott tartok hogy cakli-pakli befejezem a gamet ezért nagyon jutányos áron eladom az accomat a benne lévö lappokkal bf ponttal és stb.......
Aki ismer a játékban az tudja hogy promo lapok is vannak a tulajdonomban de persze mondhatnám vagy irhatnám azt is hogy full meg van szinte minden.
Tudom ez nem vág ide és sajnálom is hogy itt hirdetgetek de ugy felidegesitett a játék hogy nálam vége lesz.
Ha érdekel valakit 06 30 8240 331 es telon eltud érni és nagyon baráti áron adom el. -
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Höhö,most nézem,mióta win7em van,azzal nem bugol az xfire-bf combó 1500 órát toltam...ez sztem bő fél-háromnegyed év termése..
-
phanzetomox
őstag
válasz
mikibm2
üzenetére
Nem írtam le, egy istenkirály játék , minden oldalát szeretem, szerintem már bőven megvolt egy 2000 ezernyi lejátszott órám a gamebe
A kezdetektől játszottam vele, volt egy éves kihagyásom mert nem volt gépem de aztán megint visszajöttem. Viszont mostanra már tényleg meguntam. Mondtam hogy még visszanézek, de mivel már nem lesz semmi őj a game-ben csodákat nem várok tőle, ilyen 1-2 hónapra ha visszajövök majd játszani egyszer-egyszer de többre úgyse, mert hamar megunom már. -
mikibm2
csendes tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
szerintem ne írd le ilyen hamar,lehet nincs időd játszani stb...én nem játszottam már 1 hónapja,de 3 nap és fenn lesszek,alig várom.csak van 1 oldala amit szeretsz?
-
phanzetomox
őstag
Úgy érzem ha nem adták volna ki az amii-t több játékos maradt volna. Hisz amíg volt remény, addig többen tolták, mint most hogy már nincs remény, semmi új nem lesz.
Kár, szerintem nagyon nagy game volt, ennél jóval többet ki lehetett volna hozni belőle. -
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Köszi, a Brannoc pont az ilyen esetekre van bent, mikor az ellenfélről tudom, hogy a cultist mastert (pl. shadow mage-el, roottal, esetleg nastyvel) meg az ashbonet (pl. cultist masterrel, silverwinddel) elég könnyedén meg tudja fogni. Mert a brannoc a képessége + lifeweaving-heal miatt mondjuk úgy, hogy lyrish knightokkal és giant slayerekkel is ölhetetlen. A mauler meg tényleg jó lenne, de akkor már inkább amii phantomot használnék, csak hát nincs hely a pakliban. A brannoc miatt is egy szinte kötelező lapot dobtam ki a paklimból: a burrowert...
(#21680) Volgafan: Tudok róla, viszont még így is tudja tartani a patriarch rangot (ha meglesed, akkor láthatod, hogy 90% experience + 10% bónusz mellett legend még most is), szóval nem éppen egy kezdőről van szó! Amúgy meg a meccs előtt nem voltam biztos abban, hogy Obesity-e az, vagy más, de a "t1-csata" közben rájöttem, hogy nem ő, hanem egy gyengébb játékos, mert ott nagyon kikaptam volna amiatt, hogy csak 1 forsakent idéztem le. De Obesityhez visszatérve, amint láthattad pár napja a replayt, őt is elvertem rankeden. Az már más kérdés, hogy bandit paklival játszott.
-
ricshard444
veterán
válasz
phanzetomox
üzenetére
Arról nemis beszélve,hogy (feltehetően) a Dio miatt kivan halva a PVP rész is,és csak arany rang felett kapok ellenfelet már 2 napja
Am igen ez a kieg semmi változást nemhozott sajnos 
-
phanzetomox
őstag
Hát gyerekek én sztem lassan abbahagyom, dög unalom a game, meg időm sincs rá
Majd persze még felnézek a későbbiekben 
-
mikloska007
csendes tag
sziasztok

Ha valakit érdekelne Bf pont akkor nyugodtan keressen meg, mert ismét el fogok adni.
Ha a játékos társakat fórumozó társaimat meg kérdezitek sokaknak adtam már el és maximálisan be is tartok mindent.
Keressetek meg akár a játékban is. mikloska
Üdv mindenkinek
UI : azért mert nem írok a fórumban nem jelenti azt hogy nem olvasom
-
Cr4Zy
tag
Ma éjjel valami InYaa nevű noname gyereket vertem el 1v1-ben, s ezzel a 12. helyre ugrottam.
A meccs elég fordulatos volt (ő bukott először egy wellt, aztán én egy orbot, majd ő egy teljes kezdőt míg én megint egy orbot). A lényeg az, hogy 647 élő jött még most is érte, ami mondhatni elég magas, ahhoz képest hogy 4 percig kerestem ellenfelet.
A replayt itt tölthetitek le.
Az eredménytől függetlenül még mindig utálok pure shadow ellen játszani...U.i.:sry, tudom h triplapost, de 10 óra alatt nem szólt hozzá senki...
-
Cr4Zy
tag
válasz
babatag
üzenetére
A játékidőt akkor is rögzíti, ha nem jelölöd be a speedrun funkciót. Az egyetlen különbség az, hogy a speedrun gomb benyomásával másoknak tudsz jelezni, hogy bizony időre akarsz menni. Emellett csak expertnél van lényegi funkciója, mivel a ranglistában a magasabb nehézségi fokozatú meccsek előrébb állnak a ranglistán, mint a kisebb nehézségi fokúak, ami miatt advanced-on a hónap első 3 napjában talán lehetsz első, de utána garantáltan át fogja venni a helyet egy másik csoport/személy, mert megcsinálta experten az adott pályát.
-
babatag
csendes tag
Sziasztok!
Van egy jó ajánlatom, főleg kezdőknek!
Van egy játék Steamen, ami ingyenesen letölthető és játszható. A neve: Super MNC.
Unreal Tournament és Team Fortress 2 keveréke. Játszani kell meccseket, kapsz aranyat, meg minden 4-5 lvl után 1-1 ingyen cuccot. Nos. Engem érdekelnének a goldért kapható cuccok. Körülbelül 1 nyertes meccs alatt 100-200 aranyat lehet szerezni, ami körülbelül negyed óra. A Locker Room opcióban lehet venni a felszereléseket. Karaktereket is lehet venni, de az nem cserélhető.Én úgy gondoltam, hogy a goldos itemekért adok nektek battleforge pontot. 10arany/1 pont. Tehát ha vesztek egy 100aranyas itemet, akkor adok érte 10 pontot. 2-3 óra alatt 100-150 battleforge pontot tudtok akár keresni. Én most ezzel játszok, a BF-et hanyagolom.
Szóval akit érdekel, és szeretne pontot szerezni pluszban, az vegyen fel Steamre: pancser118
Bármilyen kérdésed van, segítek!
-
Vekerur
tag
Valaki elmagyarátná a speedrun opció mit is takar pontosan?
Meg van itt olyan akinek délelőtt és kora délután lenne kedve random mapozni vagy pve pályákat tolni? Nincs kivel gémeljek...
-
Vekerur
tag
Lord Cyriannal lehet kereskedni?
-
Zedroxine
tag
Lehet parasztnak tűnök, de akinek van fölös lapja, és meg szeretne tőle válni, azt szívesen veszem. Ha esetleg van valaki aki küldene 1 pár lapot, (főleg pvp-re), mindegy milyet, majd ezután próbálok értelmes paklit összedobni.
Szóval, ha lenne valaki olyan kedves akkor azt az aláírásban látható nick-re küldheti.
Köszönöm előre is.Jah és még nem igazán kaptam választ arra hogy a 3éves promócióra (Deepfang, /Brannoc/ meg Soulhunter) azt autómatikusan jár-e, vagy be kellett volna lépnem egy bizonyos intervallumon belül?
-
Rankerz
senior tag
Na én most rakom felfele a d3 mat aki akar jelölhet^^
Battletag: Rankerz#2601
-
Gyuri27
félisten
válasz
ricshard444
üzenetére
Ha nyomsz repet. Láthatjuk mi jó és mi nem.
-
ricshard444
veterán
Nemlényeg,megint elbuktam mindent,délután 8t nyertem és 1t buktam most este egymás után 6x kikaptam
Kár,hogy mindig ezvan 
-
ricshard444
veterán
Melyik lenne jobb PVP-re: Stone shards vagy Ghostspears? Eddig Stone shards-t használtam,de eszembejutott,hogy van ez a lap...

Végre felküzdöttem magam ezzel az új deck-el Fiend szintig,innen márcsak felfele szeretnék haladni. -
zoli.22
tag
Kiegészítés:
-a teljes acc értéke olyan 105k bfp
-És a játékban HZoli a nevem
-
zoli.22
tag
-
Cr4Zy
tag
Nah megszereztem CasualMode-nak a 7. vereségét. Pure nature-rel játszik, s valakinek a kis accountja. 85-7-es statja van. A replay itt található. Nem egy nagy szám, konkrétan instant t2-vel szarrá vertem, mert ekkora pályán torony nélkül esélyem sincs a nature ellen t1-en. Viszont azért fontos számomra ez a meccs, mert ezzel a meccsel újra Patriarch lettem, de ezúttal már lámulás nélkül!

-
Volgafan
senior tag
a 2 bro....
-
Vekerur
tag
Valahol le van már írva az amiii lapok upgrade-jeinek helye?
-
Volgafan
senior tag
Szesztek:kellene nekem olyan emberke,akinek van regje bfcards.info-ra..kk
-
babatag
csendes tag
válasz
Vekerur
üzenetére
Hát akkor nem tudom. Max írj a supportnak, hogy mi lehet a gond, magyarul nyugodtan írhatsz nekik. Paypal-on kívül más tanácsom nincs....max annyi, hogy keresd meg Phanzetomox fórumozó társunkat, hátha ad el ő is pontot jelenleg. Vele tuti jobban jársz mint az ea-val és megbízható

-
phanzetomox
őstag
válasz
Zedroxine
üzenetére
Kb semmi értelme. Azért kapsz pontot ha letöltesz különböző hülye programokat amiket reklámoznak (ilyen böngésző bővitmény meg hasonlók) ezért ilyen 3-17 pont között.
Illetve vannak olyan progik meg nyerményjátékok amiken ha részt veszel vagy letöltöd akkor olyan 30 250 pont között kapsz, csak hogy ezek közül jó pár sms-ben fizetős, és drágább mintha simán vennél bfp pontokat. -
Zedroxine
tag
Most nézem hogy van már olyan is hogy Earn BF points nem csak buy. Valaki próbálta már? és ha igen hogy működik?
-
OnSeT
őstag
-
babatag
csendes tag
válasz
ginkotsu
üzenetére
Ajánlok egy jobb megoldást
Készíts paypal accot. És oda told fel bankkártyáról a pénzed. Igaz 400Ft-ot levesz az aktiválásért, de akkor 100% hogy tudsz venni pontot.Szerintem az lehet a gond, hogy magyar valutát tartalmaz a számlád és az EA eurót v dollárt kér, attól függ, melyik régióba vagy logolva. Sokan a dollárt ajánlják, mert az Euró-Dollár különbséggel megspórolhatsz pár forintocskát.
-
ginkotsu
csendes tag
Valaki segítene??!!Battleforge pontot szeretnék venni a játék honlapjáról bankkártyával,de a végén hibakódot ír ki!!Mi lehet a probléma???
-
Vekerur
tag
Gondolom ha kapok egy levelet, hogy hack hazsnálatán értek (ami nem is igaz). S ha nem küldöm ela jelszavamat, emailemet stb. akkor bannolnak, akkor hagyjam a fenébe mert valaki így akar akkot szerezni?

-
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Ha lagg van, akkor legalább 10 másodperces, sima késés már nagyon ritka, illetve fél másodpercesnél nem hosszabb. Ennek eredménye, hogy tegnap streetkingset, ma obesityt vertem rankeden. Előbbitől 926 élőt kaptam ezen meccs után, a másiktól 930-at, mely itt tekinthető meg. Obesity még végső kétségbeesésében még rám is falazott, de addigra már eldőlt a meccs.

(#21626) Vekerur: hát nemtom, attól függ, milyen egységek ellen szeretnéd használni. Ha medium egységek ellen, akkor talán commandos, ha small egységek ellen, akkor darkelf, ha meg bármi más, akkoris én mondjuk a darkelfet preferálom. De ez egyéni dolog. Főleg úgy, hogy bandit paklival nem is szoktam játszani még pve-t sem...
-
Vekerur
tag
PVE-ben, falra rakva mit gondoltok mi a jobb, Darkelf Assassin vagy kék Commandos?
-
Gyuri27
félisten
Gyerekek laggolunk még? Érdemes pvp-ni?
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Tévedsz, ezúttal phanzénak van igaza. A 3-éves évfordulóra adott kártyák osztogatását valamikor abbahagyták (amúgy meg csak akkor küldte ki a rendszer a kártyákat, amikor beléptél, mert az nagyon nyűgös lett volna, hogy több tízezer embernek egyszerre küldjenek egy ugyanolyan tartalmú mailt, amiben kártya is van). Pontos dátumot így fejből nem tudok mondani, de ha nagyon szeretnéd, megkereshetem a hivatalos fórumon TBO írását erről.
-
Zedroxine
tag
Üdv, elég sokáig abbahagytam a játékot, látom közben áradtak az amii lapok és volt egy 3éves akció is amiért ugye kaptunk deepfang-ot és soulhuntert. Az lehet hogy én ezt nem kaptam meg? vagy a drága haverom lenyúlta a kártyákat?
-
Cr4Zy
tag
-
Vekerur
tag
A the incredible mo épületnek van az képessége ami 20%-al csökkenti az egységek sérüléseit, s van ez a képesség wheel of gifts épületnek, a két képesség összeadódik? Tehét ha mindkettőt aktiválom a lényeim 40%-al kevesebbet fognak sebződni?
-
andris871
csendes tag
valaki tud adni fire nature 1vs1 pvp gameplay videót hogy tanuljam a deckem?
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
yap......

helyesbítek:minden egység üthető... -
Volgafan
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Nem azt mondtam,hogy a dio körül forog a vilkág...csak tudják ők is,hogy bfnek befellegzett...semi időt,sem pénzt nem fordítanak rá,hogy feltámasszák...és a dio fogja megadni a kegyelem döfést..még "amiival" kiszedtek pár eurot,és annyi....szted miért 1 szeró van?szted miért nincs semmi előrehaladás?Mert olyan pöcsségek,mint a fifa,stb hozza a pénzt bf nem....azokon meg ugye nem sok mindent kell módosítani és lehet évről-évre újjat kihozni....megnézed szted 2006 óta ugyanaz a motor hajtja az összes fifa,nhl,nba,stb-t...kicsit csinosítanak rajta,átírják az igazolásokat,annyi...ott sincs semmi újjítás...
SmokeGyuri:tudjuk ballanc:nerfeljék az összes lapot a naturen kívűl,azt meg buffolják

ha már ballance?treespirit nem op véletlen?Azthiszem ezzel meleg pitébe tenyereltem

-
kovsol
titán
válasz
phanzetomox
üzenetére
"A lényeg ott van hogy a dio3 hozza a pénzt, a battleforge meg nem. Akkor mért foglalkozna az Ea a battleforge-al ?"
Ez kb úgy hangzik, miért foglalkozna vele, hisz ott a másik ami hozza a pénzt neki.
-
phanzetomox
őstag
válasz
kovsol
üzenetére
Nem értem , hol mondtam hogy az Ea-nak hozza ?
Szerintem valamit igen félreértettél.A dio3-al azért éri meg foglalkozni mert az kasszasiker lesz, a battleforge meg egy játék ami szép lassan a feledésbe megy, de legalábbis pénzt már nem nagyon hoz. Az Ea is inkább olyanba fektet ami pénzt hoz mint a diablo3, de nem a diablo3-ba remélem ez igy már visszajött.

-
kovsol
titán
válasz
phanzetomox
üzenetére
Csak a diablo3 nem az EA nak hozza a pénzt
ME3 is igen hamar budget kategóriára süllyed. Szerintem most a konzol piacból próbálnak inkább megélni. -
ricshard444
veterán
-
Gyuri27
félisten
válasz
ricshard444
üzenetére
MIért? Ballance hiánya. Új mapok hiánya stb-stb. Ezért nem népszerü ez a játék. Mert az ea egy balfasz.
A bf3 is egy fos.
-
phanzetomox
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
A lényeg ott van hogy a dio3 hozza a pénzt, a battleforge meg nem. Akkor mért foglalkozna az Ea a battleforge-al ? Inkább valami másba fekteti a pénzt aminek van esélye arra hogy jó pénzt kaszálhassanak vele.
-
ricshard444
veterán
Akármilyen hihetetlen nem a Dio3 körül forog az élet srácok...,egyszerűen csak elvan hanyagolva a játék, de nem emiatt,miközük van egymáshoz amúgy...ez a stagnálás már hosszú idő óta folyik,és sajnos nem örvend nagy népszerűségnek a játék.Majd javítják idővel a szervert,de ne a Diablo legyen a téma ittis,mert 10ből 8 oldalon az a háttér meg mindenhol ez a téma, megmondom nektek őszintén korántsem ér 15k-t és mire fel ennyi hype a nevén kívül,csak egy tuningolt 2ik rész,nade hagyjuk már elegem van belőle...

Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- Autós topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Lightyear - befektetési app
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ford topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Am igen ez a kieg semmi változást nemhozott sajnos 
A
Kár,hogy mindig ezvan