Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Murder3

addikt

válasz Cr4Zy #20790 üzenetére

ja csak ugye az ilyen gyűjtögetős kártya játékok sajátja h van sok lehetőség amerre építheted a decked és a saját stílusod vidd amit kialakítasz, de itt csak az van h van x lap és ezeket kell counterezni.

Azért nem jutottam feljebb mert nem játszottam...ennyi ha én is folyamatosan játszok akkor már ott lennék a top 200-ba..sőt ha eleve lámulásra mentem volna akkor olyan deckel meg főleg.

jaj de véded a deveket..ahha várjunk csak csinálnak egy játékot amik kiadnak teljes áron mikrotranzakciós rendszerrel aztán hopp nem lehetett elég sikeres de konkrétan szartak az egész támogatásra..a játék pve-része meghalt már a kaidást kvöető pár hónapba megált a supportja..
    de továbbra is pofátlanság amit cisnáltak mert 2 éven át semmit nem csináltak..
    a játékot mai napig nem tudák kibalancolni, de láthatóan szarnak rá mint ahogy az updatekre is.
    Ezen mit változtatna ha top 20-ba lennék és úgy mondanám? :C

de te is láthatod elég benézni a játékba pl a lorajába ott is magasról le lett szarva a renegade kiadásig követte kb az is de aztán arra is szartak..olyan nehéz lenne pl új mapokat kiadniuk?
    aztán mikor az ilyen prewiew lapok kijöttek azok is össze-vissza eggyik semmire nem jó a másik full op...és h mióta is lenne amii vagy jönne vagy kéne jönnie?

volt egy jó játékötletük csak elég hamar kiderült, hogy megvalósítás pocsék volt.
    ezért lett bukta olyan hamar a játék...

"így lehetett vegyíteni a körökre osztott és a real-time stratégiai játékokat"

ez külön érdekel hogy jött ki..pl mi ezen a körökre osztott vegyítés?

"manuálisan is lehet babrálni vele, mely nagy felháborodásokat tud kelteni. Lásd: void-visszapörgetés)."
    ja ez is jó..valójában egy eggyértelműen unfair előnyszerzés ez a másikkal szembe..ennek a picit szerényebb változata a tierek kiegyensúlyozatlansága..

de nézzük meg ezt a void visszapörgetést..hol a hátránya?
    mert ok a visszapörgetéssel nem lenne baj, ha utánan nem tudnád egy 70poweres egységből újra 3-400 voidoakt visszapögetni instant..
    és ez pont a wellek szerepét ignorálja mert hiába van az ellen több well előnybe...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés