Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szajo
őstag
Mennyi BFPből lehet kihozni jó paklit RPVE Diff 9re kb? A mostanimmal ami majdnem csak alap, 5-6lap kivételével diff 6 a max és még az is kemény, diff5 öt könnyen nyerek vele persze 4v4 ről beszélek most, de diff5öt még nem buktam de diff 6ot meg szinte alig nyertem...
Szóval mennyi BFPből lehetne egy jót kihozni amivel tudok menni RPVE Diff9re? esetleg 7-8 is jó már csak több token jöjjön értitek mert diff5ön kicsit időigényesebb a farmolás!Esetleg valami konkrét paklit is ajánlhatnátok! Köszönöm előre is a válaszokat!
-
kovsol
titán
Régen dif9 rPvE 4 főst farmoltam mindig a pontokért, erre most volt olyan csapat akivel a dif6 -t is elbuktam
mi történt itt ? wheel of giftet is használt régen nagyon sok ember, most meg kb ha én nem viszek akkor nincs senkinek és rajtam kívül még nem találkoztam olyannal aki Batariel buffolós paklival ment, ezek már kimentek a divatból ? Vagy csak én fogok ki mindig szar csapatot? -
ÖregGondar
csendes tag
Valaki nem szeretne majd ( mikor lesz villany ) egyet-kettőt játszani velem ? Szívesen játszok bármit ( főleg BG-t
) No , ha valaki akarna velem játszani szóljon , míg van 23 percem ! -
mikibm
csendes tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
délutánonkét többet kellene fent legyél gamen mert ilyenkor 4 5 emberke is van aki swampot akar

-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
warchief előtt 800 eloval váltottam shadow nature shadow ra ( 3 épület+void, nagyon könnyen nyertem innentől a meccseket, főleg lost ellen, de hamar le is szoktam 1v1 rankedről ezután)
van 1 kék affos lost shadem( ennyi maradt), aki kéri dobjon IGNt ide és elküldöm neki ( lehetőleg aki mostanában kezdte vagy nincs sok bfpje) -
Volgafan
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Toltam eleget....fire rush?az lool...natureval,shadowwal(frostrol mar nem is beszelek) atomjaira szedem t1-en...juggert,mar anno leirtam,hogy kell megofni,persze meg orb elott,ne vard meg mig odaer, de tessek megegyszer:megfogod ensel,O ratolja a disenchantot,utana a fathom(mert igy irjak

kepessege es meg van fogva...es 2 fathom darabjaira szedi....az akaratod ugy gondoltam,hogy akar te mesz instant t2re es doval mesz...erre O is fel fog menni t2re,hozza a draket,doval behatralsz es hozod a parasitet...kesobb O lesz pont hatranyba,mert mig O majd wellt vesz,Te somot..Onset : nem kapnad be?

Sajna Dark totalisan felszamolta....Csirke:remelem talalkozunk meg!!!!! -
OnSeT
őstag
válasz
Darkzbane
üzenetére
No, mi történt, tegnap még mappackot töltesz ma meg lelépsz?
(#19686) LoLHunCsirke aszittem csak félrebeszélsz ingame
Lassan már nem marad 2v2 társam.

Gyuribá is inkább ellődözi az alaplapjait BF helyett. ^^
Azért remélem nem számoltátok fel teljesen az accotokat. Már én is hibernáltam magam párszor, viszont mégis csak jó ha nem a 0-ról kell kezdeni ha az ember ismét kedvet kap a gémhez.

-
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Sajnálom. Nem maradt egy treesipirit fölösbe?

Végig pure naturéval toltad?Bestia mekkora egy láma.

-
Szajo
őstag
A promo lapok miből jobbak a simánál? (Csak mert, hogy ilyen sokat érnek)
-
mikibm
csendes tag
ujjra bővült a promo gyüjteményem:
tegnap: Mo+Firedancer=10k!!!!
ma:swamp drake=18k+juggernout(normál)-ezt HYUZ segítségével !!
-
ricshard444
veterán
Pvpztem 2t, mind a 2x ugyanazt az ellenfelet kaptam, és lerusholt...nomad rush + erruption orrba szájba

-
Gyuri27
félisten
-
Richie1984
tag
válasz
Richie1984
üzenetére
Bocsánat elfelejtettem leírni. Általában napközbe játszom ha van időm épp, de legfőképp éjszaka 21.00- 2.00 között.
-
kovsol
titán
válasz
ricshard444
üzenetére
nálam megy
-
Volgafan
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Addig mittom én ,mondjuk sims??

Várni kell,nem tudsz jobbat -
ricshard444
veterán
Már megint szerver lekapcsolás..., mit csinálnak tudja valaki?
-
Gyuri27
félisten
válasz
Darkzbane
üzenetére
Én még kitartok. Igaz lassan már én is idegrohamot kapok.
Ugyanis picit hiányos a nature deck. Tudom van do-som-ep csak a baj, hogy ezzel nem lehet sok mindent fogni. Phase-mortar-frostmage rusht, dancert, juggert, razorshardot, meg egy rakás lost lámaságot. De még birom.
-
Richie1984
tag
Sziasztok. Régebbi játékos vagyok a BF ben de nemrég kezdtem el újra játszani. PvE, rPvE, PvP is érdekel. Online XjamesfoxX néven lehet megtalálni. Free ben játszom a lapjaim olyanok amilyenek. Skype, TS3 van. Akinek van kedve együtt játszani az írjon. Sziasztok.
-
Szajo
őstag
Mostanában mindenki el akarja osztogatni/adni a cuccait? Miért lépnek le az emberek? Kezd befellegzeni a játéknak vagy mi az oka?

-
Darkzbane
tag
Cucli elosztogatva, a legjobbakat mindenkinek^^
-
Volgafan
senior tag
Shootiek ismet eloben!!!!
-
Evildep
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
köszpuszi

jó azért reaver lámulás volt de tényleg jó a srác

-
Zotya21
senior tag
-
Darkzbane
tag
Valaki be tudná linkelni az userek féle Map packot ? Újra kell raknom a bf et és elveszett : P
-
Evildep
tag
-
pachito
őstag
Miert vagyok meg mindig `inaktiv` allapotban jelezve az elso hsz-ben?

-
fantom922
aktív tag
Sziasztok!
Ma BF-ezek picit. El tudnátok mondani, hogy honnan tudom letölteni a manuális patchet és mit kell vele tenni?
Tudom volt már, de régen pls még 1x

Megvan zsír...
-
mikibm
csendes tag
válasz
BlackTiger
üzenetére
És miért érdemelném meg??

A többit ki se raktam ami közben jött:ironclad(kék),dryad(kék),jorne,moloch... de voltak azért ne aggódj 10-20bfp érő rare lapok is!!!
-
gergomester
tag
válasz
ÖregGondar
üzenetére
Nekem van vagy 20 ha kell akk keres meg a játékban!

-
Cr4Zy
tag
Egy 2v2 meccset osztanék meg veletek itt, melyben Gergővel beijingguy és Flameforge párosát vertük el. Igaz, egyáltalán nem összeszokott páros ők ketten (pl. wildfire roots nélkül), és Flame is jobb PvE-ben, mint PvP-ben, de ettől függetlenül még így is elég erősek voltak. Am azért is, mert beijingguy az egyik legjobb nature játékos (ha jól tudom, ő tanította meg anno Dekkát is hogyan játsszon vele). Az ő t1-e elég erős, plusz van benne egy meglepetéskártya is, amit jó játékostól őszintén szólva még soha az életben nem láttam pvp-ben használni... eddig.
-
Szajo
őstag
Már nem tudom szerkeszteni sry, csak a kérdés most jutott eszembe. Szóval van ez a grinder farmolás, itt annak a 3 embernek akit meghívok játszania is kell? Ha igen mennyi időt/meccset/szintet?
-
Szajo
őstag
Aura of Corruption 3BFP ért jó üzlet volt?
Ennek tényleg ennyi az ára vagy csak failból tette fel a srác? Többit mindet 100+ ért látom 
-
Volgafan
senior tag
válasz
BlackTiger
üzenetére
en 2000-nel megalltam
-
BlackTiger
tag
Rohadt jó.. Elvesztettem kb. 5 ezret idióta Boosterekkel.. :S Lost-soulsból nekem semmi nem jött, csak értéktelen Twilight spellek.

-
Volgafan
senior tag
http://www.livestream.com/shooterasd
Shootiek eloben!!!!!!
-
ÖregGondar
csendes tag
Lenne egy olyan kérdésem nincs-e valakinek egy twilight creeper -je ami piros affos .. Meg szeretném venni
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nem vagyok en olyan ijedos,meg nekem nem kell,van 4...tobb nem kell
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Most nezte ebben a pillanatban Shooter es 500 a legocsobb...
-
Volgafan
senior tag
200?az igen regen volt(amikor meg csomagban bent volt)mar aremeles elott se nagyon volt 350 alatt....gondolom most 500 minimum van(de gozom sincs).Irja meg olyan,akinek gepe is van

.Azert irtam :mikor dread 350 volt,witch 60 kornyeken...tobbek kozte ezert is jo a shadow,ott 3 gyors egyseggel is tudsz kezdeni es mind a 3 nak van + kepessege -
OnSeT
őstag
4p-s előnye hogy gyorsabban megvan a kör, hátrány hogy kickelnek ha alacsony a deck lvl-ed, valamint a win se garantált, az új szintidők mellett ez nagyban függ a társaktól.
diff5-6 jó lesz, magasabbra úgyse engednek be

2600ból chargekat is tudsz venni, de bfp beszerzés előtt nézd meg ah-ban a lapok aktuális árát.
(#19621) Volgafan dreadchargert én még 200 körül vettem, mostani árakat nem ismerem de azért csak nem ment fel 600+ra.

bár elég szépen elszálltak az árak pár hete. ( igaz nem minden lap esetén) -
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Ha jo lesz a gepem,annyit fogsz latni,hogy meg is unsz...Hehe Predi nyitott nekem 8 boostert,az osszeset,ha 200ert el tudom adni,mar jo.....ezert nem nyitok en..
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Igen,sokszor en is gondoltam,hogy lecserelem.Hunkyro,hogy tudd mi a kulonbseg:Lila mar serul az ellen,mikor foldreviszed,tovabb tart,hatranya,hogy csak kozelharci egyseggel tudod tamadni,ijjasz egyseggel nem.Kek:nem serul az ellen,mikor foldreviszed,kevesebb ideig tart,de barmivel tudod tamadni...
-
Volgafan
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Ne kezd pls

Hunryko:en vitatkoznek Onsettel,tamadasnal igenis jol jon a gravity!!Ki nem vennem a deckembol,igaz,ami igaz,rohadt draga!!!Stomsingert vegyel,ha nincs bf gravityre..Bar tamadasnal nem segit,vedekezesnel meg ott a darkelf...Nekem is a tamadasok miatt van bent a gravity,vedekezesnel darkelf megoldja..Mielott barmit vasarolsz,akkor ha ez a deck mellett dontesz,ird be ide,sok uncommon lapot tudunk adni neked.Tobbek kozt en is,majd ird le mi kell,en meg megoldom,hogy jusson el hozzad....Ami miatt 2600-at picit ketlem(bar nem tudom a mostani arakat)de dreadcharger 4 db kerul sztem annyiba...viszont,(azt lecsereled witchclawsra(regen joval olcsobb volt),majdnem olyan jo,sot,van tulajdonsaga,ami miatt jobb is...Grigoriban azert ajanlanam a pirosat,mert a +kepessege +50more damage(erosebb lesz),es ha meg rateszed a life weavingot mar halni se nagyon akar...es altalaban tamadasra hasznaljuk a grigorit+jugger es mas XL egysegek megolesre...
-
Szajo
őstag
A szín tutti fekszik nature-t és fire-t is próbáltam de nem nagyon jött be, pedig a Single-s mapokat azzal vittem végig

Szóval 2600BFP-t ha veszek itt PH-n akkor Chargeolt lapokat is tudok bele tenni gondolom/remélem. De mindenek előtt farmolnom kell egy kis tokent
Kezdőként milyen fokozaton menjek? 5-6? 5öst már sikerült megcsinálnom többször is, bár az 4playeres volt... 
-
OnSeT
őstag
Line anno "legend" lett vele. Idézőjel azért van mert akkor még ez volt a max szint, platina rangok még nem voltak mikor aktívan játszott. Ha már kellően ismered a játék szabályrendszerét, és a szín is fekszik, top100ba simán be lehet vele jutni. ( de az nem két nap lesz míg kellő tapasztalatot szerzel ,mire mit kell hívni.
)A deck nem mai darab, moon-t pl. nerfelték ( nem is kicsit) helyette ashbone pyrot rakhatsz.
Valamint a kék gravityre se lesz kezdőként szükséged ( felesleges ebbe az egy lapba ölnöd ~900 bfp-t) , darkelf, valamint a nastyzott cravler, reaver gyakorlatilag minden repülő egység ellen jó. shadow phoenix mehet gravity helyére pl.További opció a változtatásra ahogy Volgafan is írta:
ice barrier, home soil, lyrish knight a frost bite, motivate, phase tower helyett.de ezt majd kitapasztalod hogy t1, t2 vagy t3n szeretsz jobban játszani, s akkor oda kell több lapot tenni.
2600bfp elég lesz rá. sőt, még marad is

motivate és home soil esetében sem kell charget venni ( gyorsabban tölt újra a lap mint ahogy használhatnád) -
Szajo
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Csak azért kérdeztem mert még egy fikarcnyit se költöttem a játékra de ebből a pakliból már elég sok minden meg van! Természetesen a kedves PHsok segítségével
Köszönöm is mindenkinek.Volga:
Értem, hát szeretném minél olcsóbban kihozni. Egy jó PVP paklit amivel azért viszem valamire játék közben olyan 2600BFPből kihozható vajon? -
Volgafan
senior tag
Kérdés,hogy 1v1,vagy 2v2 re kell-e...sztem motivate,phase kivehető.Nekem mondjuk a fire grigori van bent,és én tennék még be t3ra lapot,vagy bettenném még a barriert+home soil...Nekem az nagyon betesz...nc(frenzyzve+home soil)és ha már barrier bent van,megéri a vigil...Tudom,hogy jó lap a phase,motivate,de azok még talán nélkülözhetőek
-
Szajo
őstag
Szerintetek EZ a deck mennyire jó PVP re? Vagyis hát PVP deck ajánló szóval gondolom, hogy nem rossz, csak érdemes lenne kezdőként ez kiraknom?Másik kérdés, ha igen akkor: 2page van és 3 féle variáció melyiket találjátok jobbnak?
-
Darkzbane
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Ez hivatalos infó szóval ez a korrekt a másik csak városi legenda volt úgy látszik
-
Darkzbane
tag
I had a quick look into the database, this are the current numbers of Promo cards floating around:
Construct 2931
Easter Egg 4163
Fallen Skyelf 1496
Firedancer 29433
Harvester 7972
Juggernaut 7964
Lord Cyrian 52055
Lyrish Knight 7936
Mo 12487
Ravenheart 22756
Rogan Kayle 7015
Viridya 4316
Razorleaf 7939
Santa Claus 19414
Stonekin Grinder 17467
Swamp Drake 1653~TBO
-
Zotya21
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
uj boottstrapperrel próbáltad ?
vagy ha igen akkor meg próbáld a régivel aztán amikor feltette utána meg az ujjal

-
ricshard444
veterán
Idegességemben újratettem a BF-t ,de amikor töltené le hozzá a frissítéseket...kiírja hogy:
Download Failed Reasons: Not Found, Request Aborted

-
fantom922
aktív tag
Szia új!

Először is Gyuribá (alias Volgafan) heves vérmérsékletű egyén
könnyen felhúzható, de rendes pacák és segítőkész.Másodszor, ha azt szeretnéd, hogy erősebb legyen a lpaod jobb klikk forge-ban (kezdőképernyő) a lapra bal oldalt és kiválasztod az upgrade-t. Az upgrade lapot vagy küldetésen szerezheted meg vagy tokenből vehetd meg. Tokent PvE mapokon vagy PvP-ben szerezhetsz. Küldetéseken is lehet, de ott kevesebbet, küldetésen boosterrel éri meg, de az bfp-be kerül.
Tome-ot meg ne vegyél. A lényege, hogy kapsz 2-es upgrédos lapokat kölcsönbe egy időre, aztán elvesznek. Lehet külön Tome bajnokságban pvp-zni vele, de nem sokan használják (ill. nem tom használják e
)
Tehát nehogy vegyél, mert csak bfp kidobás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Kompakt vízhűtés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Battlefield 6
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Arc Raiders
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- További aktív témák...
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
mi történt itt ? wheel of giftet is használt régen nagyon sok ember, most meg kb ha én nem viszek akkor nincs senkinek és rajtam kívül még nem találkoztam olyannal aki Batariel buffolós paklival ment, ezek már kimentek a divatból ? Vagy csak én fogok ki mindig szar csapatot?
) No , ha valaki akarna velem játszani szóljon , míg van 23 percem !

kepessege es meg van fogva...es 2 fathom darabjaira szedi....az akaratod ugy gondoltam,hogy akar te mesz instant t2re es doval mesz...erre O is fel fog menni t2re,hozza a draket,doval behatralsz es hozod a parasitet...kesobb O lesz pont hatranyba,mert mig O majd wellt vesz,Te somot..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)