- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
válasz
babatag #21968 üzenetére
A steames időszakomba az is benne volt, jó is az, csak nem nekem van kitalálva, mivel a meccsek órásak is lehetnek, a bf et is azért hagytam abba mert nagyon ritka az hogy egy órán át folyamatosan gépeznék, mindig van valami amit hirtelen el kell intézni.
(#21969) pachito
Sajnos megy és erősödik is, nem ritka látvány a holypala és egyéb clotch/leather cuccokban futkorászó dk stb. A legtöbb klán a legtöbb szerón pedig nem is né acsikat/teszteket, gs követelmény és valami nevetséges dps kell csak bekerüléshez (pl 5,6k gs és 4-5k dps, amit már 4k gs ben illik tudni).Esetleg tudtok a battleforgéhoz hasonló játékot, nem is a kártyák lennének a lényegesek, hanem az hogy több féle kombináció/összeállítás létezik (mint itt a szinek és azon belül a deckek), mert amikor mindenki ugyanazzal rohangál abba nincs semmi jó. Tehát irányvonal: BF-WOW-DOTA.
-
Cr4Zy
tag
válasz
babatag #21976 üzenetére
Hát környezetkímélőnek nem nevezném, hiszen amit nem tapos el, azt megeszi, de legalább zöld virágos rét alakul ki utána. Bár ez kicsit furcsán nézne ki, ha az utakon a virágos rét előtörne a fehér kutyuli mögött!
A bloodhornnal az a baj, hogy előszeretettel fut neki az épületeknek, amik mögötte összedőlnek, így elég sokat kéne fizetni (a kártalanítás miatt), ha a belvárosba akarsz utazni!P.s.: egyébként egy t1-es 1v1 bajnokságba neveztem, laggolások mellett is az első fordulón túljutottam. Ellenfelem TakeoShoan (egy patriarch) volt.
Van egy olyan érzésem, hogy a második fordulóban már nem lesz ilyen egyszerű dolgom, hiszen Keksmonster benevezett, s Necrospaz átadta neki a helyét. Hirooo és Elendil mellett még drakonz, MaranV, Vietnamezee, Windhunter, Streetkings és Yabroo is a nevezők között van, hogy csak a platina rangúakat említsem
-
Cr4Zy
tag
válasz
babatag #21935 üzenetére
Én 70-120 bfp-re tippelek (szóval lehagyott egy 0-át a végéről), csak sajnos nem vagyok tisztában a mostani árakkal, ezért nem tudok pontosabbat írni, de még az is lehet, hogy a kék árán akarta kitenni s onnan lehagyott egy nullát, ez esetben akár még 30-60 bfp is lehetséges...
-
LordofFire
csendes tag
válasz
babatag #21891 üzenetére
Köszönöm a gyors reagálást!!!!! Rajtad kívül eddig egy ember vette fel a contactot velem, teamspeak-en beszéltem keveset Gyuribá-val(úgy emlékszem ez a nickje).
Írhattok még többen is mert összehangolva jó lenne kampányozni.
Legutóbb beszálltam játszani a King of the giants nevû 4VE pályára........ Most komolyan.... a bunkóságnak hatáta nincs... mivel mostanság kezdtem a játékot, az EA hozzámvágott egy tome-ot vagy mit, 6 boosternyi random lap.... régen a magicben imádtam vörös-zölddel játszani. Na itt a kapott lapokból raktam egy vörös zöldet úgy mint régen a magicbe. Olcsó rohamlények, távolsági siege egységek(magma hurler tömeg gyilkos), három tüzes tömegoszlatás, zöldbõl két-két tömegheal-torony(az egyik bitang erõs!!!!!) belekerült vagy 3ritka( vörös Sunderer, zöldbõl tövis valami meg egy paralizáló rák), meg kis lények ilyenek. Na belépek: az én deck lvlem 74volt a többi 3 együtt nem tette ki a 20-at!!!! az egyik beszól : f@cking tomer! másik megvéd hogy legalább lesz ki letarolja pályát, köcsög kolléga nagy jégtitánt vagy mit idéz, a hurlerek meg a tûzköpõ gyikok követik mintha szekérfesztivál lenne..... erre jófej játékos kilép mert a 4-edik csak wrathbladeket gyárt.... fönt az óriás meg agyon b@$$#@Rogan kayle-t..... defeat...HEEEEEEE???????
-
Cr4Zy
tag
válasz
babatag #21669 üzenetére
A játékidőt akkor is rögzíti, ha nem jelölöd be a speedrun funkciót. Az egyetlen különbség az, hogy a speedrun gomb benyomásával másoknak tudsz jelezni, hogy bizony időre akarsz menni. Emellett csak expertnél van lényegi funkciója, mivel a ranglistában a magasabb nehézségi fokozatú meccsek előrébb állnak a ranglistán, mint a kisebb nehézségi fokúak, ami miatt advanced-on a hónap első 3 napjában talán lehetsz első, de utána garantáltan át fogja venni a helyet egy másik csoport/személy, mert megcsinálta experten az adott pályát.
-
zoli.22
tag
válasz
babatag #21501 üzenetére
Én meg mivel már nem nagyon tudok mit venni(ami kellett az minden megvan), lassan le is állok a kereskedéssel, fölöslegesen nem turáztatom magam.
Tegnap bcdhun-al kicsit 2v2-ztünk, de kaptuk a beszolásokat rendszeresen. Utána még thasycalon vagy ki a fene is lenoobozott, pedig akkor már random társsal vertem szarrá a firedanceres lámulos taktikájukat.
-
-
-
-
phanzetomox
őstag
válasz
babatag #21148 üzenetére
babatag: Nem biztos lehet még előtte, hisz a viridya-Mo-nál se volt új edition
Bár kevés az esélye
És elképzelhető hogy nem fogják levenni róla
Bár jó lenne ha igen.
Blacktiger: Azt gondoltam azért mondod hogy rengeteg mert vettél még többet és kiváncsi voltam, ezért kérdeztem vissza
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest