- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- amanoba: Zakuszkarecept Puskás Csabától, a Borkonyha Étterem head séfjétől
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox #20997 üzenetére
már megy a szeró gyere oda offolgatni
-
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox #20995 üzenetére
profi sakkozóhoz van szerencsém, ugye? : D
-
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox #20993 üzenetére
Házsártos vénember lesz belőled hallod e
-
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox #20990 üzenetére
jó már neked hogy a világsztárokkal focizhatsz a gyakorlatban xD
Góóóóóóóóól -
Cr4Zy
tag
válasz
Rankerz #20987 üzenetére
2-1, mert 2 tizenegyest kapott a barca, melyből az utóbbi rossz döntés volt... szerintem a bíró elfogult, vagy lefizették...
@phanze: barca-milan
@murder: a balansz és a top játékosok mindig is egymás mellett lesznek, legalábbis ha jó balanszot akarnak csinálni. a balanszot mindigis tökéletes mikrózás mellett lehet csak megoldani, a gyengébb, azaz kisebb szinten lévő mikrózás mellett ne is beszélj a balanszról, mert sajnos sokszor te is össze-vissza beszélsz (ahogy bevallom, én is)
Szerk.: már 3-1
-
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox #20988 üzenetére
nézd a meccset töki : D
Barcelona vs Milan bajnokok ligája
-
phanzetomox
őstag
Hát most még mindig nem jó, rögtön kidob ahogy belépsz, szerintem ma már lehet nem is kapcsolják le.
Milyen meccs, az valami foci nem ? nem nézek sport adókat
(Konkrétan semmilyen adót nem nézek XD max néha valamelyik discovery-t)
-
Rankerz
senior tag
-
gergomester
tag
Ohh Pompás
-
Rankerz
senior tag
Már megint off a szeró
-
K3NZO
senior tag
Nálam egyfolytában azt dobja hogy connection lost. Valami ötlet, hogy hogyan lehetne orvosolni ezt a problémát?
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #20980 üzenetére
nem igaz te állandóan ezekkel a baromságokakl jössz?
itt msot nem arról van szó h top-1-2 mit csinál egymás ellen...nem játékos képességeiről beszélünk..főeklg nem mert akár adott szituáció miatt is előfordulhat tehát map is okozhatja ezért is nem számít...
meg az h ki mivel,kit hogy rushol le szintén ne keverd ide a szót mert megint felesleges..jobb..persze adott szituációba jobb/rosszabb..
ha már van olyan szitu amibe jobb és van amibe rosszabb akkor nem lehet kijelenteni h jobb tőle egy amster archer..mivel az eggyik s counter a másik meg nem így 1 az 1-ben jó h jobb.
de a archer nem tud duplát lőni..az a baj te csak a te szemszögedből nézel mindent.
forsaken is csak a képessége miatt olyan jó a képesége meg eggyélrtelműen túl erős és ezért túl univerzális a lap vagyis azt nerfelni kellene.
-
OnSeT
őstag
ez esetben 2x is hagytam megdögleni Rankerz Mo-ját mikor menthettem vna
mondjuk másodszor már furcsa volt hogy ismét grigori taunt alatt lévő sérült unitra kapom a jelzést ^^
(#20946) Zotya21 disintegration védési lehetőségeit ismertem, arra Moon is jó, a képessége leállítja grigori dis.ét , pure fireben elég jól jön, mivel a juggerre insta szokták tolni a grigori bomlasztó képességét. ~6k-t ütni rajta ~10mp alatt meg szinte lehetetlen.
amúgy van még egy funkciója warpnak, ki lehet vele nyírni a csapattársad 2v2ben. csak kevesen tudják hogy hogyan.
Rankerz már részesült eme kreatív megnyilvánulásomban xD -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #20978 üzenetére
Hagyd már ezt a multi dolgot. A frost és a fire nyilas is jobb.
Arról nem beszélve, hogy minden szinnek jobb az s countere.
Tovább megyek. Jó játékost nem lehet a hurrikánnal beszopatni mindegy milyen szinnel van.
Frost masterrel úgy berushol vagy shadow hogy a szemed kiszárad.
Ugyanis néhány mp-re ment meg a hurrikán (ha van olyan hülye, hogy egymás mellé spammel). -
Murder3
addikt
ne haragudj de programozók..miért is lenne ez nekik lehetetlen?
annyit kell csinálni h elveszik a raget és beraknak egy külön a slayerre írt rage-t neki...különben a lancerhoz azért nem szerencsés mérni mert az is túl jó annyi powerért.
lancerrel nem csak a hp a baj.
túl splashelhető és még így is túl olcsó.reavernek marhaság az égető képessége...meg minek még több nuker ott a virtuso.
már eleve ott van a bugja h egymással nem képesek root netwörköt alkotni aztán a burning paws képessége teljesen elbaxxa az egész lap dizájnját.ashbone-t meg unstablehoz kell mérni és ahhoz képest túl erős tehát szépen gyengíteni kell..és orbkövetelménynek is kell +1 shadow orb..
de az egész t3-al aza baj h marhára nincs semmi balance..semmi logika nincs az egészbe de a splashelhetőséget se vették figyelembe...
eleve túl erősek a t2-höz képest szal az egész t3-at újrakéne balancolni.legtöbb új lap is arra megy h agyon legyen tápolva pl sun reavernél is látszik(vigil...stb)..de eggyiket meg full up-ra csinálják pl mondjuk ashbone,sun reaver hez képest pl gunner...
de pl mikor kihozták az eliminatort t2-re olyan képességgel ami ott se tudom h az h pattant ki vkineka fejéből..
szarnak tesztelni a lapokat kombókat...
ezek a random balancok is kb olyanok h na lássák h még azért csináluk vmit..mert random kiragadnak x-z lapot csinálnak vele vmit de a másik 30 problémás lapot meg lexarják nem baj majd 3 hónap múlva megint lesz random 5 lap... -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #20964 üzenetére
mivel nem a sebzés a célja így nem irreális.
másik teljesen különbözik az ha vmit lehet vele védeni vagy ha konktrétan az egész s stílust megöli..és ugye pont a nature-nak van ott multi íjásza.
nem mondom h a ranged unitoakt nem kellene narfelni mert a malee-k így értelmetlenek sajnos..de a hurrikán az egy abszolút túl tápolt túlerős lap.
kb mint a frost mage ami szintén teljesen megöli az s stílust...nagyobb cd is kell neki h ne lehessen spammelhető és úgy 75 pwoer költség így működne jól és lenne rendeltetéséhez mérten kibalancolva.
gyuribá:annak nem lenen értelme..csak nem kellett volna egy ezressel megtoldani az alap értékét.
-
Rankerz
senior tag
Valaki amúgy felvilágosítana most mit basztak el?
-
Cr4Zy
tag
válasz
Murder3 #20956 üzenetére
Giant slayer: Ha egy egység rage képességet kap, akkor az azt jelenti, hogy 4-szeres lesz a sebzése az eredetihez képest 5 másodperc folyamatos támadás után, ahhoz hogy ezt megváltoztathassák, az egész játékot érintő változtást kéne bevezetniük (mivel minden rage-elő egységre ugyanazt a kódot írták be). A giant slayer esetében az egyetlen gond azzal van, hogy a rage képesség a charge-ra is hat, melyet megintcsak a kódolás miatt lehetetlen elvenni egymagában... Viszont ha ezt elvennénk tőle, akkor túl gyenge lenne azonos powerköltségű t3-as egységekhez képest (mint pl. silverwind), így olcsóbbá kéne tenni, amely újabb problémát jelentene, hiszen akkor meg túl könnyen szétküldhető több helyre is, mellyel foghatatlanná válna... Így talán az egyetlen lehetőség a powerköltség növelése. Erre pedig jönne a sok felháborodás, hogy a silverwind ellen egy az egyben túl gyenge ahhoz képest, hogy mennyi a powerköltsége, szóval ahhoz ha akarnának se tudnának nyúlni...
sun reaver: az égetésével az a gond, hogy épületek ellen túl hatékony, de megintcsak kódhibákba ütközünk: minden adott egység/épület passzív képessége folyamatosan hat, s hatással van a többi passzív és aktív képességére is ugyanannak a kártyának. Így ha hozzáadnának a sun reaver passzív (égető) képességéhez még egy -33% siege-et, akkor tökéletes lenne szerintem a balansza, de sajnos ez esetben a kártya normál sebzése is 33%-kal kisebb lenne épületek ellen (azaz passzív képességbe csak úgy lehet másik passzív képességet beültetni, ha az a teljes kártyára is hat), így sajnos ez az ötlet is kuka. Azaz itt maradhat egy 5-10-es powercost-emelés, ekkor viszont már használhatatlanná válik egységek ellen teljes mértékben...
ashbone pyro: maga az egység pvp-ben már most is csak buffok mellett használható, mert nagy számban lehetetlenség lehozni egy kb. egál meccsen. pve-ben viszont tényleg elég OP. Veled ellentétben szerintem inkább az unstable demon irányába kéne elvinni az ashbone-t: mondjuk 66% lifestealer, de cserébe 50 hp vesztés 2 másodpercenként, plusz az orbkövetelményét felemelni 2 shadow és 1 neutralra.
lost grigori: powerköltség terén tényleg egy vicc, de ne ess túlzásokba, szerintem 250 jobban megfelelne neki.
silverwind lancers: orbkövetelmény 2 frost orbra és picit csökkenteni a hp-t, én erre 80-at mondanék.
voidstorm: szerintem is túl erős lap, ezért én azt mondanám rá, hogy legyen 200 power, a mostani 18-szoros sebzés helyett egy 16-szoros ÉS legyen egy 10k-s felső sebzési határ, mint az aurán. Ez esetben szerintem még használható lenne, viszont már nem lenne overpowerred.
a bandit egységekről pedig ne is beszéljünk, TALÁN a zöld windhunter és a kék commandos amik használhatóak, és esetleg még a zöld bandit stalker, de sajnos semmi más...
Az amii editionben kiadott lapokról:
- tiwlight brute egy tökéletes M-counter lesz a nightcrawler és az enforcer ellen (940-780-as stat), s még a pirosnak a képessége is használható lehet (mondjuk úgy, mint a dreadcharger képességét, szerintem erre is csak magasabb szinten lehet majd látni rá példát)!
- az eliminator sajnos a nightcrawler mellé már általában nem fér be, viszont pure shadow-ban illetve lostban a képessége miatt kifejezetten hatásos lehet a piros verziója (phoenix erejét is növeli)!Jah és a szerver nem enged fel senkit, egy korábbi hiba újra előjött ahogy látom... kora délután is ugyanez volt a probléma, ezért volt szerver-leállítás is. De ha ez így megy tovább, lehet ma már nem lesz sok játék...
-
Volgafan
senior tag
Úgy látom életemben először sikerült nyernem is valamit,(ezt a bfkódot)szeretném azonnal hatállyal felajánlani valakinek!!Kérem,akit érdekel,keressen meg pmben!!!Lehetőleg kezdő,vagy szegény emberke jelentkezzen!!!
-
Richie1984
tag
Tök jó. Adtak 1 hetes duplázót meg convertert és kb alig játszható a game...
-
LoLHunCsirke
tag
+1 bug, nem lehet pve mappokat csinálni, mert ha rányomnál a creat game re, lefagy a játék és kidob lost cilent hiba üzenettel, valamit nagyon szeretnének csinálni úgy látszik
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Volgafan #20963 üzenetére
mi értelme lenne visszarakni t4 re?.. még 1 használhatatlan lap? már van 1 csomó.. a baj a sebzésével van meg hogy az egész mapra hat.
Bőven elég lenne annyit nerfelni rajta hogy csak 1 terültre hasson( pl: blacklash?)
, és akkor már nem is tudod megvédeni az összes bázisod vele. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #20957 üzenetére
az h mennyia sebzése most mienk hozod fel?
annak aztán végképp mind1 mennyi a sebzése..a baja h konkrétan teljesen ellehetetleníti az s egységeket végig.
meg elve az egész knock back rendszer szar mert az is csak azt erősíti h a malee s egységek milliószor gyengébbek és kevesebbet érnek mint egy ranged...hurricánnal még az is baj h olcsó és megint semmi hátrány...
konkrétan ne értem hol az ok hogy ez ne 70-80 power legyen pl?
mert saját egységre nem hat...ez is olyan mint a home soil túl erős...túlságosan jó magasabb tieren és a hurrikán esetébe ugye ott is meg tudja ölni az s egységek játékát..
mint a home soil tud unfair lenni pl t2-n ilyen olyan egységkere. -
gergomester
tag
válasz
LoLHunCsirke #20959 üzenetére
Senkit nm enged fel ez a sz@r!! annyira elegem van már ebből h az hihetetlen...
elősször elveszik szinte az összes bf-emet és valószínűleg vissza sem adják(kúrv@ sok pénzbe került teszem hozzá), és akk még elo-t sem adnak amikor nyerek, aztán meg ledobál és besz@rik tőle a gépem...!! hát elmehet az egész EA a jó édes annyukba -
LoLHunCsirke
tag
Csak engem nem enged belépni login failed-el?
amúgy valami baj van most rankeddel mert nem ad elo-t xD gondoltam felmegyek grandmasterre mert csak 300 elo hiányzik.. megvertem 1 rulert, 1 supremet, 1 destroyer.t.. jól van gondolom már tuti megvan ( amikor nyertem mindíg úgy rakott ki mintha unranked lett volna mindenből 0 át kaptam, de gondoltam csak bug) és még mindig 300 elo hiányzik GG -
Volgafan
senior tag
Voidstormmal nem kéne mást tenni,mint t4re visszatenni és hello...többivel nincs bajom...
-
Murder3
addikt
válasz
zoli.22 #20951 üzenetére
sun reavernél is látszik az elbaszott fejlesztők hülyesége...
passzív égetés képesség nem kellene neki és akkor arra használnák amire kitalálták...van egy nagyon jó tüske támadása olcsó is de ott ez a passzív lámaság ami abszolút feleslegesség teszi és még iszonyatosan sokat is sebez.
slayer meg túl erős a rage-t vissza kellene venni úgy 30%-al..
de akkor a pyrot se hagyjuk már ki..az is ahogy van op.
növelni 40-el a isntabilitását..csökkenteni a life stealert bandit szintre süllyeszteni.
így lehetne balanszírozott vmiylen mértékben.grigorit feltolni 300-ra mert ez így vicc.
gunner piszok gyenge még mindig.
silverwind-en -240-et leszednia hp-ből 110-et a támadásból feltolni 100 pwoerre.
bandit lancert gyenge.
waystation semmire nem jó abszolút... -
Murder3
addikt
válasz
zoli.22 #20953 üzenetére
soulshatternél a dizájn a baj..
túl splahshelhető..meg nagy a sebzés is.nastynál meg be kéne lőni egy maximális hp limitet és csak annyit venne figyelembe hiába van több élete.
t1 spell nem szükséges t3-on effektívnek lennie.
de folytathatnánk a sort a glacierrel,hurrikánnal,home soillal.
ezek mind olyanok amik túl sokat kaptak és nem vették figyelembe a balanszírozást. -
babatag
csendes tag
Kedves Zoltán!
Köszönjük, hogy igénybe vette az Electronic Arts terméktámogatását.
Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de időközben megkaptam a választ a szakértőnktől is, sajnos a játékban használható keskedési lehetőségekre nincs rálátásunk (Auctions House-Direct Trade), nem tudjuk nyomon követni, így nem tudunk segítséget nyújtani Önnek. A pontokat, veszteségeket nem tudjuk jóváírni. (Az első eset egy egyszeri jóváírás volt)
Elnézést kérünk a kellemetlenségért.
Köszönjük, hogy igénybe vette a szolgáltatásainkat, kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!
Üdvözlettel:
Zsolt
Electronic Arts TerméktámogatásTel: 06-1-5059550
web: www.ea.com/huMég jó hogy Ti csináltátok a játékot vadbarmok
Hát nem kapja vissza ezek szerint senki az elveszett bfpjét ha csak relognál nem írja újra fel
-
zoli.22
tag
válasz
Zotya21 #20952 üzenetére
Ja, természetes, csak t3-on kellene valahogy korlátozni a nastyt, amúgy persze, hogy kell. Még az is jó lenne, ha csak a grigorit nem lehetne robbantani, meg akkor mondjuk a soulshatter épületekre kisebbet sebezne. Mer hogy azt sem épületek ellen találták ki eredetileg, én nem is lenne baj, ha a lost nem abból állna t3-on, hogy robbant.
-
Zotya21
senior tag
válasz
zoli.22 #20951 üzenetére
hát ha a nastyt nerfelik akkor max orbkorlátra nyomassák mert különben felkötöm őket
a slayer nem oylan durva sztemse erős de nincs tul sok hp ja ha lenne life stealer akkor már mnigyárt opabb lenne
a sun reaver meg lehet téleg kicsit erős de nemtudom még sose használtam nemteccik a lap
de még milió lap lenne amig kellene változtatni
csak az a baj a pve mapokra meg csomó lap igy szarlessz
-
zoli.22
tag
válasz
Zotya21 #20950 üzenetére
De akkor most a nasty-t csak nem nerfelik, hihetetlen. Rendben van, hogy probálják játszhatová tenni a kevésbé használt lapokat, de a legfontosabb még is csak az lenne, hogy legalább az 1v1-ben törekedvenek a balanszra.
Azon kivül ott van a sun reaver is. Használom már egy ideje, és én is arra jutottam, mint sokan mások, hogy kicsit erös. Mondjuk ha egy kicsivel kevesebbet mérgezne, akár csak épületek ellen, már teljesen jonak mondanám. És igen, ezzel magam ellen beszélek, de ez az igazság.
Giant slayert én továbbra sem tartom op lapnak, sokan sirtak már nekem, hogy nem lehet leölni, aztán utána elsorolom, hogy mennyi powert költöttem rá és jön a -Jaaaaa!
Vigilnek örülök, töle elvenném a gyogyulást, vagy eröteljesdn lenerfelném legalább is, mert most egy L counter is alig szedi le a levegöben annyit healelödik.
-
fantom922
aktív tag
válasz
phanzetomox #20934 üzenetére
Ja, miért Ricsi nem indult?
Na de már mindegy is, a lényeg, hogy ne civakodjatok gyerekek
Murdeer:
buff
buff
nerf
nerf
nerf
nerfWhite rangersen lehet vitázni, de fal tetején nagyon durva tud lenni... vagy több oldalról, 2v2-ban... Nem tom. Esetleg úgy nerfelni, hogy valamely tulajdonságát erősítjük. Lássuk be gyenge, csak speckója jó. Speckót nerfelni picit és megerősíteni.
De most látom te meg is tervezted már xD
-
babatag
csendes tag
Nekem eddig 2k bfem ment oda, de az EA-nak írtam és az ügyfélszolgálat most vizsgálódik még -.-" dxdiag kellett nekik meg net ellenőrzés, írta h frissítsem a hang és videó drivert, mintha ennek köze lenne a lost connectionshoz meg a játék bughoz
Meg leírtam neki, hogy mi a nagy helyzet, most az acc adatokat átellenőrzik.....szal legalább 2-3 nap mire újra látom a bfeket....
-
mikibm
csendes tag
nem hiszem el emberek mi van ezzel afos BF-el 1 trade folyamán 2400bfp helyet 4700bfp vett el agép mi afaxom van edig 4700bfp kárt okozott a játék mostanság nekem
-
OnSeT
őstag
cookiebp nem használ grigorit, xl nélkül meg nehéz fogni shadow-frostba, de ettől függetlenül jó meccs, illetve ebben a körben esélye se lett vna xl-t hívni
freemkas kör is érdekel, jöhet az is, akár privibe is ha ide nem akarod.
tegnap mi is teszteltük brannocot egy közel fél órás meccs során, bár azt kell mondjam wrathgaser hatásosabb volt, grigori ellen mindenképp, nature viszont az OP t2s unitjával fogja replay ^^
Zotya a padavanodnak ismét van egy kérdése.
warpal el lehet teleportálni a grigori taunt alatt lévő unitot?(#20908) Rankerz elég random mód válogatták ki a lapokat listáról. bár nem gond legalább spitfire is felkerült.
ripper, white rangers viszont nem tudom mit keres ott, azokat senki sem ajánlotta...
egyébként már a 10 lapos szavazás kiirtásakor írtam nekik hogy külön topic kellene minden lapnak, elég sok időbe telt míg belátták... de hogy miért csak 4 a 10 ből... -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #20938 üzenetére
nekem a konkrét ötleteim amiket be is írtam kint
Ripper:50 power és +5 pont a képességére.
Vigil: Power Up képességet elvenni tőle.
Kobold Trick:75 power költség
Voidstorm:visszaadni az eredeti adatait vagyi csak 1000%-ot számol fel u3-on.
white rangert nem tudom.most az okokat:
Ripper...eggyértelmű mihez kell mérni darkelf és itt a nagy probléma..a darkelf túlságosan univerzális,ranged és 50 power...
mind2 s counter de a ripper s méretű és malee és amíg nem lesz ugyan olyan költsébe a 2 addig a rippert ugyan úgy senki nem fogja használni mert felesleges.és a ripper malee ami eleve egy nagy hátrány egy rangeddel szembe.vigil nagy baja az h a power up képesége nagyon erős ami op-á teszi...regennel sincs baj csak nem szabad sokat sebezie...
kobold-nál a kinti retardált sereg véleméynezése beindult...aszondják úúúú +5 cd-t neki még...mintha megoldaln bármit is..
ezzel az a baj h 50 powerért gyógyít sokat..értelemszerű h kell neki több power...void:alapötlet nem lett volna rossz csak aztán vmi oknál fogva nekik op lapot kellett csinálni és ezért megduplázták az alap értéket...ki se látszottak nyilvání a tesztelésből valszeg ezért tart olyan sokáig egy-egy watchlist...
Spitfirénél meg a jugger a baj és a stampedéje nem a spitfire..
ha a jugger nem lenen olyan jó akkor a spitfirének is jutna szerep... -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #20936 üzenetére
Mondom amit ismerek.
Trick: kevesebb powerért kevesebb javitás (kb mint a tremoron) és hosszabb újrahasznositási idő.
Void: kevesebb sebzés csak a saját voidot vegye figyelembe s talán 20 power +.
Vigi: kevesebb sebzés. Nature aff megszüntetése.
Ranger: képesség aktiválás 0 power (vigilnél sincs, dancernál sincs). Vagy lr-be több sebzés (bár szerintem az első megoldás jobb, és/vagy a dmg felmehetne 600-ra). -
phanzetomox
őstag
Csak nálam van 10 percenként lost connect ? kezd idegesiteni.... Főleg hogy még mindig nem kaptam vissza a bfp-met.
-
Murder3
addikt
ti hogy változtatnátok a jelenlegi wathclisten lévő lapokat?
Ripper,
Spitfire,
Lost Vigil,
Kobold Trick,
Voidstorm,
White Ranger, -
phanzetomox
őstag
Úgy érzem magam mint egy információt továbbító központi szerver. Az elmúlt fél órában (megszámoltam ) 18-an írtak rám érdeklődni hogy mi folyik, mi lesz, mi volt, mit kell csinálni , stb stb.
Tehát ha valakinek nem válszolnék az azért van mert a titkárnőm szabadságra ment.
-
gergomester
tag
Én nm tudom h ki h van vele de én semmit nm kaptam vissza
nagyon érdekelne h megcsinálhatják-e ezt h én semmit szabályba ütközőt nm tettem és ezek lenyulják azt amit én nm kevés pénzért vettem?!?!?! leszarom azt is ha bannolnak innen, de ez gecire felbaszott
-
fantom922
aktív tag
válasz
phanzetomox #20915 üzenetére
Igen Ricsi szólta le smokegyurit, mert azt írta hogy ezek a meccsek szarok, ha visszaolvasod. Kicsit feljebb, mint az én visszaolvasásom kéne
Ezért gondolom, hogy jogosan háborodik fel, ha inzultálják. De, ha nem találod meg bemásolhatom ide, várj.
Megnéztem a 4 feltöltött repet. Kritikán aluliak voltak szerintem.
Ha smokegyuri nem a házi bajnokságos meccsre gondolt, akkor Ricsi nagyon benézte és akkor tényleg nem volt igaza. Mindenesetre erre kapta fel a vizet
A "nyalogasd a golyóimat" Gyuribától vette
Egy szóval szerintem a visszasértegetés helyett egy elnézést kérekkel egyszerűbb lett volna elintézni, mind smokegyuri, mind Ricsi részéről...
-
babatag
csendes tag
válasz
phanzetomox #20928 üzenetére
Már nincs fent a kártyád....a nép azthiszi h az összes promo eladhatatlan!!! megprobáloma danceremet eladni jópézé
-
babatag
csendes tag
Szánalom....refer a friendböl, meg ultimábol 2 promó folyik, amit nem tudsz TRADELNI SE!!! Következő mi lesz?
Ez nekem most túl magas
Még 1 kérdés....szerintetek E-mailben lehet őket küldeni?
-
Rankerz
senior tag
Fél óra múlva pvp bajnokság ezek meg itt bénáznak, mindig tudnak újat mutatni
-
törölt tag
Lelőtték a profi miatt a szervert megint?
-
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox #20921 üzenetére
És ki adta a tippet na ki?
-
phanzetomox
őstag
Egy profi kereskedő mindig feltalálja magát. Jelenleg az egyetlen akinek engedte betenni a Grinder promot az én vagyok,
Percenként rám ír valaki hogy hogyan csináltam
. Szóval ha valakit érdekel 5k bfp
Valaki nem tudja kapható-e új lap a friend referrer-ért ?
-
phanzetomox
őstag
válasz
phanzetomox #20919 üzenetére
Hát ezt nem értem elvileg mindkét lapra vonatkozik amit válaszoltak, de a grindert be tudom tenni ahba.
-
phanzetomox
őstag
Ez mind szép és jó de a pontjaim még mindig nem kaptam vissza.
LOL most látom ez mi hogyan lenne jó te úristen. Nem enged többé cserélni promo grindert és lord cyriant, ahból kivették az összesetek a készitők, és nem tudsz betenni se, illetve direct tradebe se cserélni.
-
Rankerz
senior tag
Hello again everyone,
we have some news for you regarding the "Refer a friend" promo of "Grinder" and good ol' Lord Cyrian.
Both cards will be excluded from trading, which is done once the server maintenance is over.Greetings,
Rosemonday
-
babatag
csendes tag
-
phanzetomox
őstag
válasz
fantom922 #20907 üzenetére
Fantom922 : Nos ha visszaolvasol a Ricsi szólta le smokegyurit, gyuribá-t és engem.Innentől kezdve Ricsi véleménye egy szép paradoxon. Annyiban érthető hogy a többiek kicsit vehemensen értékelték a replayeket, amiben mások szerepeltek.
Én egy szóval sem mondtam rá hogy béna vagy egyebek, ellenben ő nem kicsit sértő dolgokat vágott hozzám, szóval szerintem nem kell megvédeni.
Szerinted mért nem jelentettem a "nyalogasd más golyóit" és az egyéb "szaros"kifejezéseiért ? Mert nem akartam hogy esetleg mások is bant kapjanak személyeskedésért. Engem mondjuk nem érint nem sértettem szabályt. -
Rankerz
senior tag
Szerver lekapcsolás 50 perc múlva
-
Volgafan
senior tag
válasz
Richie1984 #20897 üzenetére
Akkor másold szépen vissza kérlek,hogy mivel szóltam be???Totál jó lenne...Mivel alapból azzal indult az egész,hogy Rulaz gyerekről beszéltem...a versenyhez szándékosan hozzá sem szóltam,de te nekem estél....el lehet gondolkodni....de most csak a Te kedvedért el fogok menni 1v1ezni,hogy rangba kicsit lehagyjalak...senkit nem szóltam le 1 rohadt szóval se,Peti is azért viszakozott(tudtommal Rulaz gyerek nem jár fel phra....)
-
Rankerz
senior tag
Jó sok értelme volt a szavazásnak ! Új watchlist
Watch List: Spitfire
Watch List: Voidstorm
Watch List: White Rangers
Watch List: Ripper
Watch List: Kobold Trick
Watch List: Lost Vigil -
fantom922
aktív tag
Huhúúúú itt van minden
Nem vagyok pár napig és máris összekaptok.
Crazy alkalmazta először a láma épületes taktikát itt, aki fel is vállalta
A játéknak része mindegyik lap amit használ, tehát nem bunda. Ez olyan mintha lebundáznál egy brókert mert kihasználja a piac nyújtotta lehetőségeket. Inkább a készítőknek írogassatok, hogy változtassanak. De amíg nem cheater addig egymást ne lámázgassuk már le pls. Taktikákat lehet lámázgatni, de ne személyeskedjünk. Az elején én is elkövettem ezt a hibát.
A másik. Ricsinek abban igaza van szerintem, hogy mindenki úgy játszik ahogy tud, nem kell leszólni senkit
Grat minden kezdő vagy kezdőbb játékosnak aki indult!
Emberek, nyugi van!
Amúgy mi lett a verseny végeredménye?
Ui.: Phante, ha Ricsit bannolni kell, megy vele még sok ember nem gondolod?
Ui. 2: sokan változtak és Murdeer megint írogat, ami jó! Talán visszajössz?
-
Cr4Zy
tag
látom, befejezetlenül hagytam a mondatomat: "azt meg nem olyan könnyű, mint az ember gondolná, egy olyan helyre, ahova nem lehet nether warppal sem átmenni: 2 specifikus kártya kell hozzá, melyek orbkövetelményei persze köszönőviszonyban sincsenek egymással
"
(#20905) Zotya21: Úgy gondolja, hogy az Ön komputere elavulttá vált? Bontaná régi, használt számítógépét? Hívja Zotyát, s ő költségmentesen megoldja!
-
Murder3
addikt
válasz
Rankerz #20902 üzenetére
grigorihoz anynit, h azt vajon miért 200 pwoerért trakták be 4xxx+ élettel meg van neki dezintegráló képessége,taunt meg újraéledő...és sokáig mehetett rá a dupla bomba...
de egybként ez régen is így volt mármint pvp-be sztem sose volt msként az h alap h u3 minden lap.
meg full charge lehetőleg..főleg shadow lapokra. -
Cr4Zy
tag
bcdhun és netfamouss csatája, itt az első meccs a vesztes ágról. bcd 2:0-ra nyert.
(#20902) Rankerz: 100%-ban egyetértek veled, én is emlékszem mennyit szenvedtem azzal, hogy meglegyenek a pályák... Így most 26-ból 25 van meg advanced-on és 18 experten, mert 1-2 hónapra rá, hogy elkezdtem játszani már bejött a bg, így az 1-személyes pályákkal inkább már nem igazán foglalkoztam... Viszont mostanra meg már csak magában az expert pályák azok, amik nem jelentenek nagy kihívást, valami kis plusz kell, mint pl. hogy időre játszunk, vagy mint a blight-on arra megyünk, hogy minden camp meglegyen időben, sőt, sokszor egy-egy pályarészt inkább szólózva oldunk meg (ascension-t csináltuk már 3-an is, sajnos a végén mindig 1-1 kisebb dolog hibádzott, mint pl. a 3-as mapon lévő csávó elfelejtett olyan dolgokat bepakolni a paklijába, amikkel a másik oldalon lévő kapcsolókat átállíthatta volna (ground presence kell hozzá, azt meg nem olyan könnyű, mint az ember
-
Rankerz
senior tag
válasz
Murder3 #20901 üzenetére
Nem tudom ez hogy jött most elő nálad de akkor én is megosztok valamit ami régen szúrja a csőröm.
Régen minden egyes Upgrade ért sírva kellett játszani az expert mapokat és volt hogy huszadjára se esett ki. A Deck level tényleg azt mutatta meg ki mennyire tud játszani (nagyjából). És mivel az upgradek szintje úgymond a lap erősségét módosítja ezért ez is a balansz aspektusa volt, akinek nem volt u3 dancer például az hátrányban volt vagy ha a shadow lapba nem tudott elég charget rakni mondjuk és kifogyott belőle hamar.Most meg megy 2 kört battlegroundon és mindenki top 120 as deckkel furikázik anélkül hogy 2 nyilast arrébb tudjon húzni annyi skillje lenne.
Magyarul a lapok legerősebb formáját használja mindenki így az upgradeknek totál semmi értelme sincsen.Namár most az ilyen balfék pvpsek nagy számmal lepték el a rankedet, hirdették a hülyeséget , reklámozták egymásnak az erősebbnél erősebb lapokat aztán ha valami baj lett sírtak fórumon hogy túl erős nerfeljétek már.
A prok meg legtöbben átálltak a mindenre jó paklikra meg a lapos játékstílusra, mert ennyire unalmas a 20 grigori bomba ellen veszteni. A mai nagyarcú 15 éves prok ide nem tartoznak bele amennyire ők tudnak játszani az régen kb az alapszint volt, komolyan már azért is dicséret jár ha valaki nem használ grigorit milyen szánalmas ez a balanszra nézve.
A fejlesztők meg a watchlistek meg tényleg említésre sem méltóak, szarnak ők bele^^
-
Murder3
addikt
válasz
Rankerz #20898 üzenetére
Hát igen van itt egy két beton kemény ember akit nem igen lehet elmozdítani a saját igazától...
bár azért én már máshogy értékelem..vagyis nem a shadow mellé állok már..főleg h sztem a shadow spalshbe vannak a legszemetebb húzások amit a fejlesztők baxtak kompenzálni purénak.
Ennek a játéknak egy globál giga nerf kéne úgy lenne értelme nem úgy h kiemelünk 1-1 lapot persze a másik 50 legalább annyira balancoaltlan laphoz hozzá se nyúlunk és itt pl a t3 logikátlansága is megmutatkozik..
talán ha foglalkoznának a játékukkal lenne javulás de így nem lesz..
pl most 1-2 hónapja betettek egy ilyen szavazás 10 random lapról h most mit kéne rebalancolni..
szisztematikusan kellene az egészet nem így random betenni a fórumra h na most melyik lapot..
teljesen látható, hogy a tierek nem jól vannak kiegyensúlyozva legfőképp t3...ezek a nagy prok vagy egyszerűen be vannak ragadva a saját lapjaikba vagy pedig nem látnak túl a saját hülye felfogásukon...
pl executorra jött a nagy érvelésük:
executor egy jó lap,nagyszerű képeségel minek neki buff...azt már nem fogja fel pl h malee és mire eljut addig h üssön bepusztul, mert a szinek t1-iben tele alap ranged m counterekkel...
pl csak saját színbe nézzük nox trooper...na most el kell dönteni melyik az erősebb?melyik ér többet persze h a nox...ezek után a szűkös deckbe érdemes-e berakni az executort?
eleve van-e értelme ezt használni mikor szinte mindenhol a rangedek lesznek előnybe és akkor megint előjön a lassúság problémája...
és akkor ez a "fine" lap...meg pl nox carrier..persze tök jó hogy one shot orb(ha nincs frost)na de megint van-e értelme?
tök alap ezzel nagyon el nem jutsz az ellen orbjáig egybe..na modnják h ez tipikusan bandi deckbe való...mert ott ugye banner mellé hozod...ja de 180 és cultist master nem csak hogy sokkal olcsóbb, de még sokkal hasznosabb is...na akkor így van-e értelme a lapnak?
nicns...vagyis gyenge..
persze ezzel sicns semmi baj.Akkor a frost mage...ez se túl erős....persze
tehát ez egy s counter nagy sebzéssel,nagy radissal és s knockal...na de kérem miért nem kap még long ranget is nem?
a balance akkor működik jól ha a valamit-valamiért elvet követjük vagyis egy egy egységnek kell hátulütő is.
ok minek a mage-nek s count?
hisz a master archer ott van s counternek...
s knock lévén ez egy ilyen stopper egység ok, de akkor ne kapjon már s countot mert így ez túltápolt.
és még sorolhatnám a lapokat
amíg itt ilyen mértéktelen a balance addig felesleges is ezt balancnak hívni..
Eleve rájöhettünk h baromság itt balancolni egyszerű ez a játék akkor lesz balancolt 100%-osan ha midnen színbe mindne lapot jó OP varázsolnak aztán úgy senkinek nem lesz baja mert minden szanaszét szedhet mindent és ez így lenne fair...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest