Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szajo
őstag
A Tome Deck az mi?
-
pachito
őstag
válasz
LostKnight
üzenetére
Booster-fetis ftw.

-
kovsol
titán
válasz
LostKnight
üzenetére
nekem is kellene egy harvester
illene az egyik paklimhoz igen csak.viszont az a baszok nevű emberke ... sose értettem milyen felindulásból választ valaki ilyen nevet
-
LostKnight
csendes tag
fú gyerekek igy kell kinézni egy boosternek
[link] -
phanzetomox
őstag
kovsol:Eléggé, ideje lenne upgrade-lni

-
phanzetomox
őstag
Az csak annyit jelent hogy ennyiszer tudod lehivni az adott egységet egymás után a nélkül hogy meg kéne várnod még újratölt. Majd látni fogod hogyha lehivsz belőle játék közben 10-et akkor utána szép lassan kezd újratölteni addig nem tudod használni. Amig kezdő vagy inkább csak a kulcsfontosságú lapokat érdemes charge-lni, ha meg vagy kötve bfp-vel.
-
Szajo
őstag
Remélem nem kérdezek hülyeséget, de ha 2 lapot összechargeolok akkor 5x6 helyett 10x6 skeleton warriors lesz a lapon de még sem lesz több mikor lehívom, és még a támadása sem nőtt meg szóval nem értem ezt!
-
phanzetomox
őstag
válasz
BlackTiger
üzenetére
15k bfp + promo mo

-
BlackTiger
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Azt hogy sikerült lebonyolítanod?

-
phanzetomox
őstag
válasz
LostKnight
üzenetére
Nem érdekel már, miután vettem ma egy promo swampot 22000 ezerért

De azért ritka nagy makker, vagy offold magad
-
LostKnight
csendes tag
lol mai első nyitásom
[link] -
pachito
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Szegeny elegge meg lett dolgoztatva az utobbi idoben, emellett a fizeteset is csokkentenem kellett es embereket is el kellett bocsajtanom, azert latsz csak 8-at full chargeon, ezelott 16 volt. Sajna valsag van
-
pachito
őstag
Unalom, te atkozott!

-
Darkzbane
tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Hiro streamje csak neked. 20 perc környékén Prediék ellen is tolják azt hiszem
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Az grat, udv a klubban! -
phanzetomox
őstag
De csodás ez a swamp drake promo
15-ért + egy promo mo-ért 
Pedig pont limites voltam de ennyit tudtam adni érte
-
kovsol
titán
válasz
phanzetomox
üzenetére
kovsol néven
sose toltam HC ban, csak úgy időtöltés, szeretek mókolni a lapokkal és paklikat építgetni -
Szajo
őstag
válasz
BlackTiger
üzenetére
Igen, elolvastam mindent amit írtatok, csak még az elején nem teljesen értettem, hisz ló**nyit se értettem a játékhoz, és ezeket a rövidítéseket/slengeket sem vágtam amiket itt írtatok, bár még most sem értek egy csomót!
Ha meg valakit megbántottam volna elnézést... -
Volgafan
senior tag
válasz
BlackTiger
üzenetére
Sztem hagyd,nem eri meg!!!!Inkabb valaki toljon mar youtubra vidiket...olyan elvonasaim vannak mar,hogy csak na..legalabb lassak meccseket...Ideg ba...z meg,a sok reptol(hogy nem tudom megnezni oket)...pls valaki konyoruljon meg rajtam...
-
kovsol
titán
válasz
mikibm
üzenetére
Az nem gyenge, nekem mondjuk összesen kb 5000 bfp értékben vannak lapjaim, de azok mondjuk már egy évesek, most már lehet más lenne az értékük. Most hogy szép grafikát is bír a gépem, megint nekiálltam játszani, mert az a minden lowra lerakott graftól már okádtam sajnos egy idő után

-
Szajo
őstag
válasz
Volgafan
üzenetére
Normálisan megkérdeztem mindent, csak mert azon az elven voltam, hogy mivel ha valaki újonc és nincs semmi lapja szinte az alapon kívül, akkor ha nyit egy boostert azok a lapok szinte neki tutti újak lesznek, és 1 ritka amivel így is úgy is jól jár, aztán elmagyarázták mi a helyzet de te egyből jöttél a engem nem lehet meggyőzni akkor nyissak ha akarok dologgal, most meg megint le vagyok szólva, hogy hogy merek már "ilyen" hangnemben írni most nem tudom mi volt ebben sértő na de mindegy, én csak szerettem volna meg tudni pár dolgot, gondolhatod ha tudok valamit akkor arról nem kérdezek. De ha furcsa hang nemnek tűnt volna akkor bocs, szerintem hagyjuk is ezt, mert a végén már a tele offolásért fognak leszólni.
-
pachito
őstag
Mi ez a rendbontas mar megint?

-
Szajo
őstag
válasz
Volgafan
üzenetére
Jolvan jolvan bocsi nem kell egyből leugatni, most volt aki válaszolt érthetően normálisan most már értem, de eddig csak azt láttam "Nem nyitok boostert meg nem éri meg, meg ne nyiss boostert mert lemész nullára, de azt nem nagyon láttam benne a logikát de most már értem.)
-
Zotya21
senior tag
én is szoktam régebben nyitni napi 1-2 őt de csak azt értem el vele hogy nullára jöttem ki és nem kértem belőle többet
nem jó eladni a feluppolt lapokat hogy legyen egy kis tőke amiből megint tudok kereskedni lassan vissza nyeregetni pár bf et

de tényleg ha összegyűlik majd 250 bf et akkor vegyél egy boostert és örülhetsz neki hogy nem lesz semmid

-
Szajo
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
De egy ritka minimum biztos van benne nem? Meg pár uncommon lap ami azért jól jöhet az elején

-
Szajo
őstag
Gondolom azért aki újonc és nem sok lappal találkozott annak azért egy-két booster nyitás nem árthat nagyon sokat.
-
BlackTiger
tag
Egy kicsit keresgéltem a BattleForge fájljai között és erre az Amii-hoz tartozó artworkre lettem figyelmes.

Nah, ki örülne egy ilyen lapnak?

-
mikibm
csendes tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
nem tom te hogy vagy vele de a booster nyítás olyan mintha zsetonra kártyáznál!!!
ha jó lapot kapsz akkor nyersz!!!! -
ÖregGondar
csendes tag
Látom , én is rengeteg common lap van mindenhol .. kérhetnék pár darabot én is ? ( Igaz , én nem vagyok kezdő , de tudom itt adnátok ) mondjuk a spearmen nagyon jó lenne

-
phanzetomox
őstag
válasz
mikibm
üzenetére
Szövegértés egyes, ülj le !
Azt számolgatom hogy pl: vagyok minusz 2k-ba akkor ha most nyitok egy harvit , akkor visszajöhetek pluszba, vagy ha két boostert nyitok akkor kell egy jugger meg egy mounty, stb..
Ha visszanézed a hsz-eket akkor láthatod hogy mióta felmentek az árak én is nyitottam vagy 200-250-et de egy pillanat se volt amikor megérte volna
-
mikibm
csendes tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
számolgatni??????? sztem nem lehet kiszámolni csak szerencsésnek kell leni!!
valaki fejben tartja h mennyi boostert vett már??
én töb mint 200k nyitogattam ell!!!
de lehet többet is!!!
-
mikibm
csendes tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
jah de mikor beindulok csak boosterből nyitok annyit h napi limit legyen utoljára 59db booster mind TW!!!!!!
-
mikibm
csendes tag
válasz
LostKnight
üzenetére
na azért van még másnak is szerencséje 10db TW boosterből 6db UR lap az nem rossz RARE lap is jók voltak loolka!!!!!!!
-
Volgafan
senior tag
Ez most komoly,hogy p.harvi 20 k szerencsevel?En mar akkor orultem,mikor majd 8 k-ert el tudtam adni....
-
Szajo
őstag
-
Zotya21
senior tag
dögölnemeg az a hülye motk ugy ahogy van ma rohadtul felhuzott mnodom jó legyen nekiálltam oylan normális lost deckel unalmat űzni dancer meg warderer meg ez az erre assetudom még mitkezdjek a deckel erre a gyerek telirakja motkal mniden cuccát énmeg nembirok mit csinálni vele aztán a végén pontba nyertem xD
elfogyott már mniden charge mnidenhonnét ami nem range egység XD mentem már phase towerrel is XD
eszéletlen mit bénáztam ur isten

-
pachito
őstag
Mivel most koltekeztem ki magam igy nem tudok, de holnap utalok en is 300 bfpt neked meg normalisabb uncommonokat (Moon, Aggressorok, Stone warriorok, stb, ezek is ernek par tiz bfpt) meg commont is csak mondd, hogy mit, mert annyi van, hogy nem tudok veluk mit csinalni

-
Szajo
őstag
válasz
LostKnight
üzenetére
A nevem alatt, aláírás! Amugy: Szajo
És neked?
És előre is 1000 köszi! Sok hasznát fogom venni azt garantálom így az elején!

-
Szajo
őstag
Nem akarok kunyerálni meg semmi, de látom sokan írják itt, hogy sok fölösleges lapjuk van! Akinek tényleg nem kell szóljon! Én most kezdtem nekem még a common lapok is jól jönnének! Persze csak aki tényleg nem "sajnálja"

-
pachito
őstag
Ejej, a Harvy alig van meg es mar is kelti a feszultseget...

-
LostKnight
csendes tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
csatlakoznék, a kis köcsög

-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
TomAustria? xD Ezt nem hiszem el, pontosan ezekkel a szavakkal mondtam ezt Petinek el vagy 1 oraja

-
phanzetomox
őstag
válasz
pachito
üzenetére
Pff én meg venni akarok magamnak promo swampot de az a hülyegyerek csak szivatásból teszi fel, bent van egy 20003 bfp-ért... rá irtam hogy meg venném akár 21-ért is semmi válasz,... minden promoja van és mindent úgy tett fel hogy ne lehessen megvenni, csak mutogathassa hogy neki van... remélem valaki jól feltöri az accountját !!!
-
pachito
őstag
válasz
LostKnight
üzenetére
Ismeros, `Ples gvie my havreester promo, I give yuo big monstre card lrod cyrian`
Lostknight: Koszi, oo, regen nyitottam vagy 80 tome-ot mikor meg hozzaadodtak az acchoz es nem tuntek el, na abbol az idobol van minden common meg vagy 100x (van ami 200x, viszont windweavers pl keves van, mert odaadtam egy gyujtonek az osszeset ingyen
) -
pachito
őstag
válasz
LostKnight
üzenetére
Utobbi...es mar van is ra vevom 25k-ert, de 30 alatt nem nagyon akarom adni

-
pachito
őstag
Hat igen, az ilyen esetekre tartottam magamnal az utobbi idoben 20k bfpt...

-
pachito
őstag
válasz
BlackTiger
üzenetére
En buktam mar 5k-t is
De akkor meg vettem renegade boostereket isszerk.: ugye ugye Lostknightnak is befigyel az Aby blue

-
BlackTiger
tag
válasz
LostKnight
üzenetére
Pachito itt gerjesztette az étvágyam a Boosterekre
, de nekem nem volt ekkora szerencsém. A második ezres elbukása után felhagytam vele. -
LostKnight
csendes tag
jaj hoppá
[link] -
Szajo
őstag
Ez a "The Soultree" küldetés ilyen piszok nehéz? Egyszerűen szinte lehetetlen átvinni ezt a pályát, hogy tehettek bele ilyet az elejére?

-
Darkzbane
tag
szerintem így érdemes belevágni / step by step :
1: játssz a kezdő lapokkal és vegyél 1 bfp boostereket,közbe meg fog tetszeni egy két lap úgy is , amiket szintén megvehetsz csak kérd ki előbb a véleményünket mennyi a reál ára
2: játék mellett ha van időd nézegesd a piacot és olcsó(<100 bfp) lapokkal bizniszelhetsz,szerintem egy kezdőnek nem a kereskedés kéne hogy legyen a fő célja először játszd ki magad (később baromira unni fogod a pve-t xD)
3: ha van némi rálátásod a lapokra és a piacra kezdhetsz komolyabb üzletekbe folyni, pálya specifikus paklikat építeni
4: ha már kereskedésből vagy befizetésből megvan a fő paklid elkezdhetsz "fun" paklikat gyártani vagy a fölösleges összeget boosterre költeni és külön kereskedni való tőkét 'elkülöníteni'
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Na, hat de ha visszajottel nullara, az siman jo, en is a 15. boosternel 2k minuszban voltam, aztan jottek a jo lapok es 4k plusz lett belole a 30.ra

szerk.: BlackTiger oldala csak nekem nem jon be? Valami hibat ir ki folyamatosan.
-
phanzetomox
őstag
válasz
pachito
üzenetére
Hát nézd a miket mondasz
Akkor is csak szerencse kérdése 
Mikor mondtad ezt a twilight lost souls dolgot, azóta én is kipróbáltam, és úgy 40-50 booster után jöttem vissza nullára mikor húztam egy harvit, na ott hagytam abba előtte már voltam 2-3k minuszba is
Ez a tegnapi sorom volt kb a 200-250. booster 1 hónap alatt, és nem lettem gazdagabb....
Sztem sokal jobban megéri inkább kisebb lapokkal kereskedni ha még nagyon kezdő valaki, ilyen pl: ensnaring, lyrish knight, nincs rajta nagy profit max 10-15 bfp, viszont mivel nagyon fontos lapok viszonylag hamar el lehet adni, illetve mivel olcsók könnyű találni belőlük jó áron, hisz sokan örülnek hogy meg tudnak válni a felesleges olcsó lapjaiktól.Blactiger: jól össze gyűjtötted a dolgokat
, majd lesz időm mondok hozzá még pár gondolatot 
-
pachito
őstag
válasz
BlackTiger
üzenetére
Pedig a booster megeri, ha tudsz belefektetni, nem csak 1-2-t veszel. 20-as 30-as pakkokban szinte biztos a profit, legalabbis tapasztalatok alapjan. VISZONT. Renegade boostert TILOS venni, azzal van a legnagyobb eselyed a bukasra. En az utobbi napokban kb 25 twilight es 25 lost boostert vettem. 7k profitot termeltem, meg igy is, hogy az arak lassan mennek visszafele. Foleg a lost booster eri meg, keves a lap es nagyobb az esely az UR-re.
-
Zotya21
senior tag
jah de arra a krédésre vválaszolva hogy jó e
hát jó csak oylan lassu hogy pve be is szinte használhatatlan védeni jó másra nem nagyon
pvp hez meg max 3 orbos lapokat keress
én kezdőnek mindig is stonekint ajánlottam én is azzal kezdtem 4. orbon a grinder eszméletlen ha sokat raksz le belőle mivel öngyógyuló minél többen vannak körülötte annál erősebben gyógyul
de ha egyedül van nem gyógyul semmit
-
BlackTiger
tag
válasz
pachito
üzenetére
Régebben már volt erről egy cikkem, de most újraírtam. Köszönöm azoknak (főleg Pachito és Phanze) akik áldoztak arra időt, hogy beszélgessenek velem egy kicsit. Így azért egyszerűbb volt kitalálni, hogy mit kéne még beleírni. (Bármi észrevétel van, vagy egy-két helyen javításra szorulna, szóljatok!)
Kereskedés alapelvek cikk: [link]Szerk.: A Booster ellenességem erősen megnyilvánul benne, ezen szempontból szubjektív lett egy kicsit
(titokban azért én is szoktam boostert venni) -
Zotya21
senior tag
nah az mnodjuk megérte amikro utoljára néztem akkor 30 bf körül volt kb fél éve

most nemtudommennyide hát ott a marketplace megnézed mennyi ugyíe beállítod hogy a legolcsóbbat rakja felüre
azátn kirakod ugyanannyiért vagy ha tul olcsó az első a többihet képest akkor kcisit többért -
Zotya21
senior tag
sztem meg csinálsz még 3 reget refererre aztán akor kapsz 1 promo grindert ha feloldottad az accokat és vki t megkértél hogy játszon veled egy akármit
az már 400BF aztán még 1-2 és már egész jól állsz közbe lesed az árakat a piacon és ha olcsónak látsz valamit vagy itt megkérdezed hogy megéri e vagy megpróbálod megvenni aztán eladni többért és lehet gyűjtögetni aztán ha már pluszban vagy megtartasz mnidig egy egy lapot aztán könyebb már menni
egy bf es boostert meg nem nagyon érti meg mert igaz 3 bf ért lehet adni de nem nagyon veszik max cannon towert meg amiket használnak tényleg
-
pachito
őstag
Majd kuldok common/uncommon/rare kartyakat meg parszaz bfpt ingame, ezzel azert majd el tudsz indulni, meg kereskedni is, ha erdekel ezen resze a jateknak (szerintem nagyon megeri vele foglalkozni).
Rengeteg 20-50-100 bfps lapom van, ezekkel amugy se csinalok semmit, majd megkapod oket. -
Darkzbane
tag
Spring Cup közvetítés élő
-
Szajo
őstag
válasz
BlackTiger
üzenetére
Értem köszi! Ajánlották nekem itt a Losts Souls paklit, 1-2 ember közreműködésével ebből a pakliból (Ami OnSet oldalán van fent) meg is van vagy 6 lapom. Érdemes ezen az úton folytatni?
Gondolom PVPzni alap paklikkal nem nagyon érdemes!?
(Elnézést kérek ha hülyeségnek tünik amiket kérdezek, de szinte még a kérdéseimet sem tudom megfogalmazni a játék kapcsán mivel még nagyon nem vagyok benne.
)Ha napi 1BFPből nyitogatok 1laposokat az nem lehet rossz taktika nem? Azokból azért szedhetek össze ezt azt gondolom.

Szerk:
Oké, milyen árban vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer óriás laptop 17" 4GB RAM 500GB HDD DVD újszerű 91%-os akku!
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

illene az egyik paklimhoz igen csak.

Az grat, udv a klubban!

sose toltam HC ban, csak úgy időtöltés, szeretek mókolni a lapokkal és paklikat építgetni