Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
gergomester időközben hazaért, ha steert online lesz, akkor le tudják még játszani a meccsüket, mert az ezt követő még nem volt lejátszva. A másik oldalon viszont icepeter is jelentkezett, ő nem válaszolt arra semmit mikor szóltam neki, szóval ő viszont tényleg nem játszik tovább
-
Zotya21
senior tag
-
Zotya21
senior tag
egy pvp 1 es szintü emberke elvert upp 1 es lapokkat

pure fájör -
Cr4Zy
tag
A verseny folytatódik.
A következő játékosok inaktivitás miatt kizárásra kerültek:
- gergomester
- icepeterA vesztes ágon a 2. forduló határideje változott, holnap (péntek) este! A harmadik forduló határideje szombat este, a többi pedig idővel, de legkésőbb szerdáig legyen lejátszva!
-
K3NZO
senior tag
válasz
Richie1984
üzenetére
Tiszta sor
, köszönöm a magyarázatot. -
Richie1984
tag
válasz
Richie1984
üzenetére
értelemszerúen ha a második upgrade megvan akkor még egy ugyanolyan lapot tudsz alátenni növelve a charge ok számát.
-
K3NZO
senior tag
válasz
Richie1984
üzenetére
A három upgrade-t még értem de mit értesz azon, hogy 3-at tudok alátenni?
-
Volgafan
senior tag
De ez mi????? youtube keresőbe próbálja már valaki megtalálni a vidit.....akinek sikerül,pls irjon rám,hogy hogy találta meg...
-
Volgafan
senior tag
Gyurka-OnSet:Jukka-Rulaz :
[link]sajnos megint nem az igazi,megint bele kell jönnöm...
-
Volgafan
senior tag
Mivel minden repemnek oda,küldjetek párat és megcsinálom őket!!!!
-
K3NZO
senior tag
válasz
Richie1984
üzenetére
Így már be is ugrott. Érdemes fejleszteni egy teljesen átlagos kártyát? Az upgrade fülön 6db kártyát látok míg token-ekért csak 3 up váltható ki. Hogy is van ez?
-
K3NZO
senior tag
Ez a token mire is jó?
-
Cr4Zy
tag
jóvanna, nem tudok olvasni
Javítva!mindjárt visszanézem a repeteket. Addigis lehet falatozni a Hangfal vs TBPeti 0-2 -ből. A második meccs kifejezetten jó lett, mindketten élveztük!

@Volgafan: Sorry, nem értettem az iróniát az előző hsz-edben...
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Örülök hogy mindenki figyel, s véletlenül sem az ellenkezőjét olvassa annak amit írok. xD

-
OnSeT
őstag
válasz
Rankerz
üzenetére
a vigaszágon az jut tovább aki gyorsabban begyűjt 2 bukott meccset? xD

(#21175) Volgafan Ajjak-DinamoZagreb meccsünket mikor teszed fel yt-ra? ingame érdeklődtek hogy fogok e még csinálni vidiket, mondom én nem , de ajánlottam a Te oldalad s mondtam hogy úgy néz ki napokon belül lesznek új moviek is

-
Rankerz
senior tag
-
Murder3
addikt
Különben ha a banditost buffolnák egy kicsit pl, hogy minden baráti/ellenségi egység után kap +25% sebzésbónuszt maximum 150%-ig akkor lenne értelme kicserélni a darkelfet rá.
bandit spearment olcsóbb kéne tenni sé egy kis statt boost.
a bandit stalekr meg egszerűen így nem jó atk boost meg le az árát 60-ra.
a legfontosabb mégis az lenen h a bandit life stealer képességeket felturbózzák 25-30%-ra mert így jelen állapotukba a legtöbbnl szarsem ér max ha unholyzod..de az+90 power meg cc meg anyámkínja szal..mert én egyszer pont egy onset ellen meccs alkalmával kipróbálva ha a stalekr tudná helyettesíteni a nc swift és univerzalitását akkor a spearmen bőven jó lenen sokmindnere és lenne swifted.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
hát ezaz én mienst elértem a fury rangot kb 1 hónapig a pvpv/játék felé se néztem

igazából engem mind a 2v2-be meg az 1v1-be is ez a saját stílus kialakítatlansága idegesít...
engem idegesít h pl bandit decbe a nc meg azt a láma darkelfet kötelző vagyok használni...
nc-t talán ki is elhetne váltani a spearmennel de a darkelfet?
az egy annyira op.univerzális lap h nem igaz h nem nerfelik szét...
legdurvább h a képessége oylan erős h sok esetbe több értelme van nc-t spmaaleni mint realis countert.. -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
én banétól nem bírtam még tovább lépni.
vagyis igazából vmiért fury rang engem mindig elriaszt a játéktól
-
Rankerz
senior tag
szike vs Rankerz 0:2
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Hány pro játékosnak nem ismerjük szerinted a kis accountjait? Új acc-ot a felajánlott 750 bfp-ért totál fölösleges indítani, hiszen több bfp-be kerül az, hogy megvegye az ember a tokent az acc-hoz... Egyébként meg ha valaki profi módon játszik, akkor az látszik a mikrózásból, ahogyan tolja, az első meccsnél szembeötlene!
Volgafan, neked volt arany pajzsos rangod?! Ez meglep, mindig is azt hittem csak annihilator, vagy max. battlemaster rangig jutottál el.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
@Csirke: Nekem is van kis acc-om, 4 pvp-vel a háta mögött, melyeket szerintem még tavalyelőtt játszottam, 3-1-es stattal. Meg még másik kettő, melyeken nemhogy pvp-meccs, de még kártya és arany sincs, mégsem nevezek azokkal, mert úgy nem tudnék az ellenfeleim szemébe nézni... Meg amúgyis, az első adandó alkalommal kiderülne a turpisság, mikor 0-lvl paklival nyernék egy 100-as pakliszintű ellen...
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Inkább logolj be saját accoddal s toljuk le a meccsünk.

Ma 8-tól vagyok utána csak hétvégén.
-
Volgafan
senior tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Hány pro játékost soroljak,akinek nincs arany rangja?(pl én

)vagy kis accja? -
Murder3
addikt
na ezen gondolkodok h benevezzek.e a full bandit deckemmel ahol még darkelfet és nc-t se készülök használniXD
tényleg csinálhatnánk only male cupát így ph-sok közt, mondjuk nem kéne sok kb 6-emberrel már le is lehetne lehetne bonyolítani.
lehetne cifrázni pl h maximum 6 lappal lehet nevezni eggyik sem lehet uppos és az aktuális nyertes(aki nyeri a meccset) az viszi tovább ezeket a lapokat és ha tudja használhatja a következő meccsén...
maximum modnjuk t2--ig mehetne...
egy ilyen fun cupát én szivesen csinálnék ha benne lennétek páran.
-
babatag
csendes tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Szerintem leveszik, mivel ők a farmra hivatkoztak, hogy azokat akarják megszüntetni. Miután új promót ad a refferer program, így már grinderrel nem lehet farmolni.
De ha mégsem szedik le, annyi erővel az összes promóra tehetnének blockot, de akkor meg az lenne a logikus, ha mindenki kapna mind1ikből 1et. Bár ez lehetetlen, de eltudnám viselni, ha nem kellene megvennem a kártyákat és upgradelni 
-
Cr4Zy
tag
http://forums.battleforge.com/forum/showthread.php?t=70274
Max. arany körösök indulhatnak majd e versenyen, szóval hajrá azoknak, akik nem jutottak még feljebb!

-
babatag
csendes tag
Team Fortress 2 trade kell akkor neked. Steamen szerzel 2-3 kulcsot és eltudod cserélni minecraftra. Persze csak ha premium vagy tf2ből.
-
ricshard444
veterán
válasz
BlackTiger
üzenetére
Semmit nem tesznek, aztfogják írni nagyon sajnálják,de megesik az ilyen...már megszívtam a játékkal 2x és mind a 2x ugyanez volt a válasz
-
zoli.22
tag
XJamesfoxX vs HZoli 0-2
-
Volgafan
senior tag
Girl power karija van valakinek?láttam már valaki használat közben?
-
pachito
őstag
válasz
BlackTiger
üzenetére
Ha lenyult, akkor ki is a hulye?
(csak vicc) Amugy hogy tortent? -
BlackTiger
tag
Valami hülye átvert 1800BFp-met meg lenyúlta a rohadék
-
Gyuri27
félisten
Akkor amii mikor jön?

-
phanzetomox
őstag
Ha esetleg érdekel valakit újra van eladó bfp-m.
-
phanzetomox
őstag
válasz
babatag
üzenetére
babatag: Nem biztos lehet még előtte, hisz a viridya-Mo-nál se volt új edition
Bár kevés az esélye
És elképzelhető hogy nem fogják levenni róla
Bár jó lenne ha igen.Blacktiger: Azt gondoltam azért mondod hogy rengeteg mert vettél még többet és kiváncsi voltam, ezért kérdeztem vissza

-
babatag
csendes tag
Amúgy rájöttem valamire. A Promo Grinderek cserélése még nem a múlté
Azt írták ugye, hogy a farmolásokat akarják megszüntetni ezekkel, de ha lecserélik a grindert új promóra(ami csak az új editionnál lesz, mint Mo-Grinder esete), akkor feloldják a Grinder blockot, hisz már nem lehet vele farmolni
Az új promóra meg tehetik nyugodtan a tiltást. Úgyis megszerzem (átköltözök másik accountra) 
-
Murder3
addikt
na erről a easter egges faxságról is lemaradtam mondjuk nem érdekel...

de ami jobban fáj, h már megint xartam játszani mienst elértem a fury rangot

de szerencsére maradt 1-2 repem aranyrangból korábban úgyis mondtam h majd csinálok repet egy olyanról hát már úgyis olyan rég csináltam videót majd a következő pár napba megcsinálom...
mondjuk 2 rapem van de elég rövidek így mind2 belefér egybe gyorsítás nélkül
egyik fury volt a másik meg annihilator ez így egyben kitesz egy battlemastert így lényegébe egy battlemaster elleni meccseket fogtok látni

-
BlackTiger
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Jó.. figyelj a magamfajta csóróknak 7db is sok.
-
babatag
csendes tag
Neked mennyi Brannocod is van? xD 17?

-
BlackTiger
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Én gyűjtő vagyok!
Most örömmel nézem azt a rengeteg tojást a kollekciómban. -
phanzetomox
őstag
válasz
BlackTiger
üzenetére
Hát még egy fél év minimum mire fel megy az ára

Szerk: Rengeteg ? 7 darab

-
BlackTiger
tag
válasz
BlackTiger
üzenetére
Most ezen rövid idő leforgása alatt körülbelül 800BFp-ért bevásároltam Easter Eggekből így most 7 van raktáron.

-
BlackTiger
tag
Most még megy lefelé az ára! Most vegyetek.. Am nem valami keresett lap, de 100-200BFpt tuti fogunk rajta profitálni.
-
babatag
csendes tag
válasz
Zotya21
üzenetére
Nem egészen
aki 21:30kor nem volt fent azt nem regisztrálta be tojásosztásra a rendszer 
Itt is van: Easter Bunny just came through. Everybody who has been online at 7:30pm UTC please look on the first character on the account, there should be an Easter Egg Promo card waiting for you!
Everybody who was not so lucky: Sorry, maybe next time.
-
Zotya21
senior tag
válasz
BlackTiger
üzenetére
jah aztán megkapja aki felmegy mindneki és majd jól lemegy az ára
-
ricshard444
veterán
válasz
BlackTiger
üzenetére
Én is mindjárt veszek 1-2t azt eladom hónapok múlva durva áron

-
BlackTiger
tag
Nah végülis eladtam 500-ért, aztán most meg vásároltam gyorsan 2db-ot 250-250-ért így van 3db Easter Eggem és a pénzem maradt a régi.

-
ricshard444
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Most jött

-
Zotya21
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
énse kaptamsemitse
nem értem oda 8 ig XD
-
ricshard444
veterán
válasz
BlackTiger
üzenetére
Én még nemkaptam

-
-
babatag
csendes tag
Get your Easteregg now!
Greetings, fellow Skylords!The Easter days should give those of you who have been local to BattleForge some nice present: I've just had an discussion with the Easter Bunny, and he will visit BattleForge in 30 minutes.
At 7:30pm UTC (about 30 minutes from now), everybody who is online to that time will be given the totally awesome Promo Easter Egg card for free!
Spread the news, gather your friends, time is running. The Easter Bunny will come only once!
Be advised: The card will be added to the collection of the character created FIRST on every account online at that time. You might have to re-login to see the card, maybe you have to switch the character.

-
zoli.22
tag
Nekem szerencsére jok a tapasztalataim a Magyar játékosokkal kapvsolatban. Még aki esetleg eddig beszolt, azzal az lett vége, hogy minimum hosszasan dumáltunk utána és tök normális hangnemben váltunk el.
Ellenben a külföldiek között már sokkal vegyesebba kép, de által
ánositani ott sem lehet. -
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
De videjót akartam csinálni belőle....leginkább az miatt raktam újra a gépem....
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Ami idegesít,újraraktam a gépet és elfeledtem kipipálni,hogy vegye fel a repeket....pedig olyan meccset nyertünk....vidit akartam belőle csinálni...
-
Volgafan
senior tag
Miért van az,hogy ha magyarokat sikerül megverni,egyből jön a beszólás?külföldiek miért tudják elviselni?
-
ricshard444
veterán
Tegnapelött elkezdtem az AH-zást kis indulótőkével. Mostanra + 60% Bfp-m van úgy,hogy raktam össze egy új paklit, vettem sok charge-t és még boostert is
Kell a pont majd a kieghez,de ha van egy kissebb indulótőkéd könnyű többet szerezni
Csak figyelni kell a chatet.Kár ,hogy szünet után már nem lesz időm ezzel foglalkozni 
-
Richie1984
tag
Akinek van kedve ranked 2v2 zni szívesen várom. Jó lenne sokakat kicsit jobban megismerni.

-
Cr4Zy
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
én is adnék neked goldot, de pls törölj mail-t, mert így nem lehet elküldeni neked...
@OnSet: itt találod a Demiron elleni meccseket.
-
Volgafan
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Adok én neked goldot....
-
Volgafan
senior tag
Tudok 1 emberkét,aki olcsón árul bf-et,és megbízható!!!
-
OnSeT
őstag
1v2 Csirkének [link]

ez után még 3x kaptuk őket, s mindegyik alkalommal egyből léptek... nem tom miért ^^
Demiron ma/holnap mikor érsz rá lejátszani meccseket?
Cr4Zy tölthetnéd a repeket hogy tudjam mivel állok szemben

-
K3NZO
senior tag
Hogyan lehet átmenni másik "szigetre"? Kicsit már unalmasak ezek a pályák. Az egyszemélyeseket megcsináltam, de a pl a 4 fős pályákat nem tudtam ezidáig megcsinálni mivel mindig kidobnak a csapatból. Gondolom túl gyengék a lapjaim
. -
Cr4Zy
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
A passage to darkness expert, csak sajnos aránylag sok játékos kell a nekiinduláshoz. Igaz, ahhoz képest hogy expert, nagyon könnyű pálya, amii monumenttel egész könnyedén szólózható is pályánként. Mondjuk ha az elején vagy a játéknak, akkor minden pályarészre ajánlanék 3-3 embert legalább. Ennél jobbat, vagy kevesebb személlyel játszhatót sajnos nem tudok igazán goldrun-ra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Fujifilm X
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Pánik a memóriapiacon
- Akciókamerák
- Gumi és felni topik
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, köszönöm a magyarázatot.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha lenyult, akkor ki is a hulye?

XD

Csak figyelni kell a chatet.Kár ,hogy szünet után már nem lesz időm ezzel foglalkozni