Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#17715) r-chee válasza gabipaci (#17685) üzenetére


r-chee
őstag

Reakcióm: először is vettem egy levegőt, aztán egy hangos "bászkiii" felkiáltással azon gondolat kezdett el áramolni az agyamban, hogy ezeket esetleg hogy a fenébe írjam bele majd szabályzatba, lehetőleg tömören, érthetően, illetve ha beleírom, miként fogalmazzam át a mostanit, és írjam hozzá a conquest-re vonatkozó részt is, és vajon lesz-e olyan bevállalós ember, aki szabadidejében ezt is lefordítja nekem újra németre és angolra, ha már tekintettel vagyok a külföldiekre is :Y :U :D .

Járműlopás: Rush-nál maradva én nem nézek jó szemmel egy esetet sem, mikor támadók járművét lopják el bázisról. Nem terem újra rögtön egy másik, és a támadók így komoly hátrányba kerülhetnek, elvégre alapban is ők a mozgó célpontok, védőknek csak ki kell szedniük őket.
Ha a védők két fél között, vagy a saját bázisukun elcsórják a támadók járművét, amit otthagytak, vagy épp szerelnek a támadók, az oké.
Védők járműveinek lenyúlása miért lenne gond, ott vannak helyben, meg tudják védeni.

Sniper fegyót használók számának jó a 4, MGN lőszert nem kell odakeverni. Negyedik utáni sniper fegyót választó elen a legcsekélyebb büntit alkalmazni sem jó szerintem. Jó eséllyel nem fogja tudni, miért kapott kill-t, és a 2-3 kill után elmegy szépen máshova. Kár, hogy normálisan nem megoldható.

Újra csak azt hangsúlyozom, több aktív admin kell!!!

[ Szerkesztve ]

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.