Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6923) mdk01


mdk01
addikt

Na egybe mindenkinek hirtelenbe:)

ferkoboy:1300x700x400
A 14-16 fiók igen sok egy ekkora szekrénybe szerintem mert mint írtad kartonokat is szeretnél benne tartani. Azoknak 20-25cm magas fiók kell ha élére állítva akarod tárolni.
2x5fiók az 10db fiók.
Szerintem találd ki mit hova, melyik fiókból, mennyit szeretnél. Én úgy gondolom ha 10-20 évben gondolkozol akkor egy tiplizett/lamellózott 2mm-es ABS-s élzárással ellátott BLUM görgős(mégjobb vmi tandem, de az drága) teleszkópos szekrény is elég lenne ha nincs állandóan költöztetve és verve a szekrény. Persze lehet tömör fa is, de akkor vmi keményfa, mert pl. egy táblásított lucfenyő rosszabb mint egy bútorlap, mivel puha és még drágább is.

Winner: Számolj be a termékről engem is érdekel majd kíváncsiságból. Amúgy ha már gumi akkor lyukas teherautó belső vmelyik gumistől kunyizva, mert a bicikli belső sztem túl vékony--->hamar elkopna megint.

Márton:Nem rossz az a palmatex csak az a trükkje hogy egyenletes vékonyságba kell felkenni és vékonyan mivel ha vastagon kened akkor tud csúszni. Nem érdemes használni a már öregebb ragasztót mert elpárolog belőle a hígítója és így sűrűbb lesz, ezért nem lehet vékonyan kenni.
....és mint ugye bár tudni illik ezek a fajta ragasztók annál erősebbek minél nagyobb erőt(kg) tudunk kifejteni 1cm2-re, nem pedig attól mennyi ideig tartjuk egymáson a két ragasztandó anyagot. Ezért szokták kalapáccsal ütögetni---->sok kg/cm2

Soká:
Sokáig én is ecsettel kentem a lazúrt aztán nagybratyó megmutatta hogy kell csinálni hengerrel. Azóta én is hengerlem. Kis gyakorlás és tuti a felületkezelés. Ecsettel kombinálva pedig szuper.

thyeby:
A palmatex hígítója nem szedi le a már megszáradt ragasztót. Én már régen használtam a hígítóját mert mint írtad nagyon drága, de én így emlékszem.
Annó én is mikor ecsettel kentem a ragasztót olcsóbb volt venni kicsi ecsetet 100ft/db áron mint saját hígítójával kimosni azt. 2dl/1000 vagy vmi ilyesmi---->vicces:)

epitokoldala:
A többieket csak ismételni tudnám, leírták kb. a lényeget.
Én még annyit tennék hozzá(gratulálva az oldalhoz és az ötlethez) a tapasztalatomból kifolyólag hogy mindennél fontosabb a személyes kontaktus. Magyarán hiába sikerült csinálni egy egész jó honlapot és még az ötlet sem elvetendő ha nem látszik mögötte az ember. Ha otthon ülsz és várod a sültgalambot akkor most hagyd abba mert a stressz az ember elsőszámú ellensége nem a zsíroskenyér koviubival és sörrel.
Ezt a személy hiányt elsősorba lehet kompenzálni egy fotóval és bemutatkozóval a honlapon(elnézést de én is csak körbe futottam gyorsan a honlapot lehet van ilyen). Aztán személyesen járni kellene először a megyédet felkeresni az építőipari cégeket felvenni a legszükségesebb adataikat amiket megadnak és majd te regisztrálsz akkor nekik. Nem fognak ők mint a többiek is már írták a fenti okok miatt.
A továbbiakban pedig kitalálhatnál vmit a személyesen felkeresett cégeknek amitől úgy érzik hogy rövidtávon is jól járnak ne hogy átverésnek és adat gyűjtésnek tűnjön.
Pl. fogsz egy laptopot és egy mobilinternettel meg is tudod mutatni miről van szó mert az emberek szeretik vizuálisan látni mire is adják az adataikat és nagyobb lesz a bizalom.
A legfontosabb pedig mikor felkeresel egy céget kb. 1perced van=3-4 mondat hogy felkeltsd az vezetőség érdeklődését különben elküldenek a francba, mint adat vadász vagy bármi hasonló.
A legjobb pedig ha van egy üzletkötő ismerősöd aki ismeri a trükköket és fusi pénzért menne egy pár kört a megyédben, majd országosan. Egy céggel csak egyszer lehet ezt eljátszani max kétszer és nincs több lehetőséged, hogy regisztráld őket, mert már felismernek és már be sem engednek.
Bocs ha ezekkel tisztába voltál.

Üdv.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.