Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4375) bozont válasza vzsryl (#4368) üzenetére


bozont
veterán

Chrono Crusade: Olyan nem igazán van benne, legalábbis nem valami sok, de nekem nagyon tetszett úgy az egész hangulat ami az anime alatt uralkodik.
Ghost Hunt: Igzából aki szereti az ilyen Poltergeist szerű szellemekkel és túlvilággal foglalkozó témát annak kihagyhatatlan. De amúgy semmi extra.
Gunslinger Girl: Itt nem is a grafika a lényeg és egy 8-10 éves lány még nehezen fog úgy kinézni mit Revy. ;] Viszont az hogy a kislányok és pártfogójuk hogyan élik meg ezt az egész bérgyilkososdi dolgot már érdekesebben hangzik. Szerintem egy próbát mindenképpen megér.
Noir: Ebben sem igazán van románc, de ez is kellemes kis bérgyilkosos téma, és előtérbe helyezi Mireille és Kirika kapcsolatát (ismétlem itt nem románcra kell gondolni :) ).
Terra e...: Erről nehéz úgy írni, hogy nem spoilerezzek. A lényeg hogy nem csak egy egyszerű sci-fi, igazából a Mu "faj" (anyibban mások az emberektől hogy telepatikus képességekkel rendelkeznek) kitaszítottságáról szól, hogy milyen viszontagságok közepette próbálnak otthont találni maguknak, miközben az emberek inkább kiirtanák őket.
Dennou Coil: Ezt is meg kell nézni, nagyon jó darab. Itt is inkább a gyerekek jellemfejlődésén van a hangsúly és nagyon jó sztorija van.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.