Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-09-04 17:21:16

LOGOUT.hu

Élet az Egyesült Királyságban…

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14092) tildy válasza Balinov (#14084) üzenetére


tildy
nagyúr

Pontosan igy, ahogy az altalam linkelt oldalon le van irva. Ez eddig is koztudott volt, ha nem ideiglenes, hanem vegleges letelepedest jelentettel be, akkor a szemelyit elvettek. Mit gondolsz, miert teszteltem otthon, milyen ugyet tudok intezni szemelyi nelkul? Bankszamlamra peldaul nem is engedtek szemelyi elkul befizetni penzt, ha magayr allampolgar vagyok ( akkor meg nem volt itteni jogsim , azt el szoktak azert fogadni devizakulfoldikent, befizeteskor ) .

Raadasul veglegesnel gyerek eseten gyahatosagnak is szolni kell, kornyezettanulmany, stb...

emvy: Magyarorszagona bankszamlanal magyar allampolgarkent megkovetelik, hogy lakcimkartya es szemelyit mutass be, vgay lakcimkartya+utlevelet. Mint irtam, engem elkuldtek, mert pontosan betartottak a leirtakat ( hozhatom az idevonatkozo passzust).

Ha magyar allampolgarsagod van, utlevelet hasznalnal, akkor kell lennie lakcimkartyadnak is, amit be kell mutatni. Az hogy van olyan eset, amikor ez megsem all fenn, az a bankot jopar esetben nem erdekli.
A pontos megfogalmazast hamarosan hozom, de a lenyege az , amit leirtam. Annyit mondok, gyakorlatban megtapasztaltam mit tehetek lakcimkartya nelkul.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.