Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz anonym1s #54440 üzenetére
A garancia jól működik, én garanciáztattam bő 200 USD-os telót, nem tűnt el, hanem frankó álapotban kaptam kézhez.
A posta bő 3000Ft volt és másfél hónap nagyságában volt az idő.
Nem a legideálisabb, de 3000 forintot megért, hogy a 200 dolláros teló újra működőképes legyen és ne a kukában végezze, szóval van működő garancia. -
laslie92
senior tag
válasz pezo00 #54447 üzenetére
Szia neked elég a Digitizer mivel külön van! Szétszedése sem bonyolult egy hajszárító kell hozzá!
Feiteng H9500-on már csináltam hasonlót fél óra alatt megvolt! Az a szerencséd,hogy nincs egybe az érintő a kijelzővel!
Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
vadkörte
addikt
Felmerült bennem egy kérdés.
Vesszük itt nyakra főre ezeket a jobbnál jobb kínai telefonokat. De. Kérdés, ezek milyen egészségügyi, vagy sugárzási normáknak felelnek meg?
Mert OK, azt kétlem, hogy az a típus amit legálisan forgalmaznak az EU-ban és kinában is, - pl Huawei G700-U00 a kínai, ~U10, az EU-s - az nem felelne meg. Hisz ugyanazok az alkatrészek, (esetleg a modem nagyobb teljesítménnyel sugároz) De a full noname-ek, amiket abszolút nem?Üdv. V. Körte
-
Carline
őstag
aTab5 Quad 5" dualsim teló lesz a Tescoban 45k-ért.
Bár csak QHD felbontás, de IPS kijelző.
1GB RAM / 4GB ROM-al írják, de máshol 512KB/4GB-ot írnak.
Melyik lehet az igaz?
1 év magyar garanciával "helyben" megvéve nem is rossz ajánlat, tekintve, hogy a mostani kínai rendelések vagy beesnek karácsonyra vagy nem, de a +Áfa a szinte biztos.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
asturel
őstag
válasz gipsztigris #54455 üzenetére
Az a baj, hogy 1et rendeltek tole, az se kapott feedbacket ebayen meg 1db ~1200
-
berigazek
őstag
-
berigazek
őstag
Németországot is nagyon ellepték Dualis telókkal,Media Markt,Saturn,Conrad üzlet tele van velük és egyre többen vásárolnak ilyenek háttérbe szorítva a nagy és híres márkákat.Hetente viszik le az árakat a nagy márkáknak :-) Én akkor is a Dualnál maradok,mert kihasználom.
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
berigazek
őstag
A geek boltnak írtam e-mailt 26 órával ezelőtt,azóta még nem válaszoltak...
-
Rapaz
csendes tag
Próbáltam frissíteni a superSU binarist de nem lehet.Néztem ezt a framarootot de a huawei G610 nincs a támogatott eszközök közt akkor most mi legyen? Ebbe a superSU-be be kéne tudjak lépni ha minden rendben lenne, nem? mert amint kiírja h frissítés sikertelen bármire nyomok kilép.Vagy rosszul gondolom?
-
juvegamer
tag
Üdv!
Most néztem egy friss Tesco újságban ezt a készüléket: aTab Quad 5. Az újság szerint IPS kijelzője, 4magos MT6589 proci és 1GB ram van benne. Próbáltam utána keresni de nem nagyon van info róla sehol. Ismeri itt valaki ezt a telefont? Érdemes elgondolkozni a megvételén? Az ára: 44990ftAmúgy én eddig ezt az Alcatel xPoP 5035-öt néztem ki magamnak, már majdnem meg is rendeltem csak megláttam ezt. Esetleg ha volt már itt valakinek ilyen Alcatel-je meghallgatnám a véleményét.
[ Szerkesztve ]
-
-
fotosjani
aktív tag
válasz tvamos #54470 üzenetére
Nem a legerősebb hardver, de teljesen korrekt 3 SIM-es, volt egy a kezemben és elfogadtam volna
-
Gyuc
aktív tag
Sziasztok!
Geeken a black friday promóció
-
pezo00
tag
válasz gipsztigris #54452 üzenetére
Köszönöm a segítségeteket uraim!
-
tvamos
nagyúr
válasz fotosjani #54477 üzenetére
Koszi a linket! Nem hiszem, hogy teszek probat meg egy ilyesmi gyengusz keszulekkel. Akar milyen olcso is legyen. Eddig 2 keszulekkel tudtam megbaratkozni, az egyiken CM volt, a masik meg a Nexus. Igy az MTK chipset-es cuccok kiesnek. Es ha dual sim keszuleket akarok, a Nexus is... Szoval most ilyen parameterekkel nezelodok, de csak takarekon...
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Lirion
addikt
Sziasztok!
Dual simes androidos telefont keresek, és látván ezeket a kínai csodákat, úgy néz ki, hogy ezek közül kerül ki a befutó. A kérdés, hogy melyik telefon felel meg a következő szempontoknak:
5" full hd kijelző
2 gb ram
32 gb rom
1.5 ghz-es turbós mtk proci vagy jobb
stabilan és megbízhatóan működő GPSElső körben az iocean x7 elite-tel szemeztem, de az a gps kérdésben elvérzett, most a thl w11 monkey king tűnik befutónak, de kérdés, hogy ennek mennyire megbízható a gps-e. A neten nem találtam igazán erről semmit, míg az iocean esetében rengeteg panaszkodó forum bejegyzést láttam, ebből arra bátorkodok következtetni, hogy a thl-ben normális gps van. Szerintetek?
-
pgemil
aktív tag
válasz laslie92 #54453 üzenetére
ZTE v970 ragasztott kijelzős? Nekem szét kellene szednem, de még nem mertem hozzányúlni!
(Jelenleg internetes-wifi rádióként üzemel.)
Szedjem szét, melegítsem ki, mossam ki pl. alkoholba és rakjam össze?
Ha ilyen egyszerű, akkor a "szervizes" miért nem vállalja?
(Bátoríthatnátok, hogy csináljam meg!) -
csinyo
csendes tag
Atab 5 készüléket és magát az Atab cuccokat kerüljétek . Nekem Atab 5 /Gen 2es/ telom van pont egy éves lesz decemberben . A tetyoban vettem
Másodszor járt szervizben , Újpesten van az Óradna utcában , katasztrófa az egész 16-20 munkanapot mondtak hogy elkészül ez mind szép és jó csak pénteken nincs szerviz tehát simán lehet 6 hét vagy inkább 1,5 hónap is akár .
Kétszer volt bent kijelző hibával másodszorra cserélték , bunkó módon beszélnek amikor érdeklődsz húsz nap után bementem hogy rájuk borítom asztalt mert mindig csak kioktattak hogy tesztelés alatt van vagy nem tudja mi van vele ....
Olvasatok utána a neten egy pozitív hozzászólás nincs a Mercury Impex röl mint cégről aki a Magyarországi szerízt bonyolítja ...
http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=csinyo&submit=
-
pgemil
aktív tag
GeekBuyIng-hez van most kuponkód?
Tudnátok egyet írni? -
Zeki
nagyúr
válasz pgemil #54496 üzenetére
Most nincs.
Várd meg a pénteket. -
_Alabástrom_
csendes tag
Sziasztok!
Mi mostanság a best-buy dual sim Android telefon 100 USD körül? (inkább alatta, ha van olyan...
Köszi!
Laci -
Zeki
nagyúr
válasz _Alabástrom_ #54498 üzenetére
A w450 nevű telefon.
Vagy másoknak a haier w718.Illetve A PANDÁN IS LESZNEK JÓ ÁRAK
[ Szerkesztve ]
-
berigazek
őstag
Hogy mi lesz ebből a ,,Fekete Péntekből" nem tudom...inkább ,,zsákba macska"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest