- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fa4hu
őstag
-
-
fa4hu
őstag
válasz
instantwater #138121 üzenetére
Valaki használ Lenovo K5 Pro-t? Ha igen, mik a tapasztalatai vele?
-
fa4hu
őstag
válasz
aprokaroka87 #134889 üzenetére
Melyik alkalmazásban? Mi ismerte fel?
-
fa4hu
őstag
válasz
CoolBoy323 #127290 üzenetére
Gyakorlatilag mint a Pro, de B20-szal, 6-os Androiddal, viszont ki nem adott kernelkóddal.
-
fa4hu
őstag
válasz
gagyilovag #121873 üzenetére
A Vezeték nélküli frissítés programmal, de az ilyen kérdéseiddel inkább ide.
-
fa4hu
őstag
válasz
tibcsi0407 #120714 üzenetére
Inkább arra gyanakszom, valami bent maradt a memóriájában, és ahhoz adta hozzá a mért értéket, adok még egy esélyt neki.
Fudi: Elképzelhető.
De ha már Oukitel K4000 Pro:
Szép súlyos darab, tényleg erős aksival, jó képernyővel, szinte stock Android 5.1-gyel, a 6735-ösökhöz képest gyengébb GPS-szel. Sajnos gombvilágítás és értesítőled nincs, feltett képernyővédő fólia és szilikontok viszont van.
-
fa4hu
őstag
Egy Oukitel K4000 Pro-t töltök a saját töltőjével, és egy Mantistek USB Doctor-ral mérem a töltést közben. Már majdnem teljesen feltöltött, és 10956 mAh-t ír ki az akkura, miközben az elvileg csak 4600-as. Rossz a mérő vagy én olvasok valamit rosszul?
-
fa4hu
őstag
válasz
tibcsi0407 #119910 üzenetére
Annyira kritikán aluli volt a support, hogy még azt sem voltak hajlandók elárulni, mi a különbség az Mlais M9 és az M9 Plus között. Az M9-re kiadott hivatalos ROM nem tudja használni a fényérzékelőt, ami főzött ROM-ban működik, de sajnos, azokban meg mindig valami hibádzik az M9 Plus-ra.
-
-
fa4hu
őstag
Nálunk egy Coolpad F1 (tehát nem kifejezetten a gagyi kategória) égett be így fél év után normál használat mellett, kijelzőt kellett benne cserélni. Az már csak hab volt a torta tetején, hogy a csereként betett, megbízhatónak mondott topiktárstól vásárolt cserekijelző is elszállt egy hónap alatt, így úton van a harmadik kijelző.
-
fa4hu
őstag
Tudtok ajánlani egy megbízható szerelőt Budapesten vagy Zalaegerszegen egy érintőkijelző cseréjére? Előre is köszi!
-
fa4hu
őstag
Megjött az Oukitel K4000. Korrekt készülék, van súlya, a GPS a szobában is felállt az ablak mellett, egy órás nyomkodás után (igaz SIM nélkül) 6 %-ot esett az aksi, a rendszer gyors, nem laggol. Root nincs, de a Kingoroot állítólag viszi (még nem próbáltam). A kamerát este nem volt értelme tesztelni.
-
fa4hu
őstag
válasz
CoolBoy323 #110684 üzenetére
(Részben) ő van az eustock mögött.
-
fa4hu
őstag
válasz
CoolBoy323 #110682 üzenetére
Kelzsoca is bizonyított már...
-
fa4hu
őstag
válasz
L4mie #110332 üzenetére
2015-09-12 Data Received Parcel Data Received
2015-09-14 18:50 OWE UK Hub Received Received
2015-09-14 19:08 Departed LHR Departed LHR Departed LHR
2015-09-14 20:04 DPD data centre Order information has been transmitted to DPD. Order information has been transmitted to DPD.
2015-09-15 11:56 London Heathrow Received Received
2015-09-17 09:07 Netherland Received Received
2015-09-17 18:58 AMSTERDAM [NL] In transit. In transit.
2015-09-17 23:49 Best [NL] In transit. In transit.
2015-09-21 23:50 Budapest [HU] In transit. In transit.
2015-09-22 6:49 Zalaegerszeg [HU] At parcel delivery centre. At parcel delivery centre.
2015-09-22 7:57 Zalaegerszeg [HU] Out for delivery. Out for delivery.
2015-09-22 10:49 Zalaegerszeg [HU] Delivered. Delivered. -
fa4hu
őstag
Megjött a Gearbest-től múlt héten rendelt Mlais M9 Plus (családtagnak lesz). Rövid használat és beinstallálás utáni tapasztalatok:
Kecses (vékony), jó összeszerelés (nem ropog), a qHD ellenére jó képernyő (jó betekintési szögek), Antutu 27k, de időnként meg-megröccen (pl. ha a háttérben a Play alkalmazást frissít vagy a Facebook kavar valamit, hiába csak 1GB RAM), 2,5 órás képernyő idő mellett 61 % akkutöltöttség, KingoRoot-tal könnyen rootolható. Kamerát és GPS-t még nem teszteltem.
-
fa4hu
őstag
Vagy közvetlenül a ChigonTech-től.
-
fa4hu
őstag
Ma jött a levél:
"Dear Customer,
Thank you for your order.
Sorry that the item MHATHL4000 will be have stock on Dec. 2 and we can ship it.
since you purchasing the product has only paid for 99.99 USD.(this is the activity price)
but after the activity, the price of the phone will be more expensive.(may need 169.99 dollars)
So please be patient for your order.
If you don't want to wait for so long,we will cancel your order and refund you the money.
Waiting for your reply.
Best regards
coolicool.com team"Ennyit a Colicool-ról, innentől kezdve nem sok mindent hinnék el nekik.
-
fa4hu
őstag
válasz
GoldhandRent #90257 üzenetére
-
fa4hu
őstag
válasz
GoldhandRent #90252 üzenetére
DHL-el kértem, mivel amúgy is sürgős lenne, 12 dolcsi plusz volt, de így legalább hamar kiderül, kamu volt-e.
-
fa4hu
őstag
válasz
gipsztigris #76329 üzenetére
Tedd töltőre, úgy próbálj belépni a Recovery-be.
-
fa4hu
őstag
Sajnos a Jiayu szoftveres támogatása gyakorlatilag nulla, a gyári ROM-okkal sem sokat bíbelődnek, a jó hardver és a gyenge szoftver kompromisszumát meg kell kötni... amíg nem jön ki hozzá egy jó portolt, főzőtt ROM. (Írom mindezt a harmadik Jiayu készülékem használata mellett, tehát én mindezekkel vállalhatónak tartottam.)
A GPS-nél érdemes megcsinálni a gps.conf lecserélését nokiauser által belinkeltre.
-
fa4hu
őstag
válasz
Viktor0610 #69945 üzenetére
A Jiayu G3-as sorozaton van érintőgomb-világítás.
-
fa4hu
őstag
válasz
fateless #66090 üzenetére
Kíváncsi vagyok mit válaszol az eladó, mert írtam neki, hogy nekem sürgősen szükségem lenne a telefonra, az SG pedig változó sebességgel szállító forma (plusz még a vámolás egyre elhúzódó ideje).
Nálam sajnos 5 nap után sem látszódott a rendszerben a TN. Attól, hogy leég egy raktár, a máshonnan működtetett informatikai rendszer használható marad, látszania kell, amit oda berögzítettek, max. nem mozdul a csomag. A rendszerből eltűnni csak szándékos törléssel fog, azaz ha csalna a DHL.
(Nem kötözködésképpen írtam, de én úgy érzem, hogy az eladó nem volt korrekt. Írta volna azt, hogy a DHL eleve nem vette át a csomagot, nem pedig kamuzott volna 5 napig.)
-
fa4hu
őstag
válasz
fateless #66086 üzenetére
Ha átadták volna DHL-nek a csomagot (ahogy az eladó állítja), akkor az eladó által megadott TN élt volna a DHL rendszerében. Az eladó szerint a DHL meg vissza is küldte részére a csomagot (aminek megint nyomának kellene lennie). Azt nem feltételezem, hogy a DHL hazudik. Az is érdekes, hogy ezt a visszaküldést csak többszöri írogatás után tudták közölni.
-
fa4hu
őstag
Hamarosan itt a Jiayu G4C: [link]
Az Antalife március 20-ra ígéri.
-
fa4hu
őstag
válasz
KurtCobain #55719 üzenetére
Úgy néz ki, hogy sem a proci, sem a képernyőfelbontás, sem a RAM-ROM nem stimmel, egyedül csak az Android verzió. Írtam a boltnak, meglátjuk, mit lépnek.
-
fa4hu
őstag
válasz
KurtCobain #55717 üzenetére
Ezért írtam, ha fele igaz...
-
fa4hu
őstag
Ha csak fele igaz, az aksit leszámítva jó vétel: [link]
-
fa4hu
őstag
Tovább pontosítanám:
Még annyit a Haier W718 magyarításához, ahhoz, hogy magyarként jelenjenek meg az alkalmazások a magyarítás után, még a magyarosítás előtt a morelocale2 programban magyarra kell állítani a nyelvet, különben egyes, utólag telepített alkalmazások (pl. Opera Classic) angol nyelven fognak elindulni.
Ez azért elég érdekes.
-
fa4hu
őstag
válasz
steve1977 #52209 üzenetére
No, kis beszámoló a magyarítással kapcsolatos tapasztalatokról, külön köszönet érte Steve-nek.
Szóval:
1. MTKDroidTools-ban is rootolni kell a CWM telepítéséhez a telefont, nem csak a Framaroot-tal.
2. Az MTKDroidTools-ban Steve telefonja segítségével Cappa által készített CWM-t a "Root and recovery" gomb-bal kell feltenni, és az első feljövő ablakot cancel-ezni, majd a következőben betölteni a CWM zip-jét.
3. Nekem a CWM-be csak úgy lép be, ha először a bekapcsolás + hangerő fel gomb-bal a flasht indítom el, majd annak a menüjéből kikapcsolom, majd jöhet a bekapcs + hangerő le. De az is lehet, hogy hogy csak rossz időpontban engedem el / tartom tovább nyomva alapból a bekapcs + hangerő le-t.
4. Steve magyarítása nem valós ROM, hanem csak a magyarított alkalmazásokat cseréli le, így előtte nem javasolt wipe-olni. Emellett nekem az általa készített magyarításban lévő billentyűzet program állandóan elszállt. Ezért én a saját telefonomból magam magyarítottam a ROM-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged