- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
Van valakinek egy élő MTK droid tools linkje? Cappa72 linkjei halottak ( a data.hu törölte őket
) a depositról meg "hálózati hibára" hivatkozik ( T-home net....).
-
tolvaj!
őstag
ha elindítod a folyamatot utána mégis hogy akarod betenni a képfájlt a helyére? Windowst is lemez nélkül telepítesz?
Spft elindít, scatter tallózz, recovery pipál, recovery sorában a fájl névre kattint, tallózz, beállít, download-ra nyom, telefon csatlakoztat fajtájának megfelelően, lefut, kipróbál, örül (?).
Így próbáld meg kérlek
-
tolvaj!
őstag
válasz
zolipapa66 #91110 üzenetére
Szvsz teljesen feltöltött állapotban kezd el használni, ahogy szoktad és kb 14-15%nál nézd meg a használati statisztikát. Sokkal életszerűbb, mint egy óra folyamatos használat után átalányt számolni.
-
tolvaj!
őstag
válasz
DaemonX #90893 üzenetére
Az mhl kábeles kapcsolat a telefon és a tv között és elvileg nagyon kevés kínai tudja. Ha vezeték nélkül küldöd ki a jelet az más (gyártója válogatja minek hívják), általában miracast. Ha kontrollert csatlakoztatsz,a készülék otg módba kerül, így tölteni nem lehet. Az usb vagy le ad, vagy vesz fel feszültséget, de a kettő együtt nem megy (jelenleg).
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
válasz
harcikoca #90675 üzenetére
A klónokat ne keverd a minőségi termékekkel. Ez csak jó tanács. Menj be egy extrém digitálba pl és ott meg tudsz fogni egy Xiaomit, vagy mediamarkt és ott is nézz körül. A klónok ebben a topikban is a legalját képviselik és nem is nagyon tűrik meg az állandó lakók.
Tegyél fel egy launchert és máris barátságosabb
-
tolvaj!
őstag
Élethelyzet
:
Van egy céges és egy magán kártyám. A magán kártyán is ingyen beszélek a családdal így sokat is, de hívnak a cégesről és jön a csavar! A céges kártyán minden nem flotta hívást kiszámláznak így az átirányítás nem megoldás. Központi számról hívnak minden esetben így a hívás értesítő és visszahívás nem járható, hisz nem tudom melyik mellékről kerestek milyen ügyben. (Ez itt most nem rólam szólt, egy kártyám van, de találkoztam már ilyen emberrel. Neki életszerű a DA telefon, de igazad van, mert az ilyen tényleg NAGYON RITKA!)
-
tolvaj!
őstag
válasz
Azolcsóság #90516 üzenetére
Nem is arra gondoltam, hogy sűrű eset, de életszerű
-
tolvaj!
őstag
válasz
janakbacsi #90501 üzenetére
Van. De az is eszedbe juthat, hogy a saját, illetve a céges kártyád is egyazon operátornál van. Ilyenkor is jó lehet egy HF dualsim készülék.
-
-
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #90153 üzenetére
Számomra elszomorító, hogy ők is felcserélték a kezelő gombokat..... őszintén!- az emberek több mint 70%-a jobb kezes és a telefonok egyre nagyobbak. Ki a f#szom találta ki, hogy átellenes oldalra tegyék a legsűrűbben használt gombot?!
-
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #89487 üzenetére
Gigabyte roma r2 plus. Mt6582 +1gb 4" kicsi akku.
Beers
Audio/normál/Sip
-
tolvaj!
őstag
válasz
partxxx #88118 üzenetére
A rendszeres frissítés igazából a miui rendszer sajátja, de ha a normális gyártói supportra gondoltál, akkor a lenovo háza táján nézz körül szerintem. Esetleg THL, a xiaomi viszont kiesik, mert vagy drágább mint 200$ vagy kisebb mint 5"-arról nem is beszélve, hogy a hongmi 1s problémás.
-
tolvaj!
őstag
válasz
west76 #87571 üzenetére
Android 2.1 óta baromság az ilyen és ehhez hasonló programok megléte. Nincs létjogosúltsága semmilyen szinten, mert a rendszer úgy van megírva, hogy maximálisan kihasználja a rendelkezésre álló memóriát. Ha valami beragad esetleg és az okoz hibát, azon meg úgysem tud segíteni egy ilyen gagyi app.
-
tolvaj!
őstag
válasz
include777 #87558 üzenetére
Itt ül mellettem és röhög! Vannak olyan nők, akiknek van humorérzékük
-
tolvaj!
őstag
válasz
Cyborg #87461 üzenetére
A ClassFM egy rossz példa, a Balázs elcseszett és ostoba hozzá állása miatt. Elvakult almás, így persze, hogy olyat mond amit az appstore-ban olvasott, vagy másik almástól hallott. A frankó és valódi hírközlést ( legyen az politikai és / vagy gazdasági ) ne várj magyar kereskedelmi adótól.
-
tolvaj!
őstag
Android DUAL SIM (két SIM) okostelefonok topikja ÉS pálinka főzési tippek!
-
tolvaj!
őstag
válasz
benceman00 #86985 üzenetére
Gigabyte roma r2 plus. DE nem HD, és gyenge az akku. Minden más stimmel.
-
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #86978 üzenetére
Abból csinálj te kijelző védőt
#86979 Sárkányszív
Vagy az eladó tróger és nincs is neki semmi.
-
tolvaj!
őstag
válasz
banderasz77 #86662 üzenetére
Scatter file a neve. Előbb (ha él a telefon) mtkdroid toolsal lehet generálni, illetve ha más nincs, keresni a neten és letölteni.
Bár az a rom amihez "nincs az a txt fájl" nem is biztos, hogy flashtoolhoz való.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Sztenn #86520 üzenetére
Első csoportos a látásom, munkámból kifolyólag rendszeresen szűrik. 5,5" HD-n nem látom a pixeleket. Monitornak egy HDready TV-t használok (1366x768) 32"-on és itt ugyan látom a pixeleket, de nem zavaró egyáltalán. Most is kb 70cm-re ülök tőle. Öcsém is ezzel jött, hogy márpedig ő látja!- megjegyzem szemüveges. A legszebb az volt amikor a Wayteq Talk5H kijelzőjét fikázta, hogy mennyire pixeles, így meg úgy, aztán az én telefonom kijelzőjét az egekig magasztalta, majd közöltem vele, hogy ugyanakkora méretű és felbontású a panel
.... persze mindenzt a család elött, mert már elegem volt az okoskodásából....
-
tolvaj!
őstag
válasz
aytukabozs #86349 üzenetére
Reggelt az uraknak!
Ha megcseréled a magánhangzókat a nevében akkor azt kapod amit én ha ránézek....
CoolBoy323
Nézz körül gigabyte tájékon. Frissítették a palettát és a roma r2 plus már 4" 4mag 1/4 GB. Neked is jó méretben, meg a család többi tagjának is.
-
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #86324 üzenetére
Gyengébb soc került bele, hogy nagyobb legyen a rés a két készülék között. Asszem 6572w jelzésű.
-
tolvaj!
őstag
válasz
svgyula #86163 üzenetére
Az mtk csippek alapból korlátolt kommunikációs képességekkel rendelkeznek, ezért kerül melléjük kommunikációs csipp. A qualcomm integrálja, a mediatek nem, ezért jobb megoldás -no meg azért, mert kevesebbet eszik alapból
- és olyan képességekkel vértezed fel, amilyennel akarod.
-
tolvaj!
őstag
válasz
aytukabozs #86104 üzenetére
bocsi tényleg
-
tolvaj!
őstag
válasz
banderasz77 #86096 üzenetére
-
tolvaj!
őstag
válasz
KurtCobain #85852 üzenetére
Ó Kurt te csavargó,a kisujjadban van az argó....
-
tolvaj!
őstag
válasz
KurtCobain #85849 üzenetére
jackpot!
Gipsztigris
Bocsi, azthittem értehető, hisz pont erről szólt a téma
-
tolvaj!
őstag
válasz
gipsztigris #85845 üzenetére
Vegyél nyálfon6-ot. Legalább ismerős környezetben találod magad
-
tolvaj!
őstag
válasz
aytukabozs #85801 üzenetére
Meg.
-mivel volt 6589- esem tudom mit tud. A mostani is a két giga miatt kellett igazán. Szvsz jó vétel. De amit linkeltem megnézted? Nem iMavericket linkeltem, hanem amit írt a telefonjáról. Gyártói 4.4 egy mt6589 -es telefonra. Plusz folyamatosan frissítették a 4.2est.
-
tolvaj!
őstag
válasz
aytukabozs #85784 üzenetére
Keress rá iMaverick fórumtársra és utánna mondj ilyet, hogy nincs támogatás az AMOI-ra
-
tolvaj!
őstag
válasz
aytukabozs #85387 üzenetére
Az még csak hagyján, de a THL 5000 is !
-
tolvaj!
őstag
válasz
leikomessi #85378 üzenetére
Ha benned a félsz a garancia miatt, akkor ajánlom a redmi noteot, itthon is beszerezhető az extremedigitalban garanciálisan, részletre is akár. Azért ezt, mert benne volt a listádban és van itthoni garanciális megoldása!
-
-
tolvaj!
őstag
Két szőke beszélget:
-Nem tudom miért hiszik a pasik, hogy számít a méret....
-teljesen igazad van! Nekem pl teljesen mindegy, hogy óriási vagy hatalmas.....Hát kb ennyit ér a bencsmárk is.... SEMMIT!
-
tolvaj!
őstag
válasz
balazs1011 #85188 üzenetére
Ha az nfc hiánya nem mérvadó akkor xiaomi redmi note.
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
válasz
Mottie #84338 üzenetére
Az Xperia T a.k.a. James Bond telefon a maga idejében ( két éve) azért volt nagy szó, mert felvette a versenyt ( esetenként meg is nyerte) a 4 magos telefonokkal. Az, hogy "elég nyögvenyelősen operál" sajnos optimalizáció kérdése. Nem tudom, hogy állsz a MIUI romhoz, de lehet megérne egy próbát a telefonodon, már csak azért is, mert ha jól tudom azt a sonyknál zárt bootloader mellett is fel lehet tenni, de ebben nem vagyok biztos, utána kéne olvasni. A 6592 ha jól van optimalizálva az adott készülékre az oprendszer akkor kicsit a snapi 600 fölé lehet belőni, de a 800-as szintjét nem éri el. És végül, hogy milyen sebesen pörög a rendszer ismét optimalizáció kérdése, láttam már szélsebes samsung galaxy ace-t is egy jó CM-vel és láttam már folyamatosan szaggató THL-t elcseszett custom rommal.
(#84341) Keeperv85
Tudom, de belegondolva teljesen igazad volt
-
tolvaj!
őstag
válasz
szili.tamas1 #83952 üzenetére
Már miért? Addigra a hajlítható panelek lesznek jobban elterjedve és azzal már a zsebben hagyás is ki lesz küszöbölve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest