- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asturel
őstag
válasz
gipsztigris #54455 üzenetére
Az a baj, hogy 1et rendeltek tole, az se kapott feedbacket
ebayen meg 1db ~1200
-
asturel
őstag
Lenovo A390 kene tok+folia, viszont eleg szegenyes a kinalat, van olyan telefon aminek a tokjai/foliai esetleg ramennek? (Foliabol csak ultracleart talaltam 6-os packban)
-
asturel
őstag
válasz
fcsabika1 #43976 üzenetére
Akkor mar: ZTE V956 Android 4.1 Smartphone Mobile - 4.5" Screen, Quad Core, Dual Sim, 5MP $129.99
Szerk: most latom, hogy sajnos a zte-nek qhd helyett valami el****** felbontasa van es a ram is keves benne
Mondjuk ez az amoi szamomra ismeretlen -
asturel
őstag
Jiayu G2 (512MB)-re letezik full magyar rom? (szoval nem csak framework-res.apk magyaritott, hanem az osszes system app) most 97$ antelife-on, esetleg van hasonlo alternativa ilyen aron?
-
asturel
őstag
válasz
Nwis86 #43887 üzenetére
http://chethaka.wordpress.com/2013/02/28/unlock-an-android-device/ bar nem igazan ertem, hogy feloldas utan megis mit tudnal csinalni vele, adb-vel (adb pull /sdcard .) siman le tudod menteni a cuccokat rola (mondanam, hogy adb backup, de azt is le kell okezni /ha jol emlekszem/)
512MB rammal mennyire szenved egy mtk6577 telefon? Hugomnak kene es minel kevesebbet akar kolteni ra.
-
asturel
őstag
válasz
alexw801 #43805 üzenetére
Nem hardverileg gondoltam, tudom hogy ujabb soc van benne, de mar meg is talaltam az elso hianyossagat: nincs notification led (csak piros battery -- amit at lehet 'hekkelni' notificationra), ilyen aprobb dolgok sokszor jobban zavarnak, minthogy 6k helyett 12k az antutu score..
-
asturel
őstag
THL W100-nak van valami hatranya ZTE V970-nel szemben? Anyaghasznalat, stb..?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Midnight Akkumulátor 85%
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest