- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- borg25: Kórházi beszámoló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
válasz
juvegamer #53074 üzenetére
Üdv,
Ugye tudod, hogy az alcatel kínai (= TCL). A magyar gari mit sem ér víz, törés, stb. esetére.
Én a lányomnak alca ot992d helyett vettem egy thl w100-at. Csak azt bántam meg, hogy a nejem (ot995, frissíthetetlen trémobil gb) és az anyám (alca 918d) kimaradt a beszerzésből. De nem sokáig.
Ha van rá módod, hasonlíts össze egy gagyi, két vagy 4 magos, 1gb rammal szerelt, 4.5" ips kijelzős kínai telefont azokkal, amiket említettél. hamar rádöbbensz, melyik a gagyi.
Ha tényleg gamer vagy nem csak a nevedben, játékot is próbálj ki rajtuk. Ég <> föld a különbség. És nem csak a kijelző miatt.@b0bcat: grat, előztél. Már volt egy hasonló kérés délután, de azt úgy láttam, törölték (vagy áttették a "mellik okostelót vegyem is ?" topicba...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest