- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
fotosjani #105957 üzenetére
Felejtsuk mar el ezt a Chigont! Az elejen meg Hungobungo csinalta es mentek a csoportos rendelesek felkapott volt. Akkor is lassu volt a Hungo reakcioja, most a Chigon nem reagal a garis ugyekre, a kaposvari szervizese meg egy ugyan olyan tetulassu sz@rkupac ugyintezesben. Szvsz. lehet venni barhonnan, de elonyt semmiben sem elvez most mar. Soooot
Reszemrol a Chigon nem ajanlott opcio!Valaki irta nemreg Laza kollegatol vett ZTE V5 garisan hibas, terelte Hungohoz (Chigon) - Ez milyen mar? Ki mit vett es kitol is? Sok sikert neki ez uton is az ugyintezeshez!
-
Zeki
nagyúr
-
scavy
tag
válasz
fotosjani #94764 üzenetére
Köszi az infót, keményen tolják a hatóságok. Amúgy nekem VPN-em az van, abban nincs hiba. Eddig az Angliában vásárolt Moto G-mmel használtam több google szolgáltatást is. A kínai appokkal szimplán csak annyi a baj, hogy csak kínaiul vannak, azt pedig én nem beszélem egyenlőre.
Amúgy nem teljesen értem most mi a helyzet, mert ha ennyire blokkolják a google appokat, akkor miért lehet őket letölteni egy szimpla gyári kínai marketplace appal? Mert én most megpróbáltam, és le tudtam tölteni a play storet, play music-ot, stb. Más kérdés hogy valamiért nem indul el, de magában a marketplace appban benne van.
Így most valószínűleg jobb híján megrootolom, és hátha úgy megy.
-
feripalijani
csendes tag
válasz
fotosjani #93552 üzenetére
Akkor elég nagy hibát követtem el, mikor Deal Extreme-ről MasterCard al rendeltem telefont igaz ? :/ Még nem jött meg, de úton van. (tudom, hogy a DX tabu, csak hülye voltam mert régen megbízható volt, azóta meg nem rendeltem, de fene se gondolta, hogy így csökken a színvonal. Azóta utánna néztem itt fórumon, hogy nagyon nem ajánlatos rendelni, de akkor már kicsengettem a pénzt nekik..
)
-
-
-
-
kolosanyi
veterán
válasz
fotosjani #68964 üzenetére
De most komolyan, ennyi pénzért teljesen jó. Bátyámnak megvan még a Nexus S-e (nekem másfél évig volt), 4.1 mellett még el lehet vele lenni ha alap dolgokat akar az ember, ez meg minimum az a szint, bár az a kétmagos MTK SoC nem olyan szar. Másodtelefonnak, valakinek a családba, poénnak, tapasztalatszerzésnek jó lesz, telefont még úgyse rendeltem Kínából. Ha tényleg küldenek egy működő telefont ennyiért, akkor ahogy mondod:
-
Upo
addikt
válasz
fotosjani #68955 üzenetére
Az antelife2014-et? Az nekem még sehova se volt jó.
Amúgy a DG150 se rossz 59.99-ért, víz-ütésálló rugged. Mondjuk csak a zöld, a narancs az drága.
Ez a DG110 amúgy egész pofás és IPS képernyős. Paul Walker memorial design, nem is régi. Ha ennyiért meg is kapom akkor elég bestbuy vétel volt.
-
aytukabozs
addikt
-
mong08
tag
válasz
fotosjani #66472 üzenetére
Pont fordítva mondtam.. a TD SCMA a belpiacos..
Ha nem tudja a WCDMA szabványt akkor itt nincs 3 G rajta csak kínában..#66474 alaexw801 erre szerettem volna felhívni a figyelmét, hogy ne TD SCMA-t vegyen.
Én még csak gépészmérnök sem vagyok, csupán vegyész.
Magyarul akkor ADJ te is tanácsot, hogy UNICOM-osat vegyen... -
válasz
fotosjani #63346 üzenetére
Hát ilyen szinten nem fogok belemászni a dologba, de a kolléga korábban pont ezt sérelmezte, hogy a VGA részt nem emeltem ki, így nem hiszem, hogy korrekt lenne külön kezelni a dolgot. A SOC része a videókártya is, akkor együtt kell nézni. Én a videó elejét néztem, és ott biza látványos volt a különbség.
A magam részéről még most sem érzek ingerenciát a 6589 cseréjére. Mondjuk már korábban is megírtam itt a PH-n, hogy ha tényleg nem lesz 4.3-4.4 a 6589-re, na talán azzal rá tudnak "kényszeríteni" a cserére... Addig azonban a 8 mag szerintem epenis-nek jó. Erre viszont sem pénzem, sem kedvem nincs. Peace.
-
cocus007
tag
válasz
fotosjani #59420 üzenetére
És 97,5%-os eladó az jónak számít ezen az oldalon? mer eBay-en az nagyon gyatra arány... ezért nem tetszik az aliexpress oldal, mer ki kell fogni 1 normális eladót.
Egyébként még odébb van h ilyet vennék, lehet addigra már lesz vmi jobb is.Most előbb Doogee DG300-ast kell rendelnem vkinek, vmi gyorsított postával lenne jó ami összesen max 104$-ra jöhetne ki, így általában a DHL már nem fér bele, de ha vki mégis talál, szóljon
-
Mobildeck
tag
válasz
fotosjani #58149 üzenetére
értelek, nagy kár.
én eddig szinte az alapján kerestem a telókat, hogy 5,5 inchez, legalább 2800mah akksi kellene hogy elmenjen egy napig legalább.ez mondjuk felveti a kérdést, hogy akkor melyik telefonhoz milyen akksi a minimum elvárás mondjuk egy nap mukodeshez
mostani telefon is kinai es lemerul 1 ora netezes utan
(#58151) SSlyTR: detto!
-
-
-
littlemole
őstag
válasz
fotosjani #56598 üzenetére
No jó én berendelem ezzel a kóddal mert ez marha jó ár nekem.
És a tököm kivan az egymagos huaweimmel.
És karácsony is van.
Melyik opciót érdemes választani a normál postázásnál? Van valami különbség?Reg Airmail By China Post $0.00
Pandawill free shipping $0.00
Reg Airmail By Singapore Post $3.96 -
-
vadkörte
addikt
válasz
fotosjani #55478 üzenetére
Hááát nem tudom. A MobileUncleTools root-oltnak jelzi, a rendszerfile-okhoz is hozzáférek, írni/olvasni tudom őket. Azok a programok amiknek kell a root jog futnak rendesen.
Csak a GPS finomhangolásához, meg a hangkimenetek jelszintjének növeléséhez kellene az eng mód.
Megpróbálom újrarootolni, de needrom-on olvastam, hogy ez egy G700 "betegség", hogy néha be lehet lépni eng módba, néha nem. Ráadásul nem is ROM függő... -
balazs1022
őstag
válasz
fotosjani #54544 üzenetére
fú köszi szépen. elég sok mindent megtudtam, Lehet, hogy inkább akkor ezt választom :ez jobban tetstzik Azt nemtudjátok, hogy van-e benne képernyőkikapcsoló szenzor?
-
tvamos
nagyúr
válasz
fotosjani #54477 üzenetére
Koszi a linket! Nem hiszem, hogy teszek probat meg egy ilyesmi gyengusz keszulekkel. Akar milyen olcso is legyen. Eddig 2 keszulekkel tudtam megbaratkozni, az egyiken CM volt, a masik meg a Nexus. Igy az MTK chipset-es cuccok kiesnek. Es ha dual sim keszuleket akarok, a Nexus is... Szoval most ilyen parameterekkel nezelodok, de csak takarekon...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
fotosjani #54413 üzenetére
Némi infó a G2F-ről, hivatalos oldalon, tyúklábasan
Eszméletlen jó telefon, mindent tud, amit csak kell, úúúúgy várom már
Remélem lesz feketében is
-
mclane_
aktív tag
válasz
fotosjani #54331 üzenetére
Kösz, hogy utánanéztél pontosabban, igen pont így csináltam anno én is. Annyi volt még nekem, hogy kicsit formázni kellett a vcf-t, mert úgy nem tetszett a gmail-nek, de csak csinálni kell az aktuális gmailes kontaktoblól egy mentés, és már kész is a template hozzá. Remélem segítettünk vele a kollégának
.
-
RVR400
veterán
válasz
fotosjani #52735 üzenetére
Nekem a FlashTools-szal egyszerűbb dolgozni, meg a CWM-nek túl sok jelentősége szerintem nem igazán van, főleg ha nem cserélget az ember ROM-okat a telón, meg túl sok nincs rá, ahogy néztem. És legrosszabb esetben, ahogy írtam is, a DT tud CWM-et csinálni a telókhoz.
(#52737) alexw801:
FlashTools letölt, indít; ROM kitömörít;scatter behúz;akksi ki, download gomb, teló bedug, vár, majd zöld karika, és minden oké.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Egészséges életmód
- Everest / AIDA64 topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nyaralás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest