Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
denko
senior tag
válasz tibcsi0407 #112750 üzenetére
nemtudom szempont-e.
Most UPC netem lesz (mobilon) 3g t ki se fogom kapcsolni. ( vodát használja elvileg)
Fővárosban töltöm az időt, ha lefedetségnél kérdés.
Note2 re énis gondoltam. De aggaszt az aksi, nem merül le 1 nap alatt?Xiaomi topicban feltettem már a kérdést, de választ azóta sem kaptam
[ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
válasz tibcsi0407 #112750 üzenetére
melyik 9000 a lite vagy a c?
vicces hogy már kint vannak a boltokban de jól láthatóan renderelt képpel.
megrendeled presale-ben, aztán kijön vmi tökmás házbanHsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
tibcsi0407
félisten
válasz aytukabozs #112753 üzenetére
Én a fingerprint sensor-ost venném. Az talán a lite.
utdetailing.hu
-
Zeki
nagyúr
Mpie P3000T 25 ezer Ft.
Nem rossz ajánlat. -
aytukabozs
addikt
-
Zeki
nagyúr
válasz aytukabozs #112757 üzenetére
Én nem venném, de kispénzűnek erős gép.
-
beg
veterán
Minekután potyognak ki a nagyok (Zopo, lenovo, Jiayu) meglátták a piaci rést
Keblemre takee, joliee, zuk, muk, fuck és minden idióta nevű kínai low budgetYou are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beneszilo
tag
Sziasztok! Meizu Metalról van bármi hír? Érdemesebb lehet várni rá egy hónapot, mint most rendelni M2 Note-ot?
-
WOT-H-A-C
veterán
Én is tépem a hajam néha!! fél-egy évvel ezelőtt mindenkit lebeszéltünk az ulefon,elefon, mlais meg hasonlók vásárlásáról. Most meg... Valóban a olyan mintha a nevesebb gyártók direkt kihagynák a ziccereket. Én speciel a mai napig nem ajánlom őket, de ami igaz az igaz kevés neves gyártó kínálja a portékát a 30-60k szegmensben, úgyhogy , amikor ilyet keresnek én csak hallgatok... többnyire
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
beneszilo
tag
válasz KamuMazsola #112764 üzenetére
... Inkább arra gondoltam, hogy lesz-e belőle international verzió, vagy csak kínai belpiacos, meg ez a YunOS vs. Flyme sem tiszta nekem.
-
Upo
addikt
válasz WOT-H-A-C #112761 üzenetére
Én most is lebeszélném, habár fejlődnek, azért a szintet nem érik még el. Most is potyognak ki a csontvázak a szekrényből, elég benézni az ele ule umi stb topikokba. Amíg annyi a support, hogy ígérgetjük a javításokat, kijön esetleg 1-2 ota, aztán megint ígérgetünk, aztán végre elfogyott az az egy adag amit begyártottunk belőle, utána meg már az a szöveg, hogy cseréld le az utódjára (pro, plus, advanced, II, III, stb...), na az nálam még mindig nem nyert. Hiába csinálnak a terméklapra szép képeket szép nénikkel/családokkal, attól még nem lesz jó, csak jobban néz ki. Szinte ugyanaz a szöveg mind, ultra kijelző, ultra akku, ultra kamera, ultra cnc-zett ház, stb, azután kiderül, hogy (szinte) ugyanaz a f.stalicska mint régebben, csak fejlődött annyit az olcsó MTK SOC, hogy üresen a napi használatra már elég gördülékeny, pattogós a teló. Látszik, hogy kezdenek odafigyelni, de azért még le kell folynia egy kis víznek, amíg komolyan számbavehetők lesznek. A szolgáltatós kínálatnak azért erős konkurrenciák (az a másik vicc kategória), de még elsősorban az ára miatt. De majd kiválnak közülük az új favoritok, ha így haladnak tovább.
Ha autós példát szeretnék hozni, akkor régen pl. egy Kia-t még bottal sem piszkáltam volna, aztán jópár éve már látszott hogy akár lehet is belőle valami (bár még nem vettem volna), most meg jövőre tervezünk autócserét, és bizony benne van az esélyesek között elég keményen.
Na valami ilyen ívet kellene ezeknek a telósoknak befutni, akkor lesz érdemes megvenni szerintem. Most még ott tartanak, hogy ha így haladnak akkor később estleg lehet is belőle valami.Szerk: lásd pl. a közben elém került hsz-t, erről beszélek. Csontvázak mindenhol...
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
maczera
aktív tag
"Mpie P3000T 25 ezer Ft. Nem rossz ajánlat."
Nehezen hihető hogy 25 eFt-os telefon, mely paramétereiben többet tud, mint némelyik 100 eFt-os, ráadásul még működik is. A 600 Ft/kg-os akciós sonkát sem szoktam megvenni, mert tudom, hogy annyi pénzért nem sok hús lehet benne...Azt pedig, hogy mennyiről árazták le, a Tinydealnél nem sokat számít. Tudnak nagyot mondani...
[ Szerkesztve ]
-
-
Sanyesz.
őstag
válasz aytukabozs #112772 üzenetére
A gyengébbek kedvéért pedig: "Please peel off the insulated tape on the battery before use"
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
nimfas
addikt
Na bakker, addig Tököltünk asszonnyal hogy a Xiaomi redmi note2 32 GB és a Meizu M2 Note is OUT OF STOCK lett EU-ban.
Valamelyikre írták hogy nem is tervezik a készlet feltöltését....
-
MODERÁTOR
-
nyisziati
veterán
Végigböngésztem a spec.-t, hát... Ítéljétek meg:
-8 mag, 1,7 Ghz (!)
-2 GB RAM, 16 GB háttértár
-HD kijelző (!)
-3.000 mAh akku
-ujjlenyomat érzékelő
-NFC
-LTE (B20 is) (!)
-smartwake, otg, gesture sensor, értesítő led világítás, VPN, 4K videoSzerintem túl szép, hogy igaz legyen. Főleg ~25.000-ért.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok,
50-60 körül mit ajánlotok? Érdekel itthon beszerezhető és külföldi ajánlat is. Nagyon noname nem érdekel, eddig egy THL T11 volt, kb azt a szintet jó lenne ha hozná.
Köszi
-
zozimoto
aktív tag
Hali. Tudnátok-e ajánlani csepp,por ütésálló 5" telót. 4g nem fontos inkábba strapát bírja esetleg itthoni gari
80 e körül[ Szerkesztve ]
"...az enyémre az van írva hogy sivatagi sas 0.50"
-
drr
őstag
Sziasztok!
Az egyik ismerősöm keresett meg azzal a problémával, amit most fogok leírni. Rendelt egy Meizu M2 Mini-t. Amikor megérkezett, volt rajta Play Áruház, viszont semmit nem tölt le a készülék. Látszólag elkezdi, de csak pörög a letöltési vonal a végtelenségig... Kényszerített leállítás és gyorsítótár törlés megvolt, vissza lett állítva gyárira, az sem segített... Aki tudja mi a megoldás, kérem segítsen!
-
smithsys
aktív tag
Cirka másfél hete használok egy LeTv One x600-at. Az első és legfontosabb konklúzió, hogy nem ajánlom a készüléket annak aki ódzkodik a ROM telepítéstől. A rendszer amivel érkezik teljesen használhatatlan. Olyannyira hogy hiába lát wifit illetve mobilnetet, nem képes akár a playről sem letölteni semmit.
E lehangoló bevezető után azért mostmár azt mondom, egy jó ideig nem fogom lecserélni a cuccot, mert egy kis időráfordítással komoly masinát lehet varázsolni belőle.
Tehát TWRP fel, custom ( BB72 ) ROM fel és minden pazar. TSF Shell fut rajta mindenféle lagg nélkül, illetve nem találkoztam olyan appal ami megakasztotta volna. Kijelzőidő átlagos 4-5 óra között. Az utóbbi két nap nem nagyon volt időm foglalkozni a telóval, csak 10-15 telefon, néhány sms és 15-20 mail ment el róla folyamatosan bekapcsolt mobilnettel, így volt a második nap végén 35%-on.
Kamerája szerintem átlagos bár nem vagyok nagy fotós, de nem jobb/rosszabb mint az előd Lenovo Vibe X2-é.
A hangminőség kiváló, mind fülessel, mind anélkül. Mindenki jól hall, mindenkit jól hallok.
Értesítési led van és működik is, eddíg piros, kék és sárga színeket sikerült produkálnia.
A slow motion egy jópofa dolog benne, de nem hinném hogy sok gyakorlati haszna lenne.
Összeszerelési minőség szvsz helyén van, nincs recsegés-ropogás csavargatás esetén sem.
Tartottam a méretétől, mert nekem eddíg a JY G4S jött be eddíg leginkább, de azon kívül hogy nem minden zsebembe tudom beletenni semmi egyéb problémám nincs vele. Bár természetesen azt hozzá kell tennem, hogy nem mindíg egykezes teló.
Nagy hirtelen ennyi jutott eszembe, ha valami még beugrik akkor megosztom.
További szép napot mindenkinek! -
smithsys
aktív tag
válasz sexymusprime #112791 üzenetére
Ez valóban így van. Viszont felvetődik a kérdés hogy van e olyan hely egyáltalán ahonnan gyári rommal jön, vagy mindenhol belepiszkálnak? Ezért jeleztem, hogy valószínűleg szükséges némi beavatkozás. K
Mindennek ellenére azt mondom, hogy a készülék remek![ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
Azt szeretném kérdezni, hogy melyik az a legolcsóbb telefon, minimum 1 GB RAM-mal, amelyikre van jól működő MIUI oprendszer. A Xiaomi készülékeit ismerem, most arra gondolok, hogy én pl. egy Newman N2-t nyúzok, amire van portolt MIUI, de meg- megakad.
A kérdés tehát az, hogy Xiaomi gyártmányokat nézegessek, vagy van olyan gépezet, amelyikre van gördülékenyen működő, portolt MIUI.
Ha valahol nem elég szabatosan fogalmaztam, azt kérlek tudjátok be a hozzá nem értő, de lelkes amatőr tudatlanságának!
Köszi előre is!
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
aytukabozs
addikt
válasz interstate76 #112793 üzenetére
Túl sok tapasztalatom nincs a portolt miui-kkal, (defy, ot995, zte v5)
de az alapján azt mondanám hogy vegyél inkább xiaomit,
az a kategoria amibe az N2 tartozik, az mamár abszolute megfizethető,
plusz nem utolsó sorban már hazai garival is megveheted versenyképes áron.[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
adoks
aktív tag
Sziasztok! Egy TCL 3S M3G-t szeretnék venni páromnak, Gearbest Eu raktárból.
Van valami ami ellene szól?
Meizu m2 minin gondolkodtam még, de mivel szükség van a két simre, és így a Meizu nem bővíthető memóriakártyával, ezért elvetettem.
Tudom, hogy a gearbesttel vannak gondok, de gondolom az eu-s szállítás kevésbé rizikós... -
aytukabozs
addikt
-
veterán
válasz adoks #112795 üzenetére
Több, mint két hónapja vettem egyet, azóta tervezem egy teszt megírását.
Nagyon jó készülék, engem mindössze egy dolog zavar, amit általában (nem minden esetben) Snapdragon procis telefonoknál tapasztalok: egy-egy program indításánál, ha első alkalommal indul, és nincs bent még a gyorsítótárban, akkor akár Gmail, akár sms, akár tárcsázó, tehát egyszerűbb alap programok esetén is 2-3 mp, mire megnyílik. Utána már nincs ilyen probléma, csak az első alkalommal. Kb olyan ez, mint pl a Samsung Galaxy S4-nél volt. Szerintem a nem ideális Lewa OS az oka, de még nem raktam fel CM-et vagy mást, hogy ezt ellenőrizzem (van egy 20 napos babánk, most ő élvez elsőbbséget).
Ettől függetlenül egy remek kis jószág, a kijelzője megdöbbentően jó - mondom ezt úgy, hogy van itthon egy Meizu m1 Note, egy m2 Note és egy QHD-s IUNI U3-as telefon, amikhez hasonlíthatom.Ha nem lenne a B20 hiánya, ez a készülék lenne az új ZTE V5 már persze ha a hangoskodók is megismernék. Most már baromi olcsó is, amikor én vettem, még tizenpárezerrel drágább volt.
Ha kérdésed van a készülékről, tedd fel nyugodtan, ha időm engedi, megnézem és válaszolok.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
interstate76
addikt
válasz aytukabozs #112794 üzenetére
Kösz a választ!
@ mindenki:
És ha az a kérdés, hogy a legfőbb szempont a jó kamera (pl. Newman N2 szint elég lenne), akkor melyik készülékek jelentik a legjobb vételt 1, ill. 2 GB RAM-mal?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
veterán
válasz aytukabozs #112799 üzenetére
Az m1 Note 760-asához képest az (az MTK6752 egy nagyon eltalált SoC), viszont ha az m2 Note-hoz és A 720-ashoz hasonlítjuk, már nincs is lemaradásban, azzal már összevethető a Snapdragon 615 és az ő 405-öse.
De mivel nem játszom, nekem teljességgel elég az is..."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fotós kérdések órája
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- EA Sports WRC '23
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- BestBuy topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Kontron KTQM87/mITX hűtés módosítás (Socket G2)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest