Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz WOT-H-A-C #62250 üzenetére
Mindkettő single sim, így rossz topikban jársz!
A zte geek esetén elég alacson támogatási szintre számíthatsz. Az interl platformnál (ZTE Grand X IN) sokat szívtak a szakértők, persze azért megoldották...
k860i esetén az Exynos talán jobban támogatott lehet.
Érdemes nézni az orosz fórumokat (4pda vagy lenovo-forums.ru), ott nagyokat szoktak alkotni.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
-
szili.tamas1
senior tag
válasz WOT-H-A-C #67073 üzenetére
Nyilvan ott van az a hangyanyi esely hogy atmegy. Ezert "megvilagosodottkent" a csigapostat preferalom, mert ott az a kicsi esely hogy meguszhatom. Hozzateszem, a lenovo a850 meg igy is toredekebe kerult afasan mint az itthon, szolgaltatotol vasarolt keszulekek adott esetben 2 ev tarifahusegre. Hasonlo arban (0 ft) a galaxy ace3at talaltam nexts 2 eves (24x8ezer) tarifahuseggel. Enyhen vicc...
Igy hogy nem a t-tol vettem telefont, 5490 a csomag, tehat 2 ev alatt megsporolom a lenovo a850 arat, plusz nehany napig takonyreszegek vagyunk a kollegakkal es meg igy is nullszaldos a buli...[ Szerkesztve ]
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
Samus
addikt
válasz WOT-H-A-C #68171 üzenetére
Oké, memóriában és akkuban van különbség (és videófelvételben), és a belső tárhely a W200S-nél fix (nekem szerintem elég az a 6+22 giga), cserébe közel 50 dollár a különbség.
Tehát a kérdés továbbra is adott... W200S vagy Hongmi?Azt viszont magyarázza el nekem valaki, hogy a giroszkóp mire jó?
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
maj-viktor
őstag
válasz WOT-H-A-C #68901 üzenetére
Köszi, meglesem őket... De szerintem feladom és inkább feljebb kacsintgatok a 4,5"-ra, ott találtam több kedvemre valót is... (ár/érték - dizájn árányba)
Pl. Lenovo S720, Lenovo A820Csak gondoltam hátha... de sajna nem
/szerk
Meglestem őket:
- Jiayu F1: Dizájnjával nem vagyok kibékülve (mint az első generációs iPhone)
- Jiayu G2S: ez nem is lenne rossz (ezt én is írtam), de kifutó modell, lehet még valahol kapni!? Nem túlzóan magas áron!?
- ZTE V898S: ilyen típust nem is találtam...
- Lenovo A390: ez is tökéletes lenne a 2is apróságot, amit feljebb említettem (no vaku, no előlapi kam)
- Lenovo 739: ilyen típust sem találtam...
- Haier w718: ezt annó a Lenovo a660 utódjaként néztem mint light-os "strapa mobil", de itt a hátlap dizájnja olyan gagyihatású az a hangszoró & kam (ill. no vaku)De azért köszi, ha van még tipp esetleg 4"-ra, még reménykedek... de inkább áttérek - átturom a 4,5-os kínálatot!
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
blackfox
csendes tag
-
Komplikato
veterán
válasz WOT-H-A-C #69281 üzenetére
Az egy dolog én mit gondolok az ilyesmiről, de pár napja jött levél a PH-tól, hogy most már szigorúan veszik majd a fórumban kishirdetést és ajánlgatást ... szóval innentől elég "bátor" dolog ilyesmivel kísérletezni. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz WOT-H-A-C #69856 üzenetére
köszi, megjegyzem a kollegával teljesen jó a viszonyom itt a fórumban, tehát semmiféle rosszindulat nincs.
De ezt majd megerősítiTeszt:
Nos a jelenlegi lista: A390 , A516, A766, S650Ez konkrétan egy alsó/alsóközepes teszt lesz, a készülékeket nézve. Időhiány és egy kis betegség miatt.
Ami pedig várható: A850+, S860 teszt mindenképp lesz, külön-külön
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
vapega
tag
válasz WOT-H-A-C #70109 üzenetére
Minek is romot cserélgetni? MAGYAR NYELV GYÁRILAG BENNE! A GAPS pikk-pakk feltehető (nekem rajta volt pl).
Ja ehhez nincs is egy csomó kókány rom csak ZTE gyári.
Mit vághat haza az Intel lapka? Egy Lenovo K900 tulajt sem hallottam sírni ugyanezzel a SOC-al, legfeljebb mert a felület kb 80% magyar csak.........ja a Geek-nel ugyanez kb 99%.
Röccenés nélkül visz mindent (mondjuk nem igen játszom az igaz és állítólag nem minden játék indul el rajta).Saját mérés egy nem szűz rendszeren, hanem appokkal megpakolva:
[ Szerkesztve ]
MI 10T
-
csampei
senior tag
válasz WOT-H-A-C #70109 üzenetére
Nem lesz ez romolva...Mint írtam korábban,a srác csak használni szeretné.Nem nagy mágus a kérdésben,de az idegesíti(jogosan) hogy ha akadozik,meg mondjuk a tárcsázóra 10 másodpercet kell várni (valami samuja volt neki,de full trágya (2 magos 800Mhz proc 512 RAM) Szóval ezt csak használni szeretné,kicsi face kicsi net,kicsi fotó.De ezt tudja villámgyorsan,és jó minőségben.Vagyis ha mondjuk rootolva kérem akkor olyan nagy baj nem lehet...gondolom én!Vagy tévedek?
(#70110) vapega
Köszi a megerősítést!Teljesen vállalható a teszteredmény is!Még amire kíváncsi lennék,hogy a fényképezője hogy szuperál,és az akksi idő,kb mennyi(1-2 napot el tud menni?)?
[ Szerkesztve ]
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
szuand1
tag
válasz WOT-H-A-C #70465 üzenetére
az itt belinkelt xda oldalon szerintem minden adott a helyreállításhoz, de , nem erőszak a ....
ainol aurora II , jxd s5110, Thl w100 black, Thl w11, Newman n2, Haier w718+, chuwi v17hd , Ainol inovo8,Umi hammer, Elephone p6000, Xiaomi Redmi Note 2, Vernee thor,homtom ht17pro, xiaomi r1d, leree le3
-
Crytek
nagyúr
válasz WOT-H-A-C #70752 üzenetére
Én nem halottam még olyan alkalmazásról pláne nem emailezés és böngészésről amire ne lenne elég egy 2 magos telefon! (De persze ez lehet az én tudatlanságom is ami abból fakad hogy én csak netezésre és játékra használom a mobilom a telefonálás az egy + dolog)
Next PC Upgrade: 2022
-
TransAm88
csendes tag
válasz WOT-H-A-C #70902 üzenetére
Bocsánat, én kérek elnézést! Már értem, ha valaki hivatalosan áll neki, azzal sérti a tisztelt fórumozók és egyébként nem hivatalos webáruház üzemeltetők érdekeit! Tényleg rossz helyre kerültem, de most már mindent értek! Köszönöm a helyreigazítást!
Akkor majd kereshettek Jiayu alkatrészekért... Mivel én leszek a szervize úgy néz ki. Ezzel be is fejezem a fórumozást Magyarországon!Arnie
-
ityam
senior tag
válasz WOT-H-A-C #71484 üzenetére
Köszi olvasgatok kicsit. azt néztem valamilyen proci figyelő alkalmazással hogy hány mag van éppen használatban. jellemzően egy volt és soxor kettő de néha 3 at is láttam hogy aktív. szal valszeg 4 magos.
Antutu az fals adatokat ír az biztos. MTK 6589 et andreo 330 as vgaval 16GB Rommal(ami csak 8 as).
Majd hétvégén ránézek ezzel a droid toolsal. Az jobban felismeri hogy valójában mi van benne? -
nagyúr
válasz WOT-H-A-C #72123 üzenetére
A jó GPS ott kezdődik, hogy 3 másodperc alatt beáll a GPS a házban, hidegindítással
Tudom, milyen GPS van bennük, GPS-t használó appot fejlesztek, napi használatban volt a THL, Zopo, Nexus 5 GPS-e és látom a különbséget
A MIUI tényleg jó! MTK6577-el 1GB memória mellett igen smooth volt az amoi-n
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
válasz WOT-H-A-C #72136 üzenetére
Akkor ezredszer is:
kb semmit nem jelent, hogy lakásban hogyan fixál a teló, gondolom a WC-be eltalál az ember éjszaka sötétben is...
Más a mérce, mivel a GPS navigáláshoz kell, nem pedig ahhoz, hogy örüljünk a szobában ülve, hogy milyen szép sárga és zöld csíkok vannak a kijelzőn, és a Google Maps meg kiírja a lakcímet, amit úgyis tudunk. Jah, a 12-14 m pontosság meg amúgy vicc kategória, ha tényleg annyit ír ki a GPS Test 8-10 hold mellett.
(#72138) slezakimi: Ágyban fekve még hasznosabb a NAVIGÁCIÓ. Rendeltetésszerűen próbáltátok már használni sűrűn lakott városban? Nekem is van olyan település, ahol nem rak át a V3, de ez teljesen random tud lenni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz WOT-H-A-C #72193 üzenetére
Nem mond hülyeséget az Antutu Elephone P8 (mtk6592) 27.000 pont, Nexus 5 (snapdragon 800) 25.500 pont. Nexus sokkal smoothabb, egy lagg sincs, Elephoneban még a default launcher is akad.
Sanyesz ha neked telefon kell és nem multimédiás készülék akkor miért nem veszel egy 3310-est?
[ Szerkesztve ]
-
Laza...
addikt
válasz WOT-H-A-C #72193 üzenetére
Nem hozok fel semmit, mindenki azt vesz amit akar Kinek mi a fontos, nekem fontos a jó fotó, (sokat ülök repcsin, nem húzgálok magammal még + 1 fényképezőt is) és a jó GPS. Ezután jön minden más. Azaz az antütü nekem elég ha akár csak 8000-et mutat.
Ezzel én be is fejeztem, további kellemes erősebb az enyém hozzászólást ma estére mindenkinek
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
Krinyo
senior tag
válasz WOT-H-A-C #74774 üzenetére
Bocs, de Thl T100S is van mellette (ami majdnem 3* ennyi ugye), az is gagyi összeszerelésileg, meg úgy általában a sorjás műanyaggal. A Moto E-nek megint van súlya, érdekes, hogy ez is önmagában minőségérzetet kelt, ha kézbe fogod. Nem a műszaki tartalomra gondoltam, lehet, hogy félreérthető volt.
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
válasz WOT-H-A-C #75785 üzenetére
Tehát előbb megkeresed a pendrive-ot, aztán az OTG kábelt, már ha sejted, hogy hová tetted, mert szökőévente egyszer használod. Rádugod a telóra, nagy nehezen összehozod a másolást. Aztán fogod a pent, és rádugod a gépre.
Nekem emiatt dugába is dől a dolog, szóval én egyetlen egyszer használtam az OTG funkciót, amikor 4 egeret kellett kipróbálnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest