Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
Elephone p7000 em volt..hál istennek hamar túladtam rajta...kijelző foltosodás pár hónapon belül stb....ha ezt a vonalat viszik tovább , akkor felejtős a "márka".
-
janaman01
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
hát az

-
janaman01
addikt
itt is leirom, tudom sokan rendeltek tőle...
fontosnak tartom megemliteni, hogy a sinceritytrading től rendelt memóriakártyám ugye behalt...irtam neki, és most válaszolt, kérte hogy formászzam stb...szokásáos szöveg, belinkeltem neki egy errorra futott h2testw eredményt, és már nem is válaszolt hanem nyomott egy full refundot....
ja és ezt a kártyát tavaly decemberben vettem tőle...kb egy hete döglött meg (samu64gb) -
janaman01
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
igen , megnéztem egy másikat, ott már lehet választani...köszi !
és ez az eu direct ? mennyire megbizható?
-
janaman01
addikt
bocs az offért...ezt honnan lehet tudni hogy most eu ból jön e avagy kinából ?
-
janaman01
addikt
Én is megrendeltem amit lecs@..nálam még működött a link.
-
janaman01
addikt
-
janaman01
addikt
válasz
Kornel
üzenetére
K4 projectet elhagytad? Azzal kezdődőtt a kálváriád
egy MT6752, vagy egy snapi 800 szint nagyon sokmindenre elég pláne ha nem játszol...ki se birod hajtani, az akadás meg külön állatfaj. Pl a lenovo A820 om annó olyan simán ment mint a vaj.( most egy samu note 3 hajtok, a gyari lolli , hát hogyismondjam nem a legjobb, vagy custom vagy kitkat...) -
janaman01
addikt
válasz
maggi1886076
üzenetére
Ui mi?
áhh felejtős nincs benne b20 , amúgy vettem vona kapásból hatot. 
-
janaman01
addikt
válasz
RVR400
üzenetére
Köszi, pont ilyenekre voltam kiváncsi! Ha az a k va beszédhangszóró nem lett volna bajos nálam, még mindig az s3 lenne....gyors lagmentes rendszer, a meizu, elephone ugyanezzel a hardverrel kétszer jobban melegedett mint az s3 ..kamera lenovo kammal teljesen jó gps wifi tökéletes( legalábbis nálam az volt) kicsit sajnálom is..
-
janaman01
addikt
Nem tudom lenovoék mit xarnak el a kamerákkal kapcsolatban, de pl annó ott volt a lenovo s920 moddeljük, nem egy elterjedt tipus volt , viszont azt kell mondjam hogy a kis 8mpx es kamerájával még a mai nap felvenné a versenyt ugyanis nagyon eltalálták. Volt szerencsém hozzá , a párom használta sokáig.
Szerk : az s820 már silányabb volt kamera terén (13 mpx) , az is volt a családban
-
janaman01
addikt
válasz
zolipapa66
üzenetére
Jó, holnap meg rendezzünk egy TD_SCDMA napot

-
janaman01
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
LTE band 1(2100), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 20(800) - A7010
az utolsó sor..segitek...
lehet feltételezni hogy a b20 csak arra a modellre érvényes ami a kötőjel után van...WOT-H-A-C végülis ennyi a lényeg igy van

-
janaman01
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
Olvass a sorok közt...
-
janaman01
addikt
válasz
Kornel
üzenetére
http://m.gsmarena.com/lenovo_k4_note-7802.php
Itt meg másképp van....mindegy egy a lényeg az az állitás nem igaz hogy lenovo=4G b20.
Milestone 2 szerintem annyira nem brutál, hardver gyenguszabb mint az elődjében...max hozzáraktak egy kis ramot , nagyobb felbontással... -
janaman01
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Há akko a nagy samu logót hová szitálnák ?

-
janaman01
addikt
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Note 4 duos

-
janaman01
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
Annyi idő alatt be sem égett még

kiváncsi vagyok mi lesz helyette...lehet pár hónapon belül nekem is újra kell egy dual simes...
( de akkor nálam is kb 4 hónapot birt
) -
janaman01
addikt
SP Flash Tool v5.1352.01
ezt vadászd le valahonnan.
DA DL be rakd bele a pipát felül. -
janaman01
addikt
Format semmiképp se hacsak nem vagy profi....DL bent benne a pipa?
Bocsánat lemaradtam milyen teló? Van egy flash tool amelyik ezeket áthidalja , most meg nem mondom hanyas de a gépemen azthiszem megvan... -
janaman01
addikt
válasz
nimfas
üzenetére
HSPA - High Speed Packet Access was meant to be used in 3G networks (UMTS and WCDMA based networks). HSPA essentially comprises of two modules - HSDPA + HSUPA.
HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) can provide a downlink of 14 Mbit/s with very low latency connections. This enables telco's to provide the consumers with more data in a given bandwidth. HSDPA is made possible by fancy network coding techniques like multi-code transmission, shorter interval time between bits and other boring network coding stuff; btw I have an exam on this tomorrow and I don't know why I'm answering questions here instead of studying.
HSUPA (High Speed Uplink Packet Access): The other usually overlooked brother of HSDPA and was meant to be released with 3GPP Release 6. HSUPA provides much-improved uplink transport than any preceding systems using an extra data channel in the WCDMA band called as E-DCH (Enhanced Dedicated Channel). Telco's know that consumer usage is skewed towards downloads more than uploads, hence HSUPA is usually implemented much later in telcos 3G deployment plan.
-
janaman01
addikt
válasz
Attee88
üzenetére
Elvileg csak a működő driver kellene, a "files to flashtools" mappa tartalma scatter fájl-al. meg egy kattintás a Download gomba
meg egy mentés ( mindegyiknél, ennél meg pláne)
meg egy két beállitás a flash tool ban
viszont ha win 8, 8,1, 10 et használsz akkor aláiratlan driverek telepitésével kell feltolni a drivereket.. -
janaman01
addikt
válasz
zolipapa66
üzenetére
🎄🎁 -
janaman01
addikt
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Vagy ez :
*#*#5429873#*#* -
janaman01
addikt
válasz
janakbacsi
üzenetére
Bár azt nem ismerem, de pl az elephone p7000 nél az érintő válik el szép lassan az lcd től..azzal bajlódni már nem érdemes, a te esetedben akkor más a helyzet. Annó lenovo A820 érintőjét ragasztottam vissza ilyen kétoldalassal....(kinából rendeltem)
-
janaman01
addikt
válasz
janakbacsi
üzenetére
Szerintem azt már ne ragasztgassátok, inkább cseréljétek ki.
-
janaman01
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Na igen jó lenne ez az elephone is, ha tudnának normális kijelzőt csináltatni...most egy p7000 et hajtok ...rendben is lenne, de félek hogy a foltosodás, majd a vele járó érzéketlenség nálam is felüti a fejét...
-
janaman01
addikt
Kissé drágállom...
Kérdés mennyibe fog fájni mondjuk egy 13mpx kamera modul?https://www.fairphone.com/phone/
-
janaman01
addikt
Bruttó 40 e mit érdemes mostanág rendelni kintröl? 4,7'-5'
Ismerősömnek kellene... -
janaman01
addikt
Jól látom a honor 7 nem tudja a B20 at ?
-
janaman01
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
na igen, de akinek van esze, ( aki ide látogat gyakran,) az mondjuk vár egy kicsit, mert ugye most már ezek jönnek.......
más...nézegettem egy kicsit a telókat...hogy mik vannak

-
janaman01
addikt
nem is tudom...nekem nem jön be a p9000 es formavilága....lehet ezzel a design al fogják elbukni elephonék?...
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
bocsi.

áhh felejtős nincs benne b20 , amúgy vettem vona kapásból hatot.