- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
tibcsi0407 #136577 üzenetére
Nemnem, az itt duplán ontopic, két szavazati jog jár hozzá
-
viktorhu
veterán
válasz
tibcsi0407 #136575 üzenetére
Dual active napot!
Szerk: én most két darab egyébként dual simes mobilt használok egy-egy simmel, mert annyira zavart, hogy az egyiken megy a net, és a másikra bejön a hívás, akkor megszűnik a net, és a waze nem kap információt
-
Indy1
tag
válasz
tibcsi0407 #136541 üzenetére
Note 5 S636
a JoyBuy oldalan meg lehet rendelni olcsobban
3/32 161$
4/64 201$
viszont china version no root
lehet bibelodni a nyitassal - de legalabb az uzlet nem piszkalja -
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #136543 üzenetére
Akkor elnézést, úgy emlékeztem EU garanciát kell kijelölni. Mondjuk 10$-t szerintem megér.
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #136538 üzenetére
Akár, de ezt le szokták spórolni és adnak sima töltőt (persze gondolom nem a felső kategóriában). Licencek szerintem inkább többet nyomnak a latba, képzeljük el 10 millió eladott P20 esetében legyen csak 5$ a licenc a gyorstöltésnek. Így nem kell fizetnie, kábelt pedig tud maga is gyártani (úgy is saját kábel kell hozzá, csak azzal megy a gyorstöltés, ez megint nekik jó mivel ha elromlik/elhagyod megint ilyet kell venned a gyorstöltés miatt). Licencek szokták a legnagyobb kiadást jelenteni ilyen technológiák miatt.
S9 jól néztem csak QC2-t tudja? Ez is érdekes, pedig Samsung igazán megtehetné hogy megveszi hozzá, bár lehet fontosabb nekik a vezeték nélküli töltés. -
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #136536 üzenetére
Manapság semmi nincs ingyen, szóval szerintem azért is kell perkálni. Lehet olcsóbb mint a Qualcomm féle technológia, ezért van a Pixelekbe. Egyre szövevényesebb lesz ez az egész, ez biztos.
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #136534 üzenetére
Ja, de akkor kinek kell fizetni? Mert hát az egész csak arról szól hogy kinek fizessenek.
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #136528 üzenetére
Ezen gondolkodtam, QC 3 csak Type-C-vel megy, de nem találtam erre konkrét információt.
Hát igen jó lenne ha tovább lépnének a gyártók és átállnának rá. Gondolom ez is pénz miatt van.(#136529) ungawa:
Hát lehet hogy hasonló eset, ott is tudná a QC3-at a SoC, de talán csak QC2 működik. -
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #136502 üzenetére
Néztem, nappali képek jók, kevés fénynél viszont gyenge már (de mondjuk itt sok mobil elvérzik, sőt igazából ide már komoly fényképezőgép kellene). Redmi Note 5-ről is vannak már tesztek és ez alapján elég jó lesz a kamerája is. Szóval igazad van, M6 Note szintjét biztosan eléri.
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #136500 üzenetére
Nem nagyon van még róla teszt, mondjuk igaz lehet mivel E3-ban is ugyan olyan kamera van mint az M6 Noteban. Akkor így már más a leányzó fekvése.
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #136497 üzenetére
Kamerában lehet Meizu M6 Note a jobb, nem? SoC persze egyértelműen erősebb a Redmi Note 5-ben.
-
01andris
tag
válasz
tibcsi0407 #136494 üzenetére
Még nem kapható.
-
válasz
tibcsi0407 #136494 üzenetére
Dehát azt nem is kérdezte.
Én is azt venném. De a kettő közül a Mi A1. -
citkar
addikt
válasz
tibcsi0407 #136474 üzenetére
Mi lesz az OP5 sorsa, családban marad?
-
citkar
addikt
válasz
tibcsi0407 #136472 üzenetére
Nem tervezel új teló tesztelését? Meizu 15 (nagy sokára csak megjelent
) vagy majd új Nubia sorozatból egyet?
-
válasz
tibcsi0407 #136385 üzenetére
És még mod szoftver is van a tplinkekhez - Gargoyle.
Tetszik a hasonlat -
looser
addikt
válasz
tibcsi0407 #136385 üzenetére
Én a jó öreg Linksys WRT54GL-ről tértem át TP-LINK WDR3600-ra, akkor ez visszalépés volt? :-))
Igazából remekül működik, a routeres topicban ajánlott volt, nyilván egy Netgear, HP, Aruba vagy Cisco eszközzel nem vethető össze. -
nimfas
addikt
válasz
tibcsi0407 #136383 üzenetére
Nekem több éve 1043-as TP-link üzemel.... eleinte "NAS"-ként is, csak kevés volt a 12MB/s sebesség, ezért jelenleg egy Goflexnet látja el a nas, mediaszerver szerepét (Samba, FTP, Transmission) goflex és pc közt 60-70 MB/s sebességgel. A router szerepét továbbra is egy 1043-as (OpenWRT-vel), csak már újabb széria, mert az előző egy villám következtében életét vesztette
-
KamuMazsola
őstag
válasz
tibcsi0407 #136281 üzenetére
Blitzwolf kétoldalú kábelt vettem, fordítva is be lehet dugni a telóba, gyerekek így nem tesznek kárt a készülékekben, ha fordítva dugják be. Arra lettem volna kíváncsi, hogy műszaki szempontból jobb-e. Persze azt értem, hogy a gyártónak illene követni a trendet, de úgy gondolom nem okoz vele nagy hátrányt a felhasználóknak, hogy mégsem c csatlakozót alkalmaz.
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #136270 üzenetére
Na jó, ez igaz, B5-öt használnak (850 Mhz). Viszont a Redmi 5 Plus (GSMarena kínaira írja ezt az elnevezést), Redmi Note 5 néven is fut. Redmi Note 5 Pro is létezik már mivel bejelentették és S636-al fog megjelenni. Illetve Mi A1 volt az első hivatalos globális terjesztésű telefon (Microsofttal kötött licenc megállapodás után tudták csak hivatalosan globálisan piacra dobni).
-
punky10
addikt
válasz
tibcsi0407 #136221 üzenetére
Szimpatikus készülékei vannak. Csak az ára nem szimpatikus.
Tudom, hogy összességében jó árban van, de nekem kb 50 ezer forint alatt van az ingerküszöböm. Ennél többet nem adok egy telefonért. -
punky10
addikt
válasz
tibcsi0407 #136218 üzenetére
Ütős.
Ha valaha áldoznék ennyi pénzt egy telefonra, akkor lehet, hogy ez kellene. -
Zeki
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #136218 üzenetére
Nagyon durva.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #136201 üzenetére
Egyébként hol kapom meg az általam preferált áron?
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #136198 üzenetére
Csak az X720 NFC-s ha jól tudom, a többi nem.
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #136014 üzenetére
Hát igen, Redmi Note 5-re például mi szükség volt, szerintem ők se tudják. Inkább ez kapta volna az S636-ot, Note 5 Pro pedig S660-at, bár az túl jó lett volna lehet.
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #136000 üzenetére
Azt a Mi Note 3 kapta, Redmibe nem hiszem hogy nagyon meg fog jelenni, esetleg Redmi Pro szériában tudnám még elképzelni.
-
punky10
addikt
válasz
tibcsi0407 #136009 üzenetére
A Honor 8 nem volt dual actív?Nem vagyok képben(2 SIM-es telefonokat használok jópár éve,de 1 SIM-mel),csak régebben azt hittem,a Honorok dualok...
-
punky10
addikt
válasz
tibcsi0407 #136007 üzenetére
Vagy ha tudták is,nem érte meg nekik azt a felárat.Legalábbis többségüknek..
A "maradék" felhasznàlók pedig maradtak "rétegigény"státuszban,amibe a penzügyi világ nagyon óvatosan (általában sehogy)fektet be. -
Carline
őstag
válasz
tibcsi0407 #136005 üzenetére
A 636 elvileg még a 650-től is erősebb.
Ez jó hír. Nem ártana már előrelépés a két éves modellhez képest.
A design nekem megtetszett mint ahogy a SoC is Note3SE-n, azért is vettem meg azt. Note4 csak rövid ideig volt. Utána átcsábultam Mate8-ra (Dual Active) és nagyon bejön hogy a net mellett mehet a hanghívás is és a netes kártya nem szakad le.
Viszont az a tender nagyon megállt, már csak dual standby van mindenfelé. Pedig igény lenne az aktívra is. -
Carline
őstag
válasz
tibcsi0407 #135998 üzenetére
Valóban az a kamera és vaku elrendezés elég "furcsa".
Az a koncepciós render kép jobban tetszett ahol az ujjlenyomat érzékelő fölött volt egy vonalban a két hátlapi kamera. De hát nem az a jóslat lett a befutó.Nekem a Note3 SE tetszett a legjobban azok közül amiket használtam.
A Note4-es S625 SoC-nál egy egyszerű GPU-t is használó játék (FoE) is az animáció kikapcsolását kérte az akadások megszüntetése érdekében. Ezen a Redmi 4x-nél nem lepődtem meg, mert az még visszafogottabb, de épp ezért S625-öt nem vennék.
Az S636 és a GPU egysége többet nyújt mint az S625? -
trebrona
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #135998 üzenetére
De legalább nem szép.
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #135918 üzenetére
Igazából azt vettem észre hogy lezárt képernyőnél nem érzékel, de ha felébresztem érzékel és nyitja, szóval így működik.
-
Indy1
tag
válasz
tibcsi0407 #135918 üzenetére
Ma meghalt az ujlenyomat olvaso
Ket honapot birt ki
Leeco S3 X20
De azert szeretem a gepet -
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #135916 üzenetére
Nem, csak leírtam a tapasztalatom. Amúgy sose volt más mint egy kínai B brand, nem volt rossz de lehet nem véletlen tűnt így el.
Nem nagyon használom az ujjlenyomat olvasót, szóval ha tönkre megy az se érdekel. Ez a ROM nem kezeli túl jól.
Nem tökéletes, de így is jó. Jól működik, nincsenek vele nagy problémák, úgyhogy elégedett vagyok ennyiért ezzel. Most vennék telefont elgondolkodnék a Redmi 5 Plus-on, de akkor még nem volt B20-as verzió. Meg a MIUI-t se a pozitív dolgok közé sorolom már. -
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #135908 üzenetére
THL W100-am érintő kijelzője kb 1 év alatt adta meg magát anno, utána cserélve lett, de eladtam, nem tudom mennyi ideig volt használva. Szóval kiemelkedő minőségről biztos nem beszélhetünk, sose volt az a kategória.
-
válasz
tibcsi0407 #135906 üzenetére
Auuu...
Mobilinternettel nem kellett volna megnyitni
-
törölt tag
válasz
hát..
nagy kijelző, kicsi felbontás, azt sem látom, hogy bé20 van-e benne -
hunaqua
addikt
válasz
tibcsi0407 #135908 üzenetére
"THL ha jól tudom minőségben is kiemelkedő volt."
Kiemelkedő az nem volt,de volt 1-2 szerethető telefonjuk.
-
punky10
addikt
válasz
És kékben még jól is néz ki.Az,hogy mihez hasonlít,nem érdekel.Viszont egy FHD+ jobb lett volna...
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #135892 üzenetére
Igen, de Redmi 5 Plus akkor is nagyobb mint egy kisebb 5,5"-os telefon lásd Redmi Note 4. Igen vannak ilyen káva bajnokok mint a szifon. Sima Redmi 5-re igaz amit írtál, akkora mint egy 5,5"os készülék, tényleg nem nagyobb egyiknél se, Redmi 5 Plus azért kicsit nagyobb, sokaknak már túl nagy lehet. 150 mm szerintem sokaknak a tűréshatár, eddig még elmegy ez felett pedig már nagyon nagy. Szóval igen, igazad is van meg nem is, amit írsz az szerintem a Redmi 5-re igaz, csak ennyit tennék hozzá.
citkar:
Hát nem tudom, nekem a két új Redmi 5 nagyon nyújtottnak tűnik, kb mint pár éve mikor kijött az szifon ami annyit tudott hogy nagyobb volt és erre jöttek a mémek amiben kijelzőt csak nyújtottak a képen. Nagyon hosszúkás nekem ez így képeken, élőben kellene látni lehet akkor más lenne a véleményem. -
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #135890 üzenetére
Jól van 67% screen to body ratioval nincs min csodálkozni, szifonok amúgy is mindig tetemes kávával rendelkeztek (kivétel talán ez az új X széria). Általam írt készülékek mind 70% vagy a feletti aránnyal bírnak. Még az A1 is eléri a 70%-ot.
Igen szifonhoz képest igaz amit írtál, de vannak kompaktabb 5,5"-os készülékek, azokhoz képest azért már kicsit nagy is lehet a Redmi 5 Plus. Redmi 5-re igaz amit írtál, az 151 mm, akkora mint a Redmi Note 4 és 5,7"-os.
Mondjuk én is könnyen megszoktam ezt a 156 mm-es tepsit (Le Max 2), de nem biztos hogy mindenki ilyen. -
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #135887 üzenetére
Hát azért nem egészen, Redmi Note 4 csak 151 mm, még Redmi 5 Plus 158, szóval azért kicsit nagyobb. Le Max 2 5,7"-al 156 mm ennek azért nagyobbak a kávái. Persze mondjuk a Mi A1 már 155 mm de ennek elég nagy kávái vannak már. Úgyhogy nagyobb mint a legtöbb 5,5"-os készülék, ha nem is nagyon sokkal.
-
válasz
tibcsi0407 #135887 üzenetére
Nekem a Plus szélességével van bajom. Majd' olyan széles, mint a Mi A1.
Még mindig várok egy Redmi 5 méretű Plus tudású gépet B20-szal. -
válasz
tibcsi0407 #135880 üzenetére
Nem volt meg kinai telefonom igazabol. Sony Z5 Compact-hoz kepest kb. hasonlo, Galaxy S8-hoz kepest hulladek.
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #135812 üzenetére
Valószínüleg ott indul majd, és szerintem mivel volt rá idejük bőven kigondolni, tervezni minden részletét, nem valószínű hogy akkorát csalódnánk benne!
S szeretném remélni hogy a Meizu különlegessége is ilyen lesz. Kamerában meglátásom szerint mindkét telefon (Axon 7, Pro 7) bőven hozta az átlag felettit. -
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #135814 üzenetére
"Miért hurcoljon mindenki mindenhová magával DSLR-t?"
Nem kell DSLR, egy jobb kompakt fényképező simán veri mindenben a mobilokat és még komolyabb tudás sem kell a kezeléséhez.
"Az okostelefon pedig nem csak azért okos, mert a Google beszél hozzád, hanem mert több funkciót is ellát egy személyben."
Na ez az asszisztens a halálom, bedugom a fülhallgatót mindig nyomja a hülyeségét, nem lehet valahol kikapcsolni?
"Ha egyszerűen családi pillanatokat szeretnék jó minőségben megörökíteni, arra tökéletes egy jól fényképező telefon."
Igen ilyen 150k-s telefonok kategóriája kb elég hozzá, főleg ha beltéren történik (márpedig nem a parkban van a legtöbb családi esemény) akkor fokozottan igaz, mert nem ideális fényviszonyok között gyorsan elvéreznek a mobilok.
"A Mi Note 2-vel például beltérben képtelen voltam normális fotót lőni, ami értékelhető is lett volna. Sok olyan családi fotó készült, amit inkább letöröltem, mert annyira szar volt."
Látod erről van szó, 150k-s telefon már lő értékelhető képeket beltéren, többit meg hagyjuk. Azért nem mindenki rohangál ilyen mobillal.Én is szoktam használni okostelefont fotózásra nyilván, de a cél is csak annyi hogy készüljön valami elfogadható kép. Pl anyámmal mentünk virág kiállításra, arra bőven elég volt a Mi 3 is, fényviszonyok jó és jó képeket lehetett csinálni, de nem is kell több, csak hogy otthon meg tudja nézni a készült képeket, még nyomtatni se akarunk belőle, egy családi eseménynél már ennél szerintem több kell.
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #135812 üzenetére
Azért sokan azért vesznek 400$ fölött mobilt mert kattint és jó képet csinál (vagy szeretné legalábbis). Szóval szerintem sem kellene túl nagy háttértudás ehhez. Eleve mobil nem az az eszköz amihez ilyesmi kellene, aki ért hozzá nem mobillal fényképéz. Persze vannak ilyen versenyek már ahol mobillal kell fotózni, de ez még elég kis hányad és keveseket érint.
Szóval a nagy többség csak kattint, 100$-tól 2000$-ig ugyan úgy. -
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #135810 üzenetére
Ok, de én pont az a típusú ember vagyok aki kattint és kész, ha szerintem nem lett jó a kép akkor kitörlöm és csinálok másikat.
Mivel engem ennél jobban egyelőre nem izgat a fényképezés, nem is érdekel különősebben, velem erről nem tudnál vitázni, mert úgy is igazat adnék a hozzá nem értésem miatt! -
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #135808 üzenetére
Értem, de én már régóta, nem csak ennél a telonál, már előtte is nem a legmagasabb pixelszámmal fotóztam, most is 12 Mp-revan van állítva. Valahol olvastam erről, és azóta így csinálom.
Amit csinálok felvételeket azokkal elégedett vagyok, magunknak csinálom és nem fotókiállításra,a hangra büszkébb vagyok egy telo esetében mint a fotóra.
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #135805 üzenetére
Nem értek a kamerához ez tény és való, kattintok és levan tudva részemről a fényképezés, de viszont vannak a topicban olyan emberek akik többet értenek hozzá, és szerintük elégé rendbe van a kamera, persze nem ér fel az ebben vezető telefonokhoz, de szégyenkeznie se kell!
A teszt írásakor úgy rémlik a 6. droid volt rajta, most 7-es van, az elmondás szerint szoftveresen csiszoltak a kamerán is.
S jön a 8-as droid is rá.
Pontosan, ugyanezt várom én is. -
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #135803 üzenetére
Értem, akkor így még ütősebb lesz, a többi meg egyelőre csak találgatás.
Ájvé, pedig az a M6S jó kis telonak ígérkezik. -
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #135796 üzenetére
Azt hiszem jó esély van rá bármelyike is. Axon nál nem hiszem hogy ez kérdés lenne, a kérdés az hogy a tavalyi S835-tél vagy az idei S845-tel jön ki?
-
Spancer RE
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #135798 üzenetére
Akkor módosítom a második kérdést, az első továbbra is él.
Vagy van egyéb tippetek, ami ehhez hasonló tudású és maximum 5,5" méretű? -
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #135794 üzenetére
Szerintem is, ugyanezt várom én is tőlük, nem hiszem hogy csalódnánk benne, hangban biztos nem, hiszen az Axon 7 is kiemelkedik az átlag telefon felett pont emiatt! S ezért Is remélem hogy a Meizu új üdvöskéje is jóbb lesz. Legalábbis nagyon bízok bennük, nekem a tavalyi Pro 7 is tetszett, volt benne fantázia, csak sokan nem értékelték, jelőltem is volt a vételre, de az Axon az ára miatt beelőzte.
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #135790 üzenetére
Az Axon 9 lesz, nem 8, nem értem én sem miért, de így lesz. A Meizu-t én is várom kíváncsi vagyok rá, állítólag abban is képernyőbe integrált újlenyomat olvasó lesz! Plusz érdekel még az egy gombos vezérlést hogy oldják meg, kezelés szempontjából nekem a legjobb volt idáig! Talán, de nem biztos, a sztereó hangszórók is lehet lesznek, a hangchipre, erősítőre szavam sem lehet, a Pro 6-ban is jól muzsikált, ennek a folytatását várom.
Ájvé: te aki olyan tájékozott vagy, nem tudod hogy a M6S B20-l is kapható? -
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #135790 üzenetére
Ja Zukról olvastam én is a pletykát, anno gondolkodtam a Z2-n, jónak tűnt.
Meizu M6S jól néz ki, de B20 nélkül szerintem felejtős, legalábbis nekem biztosan.
Huaweiek engem annyira nem fognak meg, semmi nincs ami miatt azt vennék, lassan a Samsungokkal vannak egy árban is.
Igen, olvastam Aurel ROM fordításban részt vettetek, köszönet érte, még ha nem is azt használom -
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #135788 üzenetére
Anyunak Oukitel C5 Pro-t vettünk és akkun kívül jó kis telefon, tiszta android (1,2 GB szabad 2GB-ból), jól működik, B20 is van és 20k volt csak az ára, anyunak bőven jó.
Én is nézegettem magamnak telefonokat Oukiteltől, de abban az árban nem találtam nekem megfelelőt, szóval Le Max 2 lett végül, sok a modrom rá úgyhogy ez is jó így. Én amúgy is kicsit hardver buzi vagyok szóval S820 jól esik a szívemnek, akku idő meg elmegy, hozzá vagyok már szokva.
Hát Meizuval volt barát(nő)nek is rossz tapasztalata, én ajánlottam neki pedig, de meghalt az MX3 és akkor már erősen kifutó volt így cserét vagy pénz visszafizetést ajánlottak. Amúgy nagyon tetszett neki, csak meghaltOuiktel K10000 Max milyen ha van infód, csak érdeklődnék.
-
svgyula
addikt
válasz
tibcsi0407 #135771 üzenetére
Hát ennek igencsak ellentmond az amit írtál! Most akkor, hogyan is lesz? lefedjük a kijelző egy részét ami eddig jól látható volt és kisebb lesz tőle a káva
A kávamentesítésnek nem az a lényege, hogy a kijelzőből minél többet lehessen látni? Ezek meg elvesznek belőle mert az úgy "menő" lesz!
Tudom volt az elmúlt pár évben egy csomó gyártónak elbukott próbálkozása az ilyen újításokkal és nagy része nem aratott babérokat. Bár a saomi eléggé a szappantartó kategória volt mindig és nem a kreatív megjelenésről híres. Nekem valahogy első pillantásra az igen gyenge megjelenés miatt kiesett mindig a választandó telefonok közül. Lehet bármilyen szuper hardveresen ha az ember nem szívesen veszi kézbe és ez igaz a fordítottjára is.
-
svgyula
addikt
válasz
tibcsi0407 #135768 üzenetére
-
svgyula
addikt
válasz
tibcsi0407 #135719 üzenetére
Szia! Megnéztem ezt a "coddát" még jó, hogy nem vagyunk egyformák ami az ízlést illeti! Nekem ez a lekerekített kijelző már a kékes tv-nél sem tetszett azóta meg talán fejlődött annyit a kijelzők világa, hogy ne csapják már le a sarkokat ami ráadásul borzasztóan rondán néz ki! Ha az ember telefont vesz az ne olyan legyen mint a "csokitó" ronda és finom
De nem vagyunk egyformák. Minden leendő tulajnak sok sikert kívánok hozzá.
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #135759 üzenetére
Na, kösz. Nem egyszerű ez a LeEco széria sem.
És Le Max 2-ből van NFC-s? Mert szerintem nincs, korábban ez is felmerült. Valaki úgy hirdeti aprón hogy NFC-s. -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #135759 üzenetére
Én is abban láttam. Illetve többen is, aztán másik oldalon már nem volt azokban, kicsit káoszos.
A kérdés még annyi, hogy mennyire megbízható ezen típus? Ebben van tapasztalatotok?Néztem Moto 5Gs plus-t, tetszene is, de abban meg nincs.
-
trebrona
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #135727 üzenetére
Nagyobb, mint az A1:
-
Upo
addikt
válasz
Szerintem meg kimondottan csúf, mint egy körbeszopogatott fáradt szappan. Ellopták a képernyő sarkait is a kerekítés miatt, és sajnos már ez is a torz vékony kávás dizájn. Az érintőgombokat is kispórolták, de legalább nem lesz téma a háttérvilágításuk. Legalább értesítési led van rajta?
-
válasz
tibcsi0407 #135714 üzenetére
HU Warehouse-ban az van írva, hogy Stock In Hungary Warehouse.
(Persze lejjebb apróbetűvel ott van, hogy presale
)
Mikorra lesz ebből telefon a kézben?
-
trebrona
nagyúr
válasz
Ok, de mekkora!
Szerk: külön megköszönném, ha a tesztben a kezelhetőségre is kitérnél!
-
superTibcsi
aktív tag
válasz
4 gb változat nem lesz nálatok?
-
Nikaré
őstag
válasz
Miből gondolod, hogy nagyon kapós lesz?
-
citkar
addikt
válasz
tibcsi0407 #135716 üzenetére
Ezek szerint túl lassan követem a Xiaomikat
-
citkar
addikt
válasz
Redmi 5 Plus-ból csak B20-at kezelő variáns létezik?
-
superTibcsi
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #135712 üzenetére
Mikortól rendelhető a B20 variáns? Redmi note 2-m már erősen csere érett...
-
looser
addikt
válasz
tibcsi0407 #135666 üzenetére
Pedig már izzítottam az 5%-os szülinapi kupont, oszt mégse :-D
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #135512 üzenetére
Eleinte gond volt vele, most jó, volt egy driver xda-n lehet az segített, vagy ROM cserélgetés közben megjavult
De ha nem működne abba is belenyugodnék egyébként, kényelmes használni de meglennék nélküle. -
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #135510 üzenetére
Ja de azt nem találtam akkor jó árban, így maradt a Le Max 2, ezzel is elégedett vagyok
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #135508 üzenetére
De nincs B20, amúgy néztem is, de ezért Le Max 2 lett.
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #135506 üzenetére
Igazad van azzal tényleg megegyezik. Ez viszont B20-as ha jól látom, Cool1 is az?
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #135503 üzenetére
Hát nőtt az akksi és Sony kamerát írnak, de sokban nem különbözik. Kicsit nagyobb még nehezebb, biztos az akksi miatt.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
tibcsi0407 #135456 üzenetére
lehet, de akkor most kinek adjam a redmi note 4-et?
-
7Sony7
addikt
válasz
tibcsi0407 #135454 üzenetére
A tudatosság rendben, de úgy értem, hogy anélkül hogy letöltenék pl ismeretlen apk-kat, lehet-e probléma pl böngészésből. Úgy értem, pl olvastam hogy valamelyik filmnézős oldal kryptobányászik a géppel, míg megy a film. Jó, filmet pont nem nézek rajta, ez csak egy példa.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
tibcsi0407 #135450 üzenetére
Azért nem gondolom én sem olyan sokadlagos dolognak a biztonságot, csak érdeklődtem hogy egy átlag felhasználónak ez mit hoz.
Facebook és instagram fiókom nincs, ill egy kamu face fiók, hogy ha muszáj be tudjak kukkantani oda, de számomra a közösségi média csak homokozó.
Fizetésre paypass képes bankkártyát használok, nincs igényem rá, hogy ezt a mobilom helyettesítse, meg nem is tudja asszem (RN4).
Céges emailt nem használok, de megértem hogy mások igen. -
7Sony7
addikt
válasz
tibcsi0407 #135452 üzenetére
Ha már ennyire a biztonságnál tartunk, nekem 5.1 es telóm van, nem tudok frissíteni jelenkeg. Mivel tudom megvédeni az adataimat? Jennifer Lawlence képeim (sajnos
nincsenek, a többi aktuális.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #135450 üzenetére
" azt sem szeretném, hogy valami alkalmazás a háttérben bányásszon és merítse a telefonomat"
Pedig a jövő az lesz.
Az megint más kérdés hogy tudomásom szerint a mai SOC-csak cpu-t tudják használni...ami meg kb nem arra van tervezve.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
tibcsi0407 #135445 üzenetére
Esetedben érthető, ezt nem vitatom. Én átlagfelhasználó vagyok, kb annyit adok a biztonságra, hogy a bankom oldalára böngészőből lépek be SMS azonosítással és nem engedem eltárolni a belépési adatokat. Appot nem használok erre. Így ugyan minden esetben be kell pötyögnöm az összes számot, jelszót, de nekem ez elég.
Szóval egy átlagfelhasználó szempontból tettem fel a kérdést. -
KamuMazsola
őstag
válasz
tibcsi0407 #135441 üzenetére
Miért jó nekünk az a sok biztonsági frissítés? Mire való? Mit csinál? Bocs az értetlenkedő kérdésért, de nem tudom mitől véd meg. Egy átlagfelhasználónak ebből mi haszna? Az előző telómon idén nyáron még 4.4 android futott nulla frissítéssel stabilan. Nem éreztem semmiben hátrányát. Végülis csak azért cseréltem le, mert két éves volt és nem akartam megvárni míg a kezemben kimulik.
-
Upo
addikt
válasz
tibcsi0407 #135441 üzenetére
Persze, így nem akkora feladat mint egy komplett rendszer mindenestől, gyakorlatilag egy AOSP "skin". Linux alatt ez már hasonlóan megy egy ideje, ott is van kismillió window manager. Kíváncsi lennék, ki fog először Treble-re valami gnome vagy kde desktopot ráhúzni, már csak poénból...
-
svgyula
addikt
válasz
tibcsi0407 #135419 üzenetére
Szia! Innen már csak egy lépés lesz a win10 féle frissítés
Szerintem ez az első lépés arra, hogy a gyártókat rászorítsák a "kötelező" frissítésre. Mivel a "főmotor" egy különálló valószínűleg érinthetetlen modulként kerül a rendszerbe egy ütemezett frissítés beépítése a gagyi gyártók végét is jelentheti. Elég ha a rendszer elkezdi feldobálni a hiányzó frissítést. Ha pedig a főmotor amúgy is különálló akkor azt akár a kugli oldaláról direkt lehet frissíteni.
-
Somatom
veterán
válasz
tibcsi0407 #135422 üzenetére
Ezt értem. De, ha az alkalmazás egy olyan Android API -val próbálkozik, ami a frissített OS verzióban le van tiltva, akkor annak csúf error lesz a vége.
-
Somatom
veterán
válasz
tibcsi0407 #135419 üzenetére
Tegyük fel, hogy az újabb verzióban a Google, szokásához híven, behoz egy új API -t, vagy elkaszál egy meglevőt. Az arra alapuló gyártói alkalmazásokon ki fog változtatni, hogy alkalmazkodjanak az új Google dilihez?
-
Winne
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #135396 üzenetére
@(#135396) tibcsi0407: Kezdek lemondani a Xiaomiról, tényleg olyan érzésem van most, hogy többet olvasgattam róluk, hogy valami hiányzik mindig.
@(#135399) tibcsi0407: a kamera fontos lenne, mert most 7 Plust használok és annyak meg vagyok elégedve a kamerájával, de pár droidost próbálgattam a boltba és nem sz@rtam be.
@(#135398) monti0222w: nem nagyon ismerem ezt a márkát, mennyire strapabíró, tartós, minőségi?
-
Somatom
veterán
válasz
tibcsi0407 #135411 üzenetére
Ha kell, akkor jobban utánaolvasok, de adhatnál némi támpontot, hogy miben tévedtem.
-
válasz
tibcsi0407 #135401 üzenetére
Ez az Android egyik legfontosabb újítása és nem tudják beletenni...
Mi a hócipő az a Projekt Treble
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #135405 üzenetére
Á igaz, N betű van előbb
akkor fordítva, előtte olvastam egy cikkben, de a lényeg azt írták hogy Oreoban már benne lesz és nem lehetőségként.
Na újra megnéztem a cikket, akkor kötelező a Treble ha alapba 8.0 lesz legalább a készüléken, ha ezt frissítésként kapja meg a készülék akkor nem kötelező.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest