Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
válasz GIJoe #113092 üzenetére
Vajon feltűnt hogy a :
170 USD: P03-LSP1 verzió :LeTV One X600 5.5" FHD MTK6795 Octa-core 64-bit Android 5.0 4G LTE Phone 13MP CAM 3GB RAM 16GB ROM Gorilla Glass P03-LSP1 [link]
a másik pedig:
190 USD: P03-LSP1G verzió: LeTV One 5.5" FHD MTK6795/helio X10 Octa-core Android 5.0 4G LTE Phone 13MP CAM 3GB RAM 32GB ROM Gorilla Glass P03-LSP1G [link]
Más "CPU"val és 16 és 32 GB.... vagy csak a ram a difi.... csak szólok
-
aytukabozs
addikt
Van valaki aki huzamosabb használatra veszi a LeTV-t?
Csak mert ez az egyik jelöltem, de én min 2 évre veszek telót, aztán jó lenne ha mire rászánom magam lenne egy olyan pörgős topicja mint a mostaninak van...(#113102) nimfas
nice catch
de a proci mitől más?
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Nagya21
addikt
HAli Mindenki!!
Sógornőmnek rendeltem a gearbest-től EU warehouse a "közismert" Mlais M9-et, 21500cáért, egy hét alatt itt volt.
Most 3 hét nyúzás után semmi különös hiba nincs teszi a dolgát rendesen, egyetlen úgymond hiba , hogy hívás közben halk a hangszórója, majd root után megpróbálom orvosolni.
A kijelző ahhoz képest, hogy csak 960-as felbontással büszkélkedik, meglepően jó.
A fényképezőgépe a Haier w910-hez képest jóval gyengébb, ollan kinais.
Csak érdekesség miatt irtam.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Kaphatnék 3 tippet 40-60-80 ezer forintos kategóriában kínai telókról?
Nem feltétlenül kell, hogy új legyen.
Elvárások:
- 2 sim
- android 5 minimum
- méret mindegy
- kamera azért a lehetőségekhez képest ne legyen a legrosszabb(bár már a mostani 13Mp-sek sztem egész jók)
- elsősorban a vezető márkák érdekelnének(xiaomi, huawei, honor)Nekem egy Xiomi Mi3-am van és teljesen meg vagyok vele elégedve, csak az 1 simes.
Kollégámnak kéne céges és magán felhasználásra. (Mobil appok tesztelésére is kéne)Hálás köszönet!!!!
-
nagyúr
válasz [KgP].Robot #113107 üzenetére
Xiaomi redmi note2? [link]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Outlander
addikt
Ez a Bluboo Xtouch, nagyon ígéretesnek tűnik....
Ha lement a presale és a készlet hiány, lehet rendelek egyet... gondolom valahogy január-februárban realizálódik.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
kosztilaci
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
A Páromnak és nekem is Samsung galaxy grand neo készülékünk van.
Sajnos az itthoni Wi-fi hálozathoz csatlakozása bizonytalan állandóan ellenőriz és megszakad.
Melyik topicba javasoljátok, hogy írjak ezzel kapcsolatban?
Köszönöm. -
törölt tag
-
Outlander
addikt
válasz #73959936 #113112 üzenetére
Visszatérve a témára...
Kicsit utána néztem, ilyen olyan kuponokkal meg revjuhkkal, akár 99$-ért is hozzá lehet jutni, már van róla rendes videó is, ennyi pénzért, ezt, tömeg telefon lesz!
Ami jó rom szempontból.Viszont kérdés, h ennyi pénzért, ezt hogy?
Sanszos h az első szériák olyan bugosak lesznek h ihajj, bár ne legyen igazam...
Igazából, rohadtul csábít, mert szerdán csak 149 lesz, ebből nekem még lejön 50$, mert rengeteg pontom van, engedi rá beváltani,
99$ nál járunk, plusz még ha revjuht is írok róla, akkor állítólag kapok még valamennyit vissza (30$, bár az talán már lejárt akció).... az vicc, akárhogy is nézem.Szaal, ha valami túl szép h igaz legyen, az általában mindig bukta...
Nem tudom, kár volt meglátni ... mondjuk úton van egy Ulefone Be touch 2, de azt simán el lehet adni....
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
buca84
őstag
Maximum 100USD-ért (mindennel együtt) milyen telót tudnátok ajánlani elfogadható kamerával?
-
nagyúr
Sziasztok!
Van most valami használható készülék a Lenovo P70-en kívül az alábbi kritériumokkal?
- 5", 720p kijelző
- legalabb 5-ös android?
- SD kártya bővíthetőség (nem a 2. SIM kárára)
- B20 4G
- nagy akkumulátor
- értesítő led
- világító kapacitív gombok (nem a kijelzőből van elvéve)
- esetleg legyen benne iránytű is.Köszönöm
-
Surda-
őstag
válasz buca84 #113126 üzenetére
Esetleg Xiaomi redmi 2 pro?
A sima verziót tesztelték is, meg tudod nézni a képeit. Olyan közepes szerintem."Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
b0bcat
addikt
válasz GIJoe #113131 üzenetére
Én is láttam már korábban ezt a bejegyzést, de őszintén szólva semmi különlegeset nem látok ezekben a fotókban. Bármelyik olcsóbb telefon, mondjuk egy Blackview Breeze vagy egy Cubot X12 ilyen szintű (értsd: beégés a fényesebb részeken, túlszaturáltság, stb.) képeket lő. Legalábbis nekem nem tűnik jobbnak vagy rosszabbnak ez a kamera, mint a mostanság nálam járt telefonoknál.
Két dolgot megjegyezve: 1) én ehhez nem értek, ill. 2) ha pár fontos szabályt betart a júzer, és kicsit ért hozzá (tehát mondjuk a megfelelő beállításokat használja), akkor egészen tűrhető képeket lehet kihozni ezekből az olcsóbb telefonokból is. Csak ne nézegesd őket 1024x768-nál nagyobb méretben!
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
b0bcat
addikt
válasz buca84 #113134 üzenetére
Még megvan neki, persze.
Ha nem felejtem el - és ha hozzájutok -, akkor kipróbálom azt az appot, amit linkeltél, bár személyes véleményem, hogy a szoftver nem tud csodát tenni. (A Breeze amúgy egészen pofás képeket is tud lőni, még a lányom kezében is. )
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
b0bcat
addikt
válasz buca84 #113136 üzenetére
A Breeze szerintem teljesen rendben van. Most már szép tok is van hozzá az íbéjről, úgyhogy a lányom maximálisan elégedett.
U.i.: 80-90 dollár között a Bluboo Xfire is igen jónak tűnik.
-
keszo
őstag
Sziasztok
Ezek a MTK procik már rendesen kezelik a GPS-t? Nem kell EPO-zni, és nem kell adat kapcsolat ahhoz, hogy jelet találjon?
Attila
-
-
keszo
őstag
válasz b0bcat #113139 üzenetére
Istenigazából fogalmam sincs. Csak látom ezeket a telokat mint a Meizu M2, és tetszenek, de lényeges szempont nekem a normális GPS. Legalább úgy működjön mint az I4s-ben.
Volt régebben androidos készülékem, de azért cseréltem le mert külföldön használhatatlan volt navigációra.
Egyszerűen nem fogott jelet.Attila
-
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
A kb. 50 000Ft -os kategóriában van a Redmi Note 2 -nél jobb választás? Aminek meg kellene felelni:
- 4,5 - 5,5" közti méretű, legalább HD felbontású IPS kijelző
- Min. 1GB RAM (de inkább 2GB), min. 4 magos CPU
- magyarországi 3G normális kezelése (4G se lenne rossz)
- EU -s vagy magyarországi beszerzéssel lehetőleg 50 000Ft körül legyen
- Android (alapú) rendszerKöszönöm
-
pitagi
tag
Sziasztok!
Gyerekeimnek (12 és 14) szeretnénk telefont, eddigi olvasgatásaim alapján a blackview breeze, illetve a doogee dg280 van képben (előbbi jobban tetszik), ezek közül melyik ajánlottabb, illetve van-e más ebben az ár- és méretkategóriában? Felhasználás: telefonálás, kevés net (youtube), zene, a fiamnál játék is, (facebook nincs, fotó, navi nem fontos). Még annyit hogy majdnem használhatatlan x10 minit és voda 845-öt váltanának le.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz pitagi #113149 üzenetére
Doogee X5 Pro akkor inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest