- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
addikt
válasz
Viktor0610 #140379 üzenetére
Nem volt még Samum (nem véletlenül), így a gyártó specifikus dolgokkal nem feltétlen vagyok tisztában. Ezért írtam egy olyan módszert ami működik minden telefonon.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Viktor0610 #140355 üzenetére
Lehetséges.
Ezt a topikot règen követtem, de pár ève már nem.
Így is túl sokat lógok a Mobilarenán -
asdf_
veterán
válasz
Viktor0610 #140339 üzenetére
Jaja, de azért olyan nagyon nem félek tőle, hogy a közeljövőben leesik róla a VOLTE tiltás. Bár mondjuk ahogy kapcsolgatják le a 3G-t, kénytelenek lesznek ezzel is foglalkozni, mert rá lesznek kényszerülve. Csak én azért elég pesszimistán állok hozzá, ennek a telefonnak az elődje 4 év alatt 0 másodperc VOLTE hívást bonyolított a Vodánál, pedig a megvásárlás pillanatától VOLTE-képes volt
.
De mondjuk ezen a SIM-en évi 10 percet ha beszélek, szóval olyan nagyon nem izgat, erre még a 2G-vel is elég, hogy a Voda mit szerencsétlenkedik majd össze, az már jobban. -
asdf_
veterán
válasz
Viktor0610 #140331 üzenetére
Á, teljesen halott, 10 hozzászólás fél év alatt, utolsó 2 hónapja. Valamiért senki nem akar nálunk Motorola telefont venni (mondjuk eladni sem nagyon). De valószínűsítem, a Multi SIM: Global 5G Multi-SIM ezt jelentheti. Thx. Majd max megguglizom külföldi írásokban.
-
asdf_
veterán
válasz
Viktor0610 #140329 üzenetére
Nehéz lesz, mert még nincs meg a telefon
Én ilyen istenbarma vagyok, hogy vásárlás előtt tájékozódom, nem vásárlás után nézek kerek szemekkel, hogy ezt nem tudja, azt nem tudja, ez nem megy, az nem megy, ez szar, az szar...
-
asdf_
veterán
válasz
Viktor0610 #140320 üzenetére
És ez kiderül valahonnan? Túrjam meg, hogy mit tud a Snapdragon 695 5G vagy a chipset hiába tudja (Multi SIM: Global 5G Multi-SIM így feltételezem, igen), attól függ a gyártó mit/mennyit implementál ebből?
-
VB0728
friss újonc
válasz
Viktor0610 #140323 üzenetére
Pontosan így használtam eddig, csak eddig ugyan az a hálózat volt. Most két különböző és 50 Ft/perc az átirányítás.
Ezért keresek egy olyan készüléket ami duál aktív.
Kollégámnak így számlázott ki 27.000 Ft-s számlát úgy, hogy arról a szolgáltatótól egy percet nem beszélt. -
asdf_
veterán
válasz
Viktor0610 #140318 üzenetére
Az úgy finom lesz... Jelenlegi telefonom 4 éves. VOLTE képes a piacra kerülése pillanatától. Vajon ez a 4 év elég volt-e, hogy a szolgáltató engedélyezze és bekapcsolja rajta? (Költői kérdés volt). No, hasonló mennyiségű erőbedobást valószínűsítek a potenciális utódjánál.
Meg kapcsolódó kérdés, ha 5G-s a telefon, és ha a fő SIM-et felengedi a szolgáltató 5G-re (nem, köszi vodafone), akkor SIM1 5G, SIM2 4G is tudn működni? A lényeg, hogy azonos típusú hálózaton nem lehet a két kártya?
-
svgyula
addikt
válasz
Viktor0610 #140152 üzenetére
Szia! Ismerek vagy 20 üzletet! Sokat dolgoztam nekik az utóbbi időben és sokat beszélgettünk. Nem hinném azt, hogy bármelyik
ezek közül "simán" cseréli. Szinte minden üzletben a pénz határozza meg a fennmaradást, így ezt ha nem ismersz valakit, vagy rosszul adod elő a kérést kifizettetik.... Hidd el voltam jó pár eset akaratlan tanúja. -
nokia123
aktív tag
válasz
Viktor0610 #140140 üzenetére
Még nem jöt üzenet, mert a páromnak vetem egy xiaomi 11 lite 5 g telot és még nem volt dual simes telefonunk. Ezért kérdezem.
-
nokia123
aktív tag
válasz
Viktor0610 #140140 üzenetére
A vodafonos van beállítva 1 símnek 2 a telekomos de a vodafonos van kiválasztva az üzenetek fogadáséra.
-
svgyula
addikt
válasz
Viktor0610 #140053 üzenetére
Szia! Tegnap voltam a fiamnál és mondtam a gondom. Kipróbáltuk az enyém azonnal mindkét hálózaton ott volt az övé pedig nem! Engem lehetett hívni, az ő telefonján azt volt az üzenet "a hívott fél jelenleg nem elérhető". Ő a Telekomnál vette ~fél éve(?) és nem állított be semmit ilyet. Természetesen lehet, hogy alapból be volt állítva, bár neki is nemrégen jött meg a 10-es droid a telóra ha jól tudom(?) MIUI 12-es verzióval. Tehát volt rajta frissítés az biztos és ilyenkor ez megmarad-e hát kérdés. Hogy ő még piszkált-e rajta valamit az alapbeállításokon kívül, az nem hiszem. A fenti kép az újraindítás után, a pin beütése előtt készült!
-
svgyula
addikt
válasz
Viktor0610 #140050 üzenetére
Akkor közeledünk mert a fiamnak redmi note 9 van és az nem megy fel a hálózatra! Már gondoltam arra is nem-e egy beállítás a ludas ebben? Megpróbálom kikapcsolni a google készülékkereső beállítást(ha megtalálom valahol?) hátha az a ludas.
-
RVR400
veterán
válasz
Viktor0610 #140043 üzenetére
Nem szeretne SIM pint, de nem akarja, hogy PIN nélkül használható legyen a teló, de egy automata bekapcsolás is be van állítva, hogy ha esetleg elefelejtené bekapcsolni... Biztosan velem van a baj, de zavart érzek az erőben...
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #139940 üzenetére
Nemsokára kiderül. Ha a PH -ról vette, akkor hamarosan olvasunk majd róla itt, vagy az Android szakmaiban.
-
Ájvé
veterán
válasz
Viktor0610 #139903 üzenetére
Akár a hirdetés is törölhető, a feltüntetett technikai adatok nem valósak, csalás az egész (nem biztos hogy az eladó hibája, elképzelhető hogy ő sincs tisztában vele, de azért kicsit gyanús).
-
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610 #139881 üzenetére
Mi Mover nincs már a Play-en, APKMirror ok.
-
KisSarkany
csendes tag
válasz
Viktor0610 #139863 üzenetére
Nem, ez nem a Vivo...
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Viktor0610 #139851 üzenetére
Nem vagyok nagyon válogatós,Most erősen a Mi10 T Pro felé hajlok amúgy,csak még nagyon friss és nem olcsó.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #139817 üzenetére
Köszi.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #139815 üzenetére
Van olyan widget amivel gyorsan átváltható?
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #139813 üzenetére
Ez van, vagy javítható szervizbe adva a hiba?
-
w751230
tag
válasz
Viktor0610 #139778 üzenetére
Bocs a kései válasz miatt.
Anny lenne csak, hogy ebben a típusban, hardveresen nincs rádió, vagy elő lehet valahogy csalogatni?
Mikor vettük, ezt az egyet nem ellenőriztem, páromnak viszont hiányzik. Nem gondoltam rá, hogy van ilyen telefon, amiben nincs rádióKöszönöm előre is a választ.
-
aleister
veterán
válasz
Viktor0610 #139801 üzenetére
...és viktorhu:
Ez volt az első amit javasoltam én is, de kb egy fél éves vásárlásról van szó, és már nem tudta előkeríteni ez eladót a kolléga. Ráadásul kitörölte azt az email címet, ami eredetileg a frissítésnél gmail fiókként szerepelt. Pedig arra írhatott volna egy emailt segítségkérés gyanánt.
Azt sem tartom kizártnak, hogy telefondílertől vette. Akkor meg nem is tud az eladó segíteni. Amikor én kerestem neki donort, akkor egy olyat linkeltem, amin 3db J5 is volt. Sima használónál ez nem életszerű. -
biega
aktív tag
válasz
Viktor0610 #139787 üzenetére
Köszönöm, én is erre jutottam
-
válasz
Viktor0610 #139789 üzenetére
5G nélkül nagyon is megvagyok, de 2 SIM nélkül nem (céges + privát SIM-jeim vannak, és gyűlölök 2 telefonnal járkálni).
-
AssAssynn
addikt
válasz
Viktor0610 #139635 üzenetére
Köszi, írtam a 9S topicba, hátha találtam erre valamit, ha nem akkor ez jó nagy nyalóka most nekem...
-
borisz1994
csendes tag
válasz
Viktor0610 #139614 üzenetére
Azért köszönöm a segítséget
-
borisz1994
csendes tag
válasz
Viktor0610 #139612 üzenetére
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Viktor0610 #139600 üzenetére
Azzal nem lenne gondom, ha konzekvensen egyikhez sem írná ki a számot, de hogy pl. a Telekom-os kártyám alá kiírja a Vodás telefonszámomat, azt nagyon nem értem...
-
Ájvé
veterán
válasz
Viktor0610 #139542 üzenetére
Hát Kínából majdnem lehet is
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Viktor0610 #137193 üzenetére
Van benne b20, inkább amit fataless írt.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #137113 üzenetére
Én meg a felvetésedet nem értem. Ezek a vasak olyan számítási teljesítményre képesek, mint pár évvel ezelőtt a laptopok. Gondolj a Samsung DeX -re, vagy arra, hogy arm Snapin X86 -os Win 10 -et emulálnak és léteznek már ilyen laptopok is.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Viktor0610 #137113 üzenetére
Három éve három giga ramos telót használok, eddig mindenre elég volt. Sőt még telefonálni is tudtam vele
Most is csak azért vettem 4/64-est, mert kintről annyiért is meg (vagy olcsóbban) mint itthon a 3/32-est. Mondjuk a tárhely az jó ha minél nagyobb, sokat fényképezek fényképezőgéppel, ami kapcsolódik BT-n és wifin a telóhoz, igy ide is tudok képeket menteni.134114: nem ugyanaz a hardware! B20 pl. Legalábbis az általad linkelt esetében.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #137110 üzenetére
-
psg5
veterán
válasz
Viktor0610 #137073 üzenetére
Igen ezt eszrevettem es gy is van, de ha egyik simet cserelnem kell azert jo lenne tudni hogy lehet ezen eszkozon is allitani.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Viktor0610 #137068 üzenetére
Csak az egyik simet szeretné lekapcsolni. Arra nem jó a repülő mód.
-
7Sony7
addikt
válasz
Viktor0610 #137010 üzenetére
Köszönöm!
-
7Sony7
addikt
válasz
Viktor0610 #137008 üzenetére
Csuhaj! És hogyan kell azt keresni? Kicsit törni angol...
-
Blizzardking
őstag
válasz
Viktor0610 #136994 üzenetére
Attól még a Oneplus 6-ot venném
-
Blizzardking
őstag
válasz
Viktor0610 #136992 üzenetére
Nem szarkasztikusan gondoltam, hanem csak simán.
-
Blizzardking
őstag
válasz
Viktor0610 #136990 üzenetére
Azt már megszoktuk hogy mindig a Xiaomi az ár-érték bajnok...
-
nyisziati
veterán
válasz
Viktor0610 #136972 üzenetére
Én is a Spemall-től rendeltem Xiaomit, nekem se volt gondom velük.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610 #136950 üzenetére
Így igaz.
-
zagloba
aktív tag
válasz
Viktor0610 #136742 üzenetére
Igaz a Redmi 5 kisebb kb 2-3 mm-rel! :-)
-
elfelejtette
veterán
válasz
Viktor0610 #136733 üzenetére
Kínai import telefon, sajnos hiába van rajta net, visszaállítás után újra rá kell küldeni a szolgáltatói konfigurációt, hogy legyen aktív net kapcsolat, csak ahhoz végig kellene mennie az első indításos beállításokon. Ez a 22-es csapdája. :-)
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #136728 üzenetére
Már, ha van rá lehetőség. Leváltanám a Moto Z Playemet Z3 Play -re, de kiderült, hogy az hibrid tálcás.
A hátlapra csatlakoztatható kiegészítők miatt ez a kivezetéses módszer nem játszik. Marad a barkácsolás.
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
Viktor0610 #136718 üzenetére
Hát. Ez elég fosul néz ki 😂
-
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610 #136722 üzenetére
Pici nosztalgia, mikor még volt sok hajam, és 20 év alatti csajokkal bújhattam össze.
Már magáznak.Na de nem offolok tovább.
-
Taktoj
aktív tag
válasz
Viktor0610 #136654 üzenetére
Köszi hogy utánanéztél, megnézem a nevesebbeket.
-
Taktoj
aktív tag
válasz
Viktor0610 #136652 üzenetére
Kár 🙄. Mondjuk biztos nehezen találok használtan olyan telót ami übereli a note 4 üzemidejét...
-
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610 #136639 üzenetére
Az az!
Vakon gépelés ilyen, néha felcserélődnek a billentyűk.
Szóval Xiaomi Redmi S2
Szerk: és már megint, de most észrevettem...
Így viszont már van itthon is: [link] -
tibcsi0407
félisten
válasz
Viktor0610 #136495 üzenetére
Hát na.
(#136496) 01andris
Max 2-3 hét még. Annyit megéri várni, mint venni a sokkal gyengébb korábbi szériát.
-
madrac
senior tag
válasz
Viktor0610 #136485 üzenetére
Melyik kereskedőről és szervizről van szó? Csak mert pont ezek a lényeges dolgok nem derültek ki...
-
nimfas
addikt
válasz
Viktor0610 #136485 üzenetére
Állítólag jó a szervíz... én is kérdeztem tőlük jópár dolgot, türelmesen válaszoltak. Korrekt cégnek tűnik. Spemall velük áll szerződésben. Másik opció volt a kínai garis 55-58eFt-ért, vagy az 1 év itthoni garis az EuStock-tól ha el nem kapkodják a készletet 5 perc alatt ahogy lenni szokott
Nekem megér 5eFt-ot a +1év gari.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #136445 üzenetére
Még megvan az SGS 2 -m 2011 -ből. Nincs beégés. Két éves Moto Z Play, munkanapokon cirka 12 óra SOT. Nincs beégés.
-
viktorhu
veterán
válasz
Viktor0610 #136445 üzenetére
Én nagyon szeretem az amoledet, mert sokkal jobban kíméli a szemet - IPS-en azért megerőltető, ha sokat olvasok róla, de amikor amoledes kijelzőt használtam, el is felejtettem a szemfájdalmat. Viszont a beégés miatt én is félnék tőle, a Waze nálam állandó útitárs, és nem tudom elképzelni, hogy az ne égetné be magát a kijelzőbe.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610 #136409 üzenetére
A joybuy a legnagyobb kínai webshopok közé tartozik, csak leginkább belső használatra. jd.com néven régóta fut.
Pár éve lett en.jd.com is, majd lett belőle joybuy. Megbízható webshop. -
Unitek
csendes tag
válasz
Viktor0610 #136413 üzenetére
Köszi, ez megnyugtató. Eredetileg Dual Active-ben gondolkodtam volna, de abból olyan kevés van...
-
Pzoli2
tag
válasz
Viktor0610 #136409 üzenetére
Én sem ismerem.
A www.kimovil.com-on találtam ezt az akciók között (Deals).
Nem akartam közvetlen belinkelni.mert azt hiszem hogy az már reklám lenne. -
Indy1
tag
válasz
Viktor0610 #136391 üzenetére
Esetleg hasznalt Honor 8
Jobb kameraja lesz a Meizu palletajahoz kepest -
paolinho
őstag
válasz
Viktor0610 #136370 üzenetére
Mondjuk nekem egy cimborám korábban használt egy Doogee X5 Pro-t, és azzal nagyon meg volt elégedve. Most fel is hívtam pusztán kíváncsiságból, hogy mi lett a telóval?! Azon túl, hogy két év után megunta, és lecserélte egy Redmi 4X-re, azt mondta, hogy ott pihen hibátlanul a fiókjában, tartaléknak még jó lehet.
Ezért lenne jobb egy konkrét vélemény néha, mert az, hogy valakinek nem tetszenek a Doogee, Oukitel, Elephone stb nevek, még előfordulhat, hogy ár érték arányban nézve jó készüléket takar. Egy haverom rajtam keresztül 2 éve rendelt egy Blackview BV6000-est, aminek addig nevét sem hallottam, és a mai napig nagy megelégedéssel használja. -
viktorhu
veterán
válasz
Viktor0610 #136370 üzenetére
Engem egy dolog zavar az oukitelben, hogy felskálázzák a kamerát, de konkrétan semmi rosszat nem hallottam még róluk. (Ill. most egyet igen: nézegettem a K6-ot az nfc miatt, de állítólag hosszabb az usb c kábelének a csatlakozója, amit én elég megmagyarázhatatlannak tartok - mármint azt mondták az egyik videóban, hogy ha más kábelt használsz, azt kb. fogni kell, mert kiesik belőle.)
-
b0bcat
addikt
válasz
Viktor0610 #136366 üzenetére
Miért? Melyik modellel volt gondod?
-
paolinho
őstag
válasz
Viktor0610 #136362 üzenetére
Köszi!
-
salaud
aktív tag
válasz
Oukitel?
-
looser
addikt
válasz
Lenovo?
-
Nariii89
újonc
válasz
Viktor0610 #136233 üzenetére
Kedves Viktor0610, dewill79, fateless !
Köszönöm a gyors válaszaitokat!
-
Ciccuka
veterán
válasz
Viktor0610 #136233 üzenetére
Huawei P8, Huawei P9-ról azt mondják, hogy 1-2 éven belül sokban megadja magát a wifi és elég sok belőle, ami meghibásodik idővel.
-
alexw801
senior tag
válasz
Viktor0610 #136210 üzenetére
Köszi.
-
svgyula
addikt
válasz
Viktor0610 #136147 üzenetére
"dual simes telefont az elmúlt 2 évből" Hát tényleg mind az
-
punky10
addikt
válasz
Viktor0610 #136147 üzenetére
Remélem a Nokiákon volt dupla SIM-es hátlap, különben nagyon off...
Bár a HTC-k, meg a Sharpok sem valoszínű, hogy dualosok lettek volna... -
beg
veterán
válasz
Viktor0610 #136145 üzenetére
Lutra album. Mindenki linkeljen egy dual simes telefont az elmúlt 2 évből.
Gyűjtsd össze mind! -
sysrq
őstag
válasz
Viktor0610 #136134 üzenetére
Ezt a lenéző stílust még sokáig nyomod mert egy telefont írtál eddig, de nem olyan tudással képességgel rendelkezőt szeretnék. Önmagában nem rossz telefon a Xiaomi Redmi 5 Plus de ha nem tud ac-s wifit és ránézésre sem káva nélküli akkor ha tanácsodra vakon megvettem volna akkor az hulladék telefon lenne.
-
sysrq
őstag
válasz
Viktor0610 #136125 üzenetére
Egy vékony kávás helyett normál, ac-s wifi nélküli telefont ajánlgatsz, nem lehet hogy azért nem ismerte fel az állítólagos telefon a sim-et mert fordítva raktad bele? Csak kérdezem?
-
sysrq
őstag
válasz
Viktor0610 #136120 üzenetére
Kicsit kevesebb káva jobb lenne.
-
Ájvé
veterán
válasz
Viktor0610 #136120 üzenetére
ac-s wifit nem tudja elvileg.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #136106 üzenetére
Nem néztem utána ezért is írtam, hogy tegye azt
A kategória amit keres, maga a kompromisszumNekem a P70-es eléggé bejött és sokáig használtam is. De kicsi lett. Még most se gyenge hardver, akku erős, cserélhető, kijelzője jó. De használt.
-
válasz
Viktor0610 #136090 üzenetére
Igazából nem viccnek szántam, csak elméletileg néztem a dolgot.
A kérdés az, hogy mit tekintünk egy hangszórónak (mint ahogy egy eszköznek tekintjük a lemezjátszó hangszedőt, ami egy tűvel tud sztereó jelet szolgáltatni).
Ha a hangszóró membránja eléggé széles, akkor lehet egymás mellé tenni alá két különálló tekercset, ami már tud sztereó jelet megszólaltani.
De mondom, ez csak egy elméleti lehetőség, ennek a kialakításnak semmi értelme. Ez nem olcsóbb, mint két különálló hangszóró, a hangja viszont rosszabb, mint két különálló hangszóróé
-
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610 #136054 üzenetére
Így van, a linkelt töltők rendben vannak.
-
válasz
Viktor0610 #136049 üzenetére
Kínai webshopokban az "eredeti" az a "genuine"
Az "original" az csak kb. annyit jelent, hogy "létező"
Egyébként sok speciálgyártó által gyártott töltő jobb, mint az eredeti gyári töltők, egy eredeti Xiaomi töltő árából már kapni lehet jó minőségű 2 portos töltőt.
-
ans1980
tag
válasz
Viktor0610 #136049 üzenetére
Köszi!
-
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610 #135980 üzenetére
Szintén, nem is szoktam reagálni.
Pár Mi A1 kép, legyen mit fikázni: [link] -
RVR400
veterán
válasz
Viktor0610 #135980 üzenetére
Kategóriájában a Note 4 kamerája is rendben van... De a Note 4 fikázott kamerája nem annyival rosszabb, mint amennyivel jobbnak mondják az A1-ét, ergo azt is lehet fikázni.
-
Upo
addikt
válasz
Viktor0610 #135888 üzenetére
Az a redmi Note 4 Global. Snap 625, full hd, fizikai gombok háttérvilágítással, 4100-as akku, B20. Redmi 5-ön meg amivel nyújtották a képernyőt annyit elfoglalnak a képernyő gombok. És még mondják hogy fejlődés van, pedig szerintem mennek vissza...
-
Ciccuka
veterán
válasz
Viktor0610 #135648 üzenetére
Ennyiért azért még jó lehet. De lehet újracsomagolt készülék.
-
citkar
addikt
válasz
Most akkor sokkot kaptál?
Ettől még tud nagyon jól működni. -
looser
addikt
válasz
Lehet, hogy lesz frissebb is :-)
Az utolsó update 2017/11/29, ez nem annyira rossz, de gondolom még nem nugát. -
sharp4
őstag
válasz
Viktor0610 #135617 üzenetére
Azért vannak itt más hasonlóan kevésbé ismert márkák, amiknek nincsenek ilyen bajai. Xiaomi is így kezdte annak idején. Mondjuk az első Note szérianak elég jól sárgult a kijelzője.
-
Ájvé
veterán
válasz
Viktor0610 #135575 üzenetére
Lemaradt az X, de link az jó.
-
kmarci25
veterán
válasz
Viktor0610 #135548 üzenetére
Ahamm, nekem is ez jutott eszembe, hogy az a "külső" sim nem a legszerencsésebb... De azért jó tudni, hogy van ilyen is, ha valamiért éppen nagyon kéne.
-
SJaika
tag
válasz
Viktor0610 #135545 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
-
Upo
addikt
válasz
Viktor0610 #135532 üzenetére
Aszerint:
"Initial specifications stated that Vulkan will work on hardware that currently supports OpenGL ES 3.1 or OpenGL 4.x and up.[68] As Vulkan support requires new graphics drivers, this does not necessarily imply that every existing device that supports OpenGL ES 3.1 or OpenGL 4.x will have Vulkan drivers available."Tehát semmit nem érek vele, hogy olyan chipset van benne ami kompatibilis, magát az adott készüléket kell tesztelni, hogy tényleg tudja-e és tényleg működőképes. Mert van ami ugyan kiadja hogy támogatott, de esetleg még az opengl 3.1 teljesítményt sem éri el, holott annak a többszörösét kéne hoznia vulkan alatt.
De lehet hogy még korai ez a vulkan dolog, nem fog összejönni a strapa+vulkan+max 200-250$ nettó. Pedig kéne valami neki androidos fejlesztéshez.
Esetleg valami tv box, de onnan is kéne szerezni felhasználói reportokat. Amlogic S912 vagy rk3288, 3399 jöhetne szóba, de szerintem esélytelen hogy tudná.Most találtam még érdekeset, többféle driver van, vulkan nélküli is elérhető mindegyikre, a platform provider dönt melyik legyen (rockchip, mediatek, samsung, stb): [link]
Esetleg még valami tablet, de annak se mentem még utána.
Egy S7 active még használtan is túl drága. Látom még futnom kell pár kört, lehet hogy strapateló+valami vulkan-os android eszköz lesz a vége, és akkor veszek még egy bv6000-et, az is van már 150 dolcsi alatt. És az legalább nem zabálja úgy az akkut mint a helio x25-ök.
-
peestike
senior tag
válasz
Viktor0610 #135495 üzenetére
Az előző is onnan van, nem tudom most, hogy mennek a dolgok arra felé... (a végén tibcsi kollégától kell segítséget kérni.... hogy fog neki örülni!
)
-
válasz
Viktor0610 #135485 üzenetére
Így vagyok én is, csak nekem nem néha, hanem gyakran hiányzik.
-
beg
veterán
válasz
Viktor0610 #135483 üzenetére
Még
Február környékén már lesz international verzió elvileg.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Viktor0610 #135481 üzenetére
Az régi. Note 5 vagy más?
-
svgyula
addikt
válasz
Viktor0610 #135393 üzenetére
Szia! Igazad van amennyiben nem TWRP van felbuherálva a telóra és egy gyári visszaállítással féltéglát csinál belőle. Volt már ilyenből sz..pacs
-
peestike
senior tag
válasz
Viktor0610 #135145 üzenetére
Értem. Folyamatosan variál a xiaomi akkor...
Foglalkozhatnának inkább a 9.1-el, mert mióta van, na azóta nem jó nekem az ujjlenyomat a 3pro-n.
9.0án még rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest