- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
nimfas #136540 üzenetére
Ezért írtam én is mert olvastam, hátha valaki nem követi.
Csoportos rendelésbe is 2 évet (EU) kellett választani, csak úgy volt érvényes tudtommal. Annyi hogy nem kellett EU Express szállítást választani mivel csoportos. Ha közvetlen spemalltól rendelsz akkor viszont érdemes ezt választani. -
-
Ájvé
veterán
válasz
nimfas #136484 üzenetére
Nem nekem lesz.
Egyébként az elvártaknak megfelel a Redmi 5 is, vállalható képet is tud készíteni. Ezen felül minél olcsóbb készüléket szeretne, Redmi Note 5 1,5x ennyibe kerül, persze jobb is majd eldönti kell-e neki.
Nem linkeltél de gondolom spemall rendelésről van szó. -
-
-
tibcsi0407
félisten
válasz
nimfas #136384 üzenetére
Nekem is volt TP-link, azt hittem, hogy az a világ közepe. Aztán jött az ASUS, ami már minden téren jobb volt, jobb volt rá a támogatottság is, meg minőségibb volt, erősebb. Most pedig egy Netgear R7800 van. Ez teljesen más világ.
Viszont ahogy írtam is a TP-link a routerek Oukitel-je. Az azt jelenti, hogy jó áron kínál nem rosszat. -
Ájvé
veterán
válasz
nimfas #136357 üzenetére
Van az 50% is talán, a 4x Kryo 260 (módosított A73) elég sokat dob a teljesítményén.
Kamera nem lesz egy bajnok, f/2.2, 1.25 μm 12 Mpixel, második kamera csak 5 Mpixeles (mélység mérés), szóval ettől nem kell sokat várni. -
-
válasz
nimfas #136331 üzenetére
Úgy tudom, hogy a Redmi 5 és 5Plus telefonokat Indiában gyártják és mindben van B20, mert mind Snapdragon procival készül (a Redmi 5 Snapdragon 450-el, a Redmi 5Plus pedig Snapdragon 625-el), a Snapi procik pedig B20 kompatibilsek.
Ettől függetlenül lehet, hogy van Kínában is van gyártás valami MTK procival és ott B20 nélkül gyártják.
Ha Redmi 5 telefont keresne valaki, akkor kapható itthon is, 43 eFt-ot megér a telefon
-
KamuMazsola
őstag
válasz
nimfas #136259 üzenetére
A redmi note 5 és a redmi note 5 pro ugyanaz és s636 van benne. Sajnos a Xiaomi az elnevezésekben elég zavaros.
Ez a topik a redmi 5 plus ról szól, amiben ugyanaz a soc van, mint az A1-ben, vagy a redmi note 4-ben, s625.
A 60 ezer körüli ár az s636-ossal szereltre vonatkozik és még csak előrendelhető.Ciccuka! Nem csak megrendelés után derül ki, ez így hülyeség!
-
Ájvé
veterán
válasz
nimfas #136262 üzenetére
Az a bolt hibája, vagy kamu és nem azt adják amit te keresel ezért kell megbízható helyről rendelni. Tessék Gearbesten is csak április 19-én lesz elérhető, szóval van még idő (nem hiszem hogy máshol sokkal előbb lenne elérhető).
-
Ájvé
veterán
válasz
nimfas #136259 üzenetére
Ez a Note 5 Pro és S636 lesz benne.
ciccuka:
Februárba jelentették be, guglizd ki legalább, bár ez nimfasnak is szólhatna. -
Upo
addikt
válasz
nimfas #134449 üzenetére
Nem igazán értem a kérdést. A válaszok röviden: igen, igen.
Hosszabban:
Note 5A = Y1 lite Snapi 425, 4 mag, 5MP előlapi, vaku nélkül, 2/16.
Note 5A Prime = Y1 Snapi 435, 8 mag, 16MP előlapi, vakuval, 3/32 vagy 4/64.
Infra van mindben.A global 3/32 140$ körül szerintem egész jó ajánlat, ha lenne rózsaszín akkor már rendeltem volna a lányomnak, de csak szürke és arany van. 11.11-ben lesz 136$-ért pár darab, de pár dolcsiért az ördög fog megküzdeni a szkriptezőkkel.
-
Upo
addikt
-
Ájvé
veterán
válasz
nimfas #133963 üzenetére
Igen, Mi 5X nem tudja a B20. Méretre és tudásra viszont tudtommal teljesen azonosak és ahogy írtad nem MIUI fut rajta.
Redmi Note 5-ről még csak találgatások vannak, Atomgeszi linkelt korábban cikket róla (ott volt a kép is amit mondtál), ott S630 és P25 verzióról volt szó, persze nem zárja ki hogy mondjuk Prime vagy valamilyen verzióba ne legyen S660-as is, de ezek tényleg csak spekulációk egyelőre. Redmi Note 5A van egyelőre jóval szerényebb tudással. Viszont a 2SIM+SD újabban kezd divatba jönni a Redmi szériába, ez üdvözölendő. -
salaud
aktív tag
válasz
nimfas #133640 üzenetére
Nekem egy Oukitel K6000 Pro-m van, én tökéletesen elégedett vagyok vele. Gyári rendszert használok rajta, a fényképezője pedig gyári kamerával ezt tudja:[kép].
Ha nem lennék tökéletesen elégedett a mostanival, folyna a nyálam a K3 után.Igazából így is folyik
A rom-okkal kapcsolatban meg annyit, a K6000 Pro 6.0-ával jött, amit rendszeresen frissítettek, majd kijött rá a 7.0 is. Amihez szintén jött OTA frissítés. Szerintem nyugodtan megveheted. -
csongi
veterán
válasz
nimfas #133640 üzenetére
Haat...
Osszessegeben az oukitel nem rossz, de valahogy nem talaljak meg a kozep utatat.
A stock android miatt a kamera kepek mindig gyengek. Az 1cm vastagsag mar 5.5" on. sok.
A hatlap eleg felre sikerult, plasztik, hepe hupas es zongora lakk muanyag.
Illetve it van meg a T jelolesu MTK. Nekem volt T jelu SOC-m, szerintem ezekre adjak ki a legkevesebb FW-t, es keves ezkozt szerelnek vele, es emiatt nem igazan lesz portolt rom sem.
Amugy a minoseggel nem nagyon van gond, de fullentenek ok is, nalam a kijelzo vedelme bukott meg.
Bar lehet ezt is hamisitjak. -
-
Ájvé
veterán
válasz
nimfas #127935 üzenetére
Nekem van egy 2 éves Xiaomi Mi3-am és jól működik. Teszel rá egy jó stabil ROM-ot akkor nem lesz vele gond, vagy hagyod az aktuális jól működő developer ROM-ot frissítés nélkül. Van néhány Xiaomi telefon a családban és jók a tapasztalatok vele, Meizun meg csodálkozok kicsit, szerintem egy rendszer frissítés lehet rendbe tenné, a színes sávot persze nem (kijelző hiba lehet).
Garancia egyébként nincs 3 év problémamentes működésre, Huawei P9-re van tudtommal a 3-3-3 garancia (3 év teljes körű, 3 hónap csere és 3 hónap kijelző), más készülékekre 2 év vonatkozik (persze ez is 2x annyi, mint az 1).
Xiaomik közül a Note 3 az időtállóbb. -
Ájvé
veterán
válasz
nimfas #127914 üzenetére
Tévedsz, a sima Redmi 3S-ből is van B20-as verzió, pl itt van egy.
Global Developer 100%-ban magyar! (99%-ot ír, de csak azért, mert frissítéssel kerültek bele új szövegek és ezek fordítása még nem történt meg, de ez nagyon minimális, 1% ügye. Itt meg tudod nézni a fordítás folyamatát és láthatóan folyamatos is. Szóval nem kell parázni, amelyik Xiaomi telefonra van Global ROM az tud magyarul (1-2 készülék van csak amire nincs még Global ROM még). -
LantosBerry8
senior tag
válasz
nimfas #125249 üzenetére
Csak szürke meg fekete, de ár/érték arányban nem sok párja van... - és egy fehér tok csodákra képes, ha már mindenképp az kell.
én innen vettem(itt volt raktáron, 5 nap alatt itt volt), de az eustocknál is szokott lenni jó áron
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
nimfas #115411 üzenetére
Köszi. Tehát nem kell utána a 27% áfa.. Mint említettem nem rendeltem még Kínából, nem tudom hogy megy.
A mal.hu-n csak a piros 119k a fekete ott is 130k felett van. 40k külömbség már megéri a kinlódást.
Ha esetleg tudtok jobb két simes telefont hasonló áron, írjátok meg.. -
-
Robag74
csendes tag
válasz
nimfas #114956 üzenetére
A Flyme az csak egy "felület", amit Androidra is és a YunOs-re is fel lehet tenni. Tehát ettől még lehet kínai belpiacos is és nemzetközi verzió is. Ha jól tudom az M57A típus a nemzetközi verzió
A nettel kapcsolatban: Nem tudom próbáltad-e, de ez ugye egy két simes teló. A sim kezelés app-ban vagy menüben kell beállítani, hogy melyiken legyen engedélyezve a mobilnet. Nem tudom ezt nézted-e, vagy állítottad-e. Az enyémen sem volt net, amikor megvettem, pedig az APN-t és egyebeket beállítottam.De miután engedélyeztem, hogy a megfelelő sim-en menjen a net, máris minden OK lett.
Remélem sikerül megoldanod! -
tibcsi0407
félisten
válasz
nimfas #114956 üzenetére
Nem. A YunOS a kínai belpiacos, egy eléggé átszabott Android. A Flyme pedig már a global változat Gapps-szel és Androiddal. Ahogy látom a linken, azok lesznek az international verziók.
Az, hogy a LOG-ban nem írnak mindent, az nem zárja ki, hogy aktiválták a hiányzó frekvenciákat.
Egyébként amíg nem próbálod meg, addig nem fogod megtudni.
Ha pedig az ilyesmi kihívást jelent, akkor szerintem hanyagold a kínai telefonokat és vegyél itthon valamit. A legtöbbnél azért néha bele kell nyúlni a rendszerbe.
Itt pedig a nyelv hozzáadása. -
tibcsi0407
félisten
válasz
nimfas #114951 üzenetére
A lényeg az, hogy nem azt kaptad, amit eladtak. Tehát innentől kezdve az Oppomart a ludas.
Lehet egy Rom-csere megoldaná a dolgot, mert nem az international, hanem a belpiacos van rajta és azért nem aktív néhány frekvencia. Ennek utána kellene járni.
Lehet neked a YunOS verzió van.
Nézd, itt van néhány ROM, van egész friss is, én tuti feltenném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- GTA V
- ZIDOO médialejátszók
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sweet.tv - internetes TV
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest