Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
válasz RVR400 #112388 üzenetére
Szia. "Snapi 400-at manapság már nem ajánlunk, ahogy 6582-t és 6580-at sem igazán kellene, a 6572-t meg már rég el kellett volna felejteni."
Erre reagálva szeretném kérdezni, hogy a mostani új SoC -okkal szemben gyakorlati hátránya is van ezeknek, vagy csak "már van újabb ugyanennyiért" ?
Elég kicsi a tapasztalatom, de én egy snapi S4Plus-t használok (majdnem) teljes megelégedéssel, a nejem pedig egy 6582 est, Aminek a legnagyobb hibája az, hogy nem 10000mAh -az akkuja.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Ájvé
veterán
válasz 7Sony7 #112402 üzenetére
MT6580 és 82 csak alsó kategóriában elfogadható szerintem (30 körül), de itt is van már 6735P ami jelentős előrelépés.
Snapdragon 400 ma se rossz azért, de ugyan ilyen árban van már 410 is ami processzor terén jelentős előrelépés (GPU ugyan az), ezért nem igazán alternatíva már.
6572 tényleg gyenge és kerülendő, inkább 6580/82 már. -
Zeki
nagyúr
Én a comebuyról vettem anno, a német raktárból. Ott is akciós, sőt még kuponos kedvezmény is van rá.
Az S7 nem rossz. Csak szintén elég drága. -
b0bcat
addikt
Tudom, hogy az Antutu pontszám alapvetően nem sokat számít, de a Snapi 400/410 és az MT6580/82, valamint az MT6735M/P is 19-21 ezer pont körül gurít. Mindegyik procival szerelt készülék volt már a kezemben, és egyedül az MT6735 tűnt kicsit gyorsabbnak, de az lehetett az Android verzió miatt is.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
rzerge
aktív tag
Sziasztok!
doogee x5 pro hazai garanciàval, vagy
doogee y100 pro kinai garanciàval
àrban ugyanott van most kb, eu raktarbol
y100pro sokkal jobb az x5 pro-tol?"Olyan szarul nézel ki! Iszol te rendesen?"
-
7Sony7
addikt
Köszönöm mindenkinek ak hozzászólt.
Mr.Csizmás
[ Szerkesztve ]
-
sandorwat
csendes tag
Oukitel u8 vélemény:
Jól össze van rakva, kényelmes a fogása, igaz kicsit nehéz (mondjuk én szeretem)
A kijelző 720p, jó, az érintés érzékelő szerintem remek. fb, e-mail szinkronizáció, netezés, youtube videók, zene hallgatás, ezekre használom. Külső hangszóró hangos, viszont förtelmes hangja van, ellenben fülessel szépen szól. (xiaomi hongmi, és lenovo p70t után különösen) Beszédhangszóró is jobb mint az előző telefonjaimban)
Wifije átlagos, de stabilan tartja a jelet, igaz kicsit lassan csatlakozik. Összes 4G frekvenciát tudja.
GPS használható, Sygic-el próbáltam, nem dobált sehova.
Az ujjlenyomat olvasó kb 70%-os nálam, igaz eléggé nyirkos az ujjam általában.
Nem egy atomerőmű, játék felejtős, de eddig még nem akadt meg. SOT olyan 5-5,5 óra nálam (folyamatos adatkapcsolat, wifi, e-mail szinkronizáció, youtube, messenger, netezés mellett) -
sandorwat
csendes tag
válasz sandorwat #112414 üzenetére
Kamera kimaradt:
8mpx a szenzor, interpolálva 13 mpx. Én 8-on használom és szerintem ebben a kategóriában átlagon felüli. Az előlapi viszont nem valami jó. Értesítési led sincs, valamint a gomboknak sincs világítása. OTA frissítés is jött rá. Eddig stabil, megbízható, akinek csak átlagos használatra kell, annak jó lehet.[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
Lehet hogy a 410 jelentős előrelépés a 400-hoz képest, de használatban, sebességben nem ad többet. Van itthon a V5 mellett redmi2, 1/8 és 2/16 is (meg még egy redmi 1s), v5-ön meg az egyik redmi2-n cm12.1 van. Ha nem tudnám hogy melyik melyik, meg nem mondanám, semmivel nem gyorsabb a 410. Lehet hogy tesztprogrammal lehet mérni valami kis különbséget, de én nem tesztprogramok futtatgatására szoktam használni.
Különbség max. a 64 bitben van, de az meg nemigen van kihasználva. Szerintem 400-at 410-re cserélni felesleges pénzkidobás, semmivel nem lesz jobb. Akkor már inkább valami újabb 600-as 800-as széria a snapiból, vagy 6752/53. Ha most kellene venni akkor inkább a 410, de cserélni 400-ról nem.Nézelődtem én is V5 utód miatt, még legtovább ami bent maradt az a leagoo elite 1 és doogee f3 pro, de azért azok sem keltik fel az ellenállhatatlan cserélési vágyat. Annyi, hogy figyelem a véleményeket róluk, és ha tavasszal még mindig jónak tűnnek akkor esetleg kapnak még egy esélyt.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Ájvé
veterán
válasz b0bcat #112410 üzenetére
Akkor viszont 4.4 kellett legyen rajta, mert jóval fürgébb, mint az újabb 5.1 (nálam legalább is ez volt a helyzet, stock 4.4 és 5.1.1).
(#112417) Upo:
Processzor terén elég jelentős, ez mellett ARMv8 is ott van 64 bit alapon, ennek is lehet előnye már. Antutuba pont nincs jelentős különbség. Redmi 1s vs Redmi 2 és ZTE V5 összehasonlítás meg eleve esélytelen. Ezt csak akkor tudnád összemérni, ha azonos telefonon azonos rendszert futtatsz (mondjuk Redmi 1s és Redmi 2 1/8 azonos fő verziós MIUI7-el, bár ebben úgy se lesz különbség, mert MIUI nagyon fogja a rendszert, stock droidon lenne esélyesebb különbséget találni). 400-at 410-re cserélni tényleg felesleges, nincs olyan veszett különbség köztük, nem jelent kategória ugrást, viszont ha valaki most vesz készüléket akkor inkább 410-es alapút érdemes vennie a kettő közül, leginkább erre értettem.[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
Én is pont ezt írtam, újat inkább 410-et, de 400 -> 410 nem éri meg.
Amúgy miért nem releváns a V5 CM12.1 és redmi2 CM12.1 összehasonlítás? a cm-ek szept. végi buildek mind a kettőn, felbontás ugyanaz, 400 - 410 a különbség. De hiába írod hogy jelentős a különbség, használatban nem érezhető. A rendszer alatt sem, játékokban sem.Amúgy a múltkor valahol volt 3 napos akcióban 1/8-as redmi2 89$-ért, na az elég ütős ajánlat volt, de ha valami nagyon olcsó kellene, akkor a fel-felbukkanó 400-as telók helyett inkább vennék mtk-t.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
-
lordmark
tag
válasz RufuszX #112352 üzenetére
Nekem a 4 napja használt Elephone P8000-em nemrégiben kezdett el megbolondulni...
A kijelzője elkezdett villogni, majd nyomtam neki egy reboot-ot, hátha segít.
Na azóta be se boot-ol, mert megáll az "Android alkalmazás optimalizálás"-nál. Olvastam, hogy van ilyen "betegsége", meg hogy a factory reset segít, meg egyéb trükközés de mi rá a garancia, hogy utána nem száll el megint...Esélyes, hogy inkább egy total refund-nak örülnék. Nem jó előjel, ha egy hét alatt előjön ilyen probléma (konkrétan használhatatlanná válik...)
Tudtok valami infót adni, hogy coolicool-ról rendelt eszköznél hogy megy ez?[ Szerkesztve ]
-
Wolfskin
őstag
sziasztok...
újra nyitva a kérdés, továbbra sem bírom felfogni,HOGY BÍR EGY TELEFON SZABAD AKARATTAL RENDELKEZNI?????
Az én dual sim zgpax s9-em öntudatra ébredt, és szabadon dönt afelől, hogy mi történjen a belsejében ha kikapcsolom a GPS.t, ő 20mp múlva visszakapcsolja ha megint kikapcsolom, megint villanykapcsolója., ha ezredszer is kikapcsolom, ezredszer is visszakapcsolja.
Időnként, ha unatkozik, talán keveset nyomkodom, elkezd kínai appokat letöltögetni. akár óránként is. aztán pár nap után abbahagyja. de csak egy-két hétre, aztán megint.
a profilt, azt a hangulatához váltogatja, ha rossz kedve van némára vált.azt megfigyeltem, hogy a gps keresése csak akkor izgatja, ha a net be van kapcsolva. ha hosszan nyomok az értesítésre, az alkalmazáskezelőben a rendszer ui-t dobja föl ha leállítom, akkor alaphelyzetbe kerül a háttérkép. komoly oprendszer, nem mondom.
megoldható az android alatt, hogy a GPS bekapcsolásáról a felhasználó döntsön? vagy ki lehet kapcsolni a gps-t végleg? akár hardveresen? mondjuk belevágok egy csavarhúzót, ahol az található?
vagy érdemes az egész telefont lekezelnem az új 600g-os profi baltámmal? erről lehetne egy poszt akát, mit bír, IP67 vs Aldi kisbalta.
vagy van esetleg ilyen androidos ördögűző, aki lekezeli az ilyen készülékeket? elviszem hozzá, és ő egy zombit csinál belőle, amelyik ezt teszi amit én parancsolok neki? kiűzi belőle a gonoszt?
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
beg
veterán
válasz Wolfskin #112424 üzenetére
Amiért olyan neves gyártó terméke, azért. Kiemeljem csupa nagybetűvel, vastagon és aláhúzva? Legolcsóbb összedobált hardver elemek inicializálatlan rommal.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
7Sony7
addikt
Az előttem szólókoz még annyit: Sajnos nem tájékozódtál vásárlás előtt. Noname készülék, könnyen lehet, hogy gyárilag tettek bele kémprogramot. Ezen csak a csavarhúzó, satu, balta segíthet. Esetleg rom csere. Erre viszont nagyon kicsi az esély, hogy van megbízható. Vedd tanulópénznek. Használd zenelejátszónak, ébresztőórának, stb, és vegyél egy normálisat. A családban 5 kínai android van, mind rendben van, viszont utánajártam a választásnak.
-
svgyula
addikt
Szia! Ha nem értesz a telefonokhoz kérj segítséget ez nem szégyen! Amit viszont írsz az már igen! A saját tudatlanságod vagy csak önfejűséget gyümölcsét próbálod másra hárítani. Miért is nem vettél inkább a "zgpax s9 " sz@rság helyett egy telefont? Na ezzel kellett volna kezdeni................................
kifutottam a szerkesztésből...........Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
nagyúr
Nem szabad akaratából cselekszik. Megtanították rá, hogy így cselekedjen,
Noname telefon esetén bármi rákerülhet. Ez leginkább a kínai felugró netre kívánkozó jelenségre igaz, illetve az automatikusan települő kínai approkra. Ez maga a rajta lévő firmware-nek a beépített tulajdonsága (nem bug, hanem feature). Talán logcat-tel megnézhető, hogy honnan mi hívja elő.Ami a gps bekapcsolását illeti, ezt olvastam
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
mesa23
aktív tag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek van egy Samsung Galaxy Core Duos készüléke, és gyári visszaállítást szeretne csinálni rajta, de nem tud, ugyanis kódot kér! Kipróbált már minden verziót, de nem sikerül a visszaállítás!
Az lenne a kérdésem, hogy nincs olyan kód, amit a tárcsázóba beírva indítja el a visszaállítási folyamatot?A válaszokat előre is köszönöm!
„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
mong08
tag
válasz mesa23 #112433 üzenetére
Én ilyet akkor láttam, amikor a tulajdonos a SIM kártya PIN kódjával levédte a telefont az illetéktelen kezektől.
Lehet az előző tulaj PIN-je benne maradt ? A használatot feloldotta, de a gyári állapotba hozást nem.Talán ez segít.
[ Szerkesztve ]
Ha nem látsz horgot a számban ne fárassz !
-
rzerge
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik jobb vétel?
doogee x5 pro hazai gari
doogee y100 pro kinai gari
Leagoo elite 5 kinai gari
ezek vannak most 30k körül"Olyan szarul nézel ki! Iszol te rendesen?"
-
Yag
tag
válasz mesa23 #112433 üzenetére
Hali!
Ezek a kódok talán segítenek.
Saját felelőségre.“Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!” (LeEco LeRee L3)
-
Wolfskin
őstag
válasz cappa72 #112431 üzenetére
hát igen... ki tudja...,
mindenesetere az internettel függ össze, azt kitapasztaltam, ahogy elindítom, indul a GPS, jha kikapcsolom 10-20 mp múlva visszakapcsolja, nem elégszik meg azzal hogy engedélyezze az alkalmazások hozzáfárását a hely adatokhoz wifi és szolgáltató alapján, kell neki a gps is.
szerintem ez nem hardveres hiba, sokkal inkább arra gyanakszom, hogy valami folyamat figyel a háttérben, esetleg spywer, amit az avast nem lát és mihelyt netre megy, máris kapcsolja a gps-t. talán kémkednek utánam, lehet bármi, fegyver, k..bítószer, ki tudja, elég sok mindennel foglalkozomamíg keresi a gps-t, az alkalmazásinfóban a RendszerUI-t dobja fel, ha hosszan nyomva tartom. ha kilövöm, lecseréli a beállított fekete hátteret egy saját, színes képre.
megjegyzés:a telefont ip67 gps-nek vettem motorra, túrázni, agy az aksija, bevált. kényszerből átmenetileg telefonnak használom., nem vált be. ez nekem sokkal inkább tűnik a rendszr (android)) sebezhetőségének, mint gagyi hardvernek.
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
beg
veterán
válasz Wolfskin #112443 üzenetére
...ez nekem sokkal inkább tűnik a rendszr (android)) sebezhetőségének, mint gagyi hardvernek...
Ezzel szerintem egyedül vagy. Sajnos ezt a balhét nem tudod ráverni az androidra. Saját kénye kedve szerint faragja a gyártód a telefonra kerülő FW-t. Ha akarom, én is ki tudnék adni egy olyat, amitől pink csillámfókák ugrálnak 3 percenként a kijelzőn kínai írásjelekkel. de attól még mindez nem húzható rá az androidra.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
SaGa59
őstag
válasz Wolfskin #112443 üzenetére
Már többen megpróbálták elmagyarázni neked: nem az android, hanem egy ismeretlen gyártó által elkövetett, az androidon alapuló oprendszerszerűség a hibás, ami valószínűleg teli lett nyomva mindenféle érdekes appokkal. Ez az egzotikus márkájú és/vagy egzotikus helyekről beszerzett készülékek veszélye. A vas még lehet, hogy jó is, de a szoftver amit rátettek nem, abban benne van pár ez-az, ami neked nem kell, és gyanítom másnak se nagyon kéne. Ennyi és nem több a történet, kár tovább rágódni rajta. Vagy együtt élsz vele, vagy kukázod. Másik, a felesleges appok nélküli FW-t valószínűleg senki sem tud rá ajánlani...
[ Szerkesztve ]
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
rendzso
tag
Sziasztok!
Szeretnék telefont venni, de eléggé tanácstalan vagyok a rengeteg típus között. Az alábbi paramétereknek kellene megfelelnie:
-800mhz-s 4G támogatás
-megbízható márka
-2gb ram minimum
-egész jó hardver, szép kijelző
-jó kamera
-értesítési led előny
-megbízható jó GPS
Ár 50-60e között max.Ezek alapján kaptam pár tippet, de nem nagyon ismerem a típusokat, és magyar infókat se nagyon találok róluk, ők lennének azok:
Elephone P6000 PRO, Umi emax mini, Doogee F6 pro, Mlais m7. Tudtok ezekről valamit mondani nekem? Hibák és megbízhatóságuk alapján? Illetve milyen más típusokat nézzek még amik jók lehetnének?
(két kártyásat szeretnék, de ha netán egy kártyás de jó vétel, nem zárkózom el)Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv
Rendzsó -
darts0
csendes tag
Ez --->BLUBOO Xtouch<--- egész korrektnek tűnik
Huawei P30 Pro 8/256 - kék
-
Beni2360
félisten
válasz darts0 #112448 üzenetére
Hát igen kb 68k-ből meg is van.
Meg szerintem karácsonyra nem valószínű, hogy itt lesz.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest